aynen güzelim.sen spor ve düzenli beslenmeyle haftada 1 kilo,yüksek oranda yağdan versen,5-6 kilo zaten 12-13 kilo gibi bir görüntü yapacaktır bedeninde.bu arada yaş ve boyunu da yazarsan daha iyi yardımcı oluruz.merhaba. daha önce diyetisyenle 45 günde 13 akapunktur ile 2 ayda 13 kilo verdiğim için bu on kilo hedefimi yadırgamıyorum.ama dediğin gibi sağlıklı olsaydı bu hızlı kilo veriş geri almazdım ama spor ve diyeti birden bırakınca sonuç bu.şimdi doktor kontrolü olmadan kendim yapacağım.haftada 6 gün spor salonuna gitmeyi planlıyorum. zaten çalıştığım herhangi bir işimde yok. inşallah hayırlısı olur.
bende bende. selam22 ocakta ilk foruma yazdığımda 77 kiloydum.bgn 76.2 ile süper bir sürece başlıyorum
aynen güzelim.sen spor ve düzenli beslenmeyle haftada 1 kilo,yüksek oranda yağdan versen,5-6 kilo zaten 12-13 kilo gibi bir görüntü yapacaktır bedeninde.bu arada yaş ve boyunu da yazarsan daha iyi yardımcı oluruz.
haydi bakalım,durmak,yılmak yok,biz de fit olacağız yaza kadar.
tatlım meyve suyu içme,meyve ye.posasından faydalan,sadece şekerini alıyorsun meyvenin suyunu içerek.merhabalar kizlar bugun sabah kalktigimda 1 bardak ilik limonlu su
1 saat tempolu yuruyus
kahvaltida bos yesillik,domates,bi avuc ici tuzu alinmis peynir,5 6 zeytin,2 dilim kizarmis cav.ekmegi,2 minik sosis
ara:1 dilim cavdar,1 bardak kahve
(30 dk tempolu yuruyus)
ogle:1 bardak portakal suyu,sandvic(domates,biber,1 2 dilim kasar)*1 bardak sekersiz cay*
bugun cok ekmek tuketmisim,o yuzden aksama 1 kase corba ve yarim kase yogurt yerim arkadaslar 19.00
gibi bu arada aksama havuza gidip 1 saat yuzecem
bu foruma girince ben niye motive olamıyorum ve kendimi yalnız hissediyorum. bu forumları takip etmeyi bilmiyorum. 45 günde 10 kilo vermem gerek. kilo 77yarın spora başlıyorum zumba ve spinning e. inşallah hayırlı olur. hey bende burdayım. zaten çok uzaktayım herşeyden daha da yalnız hissediyorum.:18:
bende akşamdayanamıyorum canım eşim ve oğlumda akşam kuruyemiş ve yanında birşeyler yiyosa tamam artık.ama kilo verceksek eğer tutmamız gerekiyor sabır yani :))
niye yalnız hissediyorsun ki tatlım? bende yeniyim burda, hem benim vermem gereken kilo 17, beni düşün motive ol
Merhaba ben 70.6 kiloyum bende bu grubun bi parçası olmak istiyorum belki ilk değil ama son kilo verme deneyimim olur :)
son olur inşallah
onerilerin icin cok tesekkurler ben kahve icmeyi cok seviyorum ama sekersiz icemiyorum icine cok az seker katsam olmaz mitatlım meyve suyu içme,meyve ye.posasından faydalan,sadece şekerini alıyorsun meyvenin suyunu içerek.
kahve türk değil sanırım,bu da su tutmana ve selülite sebep olur.içebilirsen şekersiz türk kahvesi metabolizmayı da canlandırıyor.
arada 30 dk yürüyüş süper.
ben de bugün pilates yerine ya bantta ya da leslie ile yürüyeyim diyorum.
1 saat yüzme gitti 500 kalori.
Bu sefer kararlıyım kendimi çok zorlamadan 2 ay kadar bi sürede 7-10 kilo vermek istiyorum. İnşallah olucak : D
ben kendime spor cezası veriyorum tatlımm çünkü benim en büyük düşmanım hareketsiz olmam keşke bende sen kadar yürüyebilsem daha çabuk faydasını görürüdümtuğba yarın olcak ameliyat bu hafta gelir mi acaba bilmiyorum :26:
haha bence başlangıçta daha küçük bir hedef koyarsan ona ulaşınca daha çok motive olursun. ne bileyim mesela bende 60 olma hayalindeyim ama ilk etapta 67 ye razıyım şuan. sende öyle yap benceben doktora giderken o zaman 73 kiloda başlamıştım doktora. şey demişti doktor yaşına göre idealin 56 aslında ama manken olmayacaksın dimi 62 ideal snn için demişti önce 10 u verip bir süre koruyup tekrar başlamak daha mantıklı geliyor bana. ilk etapta 10 kilo hdefim benim.bunu 45 günde yapabileceğime de eminim. çok hırslıyımdır bu konuda daha önce en az 4 kere sanırım 13 er kilo verdim
en büyük eziyet o zaten :) senin kaç kilo fazlan var canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?