70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aynen güzelim.sen spor ve düzenli beslenmeyle haftada 1 kilo,yüksek oranda yağdan versen,5-6 kilo zaten 12-13 kilo gibi bir görüntü yapacaktır bedeninde.bu arada yaş ve boyunu da yazarsan daha iyi yardımcı oluruz.
bende bende. selam 22 ocakta ilk foruma yazdığımda 77 kiloydum.bgn 76.2 ile süper bir sürece başlıyorum

haydi bakalım,durmak,yılmak yok,biz de fit olacağız yaza kadar.

sabahtan beri üstümde bir halsizlik var.iyi uyuyamadığımdan sanırım.
üstümden atmak için sabah kalkar kalkmaz 100 defa hayali ip atladım.[geçen biri yazmıştı,kimdi]
kahvaltı sonrası ortalığı toplayıp,çocukları odalarına gönderdim,tüm evi süpürdüm,güzelce toz aldım.
çamaşırım,ütüm de yok bugün.
akşama yemeğim de var,yanına bir çorba vs. uydururum.
yanisi öğleden sonra bana kaldı.
rahat rahat sporumu yapar,dinlenirim.
cuma sabahı tartı ne gösterecek merak ediyorum.

triendy nin ameliyatı nasıl geçti acaba,inşallah iyidir.haber alabilen arkadaşlar bizi de bilgilendirirse sevinirim.

merhabalar kizlar bugun sabah kalktigimda 1 bardak ilik limonlu su
1 saat tempolu yuruyus
kahvaltida bos yesillik,domates,bi avuc ici tuzu alinmis peynir,5 6 zeytin,2 dilim kizarmis cav.ekmegi,2 minik sosis
ara:1 dilim cavdar,1 bardak kahve
(30 dk tempolu yuruyus)
ogle:1 bardak portakal suyu,sandvic(domates,biber,1 2 dilim kasar)*1 bardak sekersiz cay*

bugun cok ekmek tuketmisim,o yuzden aksama 1 kase corba ve yarim kase yogurt yerim arkadaslar 19.00
gibi bu arada aksama havuza gidip 1 saat yuzecem

26 yaşındayım.165 boyunda 76.2 kilodayım. bugün zumbalı spiningli aerobikli hergün değişik bir class la spor aktivitelerime başlıyorum. olcak ben inanıyorum.

tatlım meyve suyu içme,meyve ye.posasından faydalan,sadece şekerini alıyorsun meyvenin suyunu içerek.
kahve türk değil sanırım,bu da su tutmana ve selülite sebep olur.içebilirsen şekersiz türk kahvesi metabolizmayı da canlandırıyor.
arada 30 dk yürüyüş süper.
ben de bugün pilates yerine ya bantta ya da leslie ile yürüyeyim diyorum.
bugun cok ekmek tuketmisim,o yuzden aksama 1 kase corba ve yarim kase yogurt yerim arkadaslar 19.00
gibi bu arada aksama havuza gidip 1 saat yuzecem

1 saat yüzme gitti 500 kalori.

niye yalnız hissediyorsun ki tatlım? bende yeniyim burda, hem benim vermem gereken kilo 17, beni düşün motive ol

niye yalnız hissediyorsun ki tatlım? bende yeniyim burda, hem benim vermem gereken kilo 17, beni düşün motive ol

haha bence başlangıçta daha küçük bir hedef koyarsan ona ulaşınca daha çok motive olursun. ne bileyim mesela bende 60 olma hayalindeyim ama ilk etapta 67 ye razıyım şuan. sende öyle yap bence ben doktora giderken o zaman 73 kiloda başlamıştım doktora. şey demişti doktor yaşına göre idealin 56 aslında ama manken olmayacaksın dimi 62 ideal snn için demişti önce 10 u verip bir süre koruyup tekrar başlamak daha mantıklı geliyor bana. ilk etapta 10 kilo hdefim benim.bunu 45 günde yapabileceğime de eminim. çok hırslıyımdır bu konuda daha önce en az 4 kere sanırım 13 er kilo verdim

onerilerin icin cok tesekkurler ben kahve icmeyi cok seviyorum ama sekersiz icemiyorum icine cok az seker katsam olmaz mi
portakal suyu hakkinda soyledigin cok dogru 1 bardak portakal suyu 1 portakalin 2.5katiymis ben disarida oldugum icin mecbur kaldim acikcasi
arkadaslar disarda yemek durumlarinda ne yapmaliyiz???

tamam kuzum senin cezan spor olsun, madem benim kadar yurumuyorsun, sende sporla hareket etmis olursun canim. hadi bakalim faydasini goruruz insallah, tubim ameliyattan ciksin evine gelsin de yine gelir buraya belki diyet yapamaz bu hafta ama yine gelir diye bekliyom cani sikilir yoksam, yine suzim, kaymak, neskuik falan hiccc yok, fadime abla desen zaten iyice arazi oldu neyse bakalim gelirler heralde yakinda.

kizceler, yeni gelenler tazeler hepiniz hosgeldiniz, guzel bir donem olsun insallah. ben kaciyom menuyude yazayim gideyim

sabah 1 dlm ekmek 1 yumurta sekersiz cay

ara sekersiz sutsuz kahve 1 tane biskuvit

oglen kapuska yogurt

ara elma ve baska birsey daha olur healde, oglen ogunundeki ekmegimi unutmusum acikirim buyuk ihtimalle

aksam bilmiyommmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

optummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ben önüme küçük hedef sınırı koyarsam o noktaya gelip bırakırım sanırım o yüzden bundan korkuyorum da direkt ideal kilo hedefi koyuyorum, ama gözümde büyümüyor çünkü 17kilo demek 4 ay demek 2yıl diyet yapmak zorunda kalanlar var, 4 ay nedir ki?

45 günde 10 kilo verilir ama bu tartıdaki 10 kilodur, önemli olan yağ kaybından 10 kilo verebilmek kas ya da su değil. bence o yüzden 10 kiloyu 2 aya yayman daha hoş olur gibi geliyor bana, en azından yağdan kaybetmek için. o yüzden kendini kasma canım, sakın. ve bir de sakın aç kalma, geçen gün mecburiyetten aç kaldım, yemeye vaktim yoktu, çok kötüydüm o gün

ve son bir not: şunu unutmamak gerekir ki; kısa sürede verilen kilolar kısa sürede kat ve kat fazlasıyla löp löp yağ olmaya adaydır

merhaba hanımlar :) Ben 76 kiloyum.Sizinle ideal kilom 52 ye düşmek istiyorum Yalnız bu arada bayağı zayıflamak zorundayım.düğün var ... O güzel elbisenin içine girersem değmen benim keyfime ama şuan vahim haldeyim ... 69 dan çıktım bu kiloya aranıza alın benide..1haftada -ilk- 3 kilo hedefliyorum belirli bir listem yok :/ ama duraklarım var 77,'den basladım. 77-72-67-62-57-52 5 ay böyle devam etmek istiyorum ... Sizden güç alıcam inşallahhh.. Siz neler yaqpıyorsunuz ? Kilo veren olup 60 a düşenler filan bana yazar mısınız ? Şuan bayağı merak ediyorum.Ne zamanda düştünüz filan .. boyum 165 :) kiloluyum kiloluu

regl oldum zaten karnim agriyor birde kucuk cukulata loplettim.ben cukulata kazaninda bogulmak istiyorum.

aksama sokaktayim yani disarida yiyecegim,ekonomik menu tavsiye edebilirsiniz .Besiktasta olacagim yani yiyecek olarak ne ararsan var cinsten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…