gebeliğim baya problemli geçtide şeker hastalıgı da çıkmıştı.ozaman 1900 kalorilik bir diyet bvermişlerdi.hamileyken 10 kilo aldım.sadece.
gebeliğim baya problemli geçtide şeker hastalıgı da çıkmıştı.ozaman 1900 kalorilik bir diyet bvermişlerdi.hamileyken 10 kilo aldım.sadece.
merhaba arkadaşlar beni de aranıza alırmısınız. Bende 105 kilodan 74 düştüm. şu an 74 kiloyum. bir 10 kilo daha vermem gerekiyor. ama artık gücüm bitti. desteklerinize ihtiyacım var
aynen ya benim eşim de öyle ha bire abur cubur yer ama 1 kg almaz alsa da hemen verir sinir oluyorum valla sempatiksalakcinnicanım benim eşimdede gram yağ yok oda aynı şekilde herşey yer ama işte olduğunda bazaen yemeye fırsat bulama yazık kilo almak istiyo alamıyo bende ona kızıyorum ne yapıcan böylesi daha güzel. onu çok kıskanıyorum keşke bende onun kadar zayıf olsam :sinifsinif:
görüşürüz canım a.s.ben çıkıyım biraz dinleniyim yoksa geçmiycek bu hastalık
görüşrüz sonra kızlar herkese kolay gelsin hoşçakalınn :1hug:
arkadaşlar öğle yemeğinden önce tartıldım ve yine 70 geldim.anlamıyorum herşeyden vazgeçtim ama kilo veremiyorum.deli olucam.çayı şekersiz içiyorum.ekmek yemiyorum.tatlı yemiyorum.3 ana 3 ara yiyorum.1,5-2 litre su içiyorum.akşamları 40 dk olsa yürüyorum.çok sinir oldum yaaa offfffff :sinifsinif:
hoşgeldiiin a.s.merhaba arkadaşlar beni de aranıza alırmısınız. Bende 105 kilodan 74 düştüm. şu an 74 kiloyum. bir 10 kilo daha vermem gerekiyor. ama artık gücüm bitti. desteklerinize ihtiyacım var
canım kendine stres yaptıkça veremezsin vücut dinleniyordur rahat bırak bikaç güne açılırsın ama sürekli tartıya çıkıp veremiyorum dersen veremezsin sen sağlıklı beslenmene devam et eninde sonunda tartı düşecektirarkadaşlar öğle yemeğinden önce tartıldım ve yine 70 geldim.anlamıyorum herşeyden vazgeçtim ama kilo veremiyorum.deli olucam.çayı şekersiz içiyorum.ekmek yemiyorum.tatlı yemiyorum.3 ana 3 ara yiyorum.1,5-2 litre su içiyorum.akşamları 40 dk olsa yürüyorum.çok sinir oldum yaaa offfffff :sinifsinif:
hoşbulduk tek isteğim 60-64 kilo olmak
arkadaşlar öğle yemeğinden önce tartıldım ve yine 70 geldim.anlamıyorum herşeyden vazgeçtim ama kilo veremiyorum.deli olucam.çayı şekersiz içiyorum.ekmek yemiyorum.tatlı yemiyorum.3 ana 3 ara yiyorum.1,5-2 litre su içiyorum.akşamları 40 dk olsa yürüyorum.çok sinir oldum yaaa offfffff :sinifsinif:
merhaba arkadaşlar beni de aranıza alırmısınız. Bende 105 kilodan 74 düştüm. şu an 74 kiloyum. bir 10 kilo daha vermem gerekiyor. ama artık gücüm bitti. desteklerinize ihtiyacım var
bana cevap yazan arkadaşlara çok tşk ediyorum.inşallah dediğiniz gibi olur.tek derdim hamile kalmadan önce biraz kilo vermek.reglime 1 hafta kaldı merak ediyorum olucakmıyım yoksa hamilemiyim.dua edin bana arkadaşlar hem zayıflamak hemde bebek olsun istiyorumkaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan
bana cevap yazan arkadaşlara çok tşk ediyorum.inşallah dediğiniz gibi olur.tek derdim hamile kalmadan önce biraz kilo vermek.reglime 1 hafta kaldı merak ediyorum olucakmıyım yoksa hamilemiyim.dua edin bana arkadaşlar hem zayıflamak hemde bebek olsun istiyorumkaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan
slm bayanlar ben bu siteye yeni üye oldum ve bu grup çok ilgimi çekti
beni de aranıza alırmısınız bende 70 kiloyum ama boyum kısa olduğu için fazla yanii benide aranıza alırmısınız[/QUOT
hoşgeldin a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?