70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

gebeliğim baya problemli geçtide şeker hastalıgı da çıkmıştı.ozaman 1900 kalorilik bir diyet bvermişlerdi.hamileyken 10 kilo aldım.sadece.

geçmiş olsun canım. elbette sağlığın herşeyden önemli ama bişey soracağım bu önemli. boyunu kilonu yazarmısın. ve spora yenimi başladın ne zamandır spor yapıyosun

yok ALLAHA şükür devem etmiyo hastalıgım.ne yapardım bilmiyorum.tatlıya çok düşkünüm.cokacimcoook.benim boyum 1.60 şu anki kilom 72.ama normalde 53 idim.son bi senede almıştım baya hamile kalmaya yakın bi 10 kilo fazlam vardı zaten.

merhaba arkadaşlar beni de aranıza alırmısınız. Bende 105 kilodan 74 düştüm. şu an 74 kiloyum. bir 10 kilo daha vermem gerekiyor. ama artık gücüm bitti. desteklerinize ihtiyacım var

arkadaşlar öğle yemeğinden önce tartıldım ve yine 70 geldim.anlamıyorum herşeyden vazgeçtim ama kilo veremiyorum.deli olucam.çayı şekersiz içiyorum.ekmek yemiyorum.tatlı yemiyorum.3 ana 3 ara yiyorum.1,5-2 litre su içiyorum.akşamları 40 dk olsa yürüyorum.çok sinir oldum yaaa offfffff :sinifsinif:

aynen ya benim eşim de öyle ha bire abur cubur yer ama 1 kg almaz alsa da hemen verir sinir oluyorum valla sempatiksalakcinni

ben çıkıyım biraz dinleniyim yoksa geçmiycek bu hastalık
görüşrüz sonra kızlar herkese kolay gelsin hoşçakalınn :1hug:
görüşürüz canım a.s.

bence hegün tatılma her cumartesi sabah aç kıyafetsiz tatıl hergün tatılınca insan sinirleri
bozuluyor

merhaba arkadaşlar beni de aranıza alırmısınız. Bende 105 kilodan 74 düştüm. şu an 74 kiloyum. bir 10 kilo daha vermem gerekiyor. ama artık gücüm bitti. desteklerinize ihtiyacım var
hoşgeldiiin a.s.

canım kendine stres yaptıkça veremezsin vücut dinleniyordur rahat bırak bikaç güne açılırsın ama sürekli tartıya çıkıp veremiyorum dersen veremezsin sen sağlıklı beslenmene devam et eninde sonunda tartı düşecektir

ebrulicim belli bi dönemden sonra vücudun kilo vermeyi çok ama çok yavaşlatıyor merak etme vücudunun düşüncesini sana anlatayım bu yemek yemiyo benim yağlarımı götürmek istiyor yağma yok vermem yağlarımı diyip senden saklıyo ve kilo vermene engel oluyo ama en geç 1 hafta sonra bakdın sen hala inatçısın dicekki bu kız hala yemiyo bari vereyim ben yağlarımdan birkaçınıkaydirigubbakcemile3 aynen canım vücudunun düşüncesi bu biraz sabret vereceksin kilo ben hep bunu düşünüyorum kilo vermede yavaşladığım zamanlar

a.s. hoşgeldin aramıza.MAŞŞALLAH.YANİ baya bi iradeliymişsin.yani bence sen hepimizden önce verirsin kilolarını.vermeye başlamışsın.biz daha vucut direncini kıramadık.destek olucaz birbirimize.zor olsada başarıcaz.kaydirigubbakcemile5.

bana cevap yazan arkadaşlara çok tşk ediyorum.inşallah dediğiniz gibi olur.tek derdim hamile kalmadan önce biraz kilo vermek.reglime 1 hafta kaldı merak ediyorum olucakmıyım yoksa hamilemiyim.dua edin bana arkadaşlar hem zayıflamak hemde bebek olsun istiyorumkaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan

:ecrin_bebek:.nş.bebek vardır.canım biliyorum ben bu bekleyişi.allah hayırlısını verir canım.tüm iyi temennilerimiz seninle.,

ALLAH hakkına en hayırlı olanını versin herşeyin zamanı var bebeğinde zamanını bekliyor gelecek inşallah opuyorumnanaktan

sizlerinde ne muradınız varsa onu versin.zamanını bekliyor evet ama annesini ve babasını çok bekletmesin inşallah.:ecrin_bebek:

arkadaşlar ben son üç haftadır sabahları kahve saat 10 gibi yoğur yiyorum. ondan sonra yağsız salata yapıyorum içine haşlama tavuk ve bulgur haşlıyorum karıştırıyorum. bütün gün iki saat arayla azar azar yiyorum. akşam eve giderken aktarlardan karışık yağlar var onu sürüyorum sonra streçle yarıyorum. yarım saat hızlı yürüyerek eve gidiyorum.bunu hiç bozmadan üç haftadır yapıyorum ve tam 5 kilo verdim aralarda çukulata da yedim. benim beslenme şeklim bu ne halsizlik nede yorgunluk oluyor umarım yanlış birşeyler yapmıyorumdur. vucudum çok inceldi gören 74 olduğuma inanmıyor

slm bayanlar ben bu siteye yeni üye oldum ve bu grup çok ilgimi çekti
beni de aranıza alırmısınız bende 70 kiloyum ama boyum kısa olduğu için fazla yanii benide aranıza alırmısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…