70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet ablacım dikkat edecem söz :) hatta marketten 7 otlu çay diye bişey varmış ondan aldım onu içiyorum:)

Tebrik ederim canimm böyle devam edersen yaza istediğin hedefe ulaşırsın hepberaber inşallah çıtır fit seksi hatunlar olacağız

Canimm benim bak bir hafta dikkat etsen inanki devami gelir 500 gr versen bile çok mutlu olursun ilerde daha pişman olmadan bence gel beraber şu diyete başlayalim sana elimizden geldiği kadar destek olalım

süpermiş bu,kesinlikle ben de yapmalıyım.hele ev yapımı yoğurtla etkisi 2 ye katlanır.
Bu hafta eksideyim allah tekrarına erdirsin 68.1 gitsin kilolarrrr

günaydınnnnnnnn :) her sabah büyük bir mutlulukla yazdıklarınızı okuyorum :)
hem motive oluyorum hem de yüzüm gülüyor:)
sana da günaydın tatlım.
aç karnına en az 1 kilo daha az çıkardın,keşke wc sonrası hemen tartılsaydın.
mutlu yıllar nutella.
güzelim bugün d.gününü kutla tabii,ama akşam bir şey yemeyerek ve evde egzersiz yaparak bir kısmını yakabilirsin.ipin ucu kaçtı deyip koyvermek insanı bir yere götürmüyor.
Şimdi ben tiffany ve bacak popo egzersizleri yapıp gelirim yine kızlar hadin gorusuruzz

haydi bakalım yansın yağlar.

Son düzenleme:
Kızlar merhaba özledim sizi kaç gündür gelemiyorum telefondan giriyorum şimdi de.kadercim burda ozelden msj yazamıyorum bildirimi buraya yazıyorum tatlım
Başlangıç-75.4
Geçen hafta-71.8
Bu hafta-71.5
Gelen/giden-300gr
Toplam giden- 3.900 gr
Kendinize iyi bakın hoşçakalın

Günaydın canım.2 günde 2 kilo verdiren ayran detoksu var ya ondan yapsana.Geçen ay işyerinde yaptık biz 2 kilo verdim 2 günde.Burda bir arkadaş 6 kilo verdi 1 ayda....
canım benim bende yaptım o ayran detoksunu evet verdim ama ayda bi kere yapma şartı konmuş ona arkadaşın sürekli nasıl yapar zararlı adı üstünde şok diyet devam ediyorsa söyle bıraksın hemen

Kilo bildirimi

Başlangıç 68
Geçen hafta 65.100
Bu hafta 65maalesef(
Hedef 58
Toplam giden 3 kilo

Kızlar yaaa okadar dikkat etmeme rağmen kilo veremiyorum şok diyet lazim bana iki gün kilo vermem durdu maalesef(

sende de mi öyle oldu ama üzülme tatlım en azından 100gr gitmiş
Günaydın şekerim

Kilo durumun ne senin benim felekat
ben +500üm tatlım ya o kadar dikkat ettim niye böyle oldu anlamadım gerçi wcye çıkmadan alalacele tartıldım işe geç kalıyorum diye yarın sabah tekrar bakcam ben kendimi hafif hissederken vermemiş olmam kötü yaa

Başlangıç kilom 74.6
Geçen hafta 72.5
Bu hafta 72.4
Hedef 60
-100 olman da iyi sıkma canını canım bildirimleri eksiksiz ve msj olarak atman gerekiyor
günaydın arkadaşlar bugün kilomuzu bildirmemiz gerekiyor ben daha tartılmadım
bugün tartılma şansın yok mu canım? yarın sabah yapcam çünkü listeyi

tatlım nice yaşlara geçenlerde de benim doğum günümdü ve iki ayrı yerde pasta kestik ama yine de yemedim çatal ucutla sadece gönüller hoş olsun diye sende öyle yap bence tatlım

canım başlığın tamamına bi göz at istersen, ben epey inceleme yaptım çünkü, herhangi bi hile olduğunu düşünmüyorum, ha belki bu fotoğrafta olabilir ama yine de ihtimal vermiyorum, bi çok yerde bu kadar fark olduğu gözle görülür bir şekilde paylaşımları yapılıyor çünkü.

Son düzenleme:
benim güzel bildirimim;

başlangıç:69.7

geçen hafta:66.8

bu hafta:67.3
gelen:+500

toplam giden:2.400

o kadar dikkat ettim bari aynı rakamı göster yaaa

Canimm benim bak bir hafta dikkat etsen inanki devami gelir 500 gr versen bile çok mutlu olursun ilerde daha pişman olmadan bence gel beraber şu diyete başlayalim sana elimizden geldiği kadar destek olalım

pazar gunu evde olucam bugun degilsede(dogumu gunu sebebiyle) yarin yediklerime dikkat edicem.yarinda sabah kahvaltisida dahil olmak uzere sokaktayim tum gun,yani disarida yiyecegim.

ama pazar gunu evdeyim yalnizim saglikli yemekler pisirip yiyecegim,soz.

sporun kesinlikle faydası vardır tatlım ona lafım yok zaten ben sadece resme bakınca kolların kalınlığından bişey gitmediğini farkettim ondan dedim sadece göbek şişmiş inmiş zayıflama haplarındakiler gibi

bu arada evett hadi kızlar listeye

Son düzenleme:
KIZLAARRRR!!!
Bildirimler bana
MESAJ atılacak unutmayın bugün herkesten bildirim bekliyorum yarın sabah listeyi hazırlicam ona göre ayarlayın kendinizi

şöyleki;

yeni gelenler (listeye hiç girmemiş olanlar)
başlangıç kilo:
hedef kilo:

eskiler (listeye girenler)-EKSİKSİZ OLSUN LÜTFEN!
başlangıç:
geçen hafta:
bu hafta:
giden/gelen:
toplamda giden (giden sadece diyorum çünkü amaç almak değil vermek )
hedef:

bu fotoğraf için dediğinde haklı olabilirsin, bende sadece göbek hareketlerine ağırlık vermiştir diye düşünmüştüm :122:
özel mesaj göndermem için son 5 ya da 6 kaldı sanırım
şimdilik ben çıkıyorum, beni sakın unutmayın eklemeyi :*

bebeğimm süpersin yaa benim o kadar dikkat etmeme rağmen + olmam deli ediyo beni yaao rakamları görmeyi bana da nasip ett ya Rabbimmmmm tuğbadan haber yok canım ya umarım iyidir perşembe dönerim dedi ama sanırım yatıyordur iyi olsun yeterki çocukları büyük olsaydı git kızlara haber ver oğlum/kızım derdi eminimkii

Son düzenleme:
BENDE TANITAYIM KENDİMİ
39yaşındayım..daha ağustosa çok var rosa

3 çocuk annesiyim
15.yılımızı(evlilikte)aralıkta bitirdik
14.5 yaşında kızım,13 ve 3 yaşlarında iki oğlusum var...
kamuda çalışıyorum sağlık sektöründe..
sevdiklerinin mutluluğuyla mutlu olan balık etli bi hatunum(balina değil haaa)
tabi kendimide mutlu etmeyi severim

kadei bana abla de ama bak zerra 40 oluyormuş,ona teyze diyebilirsin.
[amaç rakibeme sarmak,motivasyon eksikliği yaratmak]
ya zerra şaka bir yana ben senden çooook pozitif elektirik aldım.
nidenki.

iş motivasyon eksikliği ile kalsa keşke bu lafın üzerine kavga çıkar kavga

topikte bu hafta kan dökülecek,ufaklıklar gözlerinizi kapatın.
iki yiğit çıktı meydaneee,ikisi de biribirinden merdaneee.
gladyatörün turkish versiyonu.
çekilin uleyyyyyynnnnn bastınız damarıma Karadenizliyim zaten
yolacam saçlarınızı

neyse işin esprisi bu..
sanal ortamda olunca ben isimle hitabederim
ama ablada diyebilirsiniz
teyze olmaz cıkkkk..kızarım bilesiniz

afiyet olsun güzel canım
Birazdan leslie ile 4 mile yürüyeceğim inşallah

sen beni geçecen roza ben alşam abarttım maalesef
ikisi de protein bombasi canim ikisini ayni anda cok sik tuketirsek kotu kolestrolumuz tavan yapar
biraz bünye meselesi canım
ben yıllardır yerim bazen iki yumurta
çok şükür değerlerim gayet iyi
afiyet olsun dengeli bi menü bence

Günaydın güzel topigimizin güzel hanımlarıgününüz güzel geçsin...
günaydın hanımlar sizinde cumanız mübarek olsun
bu mübarek günde günahların döküldüğü gibi yağlarımızda patır patır dökülsün inşallah
Kilo bildirimi

Başlangıç 68
Geçen hafta 65.100
Bu hafta 65maalesef(
Hedef 58
Toplam giden 3 kilo

Kızlar yaaa okadar dikkat etmeme rağmen kilo veremiyorum şok diyet lazim bana iki gün kilo vermem durdu maalesef(
bazen durabiliyor canım sabırlı olmak lazım
bide farklı şeyler yiyebilirsin metoyu şaşırtmak lazım
Günaydın canım.2 günde 2 kilo verdiren ayran detoksu var ya ondan yapsana.Geçen ay işyerinde yaptık biz 2 kilo verdim 2 günde.Burda bir arkadaş 6 kilo verdi 1 ayda....
haftaya bende yapıcam inşallah
daha önce iki kez yaptım iki kiloya yakın gitti her seferinde
günaydın..
tebrikler canım
günaydın arkadaşlar bugün kilomuzu bildirmemiz gerekiyor ben daha tartılmadım
günaydın allen
Bu hafta eksideyim allah tekrarına erdirsin 68.1 gitsin kilolarrrr
tebrikler şeker..
mutlu yıllara canım..abartmadan yersen bişey olmaz
zerra nerdesin,bekliyorum seni.
geldim rosa geldim anca gelebildim

herkese merhabalar
ben yazmaya başlarken günaydındı bitirene kdr öğle oldu...
hayırlı cumalar

neyse ne aman boşver msj kotanı doldurmayı unutmaa baakk not aldım seni ama çalıştığım için her yazılana bakamaıyor bakıpta yazamadığım unuttuğum oluyor bilesiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…