- 29 Mart 2013
- 7.371
- 288
- 128
evet ablacım dikkat edecem söz :) hatta marketten 7 otlu çay diye bişey varmış ondan aldım onu içiyorum:)
ay sorma moralim bozuluyor zaten kendime kiziyorum,bu arada kisa bir suredir psikiyatrisede gidiyorum.Yarin yine gorusmem var bu konuyuda konusucam.kendime kiziyorum yiyorum,yedikce dahada kiziyorum sen zaten zayiflayamazsin ye de gor gununu diyorum,boyle bir kisir dongudeyim.
yarin bu arada kan tahlilleride yaptiricam kan sekeri,insulin direnci icin falan.
bakalim bu sefer ner bahane bulucam
evet :) kesinlikle fıstık gibi olacaz :)Tebrik ederim canimm böyle devam edersen yaza istediğin hedefe ulaşırsın hepberaber inşallah çıtır fit seksi hatunlar olacağız
süpermiş bu,kesinlikle ben de yapmalıyım.hele ev yapımı yoğurtla etkisi 2 ye katlanır.Emzirmeye zararı olmaz canım.Buğday ve nohutu haşlıyosun yoğurtla karıştırıyosun nane atyosun ve az tuz.Sabah normal kahvaltı.Öğlen ve akşam bu çorbadn.Tadıda güzel.Sadece 2gün yapıyosun haftada.Sonra 15 gün sonra tekrarlayabilirsin....
Bu hafta eksideyim allah tekrarına erdirsin 68.1 gitsin kilolarrrr
sana da günaydın tatlım.günaydınnnnnnnn :) her sabah büyük bir mutlulukla yazdıklarınızı okuyorum :)
hem motive oluyorum hem de yüzüm gülüyor:)
aç karnına en az 1 kilo daha az çıkardın,keşke wc sonrası hemen tartılsaydın.kızlar varya acayip üzgünüm ve kendime inanamıyorum ben kendime ne yapmışım böyle o kadar alışmışımki tartıda hep 65 i görmeye... vize ve final dönemlerinde ye ye ye derken bugün 74.8 i görünce tartıda şoke oldum... ama kahvaltı yaptıktan sonra tartıldım aç karna tartılsam belki 300 400 gr oynardı herhalde 3 4 gündür çok dikkat ediyorum tartılmaya daha bugün cesaret edebildim demek ki 3 4 önce tartılsaydım 75 küsürleri görecektim sonuç olarak şuan kendime çok kızgınım her üzüntüde her sıkıntıda çikolata pasta kola derken ve günde 1 bardak bile su içmezken bu sonuç kaçınılmazdı ama tartıyla yüzleşmem çok daha iyi oldu yarın sabah aç karna tartılıp bildiririm şuan hedefim 70-65-60-55 şeklinde ilerlemek ama ben bu ekibin gazıyla ve iradesiyle kiloları vereceğimden eminim :)
mutlu yıllar nutella.kizlar bu sabah tartildim 73 kiloyum tam rejime basliycam dedim bgn ,bu arada dogum gunum kiz arkadasim cicek sepetinden kekler gondermis ofistekilerde ogleden sonra pasta kesecek,bugun rejime baslama isi yalan oldu.oglen salata falan yerimde.gunun geri kalani aburcubur
güzelim bugün d.gününü kutla tabii,ama akşam bir şey yemeyerek ve evde egzersiz yaparak bir kısmını yakabilirsin.ipin ucu kaçtı deyip koyvermek insanı bir yere götürmüyor.ay sorma moralim bozuluyor zaten kendime kiziyorum,bu arada kisa bir suredir psikiyatrisede gidiyorum.Yarin yine gorusmem var bu konuyuda konusucam.kendime kiziyorum yiyorum,yedikce dahada kiziyorum sen zaten zayiflayamazsin ye de gor gununu diyorum,boyle bir kisir dongudeyim.
yarin bu arada kan tahlilleride yaptiricam kan sekeri,insulin direnci icin falan.
bakalim bu sefer ner bahane bulucam
Şimdi ben tiffany ve bacak popo egzersizleri yapıp gelirim yine kızlar hadin gorusuruzz
canım benim bende yaptım o ayran detoksunu evet verdim ama ayda bi kere yapma şartı konmuş ona arkadaşın sürekli nasıl yapar zararlı adı üstünde şok diyet devam ediyorsa söyle bıraksın hemenGünaydın canım.2 günde 2 kilo verdiren ayran detoksu var ya ondan yapsana.Geçen ay işyerinde yaptık biz 2 kilo verdim 2 günde.Burda bir arkadaş 6 kilo verdi 1 ayda....
Kilo bildirimi
Başlangıç 68
Geçen hafta 65.100
Bu hafta 65maalesef(
Hedef 58
Toplam giden 3 kilo
Kızlar yaaa okadar dikkat etmeme rağmen kilo veremiyorum şok diyet lazim bana iki gün kilo vermem durdu maalesef(
ben +500üm tatlım ya o kadar dikkat ettim niye böyle oldu anlamadım gerçi wcye çıkmadan alalacele tartıldım işe geç kalıyorum diye yarın sabah tekrar bakcam ben kendimi hafif hissederken vermemiş olmam kötü yaaGünaydın şekerim
Kilo durumun ne senin benim felekat
-100 olman da iyi sıkma canınıBaşlangıç kilom 74.6
Geçen hafta 72.5
Bu hafta 72.4
Hedef 60
bugün tartılma şansın yok mu canım? yarın sabah yapcam çünkü listeyigünaydın arkadaşlar bugün kilomuzu bildirmemiz gerekiyor ben daha tartılmadım
tatlım nice yaşlara geçenlerde de benim doğum günümdü ve iki ayrı yerde pasta kestik ama yine de yemedim çatal ucutla sadece gönüller hoş olsun diye sende öyle yap bence tatlımkizlar bu sabah tartildim 73 kiloyum tam rejime basliycam dedim bgn ,bu arada dogum gunum kiz arkadasim cicek sepetinden kekler gondermis ofistekilerde ogleden sonra pasta kesecek,bugun rejime baslama isi yalan oldu.oglen salata falan yerimde.gunun geri kalani aburcubur
ay çok güldüm ya bu resimebildiğin photoshop yapılmış aynı resim çünkü kollara baksana zayıflamış ama kollar bacaklar aynı illaki etkisi vardır ama şu resimlerle insanları kandırmasınlar artık ya
KIZLAARRRR!!!
Bildirimler bana mesaj atılacak unutmayın bugün herkesten bildirim bekliyorum yarın sabah listeyi hazırlicam ona göre ayarlayın kendinizi
şöyleki;
yeni gelenler(listeye hiç girmemiş olanlar)
başlangıç kilo: 75.9
hedef kilo:60 (daha sonrası 56 olarak uzayabilir)
haydi kızlar listeye
Canimm benim bak bir hafta dikkat etsen inanki devami gelir 500 gr versen bile çok mutlu olursun ilerde daha pişman olmadan bence gel beraber şu diyete başlayalim sana elimizden geldiği kadar destek olalım
canım başlığın tamamına bi göz at istersen, ben epey inceleme yaptım çünkü, herhangi bi hile olduğunu düşünmüyorum, ha belki bu fotoğrafta olabilir ama yine de ihtimal vermiyorum, bi çok yerde bu kadar fark olduğu gözle görülür bir şekilde paylaşımları yapılıyor çünkü.
yeni gelenler(listeye hiç girmemiş olanlar)
başlangıç kilo: 75.9
hedef kilo:60 (daha sonrası 56 olarak uzayabilir)
haydi kızlar listeye
benim güzel bildirimim;
başlangıç:69.7
geçen hafta:66.8
bu hafta:67.3
gelen:+500
toplam giden:2.400
o kadar dikkat ettim bari aynı rakamı göster yaaa[/Q
uzulme canim, haftaya mutlaka olacak bende bir hafta ileri bir hafta geri gidiyom ayni yerdeyim yani
tubiden haberin var mi acep nasil gecti ameliyat:26:
bu arada yeni gelen arkadaslar yazilarinizi begenip alintilayamadim ama kisa sureli giriyorum ondan, sizi bayagi bir azimli buldum, tebriklerbende bildirim yapayim
baslangic: 64 kg
gecen hafta: 64 kg
bu hafta: 63.3 kg
giden 700 gr
toplamda giden 700 gr
hedef 55 kg
cok mutluyum
sporun kesinlikle faydası vardır tatlım ona lafım yok zaten ben sadece resme bakınca kolların kalınlığından bişey gitmediğini farkettim ondan dedim sadece göbek şişmiş inmişzayıflama haplarındakiler gibi
bu arada evett hadi kızlar listeye
uzulme canim, haftaya mutlaka olacak bende bir hafta ileri bir hafta geri gidiyom ayni yerdeyim yani
tubiden haberin var mi acep nasil gecti ameliyat:26:
bu arada yeni gelen arkadaslar yazilarinizi begenip alintilayamadim ama kisa sureli giriyorum ondan, sizi bayagi bir azimli buldum, tebriklerbende bildirim yapayim
baslangic: 64 kg
gecen hafta: 64 kg
bu hafta: 63.3 kg
giden 700 gr
toplamda giden 700 gr
hedef 55 kg
cok mutluyum
BENDE TANITAYIM KENDİMİKızlar tanışalımmı ne dersiniz.HErgün konuşuyoruz ama tanımıyoruz birbirimizi..Ben başlıyım
Ben 31 yaşındayım 2 çocuk annesiyim.3 yaşında 1 kızım 1 yaşında oğlum var.
Bursada yaşıyorum.Makine mühendisiyim.Çalışıyorum.
kadei bana abla de ama bak zerra 40 oluyormuş,ona teyze diyebilirsin.
[amaç rakibeme sarmak,motivasyon eksikliği yaratmak]
ya zerra şaka bir yana ben senden çooook pozitif elektirik aldım.
nidenki.
iş motivasyon eksikliği ile kalsa keşke bu lafın üzerine kavga çıkar kavga
çekilin uleyyyyyynnnnn bastınız damarıma Karadenizliyim zatentopikte bu hafta kan dökülecek,ufaklıklar gözlerinizi kapatın.
iki yiğit çıktı meydaneee,ikisi de biribirinden merdaneee.
gladyatörün turkish versiyonu.
afiyet olsun güzel canımGelgelelim bugünkü menüme
Sabah
1 tane haşlanmış yumurta
5 zeytin
Bir lokma peynir
Roka maydanoz
Bir dilim ekmek
Ara
Badem
Öğlen
Salata
Balık
Ara
Yoğurt
Akşam
Bir kepçe çorba
Bir tabak ıspanak
Yoğurt
2 litre su şimdilik
Birazdan leslie ile 4 mile yürüyeceğim inşallah
sen beni geçecen roza ben alşam abarttım maalesefbugünkü menüme gelince:
sabah 4 bardak su
kahvaltı
3 cherry domates,salatalık,biber
yarım demet limonlu maydanoz
zeytin,peynir,çay,1 dilim ekmek.
ara yok
öğle 3 kaşık müsli,
ara
1 elma
akşam
kıymalı şehriye çorbası
karnıbahar salatası
1 dilim ekmek.
2 litreden fazla su
1 maden suyu
1 saat yürüyüş,50 dk. pilates.
biraz bünye meselesi canımikisi de protein bombasi canim ikisini ayni anda cok sik tuketirsek kotu kolestrolumuz tavan yapar
afiyet olsun dengeli bi menü benceBu günkü menümü de yazayım
Sabah
3 kaşık yoğurtu 1 kaşık haşlanmış buğdayla karıştırıp yedim
Ara
Limonlu yeşilçay
Öğle
1 kepçe domates çorbası
4 tane kabak tatlısı
Ara
1 küçük elma
1 kaşık kuşburnu marmelatı
Akşam
4-5 kaşık tarhana çorbası
2 kaşık pilav
2 kaşık nohut
Salata
Gün içinde içebildiğim kadar su
Günaydın Kızlarrhayırlı cumalarrr herkese Rabbim açtığımız elleri boş çevirmesin inşaAllah, ha bi dee çıbık gibi olalım İnşaAllah
kuralları ben koymuyorum ki ama canım ya
rica ederim tatlım ya eskiler umarım bugün gelirde liste boş kalmaz yeniler liste olcak çünkü :26:
ay çok güldüm ya bu resimebildiğin photoshop yapılmış aynı resim çünkü kollara baksana zayıflamış ama kollar bacaklar aynı illaki etkisi vardır ama şu resimlerle insanları kandırmasınlar artık ya
inşaAllah tez zamanda atlatırsınız bu sıkıntılı durumu tatlım yabizimki de şuan evde o yüzden çok iyi anlıyorum seni
bende eylülden bu yana uğraşıyorum ama verdiğim kilo ortada anlatta biz de bilelim
günaydın hanımlar sizinde cumanız mübarek olsunGünaydın güzel topigimizin güzel hanımlarıgününüz güzel geçsin...
bazen durabiliyor canım sabırlı olmak lazımKilo bildirimi
Başlangıç 68
Geçen hafta 65.100
Bu hafta 65maalesef(
Hedef 58
Toplam giden 3 kilo
Kızlar yaaa okadar dikkat etmeme rağmen kilo veremiyorum şok diyet lazim bana iki gün kilo vermem durdu maalesef(
haftaya bende yapıcam inşallahGünaydın canım.2 günde 2 kilo verdiren ayran detoksu var ya ondan yapsana.Geçen ay işyerinde yaptık biz 2 kilo verdim 2 günde.Burda bir arkadaş 6 kilo verdi 1 ayda....
günaydın..günaydıııııııın şekerler.
hayırlı cumalar hepinize.
dün sabah 69.7 yi gördüm tartıda,yani +300,moralimi bozmadım,elimden geleni yaptım ve meyvesini de aldım şükür.
geçen hafta 69.4
bu hafta 68.9.
_500 gr
ucundan da olsa 68 i görmek güzel.
günaydın allengünaydın arkadaşlar bugün kilomuzu bildirmemiz gerekiyor ben daha tartılmadım
tebrikler şeker..Bu hafta eksideyim allah tekrarına erdirsin 68.1 gitsin kilolarrrr
mutlu yıllara canım..abartmadan yersen bişey olmazkizlar bu sabah tartildim 73 kiloyum tam rejime basliycam dedim bgn ,bu arada dogum gunum kiz arkadasim cicek sepetinden kekler gondermis ofistekilerde ogleden sonra pasta kesecek,bugun rejime baslama isi yalan oldu.oglen salata falan yerimde.gunun geri kalani aburcubur
geldim rosa geldim anca gelebildimzerra nerdesin,bekliyorum seni.
bebeğimm süpersin yaabenim o kadar dikkat etmeme rağmen + olmam deli ediyo beni yaa o rakamları görmeyi bana da nasip ett ya Rabbimmmmm tuğbadan haber yok canım ya umarım iyidir perşembe dönerim dedi ama sanırım yatıyordur iyi olsun yeterki çocukları büyük olsaydı git kızlara haber ver oğlum/kızım derdi eminimkii
kuzum uzulme bazen oyle oluyor, haftaya daha fazla gidebilir, motivasyonunu bozma, bak hadi dugune az kaldi
bu fotoğraf için dediğinde haklı olabilirsin, bende sadece göbek hareketlerine ağırlık vermiştir diye düşünmüştüm :122:
özel mesaj göndermem için son 5 ya da 6 kaldı sanırım
şimdilik ben çıkıyorum, beni sakın unutmayın eklemeyi :*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?