70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende bildirim yapıcam ama listeye girmek istemiyorum..
kimseye haksızlık olmasın çünkü liste hazırkma gibi bi şansım yok
aralarda dalıp okumaya ve yazmaya çalışıyorum
sabah 9 da girdim siteye ama yoğunluktan anca yazdım

başlangıç:67.2
bu hf:66.2
hedef:57

ilk bildirimim

bugün tartılma şansın yok mu canım? yarın sabah yapcam çünkü listeyi

kahvaltıdan sonra tartıldım ve acı gerçekle yüzleştim malesef 74.8 geldi istersen yarın sabah erkenden de tartılıp bildirebilirim

hey maşaAllah sana 3 tane çocuk biz 27yiz daha evlenemdik bile ya darısı başıma 3-4-5 kaç olursa artık
bu arada teyzelik bi yaşın yok yani kimse sana teyze diyemezzz cııkkss

kuzum uzulme bazen oyle oluyor, haftaya daha fazla gidebilir, motivasyonunu bozma, bak hadi dugune az kaldi

bozar mıyım yaa siz gibi motive eden arkadaşlarım varkeen kız düğüne halaya mı gelcen yoksaa

gelirim kuzummmmmmmmmmmmmmmmm kiyafet falan ayarlamam lazim

sen konsepten bahset biraz bakimmm nasil dugun olcek, kina nasil olcekkk

mesaj atamıyorum ben henüz
hedef kilo:62
başlangıç71.9

tatlım zaten gönüllü olan yapıyor kimseye zorla liste yaptırmıyoz kii bildirimini msj atarsan sevinirim bu arada tatlımm

beni unutan herkese benden bi "teyze" ona göre
benim dolmaması imkansız, burdan çıkmıyorum ki

bak baaakk öyle sana ceza keselim de sen gör bakimm

kahvaltıdan sonra tartıldım ve acı gerçekle yüzleştim malesef 74.8 geldi istersen yarın sabah erkenden de tartılıp bildirebilirim

kahvaltıdan sonraki olmaz zaten yarın sabah bekliyorum canım geç kalma e mi?

kızlar alıntılı mesaj nasıl yazılıyor?dün yoktum maşallah ne kadar aktifsiniz.listede inş haftaya olucaz demi..

kahvaltıdan sonraki olmaz zaten yarın sabah bekliyorum canım geç kalma e mi?[/QUOTE]

tamam geç kalmam kesin gelir bildiririm bu arada bişey soracam kızlar mesela yediklerimizi akşam bi anda paylaşıyoruz ona dikkat ettimde normalde ben parça parça yazıyodum ama galiba herkes akşamları toplu paylaşıyo bende öyle yapayım o zaman ..
bu bu arada rosa masanın üzerinde 2 litrelik bir sürahi var ve yarısı bitti :):) ayrıca tadından hoşlanmama rağmen 7 otlu çay içtim (içinde biberiye.mate,kekik,funda yaprağı,yeşil çay ...v.b) var

HOŞGELDİN RAKİBEM.
allah bağışlasın kuzularını.
akşam kaçırmana rağmen 1 kilo gitmiş.
ben karadenizli değilim ama karadenizdeyim zerra cım.havasından kapmışım demek ki bir şeyler.

haydi bakalım,evlen de burada doğum kilolarını da atmak nasip olsun hayırlısıyla.

tebrik ederim ablacigimmm maasallah 3 cocuk ne Kadar guzel Allah evlatlarini size bagislasin

gelirim kuzummmmmmmmmmmmmmmmm kiyafet falan ayarlamam lazim

sen konsepten bahset biraz bakimmm nasil dugun olcek, kina nasil olcekkk

konseptte ben beyaz giycem kuzumm sen istediğin rengi giyebilirsin
düğün salonda olcak canım kına da ya kapıda ya da bizim orda bi dükkan var orda hava şartlarına bağlı
böyle konuşturup heyecanlandırma beni yaa

mesaj atamıyorum ben henüz
hedef kilo:62
başlangıç71.9

not aldım canım

hat 1006
mesajların altında alıntı ile cevapla yazıyor ona bas canım.sağ tarafındaki kutucuk ta çoklu alıntı yapmanı sağlıyor.

Son düzenleme:
kızlar alıntılı mesaj nasıl yazılıyor?dün yoktum maşallah ne kadar aktifsiniz.listede inş haftaya olucaz demi..

canım şöyle oluyor ki;

bu resimde mavi ile daire içine aldığım tek bir mesajı alıntılamak, mesela şuanda bu mesajına yaptığım gibi.
diğeri ise çoklu mesaj alıntılamak istediğin zaman kullanıyorsun, tek tek uğraşmamak için. hepsini tek tek oradan tickleyip en altta solda kocaman pembe "bu konuya cevap ver" diyen yeri tıklıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…