haftaya olcan inşaAllah canım evet alıntılı ile cevapla yazıyo her mesajın sonunda sağ tarafta canım ayrıca daha da aktif olcaz inşaAllahkızlar alıntılı mesaj nasıl yazılıyor?dün yoktum maşallah ne kadar aktifsiniz.listede inş haftaya olucaz demi..
evet canım akşam hepsini bi arada yapınca genel olarak bakınca hata ve eksiği görebiliyorsun çünkü tek tek olunca kaçıyor arada çünkütamam geç kalmam kesin gelir bildiririm bu arada bişey soracam kızlar mesela yediklerimizi akşam bi anda paylaşıyoruz ona dikkat ettimde normalde ben parça parça yazıyodum ama galiba herkes akşamları toplu paylaşıyo bende öyle yapayım o zaman ..
bu bu arada rosa masanın üzerinde 2 litrelik bir sürahi var ve yarısı bitti :):) ayrıca tadından hoşlanmama rağmen 7 otlu çay içtim (içinde biberiye.mate,kekik,funda yaprağı,yeşil çay ...v.b) var
aminnn inşaAllahHOŞGELDİN RAKİBEM.
allah bağışlasın kuzularını.
akşam kaçırmana rağmen 1 kilo gitmiş.
ben karadenizli değilim ama karadenizdeyim zerra cım.havasından kapmışım demek ki bir şeyler.
haydi bakalım,evlen de burada doğum kilolarını da atmak nasip olsun hayırlısıyla.
bi tane çikolata yeme cezası alayım lütfen
teşekkür ederimhat 1006
mesajların altında alıntı ile cevapla yazıyor ona bas canım.sağ tarafındaki kutucuk ta çoklu alıntı yapmanı sağlıyor.
teşekkür ederimcanım mesajın tam altında alıntı ile cevapla diye bişey var ona tık tık :)
canım şöyle oluyor ki;
Eki Görüntüle 957187
bu resimde mavi ile daire içine aldığım tek bir mesajı alıntılamak, mesela şuanda bu mesajına yaptığım gibi.
diğeri ise çoklu mesaj alıntılamak istediğin zaman kullanıyorsun, tek tek uğraşmamak için. hepsini tek tek oradan tickleyip en altta solda kocaman pembe "bu konuya cevap ver" diyen yeri tıklıyorsun
haftaya olcan inşaAllah canım evet alıntılı ile cevapla yazıyo her mesajın sonunda sağ tarafta canım ayrıca daha da aktif olcaz inşaAllah[/CO
peki canım.aktif olucam inş ama hafta sonu kursum var arada girmeye çalışırım
kizlar bu sabah tartildim 73 kiloyum tam rejime basliycam dedim bgn ,bu arada dogum gunum kiz arkadasim cicek sepetinden kekler gondermis ofistekilerde ogleden sonra pasta kesecek,bugun rejime baslama isi yalan oldu.oglen salata falan yerimde.gunun geri kalani aburcubur
KIZLAARRRR!!!
Bildirimler bana MESAJ atılacak unutmayın bugün herkesten bildirim bekliyorum yarın sabah listeyi hazırlicam ona göre ayarlayın kendinizi
şöyleki;
yeni gelenler (listeye hiç girmemiş olanlar)
başlangıç kilo:
hedef kilo:
eskiler (listeye girenler)-EKSİKSİZ OLSUN LÜTFEN!
başlangıç:
geçen hafta:
bu hafta:
giden/gelen:
toplamda giden (giden sadece diyorum çünkü amaç almak değil vermek)
hedef:
ismime tıklayıp mesaj gönder diyeceksin canımben mesaj atmayi bulamadim, tabletten girdigim icin mi acaba
sağol canım benim..rabbim herkese hayırlı işler,hayırlı eşler ve çocuk nasibetsinhey maşaAllah sana3 tane çocuk biz 27yiz daha evlenemdik bile ya darısı başıma 3-4-5 kaç olursa artık
bu arada teyzelik bi yaşın yok yani kimse sana teyze diyemezzz cııkkss
bozar mıyım yaa siz gibi motive eden arkadaşlarım varkeenkız düğüne halaya mı gelcen yoksaa
tamam canım sağol ...bildirimimi yaptımtatlım zaten gönüllü olan yapıyor kimseye zorla liste yaptırmıyoz kii bildirimini msj atarsan sevinirim bu arada tatlımm
bak baaakk öyle sana ceza keselim de sen gör bakimm
kahvaltıdan sonraki olmaz zaten yarın sabah bekliyorum canım geç kalma e mi?
kahvaltıdan sonraki olmaz zaten yarın sabah bekliyorum canım geç kalma e mi?
sağol rozacım, karadenizin neresindesinHOŞGELDİN RAKİBEM.
allah bağışlasın kuzularını.
akşam kaçırmana rağmen 1 kilo gitmiş.
ben karadenizli değilim ama karadenizdeyim zerra cım.havasından kapmışım demek ki bir şeyler.
haydi bakalım,evlen de burada doğum kilolarını da atmak nasip olsun hayırlısıyla.
sağol canım benim..rabbim herkese hayırlı işler,hayırlı eşler ve çocuk nasibetsin
tamam canım sağol ...bildirimimi yaptım
tamam geç kalmam kesin gelir bildiririm bu arada bişey soracam kızlar mesela yediklerimizi akşam bi anda paylaşıyoruz ona dikkat ettimde normalde ben parça parça yazıyodum ama galiba herkes akşamları toplu paylaşıyo bende öyle yapayım o zaman ..
bu bu arada rosa masanın üzerinde 2 litrelik bir sürahi var ve yarısı bitti :):) ayrıca tadından hoşlanmama rağmen 7 otlu çay içtim (içinde biberiye.mate,kekik,funda yaprağı,yeşil çay ...v.b) var
toplu olarak yapılıra daha iyi yorum yapılabilir
sağol rozacım, karadenizin neresindesin
ben samsunluyum ama kayseride yaşıyorum eş durumu nedeniyle
allah korusun hepimizigeçmişten buldum neslihan(neskuik) arkadaşımız eklemiş çok yersek böyle olurmuşuz diyee
amiiiiin inşaallah
Aldım mesajını canımm
konseptte ben beyaz giycem kuzummsen istediğin rengi giyebilirsin
düğün salonda olcak canım kına da ya kapıda ya da bizim orda bi dükkan var orda hava şartlarına bağlı
böyle konuşturup heyecanlandırma beni yaa
not aldım canım
geçmişten buldum neslihan(neskuik) arkadaşımız eklemiş çok yersek böyle olurmuşuz diyee
mesajlarr mesajlarr mesajlarr kızlaaaarr :95:mesaj atmayı unutmayın lütfeennn rica ediyorummm son kezz
kizlar bu sabah tartildim 73 kiloyum tam rejime basliycam dedim bgn ,bu arada dogum gunum kiz arkadasim cicek sepetinden kekler gondermis ofistekilerde ogleden sonra pasta kesecek,bugun rejime baslama isi yalan oldu.oglen salata falan yerimde.gunun geri kalani aburcubur
Boğulacan kız accık yavaşlaarkadaşlar inanamayacaksınız ama şuana kadar tam 11 bardak su içmiş bulunuyorum+1 bardakta bitki çayı :)
geçmişten buldum neslihan(neskuik) arkadaşımız eklemiş çok yersek böyle olurmuşuz diyee
kac seferdir sayfayi yeniliyom,kimse yok ya nerdesiniz kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?