70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar alıntılı mesaj nasıl yazılıyor?dün yoktum maşallah ne kadar aktifsiniz.listede inş haftaya olucaz demi..
haftaya olcan inşaAllah canım evet alıntılı ile cevapla yazıyo her mesajın sonunda sağ tarafta canım ayrıca daha da aktif olcaz inşaAllah

evet canım akşam hepsini bi arada yapınca genel olarak bakınca hata ve eksiği görebiliyorsun çünkü tek tek olunca kaçıyor arada çünkü

aminnn inşaAllah ayy heyecanlandım topiğin gelini olcemm
bi tane çikolata yeme cezası alayım lütfen

ye sen çikolataları ye aferinn istediğin kadar yee bana değil sana zarar

hat 1006
mesajların altında alıntı ile cevapla yazıyor ona bas canım.sağ tarafındaki kutucuk ta çoklu alıntı yapmanı sağlıyor.
teşekkür ederim
canım mesajın tam altında alıntı ile cevapla diye bişey var ona tık tık :)
teşekkür ederim

başardım sanırım.tşkler canım

doğum gunun kutlu olsun canim. nice mutlu yıllara

ben mesaj atmayi bulamadim, tabletten girdigim icin mi acaba

sağol canım benim..rabbim herkese hayırlı işler,hayırlı eşler ve çocuk nasibetsin
tamam canım sağol ...bildirimimi yaptım
kahvaltıdan sonraki olmaz zaten yarın sabah bekliyorum canım geç kalma e mi?

tamam geç kalmam kesin gelir bildiririm bu arada bişey soracam kızlar mesela yediklerimizi akşam bi anda paylaşıyoruz ona dikkat ettimde normalde ben parça parça yazıyodum ama galiba herkes akşamları toplu paylaşıyo bende öyle yapayım o zaman ..
bu bu arada rosa masanın üzerinde 2 litrelik bir sürahi var ve yarısı bitti :):) ayrıca tadından hoşlanmama rağmen 7 otlu çay içtim (içinde biberiye.mate,kekik,funda yaprağı,yeşil çay ...v.b) var[/QUOTE]
toplu olarak yapılıra daha iyi yorum yapılabilir
sağol rozacım, karadenizin neresindesin
ben samsunluyum ama kayseride yaşıyorum eş durumu nedeniyle

amiiiiin inşaAllah
aldım mesajını canımm

Son düzenleme:
geçmişten buldum neslihan(neskuik) arkadaşımız eklemiş çok yersek böyle olurmuşuz diyee

Eklentiler

• $nesquik.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 60
mesajlarr mesajlarr mesajlarr kızlaaaarr :95:mesaj atmayı unutmayın lütfeennn rica ediyorummm son kezz

bugun yediklerimi paylasiyorum arkadaslar
sabah:6- 7 zeytin,2 parmak peynir,domates,maydonoz,yarim simit,1 bar. portakal suyu (hasta oldugum icin icmek istedim)
ara:1 bardak ayran,1 dilim tam bug.ekmegi
öglen:1 tabak kuru fasulye,yarim kase yogurt,1 dilim tam bugday ekm.
ara:1 elma
aksam: 3 parca mangal tavuk,salata,1 kase yayla corbasi,1 ayran,1 parca ekmek
(sabah ;1 bardak limonlu ilik su
1 bardak bitki cayi ve 2 lt su)
spor:sabah 40 dakika

heyecanlam kuzum, dugunden sonra dugun gununu hatirlayinca mutlu olcaksin belki ama heyecanlanamicaksin yani son zamanalr heyecanlanmak icin degerlendir hem gelinlik giymek guzel duygu

geçmişten buldum neslihan(neskuik) arkadaşımız eklemiş çok yersek böyle olurmuşuz diyee

ayyyyyyyyyyyyyyyyy bakamiyom benn

mesajlarr mesajlarr mesajlarr kızlaaaarr :95:mesaj atmayı unutmayın lütfeennn rica ediyorummm son kezz

canim unutmustum simdi attim insallah gec degildir

Doğum günün kutlu olsun canım. Seneye çıpçıtır bir hatun olarak kutla doğumgününü.. İnşallah...

arkadaşlar inanamayacaksınız ama şuana kadar tam 11 bardak su içmiş bulunuyorum+1 bardakta bitki çayı :)
Boğulacan kız accık yavaşla

kac seferdir sayfayi yeniliyom,kimse yok ya nerdesiniz kizlar

Ben geldim ceee yapıp kaçacamm çünkü yine misafirim var yemeğe çağıranlarda gelenlerde benim diyet dönemime denk geldi pöff. Yememek için kendimi paralıyorum resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…