70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım sabah aç karnına kahve içmek iyi değildir bence. sen sabah ekmeğini yumurtanı ye. arada meyve ye. akşam öğlen yemekleri ye. aynı gıdalarla beslenmek çok sakıncalıdır. bu beslenmeden normal beslenmeye geçince yine kilo alırsın. vücudun pekçok yiyecekten eksik kalıyo. senin yağ çok yağ kaybettiğini düşünmüyorum bence kas kaybettiğin için o yüzden çok zayıflamış gözüküyosundur. ayrıca sorunlu bölgelere bitkisel yağlar sürmek o bölgedeki kan dolaşımını hızlandırır ancak yağ kaybetmeni doğrudan sağlamaz. sen ancak o 40 dakikalık yürüyüşle yağ yakarsın. poşette gereksiz. su kaybına neden oluyo. vücut o sarılı bölgeden bayağı su kaybediyo o yüzden orası zayıflamış gösteriyo. bi süre yapmasan eski durumuna döner. sen bence hiç böyle şeylerle vakit harcama. sağlıklı diyetini yap. zaten günde 40 dakika yürüyüş iyidir. onuda yap. zaten kilo verirsin. ama böyle tek tip beslenme hasta olursun. bana inanmazsan diyetini bırakınca yine kilo alınca anlarsın ne demek istediğimi

arkadaşlar sabah uyanınca mideye ve bağırsaklara en iyi gelen şey 1 bardak oda sıcaklığında sudur. bağırsaklar o gün tam olarak işlevini yerine getirirler. sabahları aç mideye içilen sirkeli karışımlar vs.. mideyi mahveder çünkü asitlidir. ama illaki sirke içilecekse gün içinde yemeklere katılarakta tüketilebilir. kahvede öyle. son derece zaralıdır aç mideye. gastrit olmak üzere refliye kadar gider. sabah güne suyla başlayın. kahvaltı yapıldıktan sonra ne içilecekse o zaman içilmelidir. ayrıca kahvaltısız diyet olmaz. öğün atlanarak yapılan diyet başarısız olur çünkü metabolizma hızı düşer. ve kahvaltıda kahve vs.. şeylerle geçiştirilmemelidir. ekmek, yumurta, peynir yenmeli bu yiyecekler hem daha çok tok kalmamızı hemde enerji sorunu yaşamamızı sağlarlar

hayel bugün tavuklu bezelye yaptım. 1 kaşık yağ kullandım. taukta 100 gram falandı. artık bu yemeği iki gün akşam yemeklerinde yoğurtla beraber yerim. sanada tavsiye edrim eğer bezelyeyi seviyosan benim gibi sende yap. ama bu mevsimde taze bezelye bulunmuyo o yüzden konserve aldım. bezelye yemeğine bayılırım. aslında bezelye yemeğini kıymalı severim ama öğlen köfte yedim akşam değişiklik olsun isytedim

hayel bugün tavuklu bezelye yaptım. 1 kaşık yağ kullandım. taukta 100 gram falandı. artık bu yemeği iki gün akşam yemeklerinde yoğurtla beraber yerim. sanada tavsiye edrim eğer bezelyeyi seviyosan benim gibi sende yap. ama bu mevsimde taze bezelye bulunmuyo o yüzden konserve aldım. bezelye yemeğine bayılırım. aslında bezelye yemeğini kıymalı severim ama öğlen köfte yedim akşam değişiklik olsun isytedim

seviyorum banada gönder delikafadulden

ama belim 80 vardır en az ama 90 ı geçmez. kilolarımda orda zaten ben üst bedenime alıyorum

65 kiloya bi düşssem yetecek bana. boyumda 168 cm. heralde ben 2 aya düşeceğim o kiloya çünkü tartıda rakamlar inmeye başladı.

sağlıklı kilom 66, 67 falan. ben biliyorum. zaten şimdide fena değil 3 hafta önceye göre çok çok iyi. ama ben 65 olmak istiyorum. hayal senin bel ölçün ne

sağlıklı kilom 66, 67 falan. ben biliyorum. zaten şimdide fena değil 3 hafta önceye göre çok çok iyi. ama ben 65 olmak istiyorum. hayal senin bel ölçün ne

söylemem aklinialirimsmile canım ben iki doğum yaptım gerisini sen düşün artık hiç kilo almasanda bel kalınlaşıyo genişliyor sen doğum yapmadığın için daha çabuk sonuç alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…