70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

seherutku arkadasim tebrikler

ballı arada bi geliyor selam verip kaçıyor eskilerden suzi,minderbob de var bilmem tanırmısın
Tanımam mı . Beni kim fırçalayacak diye sordum:18:8kilo alınca utanıyor insan
Menü güzel.ama öğlen şart
kizlar iyi aksamlar bugun yediklerim;
sabah: bol domates,salatalik,yarim tost,cay
ara: 1 greyfurt,1 kivi,2 cilek
ogle:1 simit
aksam:yarim tabak makarna,bol salata,ayran
(arkadaslar misafirlikte oldugum icin cok fazla tercihim olmuyo malesef)

Misafirlikte çok zor oluyor. Arkadaşlarla bu yüzden hiç görüşmüyorum.

Kızlar bugün evdeki tüm abur çuburları attım.

Light piding vs aldım. Zor zamanlar için kepekli bisküvi aldım .
Vere bolcana yeşillik 7otlu çay aldım.cok korkuyorum ya
Ben nezaman diyete girsem çewremdeki insanların ir yüh lamadıkları kalıyor.sonrada tüm o arıza kişiler kilo verip zayıflıyor.ve ben tam tersi kilo veremeyiz o azmi kaybediyorum.yine öyle olsun istemiyoruuuum

neticeye ulaşınca da sen dalga geçersin :* pes etmek yokkk
evet cok haklisin verilebilecek en guzel cevap incelmek olacak yalniz dun okey oynarken masaya biskuwiler kekler geldi elimi surmedim arkadaslar sunuda soyleym su ekibin verdigi moral olmasa bu kadar kararli olmazdim

canim benim agabeyim doktorunun uyuz bi sozune inat hirslanip 35 kilo verdi ve hala koruyor bu isin sirri istikrar ve bu isi 2 3 ay az yeyim zayiflayim degil. yasam bicimi haline getirmek .,hala dikkat ediyor ve gunde 45 dakika sporunu yapiyor(bayila bayila yapmiyor elbette ama bunu kendisi kendi vucudu icin bir gereklilik olarak goruyormuş)

seherutku arkadasim tebrikler

tebrikleer canim darisi basimiza insalah

Hoşbulduuuum

Hoşbulduuuum

Ellerine saglık...

Tebrik ederim..
Bizde kısmet olur inşallah

Teşekkür ederim arkadaşlar beni daha da motive ettiniz.
Yaaa kızlar bu boğaz ağrısına bitkisel ne iyi gelir ki :44: demin doktora gittim verdiği antibiyotik allerji yaptı ne biçim bir bünyem varsa her ilaca allerji oluyorum bıktım bu allerjilerden adrenalin iğnelerinden iki gün basamıyorum . Boğazım bembeyaz birşeyler kullanmam lazım ama ne:26: iki gündür adaçayı içiyorum , ıhlamur içiyorum, bal+ limon+ tarçın+ zencefil karışımı yiyorum, sirkeli bal bile yedim ama hiç faydası yok başka yöntemler bilenler varsa lütfen yazın

ben dahda ironik bisey yasadim fakultede 2 tane 80 90 kiloluk hatunlar bi baktim 50 55 lere dusmus yaz boyunca resmen şok oldum ya

öncelikle çok çok geçmiş olsun.

ben hasta olduğumda çok bilmem ilaç kullandığımı. boğazlarım için zencefil tek ilacımdır. ama ben karışım olarak tüketmiyorum, 1sb su kaynatıyorsun, içinde 1 yarım çay kaşığı toz zencefil koyup, karıştırıp bi süre demlemeye bırakıyorum ama çok soğutmadan. yaklaşık 1-2 dakikadır. sonra onu içiyorum, boğazdan aşağı cayır cayır yakarak iniyor çok fazla zencefil koyma ama, çünkü hem çok yakar hem de bünyeye göre tansiyon ya çıkarıyordu ya düşürüyordu (emin değilim çıkıp inme kısmından) önce 1 bardakta dene, hatta çay kaşığı ucu ile bi bünyene deneme yap derim ben 1 günde de gömülme sakın zencefile dokunur falan aman diyeyim. 1 bardak kafi oluyor benim için.

bir de bal+limon+karabiber önerilir ama ben hiç bi zaman yiyemedim

Günaydın iyi pazarlar herkese

Sehercim geçmiş olsun. Beyaz boğaz iltihabı ciddisine canım tedavi edilmeli
Bütün antibiyotik lere allerjin var yoksa. Antibiyotik kullanman lazım
Tedavi olmazsa eklem ve kalp romatizmasına neden olbilir

kızlar ben çok kötüyüm kafam çok fena yerimden kalkamıyom,ölüyorum acıdan enseme boynuma vuruyo,geçmiyo naptıysam faydasız,spinal anestesi yaptılar belime,ondan diyolar,kahve manyağı oldum kafein al bol bol su iç dedi,ama geçmiyo,dua edin nolur,bidaha ölcen deseler olmam ameliyat ,okadar kötüyümki,ağlıyorum devamlı,1 gr ağrım hafiflemedi,belimin acısını bile hissetmiyorum,napcam bilmem geçermiki,,dua edin sabrediyorum,yapcak bişeyim yok,çok acıyo kafam oturamıyorum bile,ayağa kalktığım gibi beynim akıyo sanki,of allahım yardım etsin,çok fenayım,,dua edin geçsin şu ağrılarım başka bişey demiyom,hoşçakalın,yakın zamanda yanınızda olmak istiyorum sağlığıma kavuşmak istiyorum ,

Son düzenleme:
ewet inşallah bzde yaşam biçimini değiştiririz..sporda yapmıyorum şuan 15 tatil bitsin yazıcam inş.
keçi boynuzu pekmezle 1 tatlı kaşığı çörek otu tavsiye ediyorlar (çörek otu çekilmiş olacak)
çok şey denemişsin antibiyotik bende de yan etki yapıyor kullanamıyorum.yeşil çay iyi geliyor bana

çoook geçmiş olsun cnm dua edicem inşallah.eşimde amaliyatında bu sorun olmuş bekarken .başagrısından hala bahseder.küçük sarı bir ilaç varmış içince kesiyormuş agrıyı.öyle bir ilacın yokmu.sanırım başını dik tutman gerekiyormuş.inşallah en yakın zamanda yanımızda olursun

çok geçmiş olsun canim. dualarimiz seninle.

canim cok uzuldum cok cok gecmis olsun tez zamanda iyiles

çok çok geçmiş olsun, en kısa zamanda iyileşmen ve aramıza dönmen için dualarımız seninle :*

bende zayiflamak istiyorummm
ama zayiflayacaz

zayıflıcaz tabi ki -de niye kimsecikler yok burda ya

kızlar geldım dgunum faslıda bıttı yani bahanem kalmadı bu sabah pijamalarımla tartıldım 73.200 grdır.

sabah 2 haşlanmıs yumurta 2 dilim ekmek 50 gr kadar beyaz peynir hindi salamı 4-5 tanede şeker domates yedım.

sonra tatlı krizim tuttu tabi nesquickli süt içtim kocaman bir bardak en azından süt yağsızdı

tabi gün pazar olunca tüm saatler altüst oldu öğlen yemeğimi 4-5 gibi yedim yaklaşık 5 tane galiba tavuk baget fırında sadece baharatla pişmiş yanında 2 dilim ekmek biraz yoğurt ve büyükçe bir bardak kola

ama şuan çayın yanında keyif yapacak birşeyler istiyor canım BİM,e gitmemek için zor duruyorum

çok geçmiş olsun canım.inş ağrılarından bian önce kurtulursun..

bence bim'i aklından çıkar canım şuan bende çay içicem ve kurstan geldim tatlı bişey yemek istiyorum ama yemicemm azmetmemiz gerekiyor sabır

bugünkü menüm

sabah 2dilim buğday ekmeği
3tane sucuk dilimi
4zeytin
2catal patates kavurma
2tatlı kaşığı reçel

öğle yok
kursta olduğum için yemiyorum

akşam 5te
5kaşık makarna
3tane tavuk kanadı
1bardak ayran
2tane kornişon turşu

menüm düzensiz oldu ama dışarıda olunca enazından kaçamak yapmadım yoksa kantinden yemek zorunda kalıcam en iiyisi yememek
2lt su 1bardak yeşil çay içicem şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…