70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın canım ben yarma ve nohut koymuştum orda salatalık falan filanda yazıyor ama ben böyle sevdiğim için böyle yaptım nane de kattın mı ohh mis gibi oluyor valla

günaydın canım ben yarma ve nohut koymuştum orda salatalık falan filanda yazıyor ama ben böyle sevdiğim için böyle yaptım nane de kattın mı ohh mis gibi oluyor valla

tamam güzelim.yarın ve çarşamba yapayım bakalım.
salatalık ta koyarım,keşke taze nane alsaydım,aklıma gelmedi.
dün akşam yoğurtlarımı da mayaladım ,hazır yoğurtlara güvenmiyorum sağlık açısından.
faydasını görürsem ayda 1 yaparım sanırım.

kuru nane koy canım o da güzel oluyor kendi mayalaman iyi olmuş canım çünkü satılan yoğurtlarda tuz oranı fazla kesin faydasını görürsün 2 saatte bi yediğin için açlık histtemiyorsun bende ayda bir yaparım diyordum ama bana etkisi kabızlık oldu en korktuğum şey olduğu için yapamıyorum

annenlerde olmanın keyfini çıkar canım
kizlar iyi aksamlar bugun yediklerim;
sabah: bol domates,salatalik,yarim tost,cay
ara: 1 greyfurt,1 kivi,2 cilek
ogle:1 simit
aksam:yarim tabak makarna,bol salata,ayran
(arkadaslar misafirlikte oldugum icin cok fazla tercihim olmuyo malesef)
misafirlikte iyi kurtarmışsın canım
geç kalkınca mecburen iki öğün oluyor
3 olucak diye zorlamaya gerek yok
hafta sonları benimde iki olur
kesinlikleyaşam biçimi haline getirmek gerek
telden yazınca nasıl bi cümle olmuş anlamadım valla
geçmiş olsun tuğbacım..inşallah en yakın zamanda sağlığına kavuşursun
afiyet olsun canım
afiyet olsun canım..hangi program bana yazarmısın..
haklısın kadei
asitli içeceklerden uzak durmak lazım..

bende bugün yarın yapıcam rakibem

bakalım ne kadar gidecek

anatkh dogru haklisin bende o yuzden topac gibiyim zaten

bgnku menum sabah 2 dilim ekmek ustune zeytin ezmesi 3-4 ince dilim hindi salami 5-6 tanede seker domates

oglen 3 baget kizarmis tavuk yaninda brokoli salatasi

ara ogune henuz karar veremedim

aksam durumuda biraz sikintili 6 da isten cikiyorum 6.30ta kursum var 9a kadar 11e dogru evde oluyorum.bu arada ne zaman,ne yiyecegimi bilmiyorum(

Günaydın kızlar nasılsınız

Ben işten ayrıldım yaza kadar evdeyim artık buraya vakit ayırabileceğim kızlar...

Veeee fena kilo aldım gene

senin için diyorum inan tatlım kızmak darılmak yok ama bak bugün düzene girmişsin su tüketmeyi de unutma akşam için ise bi şekilde ayarlamaya çalış canım öğün atlamamk lazım
Günaydın kızlar nasılsınız

Ben işten ayrıldım yaza kadar evdeyim artık buraya vakit ayırabileceğim kızlar...

Veeee fena kilo aldım gene

hoşgeldinnn nerelerdesin Noracım ya bi gün geri döneceğinizi biliyordum +larla

zayıflamak istiyorsanız ekmeği kesin ve her sabah biberiye çayı için 1-2 ay içinde farkı göreceksiniz biberiyeyi içerken arada 1 gün falan ara verin fazlası da zararlıymış ben tam 14 kilo verdim 4-5 ayda

Hoşbulduk sorma tatlım çok fena kilo aldım

Veeee kızlaaaar mayıs da en yakın arkadaşımın düğünü var , bende şahit olacağım nolur yardım edin bana , düzenli menü ve sporla burdayım artık, çıktım işten falan ohh miss

Sen nasılsın cicikom

zayıflamak istiyorsanız ekmeği kesin ve her sabah biberiye çayı için 1-2 ay içinde farkı göreceksiniz biberiyeyi içerken arada 1 gün falan ara verin fazlası da zararlıymış ben tam 14 kilo verdim 4-5 ayda

bende bi ara içiyorduım biberiye çayı ama içinden böcek falan çıkıyor diye tiksindimm :26:

hayırdır canım niye çıktın ki işten spora çok vaktin olcak bu sayede evet sen şahit olcan bence gelin olcam bi çare bulursan bana da söylee mayısa kadar 60 olayım diyorum ama bakalım vakit daralıyor :26:bende düğün hazırlıklarıyla boğuşuyorum kendi çapımda işte millet tadını çıkarıyor ben ise stresten ölüyorum :26:

merhaba arkadaşlar,

bende 78 kilo olarak aranıza katıldım. Birkaç sene içinde 50 kilodan buralara geldim. Bakalım inşallah zayıflayacağım bende :)

3 ayda 7 kilo rahat verirsin canım
merhaba arkadaşlar,

bende 78 kilo olarak aranıza katıldım. Birkaç sene içinde 50 kilodan buralara geldim. Bakalım inşallah zayıflayacağım bende :)
hoş geldin canım
gunaydin kizlaaar!!!! sizce hangi gunler tartilmaliyiz ve ne sıklikta??

merbaba canım
haftada bir tartılmak iyidir ama ben her sabah ve bazen akşamda tartılıyorum

Benim en çok merak ettiğim şey bu enerjiyi nasıl buluyorsunuz? Zayıflamak için spor yapmakta gerekli ama ben bir türlü spora başlayamıyorum. Hiç enerjim yok. Nerdeyse gidip su içmeye üşeniyorum. Spora nasıl başladınız. Zorlandınız mı? Ve günde ne kadar spor yapıyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…