günaydın arkadaşlar.
hafta sonum öyle bir hızda geçti ki ben bile yetişemedim.
hala çok yorgunum,çok gezdik,çok dolaştık gece geç saatlere kadar,hafta içi dinlenirim artık.
triendy gelmiş,inşallah tez zamanda iyileşir de aramıza döner.
bugün itibariyle batırılmış hafta sonunun acısı çıkarılacak.
şu ayran çorbası yapan arkadaşımız tarifi tekrar verebilir mi,nette bir yarma diyor bir bulgur,hangisini koyacağız,en etkilisi hangisi,bilen yazsın kızlar.
günaydın canım ben yarma ve nohut koymuştum orda salatalık falan filanda yazıyor ama ben böyle sevdiğim için böyle yaptım nane de kattın mı ohh mis gibi oluyor valla
kuru nane koy canım o da güzel oluyor kendi mayalaman iyi olmuş canım çünkü satılan yoğurtlarda tuz oranı fazla kesin faydasını görürsün 2 saatte bi yediğin için açlık histtemiyorsun bende ayda bir yaparım diyordum ama bana etkisi kabızlık oldu en korktuğum şey olduğu için yapamıyorumtamam güzelim.yarın ve çarşamba yapayım bakalım.
salatalık ta koyarım,keşke taze nane alsaydım,aklıma gelmedi.
dün akşam yoğurtlarımı da mayaladım ,hazır yoğurtlara güvenmiyorum sağlık açısından.
faydasını görürsem ayda 1 yaparım sanırım.
annenlerde olmanın keyfini çıkar canımSelam kızlar nasılsınız caaanlar
Kadercigim ellerine sağlık canim benim Liste Icin tesekkur ederiz
Kızlar ben bir haftaaa yokum giremeyebilirim annemlere geldimmm bugün netim gazla çekmiyor haftaya cuma görüşürüz inşallah kendinize iyi bakın allaha emanet olun
Inşallah yemeği çok abartmam burda annemin yemeklerine zor dayanıyorum çünkü(((
misafirlikte iyi kurtarmışsın canımkizlar iyi aksamlar bugun yediklerim;
sabah: bol domates,salatalik,yarim tost,cay
ara: 1 greyfurt,1 kivi,2 cilek
ogle:1 simit
aksam:yarim tabak makarna,bol salata,ayran
(arkadaslar misafirlikte oldugum icin cok fazla tercihim olmuyo malesef)
geç kalkınca mecburen iki öğün oluyorBugünkü menüm
SABAH
1,5 kk süzme peynir
1 orta domates
1,5 dilim çavdar ekmeği
şekersiz sallama ıhlamur
ÖĞLE
10 fındık
2 mandalina
AKŞAM
Tavuk göğüs etli az yağlı patates yemeği (yarım göğüs eti dahil olabilecek porsiyonda)
5-6yk light yoğurt
3yk şehriyeli bulgur pilavı (sade)
1 dilim çavdar ekmeği
öğle yemeği yemiyorum genelde, saat olarak güne geç başladığım için
şimdilik 2 lt su
kesinlikleyaşam biçimi haline getirmek gerekcanim benim agabeyim doktorunun uyuz bi sozune inat hirslanip 35 kilo verdi ve hala koruyor bu isin sirri istikrar ve bu isi 2 3 ay az yeyim zayiflayim degil. yasam bicimi haline getirmek .,hala dikkat ediyor ve gunde 45 dakika sporunu yapiyor(bayila bayila yapmiyor elbette ama bunu kendisi kendi vucudu icin bir gereklilik olarak goruyormuş)
telden yazınca nasıl bi cümle olmuş anlamadım vallaGünaydın iyi pazarlar herkese
Sehercim geçmiş olsun. Beyaz boğaz iltihabı ciddisine canım tedavi edilmeli
Bütün antibiyotik lere allerjin var yoksa. Antibiyotik kullanman lazım
Tedavi olmazsa eklem ve kalp romatizmasına neden olbilir
geçmiş olsun tuğbacım..inşallah en yakın zamanda sağlığına kavuşursunkızlar ben çok kötüyüm kafam çok fena yerimden kalkamıyom,ölüyorum acıdan enseme boynuma vuruyo,geçmiyo naptıysam faydasız,spinal anestesi yaptılar belime,ondan diyolar,kahve manyağı oldum kafein al bol bol su iç dedi,ama geçmiyo,dua edin nolur,bidaha ölcen deseler olmam ameliyat ,okadar kötüyümki,ağlıyorum devamlı,1 gr ağrım hafiflemedi,belimin acısını bile hissetmiyorum,napcam bilmem geçermiki,,dua edin sabrediyorum,yapcak bişeyim yok,çok acıyo kafam oturamıyorum bile,ayağa kalktığım gibi beynim akıyo sanki,of allahım yardım etsin,çok fenayım,,dua edin geçsin şu ağrılarım başka bişey demiyom,hoşçakalın,yakın zamanda yanınızda olmak istiyorum sağlığıma kavuşmak istiyorum ,
afiyet olsun canımbugünkü menüm
sabah 2dilim buğday ekmeği
3tane sucuk dilimi
4zeytin
2catal patates kavurma
2tatlı kaşığı reçel
öğle yok
kursta olduğum için yemiyorum
akşam 5te
5kaşık makarna
3tane tavuk kanadı
1bardak ayran
2tane kornişon turşu
menüm düzensiz oldu ama dışarıda olunca enazından kaçamak yapmadım yoksa kantinden yemek zorunda kalıcam en iiyisi yememek
2lt su 1bardak yeşil çay içicem şimdi
afiyet olsun canım..hangi program bana yazarmısın..Bugünkü menüm
SABAH
1 tatlı kaşığı yağlı baharatlı yumurta
1,5kk süzme peynir
1 orta boy domates
2 dilim çavdar ekmeği
5 küçük siyah zeytin
ÖĞLE (kahvaltımı zaten öğle vakti yaptım, nasıl uyuduysam artık)
AKŞAM
2 küçük kepçe tel şehriye çorbası
4yk bulgur pilavı (sade)
1 st. çerez kasesi kadar yoğurt
bir de ayrıyetten günlük yediklerinizi yazıyor musunuz bilmiyorum ama, ben telefonuma program yüklemiştim. egzersize kadar her şeyi yazıyorsun, hem ne yediğinizi biliyorsunuz hem de sınırın altına inmiyorsunuz. böyle bi takip mutlaka tavsiye ederim. eğer buradan program adını söylememin sakıncası yoksa söylerim veya mesaj atarsanız oradan da söyleyebilirim.
haklısın kadeizero ya da light içeceklerin daha zararlı olduğunu söylüyorlar genelde. her ne olursa olsun asit, her türlü kaçmak lazım. allahtan ben asitli içeceklerden nefret ediyorum, bana ayranı dayasınlar sütü dayasınlar. diyetteyken çok işime geliyor bu
tamam güzelim.yarın ve çarşamba yapayım bakalım.
salatalık ta koyarım,keşke taze nane alsaydım,aklıma gelmedi.
dün akşam yoğurtlarımı da mayaladım ,hazır yoğurtlara güvenmiyorum sağlık açısından.
faydasını görürsem ayda 1 yaparım sanırım.
senin için diyorum inan tatlım kızmak darılmak yok ama bak bugün düzene girmişsin su tüketmeyi de unutma akşam için ise bi şekilde ayarlamaya çalış canım öğün atlamamk lazımanatkh dogru haklisin bende o yuzden topac gibiyim zaten
bgnku menum sabah 2 dilim ekmek ustune zeytin ezmesi 3-4 ince dilim hindi salami 5-6 tanede seker domates
oglen 3 baget kizarmis tavuk yaninda brokoli salatasi
ara ogune henuz karar veremedim
aksam durumuda biraz sikintili 6 da isten cikiyorum 6.30ta kursum var 9a kadar 11e dogru evde oluyorum.bu arada ne zaman,ne yiyecegimi bilmiyorum(
Günaydın kızlar nasılsınız
Ben işten ayrıldım yaza kadar evdeyim artık buraya vakit ayırabileceğim kızlar...
Veeee fena kilo aldım gene
senin için diyorum inan tatlım kızmak darılmak yok ama bak bugün düzene girmişsin su tüketmeyi de unutma akşam için ise bi şekilde ayarlamaya çalış canım öğün atlamamk lazım
hoşgeldinnn nerelerdesin Noracım ya bi gün geri döneceğinizi biliyordum +larla
zayıflamak istiyorsanız ekmeği kesin ve her sabah biberiye çayı için 1-2 ay içinde farkı göreceksiniz biberiyeyi içerken arada 1 gün falan ara verin fazlası da zararlıymış ben tam 14 kilo verdim 4-5 ayda
bende bi ara içiyorduım biberiye çayı ama içinden böcek falan çıkıyor diye tiksindimm :26:
Hoşbulduk sorma tatlım çok fena kilo aldım
Veeee kızlaaaar mayıs da en yakın arkadaşımın düğünü var , bende şahit olacağım nolur yardım edin bana , düzenli menü ve sporla burdayım artık, çıktım işten falan ohh miss
Sen nasılsın cicikom
3 ayda 7 kilo rahat verirsin canımhayırdır canım niye çıktın ki işten spora çok vaktin olcak bu sayede evetsen şahit olcan bence gelin olcam bi çare bulursan bana da söylee mayısa kadar 60 olayım diyorum ama bakalım vakit daralıyor :26:bende düğün hazırlıklarıyla boğuşuyorum kendi çapımda işte millet tadını çıkarıyor ben ise stresten ölüyorum :26:
hoş geldin canımmerhaba arkadaşlar,
bende 78 kilo olarak aranıza katıldım. Birkaç sene içinde 50 kilodan buralara geldim. Bakalım inşallah zayıflayacağım bende :)
gunaydin kizlaaar!!!! sizce hangi gunler tartilmaliyiz ve ne sıklikta??
hoşbulduk :)) sizin gibi pozitif insanlarla zayıflayabileceğime inanıyorum :)
bi hoşgeldin de benden:) tabi ki zayıflayacaksın çünkü hepimiz kilo veriyoruz bak, sen vermezsen çok ayıplarız seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?