70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bugun yediklerim kizlar
sabah:1 bardak cay,avuc ici kadar peynir,domates,6-7zeytin,kucuk bir parca ekmek,cok az yumurta
ara:4 -5 etiform kepekli
oglen:3 kuru dolma,1 kase me
r.corbasi,1kase yogurt,1 dilim ekmek,2 catal kisir,marul
ara:yarim portakal,1 greyfurt
aksam yemiyorum arkadaslar simdiye kadar 11 bardak su yatana kadar 3 lt olur sanirim :):)

tamam allen kızlar sizin tatlı kriziniz geldiğinde ne yapıyorsunuz ?

ben o anlarda ruhumu bile satabilecek duruma geliyorum gözüm hiç birşeyi görmüyor yedikten sonra sakinleşiyorum

biraz fazla olmamış mı canım? hele o büyük bardak kola da neymiş

su içmede çağ açıp çağ kapatacaksın vallahi helal olsun sana :*

canim elbetteki bilirim ve arastirmalarima gore bol karbonhidratli besinler sebep oluyomus hatta kahvaltida yedigimiz bir tatli recel bile kan sekerimizin dengesini bozabiliyomus sana tavsiyem bol bol su meyve ve biseylerle ugrasmak

ben o anlarda ruhumu bile satabilecek duruma geliyorum gözüm hiç birşeyi görmüyor yedikten sonra sakinleşiyorum

benim de en başlarda öyleydi, sonra başka şeylerle ilgilendim hep, bi süre sonra tatlarını unutuyorsun canın çekmiyor. gerçi burdan böyle konuşuyorum ama regl dönemi gelince nası bi canavara dönüşücem bakalım
ayrıca kahve içmek çok güzel bastırıyor, tavsiye ederim.

Bugünkü menüm

SABAH
1 tatlı kaşığı yağlı baharatlı yumurta
1,5kk süzme peynir
1 orta boy domates
2 dilim çavdar ekmeği
5 küçük siyah zeytin

ÖĞLE (kahvaltımı zaten öğle vakti yaptım, nasıl uyuduysam artık )

AKŞAM
2 küçük kepçe tel şehriye çorbası
4yk bulgur pilavı (sade)
1 st. çerez kasesi kadar yoğurt

bir de ayrıyetten günlük yediklerinizi yazıyor musunuz bilmiyorum ama, ben telefonuma program yüklemiştim. egzersize kadar her şeyi yazıyorsun, hem ne yediğinizi biliyorsunuz hem de sınırın altına inmiyorsunuz. böyle bi takip mutlaka tavsiye ederim. eğer buradan program adını söylememin sakıncası yoksa söylerim veya mesaj atarsanız oradan da söyleyebilirim.

evet bende fark ettim cnim bugun kacmis biraz ucundan kolayi zero tercih et yarina biraz daha hafif beslen canim

zero ya da light içeceklerin daha zararlı olduğunu söylüyorlar genelde. her ne olursa olsun asit, her türlü kaçmak lazım. allahtan ben asitli içeceklerden nefret ediyorum, bana ayranı dayasınlar sütü dayasınlar. diyetteyken çok işime geliyor bu

evet kızlar bıraz fazla kacırmısım galıba bgn enazından kola kısmını neyse azıcık sakinleştim internne saç bakımları falan araştırıyorum birazdan dizi seyredicem. ben bu akşamlık kaçıyorum hepinizi çok öpüyorum

haklisin ama bazi diyetisyenler zararli derken bazilari da motivasyon acisindan kabul edilebilir diyor hatta oneriyor (dukan,gi diyet)
ben cok kola icmek istedigimde zeroyu tercih ediyorum.

Çok teşekkürler canım. allaha şükür sabah kalktığımda boğazım düzelmişti biraz genzim yanıyordu hala da öyle bir de zencefili senin tarif gibi deneyim canım ben de çok fazla ilaç kullanmam sen benim penisilin allerjilerimin hikayesini duysan yok artık dersin bu zamana kadar oğluma 4 defa penisilin grubu antbiyotik kullandık ve hepsinde de temas yüzünden allerji oldum eldiven de takıyorum ama yine de bir şekilde temas oluyor hele geçen yıl ilacı hazırlamak için kapağını açtığımda uçuşan tozları burnuma kaçtı ondan bile allerji oldum artık adını söylemeye korkar oldum ne dertliymişim beeh

Çok sağol canım. Bir grup antibiyotiğe allerjim yok onun da yan etkileri fazla mideme dokunuyor ve saatlerce ilaç tadı ağzıma geliyor dün denemediğim bir grup istedim ve malesefki o grubada allerjim olduğunu öğrendim

Geçmiş olsun canım inşallah bir an önce sağlığına kavuşursun. büyük ihtimal spinalin yanetkisi güçlü bir ağrı kesici içip arkasından kahve içersen biraz hafifliyor ilk doğumumda yaşamıştım o sıkıntıyı ve bana kimse kahve iç filan da dememişti kendim farkettim ve lohusayım falan demedim 10 kupa kahveyi bir günde içtim o gün geçti ağrım inşallah senin de çabucak geçer canım

Çörekotu da çok şifalıymış balla yesek olmazmı ki ya da normal pekmezle :26: keçi boynuzu pekmezim yok da

Bu günkü menüm
Sabah
2 zeytin
Yarım kk peynir
2 parmak patates kızarması

Ara yok

Öğle
2 dilim ekmek
Birbuçuk köfte
Yarım közde pişmiş patates
Bir tane közde pişmiş soğan
Küçük bir bardak kola

Ara
Bir bardak şekersiz ıhlamur

Akşam
Öğle yemeğimi geç yediğim için yemedim

Bugün fazla su içemedim en fazla 4-5 bardak içmişimdir

boğazlar şişken insanın canı hiçte su istemiyor dimi. alerjine de hayran oldum ayrıca, o neymiş öyle ya

günaydın kızlar...

güzel mutlu kaçamaksız bol yağ yaktığımız bi hafta olsun inşallah..

ilerleyen saatlerde yine uğrucam alıntılarla...

günaydınn kızlarr iyi haftalar herkese

kadercim ellerine saglik kuzum, cok guzel bir liste

:119::119::119::119::119::119::119:
ben pek beğenmedim listeyi çok az değil mi

Tanımam mı . Beni kim fırçalayacak diye sordum:18:8kilo alınca utanıyor insan

Menü güzel.ama öğlen şart

Misafirlikte çok zor oluyor. Arkadaşlarla bu yüzden hiç görüşmüyorum.
sen yeterki fırçalanmak iste

çok geçmiş olsun canım ya eminim ki ağrıların geçince iyiki ameliyat olmuşum da kurtulmuşum diyeceksin Rabbim tez zamanda sağlığına kavuşursun tubişim

offf biliyorum bende 3 u 1 arada kahve içiyorum yanında biraz ceviz yiyeyim bari
canım sen napıosun öyle sabahları yumurtanı bire düşür zaten peynirde var protein krizine gircen yoksa öğlen de 5 tavuk baget mi olur 2 tane yenir zaten kola da içmişsin hem yoğurt hem kola nasıl bi arada götürdüysen üstüne bide 3ü1 arada nescafen 2si1 arada olsun şekersiz içmeyi dene çok tatsız gelirse 1 çay kaşığı atarsın 3ü1 aradalar çok şekerli oluyor bu menüyü hiç beğenmedimm hiiçç ben bunları yesem topaç gibi olurum herhalde

bi elma rendele üstüne tarçın dök ye krizine birebir tarçın sihirli bi tatlı yoğurda süte de karıştırıyorum ben çoğu zaman

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar.
hafta sonum öyle bir hızda geçti ki ben bile yetişemedim.
hala çok yorgunum,çok gezdik,çok dolaştık gece geç saatlere kadar,hafta içi dinlenirim artık.
triendy gelmiş,inşallah tez zamanda iyileşir de aramıza döner.
bugün itibariyle batırılmış hafta sonunun acısı çıkarılacak.
şu ayran çorbası yapan arkadaşımız tarifi tekrar verebilir mi,nette bir yarma diyor bir bulgur,hangisini koyacağız,en etkilisi hangisi,bilen yazsın kızlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…