canim kalk hemen 2 3 bardak su icofff biliyorum bende 3 u 1 arada kahve içiyorum yanında biraz ceviz yiyeyim bari
kızlar geldım dgunum faslıda bıttı yani bahanem kalmadıbu sabah pijamalarımla tartıldım 73.200 grdır.
sabah 2 haşlanmıs yumurta 2 dilim ekmek 50 gr kadar beyaz peynir hindi salamı 4-5 tanede şeker domates yedım.
sonra tatlı krizim tuttu tabi nesquickli süt içtim kocaman bir bardak en azından süt yağsızdı
tabi gün pazar olunca tüm saatler altüst oldu öğlen yemeğimi 4-5 gibi yedim yaklaşık 5 tane galiba tavuk baget fırında sadece baharatla pişmiş yanında 2 dilim ekmek biraz yoğurt ve büyükçe bir bardak kola
ama şuan çayın yanında keyif yapacak birşeyler istiyor canım BİM,e gitmemek için zor duruyorum
bugun yediklerim kizlar
sabah:1 bardak cay,avuc ici kadar peynir,domates,6-7zeytin,kucuk bir parca ekmek,cok az yumurta
ara:4 -5 etiform kepekli
oglen:3 kuru dolma,1 kase me
r.corbasi,1kase yogurt,1 dilim ekmek,2 catal kisir,marul
ara:yarim portakal,1 greyfurt
aksam yemiyorum arkadaslar simdiye kadar 11 bardak su yatana kadar 3 lt olur sanirim :):)
tamam allen kızlar sizin tatlı kriziniz geldiğinde ne yapıyorsunuz ?
ben o anlarda ruhumu bile satabilecek duruma geliyorum gözüm hiç birşeyi görmüyor yedikten sonra sakinleşiyorum
evet bende fark ettim cnim bugun kacmis biraz ucundan kolayi zero tercih et yarina biraz daha hafif beslen canimbiraz fazla olmamış mı canım? hele o büyük bardak kola da neymiş
cok tesekkur ederim canim bana bu bilinci kazandiran muthis ekibim sagolsun :*su içmede çağ açıp çağ kapatacaksın vallahihelal olsun sana :*
evet bende fark ettim cnim bugun kacmis biraz ucundan kolayi zero tercih et yarina biraz daha hafif beslen canim
haklisin ama bazi diyetisyenler zararli derken bazilari da motivasyon acisindan kabul edilebilir diyor hatta oneriyor (dukan,gi diyet)zero ya da light içeceklerin daha zararlı olduğunu söylüyorlar genelde. her ne olursa olsun asit, her türlü kaçmak lazım. allahtan ben asitli içeceklerden nefret ediyorum, bana ayranı dayasınlar sütü dayasınlar. diyetteyken çok işime geliyor bu
öncelikle çok çok geçmiş olsun.
ben hasta olduğumda çok bilmem ilaç kullandığımı. boğazlarım için zencefil tek ilacımdır. ama ben karışım olarak tüketmiyorum, 1sb su kaynatıyorsun, içinde 1 yarım çay kaşığı toz zencefil koyup, karıştırıp bi süre demlemeye bırakıyorum ama çok soğutmadan. yaklaşık 1-2 dakikadır. sonra onu içiyorum, boğazdan aşağı cayır cayır yakarak iniyorçok fazla zencefil koyma ama, çünkü hem çok yakar hem de bünyeye göre tansiyon ya çıkarıyordu ya düşürüyordu (emin değilim çıkıp inme kısmından) önce 1 bardakta dene, hatta çay kaşığı ucu ile bi bünyene deneme yap derim ben 1 günde de gömülme sakın zencefile dokunur falan aman diyeyim. 1 bardak kafi oluyor benim için.
bir de bal+limon+karabiber önerilir ama ben hiç bi zaman yiyemedim
Günaydın iyi pazarlar herkese
Sehercim geçmiş olsun. Beyaz boğaz iltihabı ciddisine canım tedavi edilmeli
Bütün antibiyotik lere allerjin var yoksa. Antibiyotik kullanman lazım
Tedavi olmazsa eklem ve kalp romatizmasına neden olbilir
kızlar ben çok kötüyüm kafam çok fena yerimden kalkamıyom,ölüyorum acıdan enseme boynuma vuruyo,geçmiyo naptıysam faydasız,spinal anestesi yaptılar belime,ondan diyolar,kahve manyağı oldum kafein al bol bol su iç dedi,ama geçmiyo,dua edin nolur,bidaha ölcen deseler olmam ameliyat ,okadar kötüyümki,ağlıyorum devamlı,1 gr ağrım hafiflemedi,belimin acısını bile hissetmiyorum,napcam bilmem geçermiki,,dua edin sabrediyorum,yapcak bişeyim yok,çok acıyo kafam oturamıyorum bile,ayağa kalktığım gibi beynim akıyo sanki,of allahım yardım etsin,çok fenayım,,dua edin geçsin şu ağrılarım başka bişey demiyom,hoşçakalın,yakın zamanda yanınızda olmak istiyorum sağlığıma kavuşmak istiyorum ,
ewet inşallah bzde yaşam biçimini değiştiririz..sporda yapmıyorum şuan 15 tatil bitsin yazıcam inş.
keçi boynuzu pekmezle 1 tatlı kaşığı çörek otu tavsiye ediyorlar (çörek otu çekilmiş olacak)
çok şey denemişsin antibiyotik bende de yan etki yapıyor kullanamıyorum.yeşil çay iyi geliyor bana
çoook geçmiş olsun cnm dua edicem inşallah.eşimde amaliyatında bu sorun olmuş bekarken .başagrısından hala bahseder.küçük sarı bir ilaç varmış içince kesiyormuş agrıyı.öyle bir ilacın yokmu.sanırım başını dik tutman gerekiyormuş.inşallah en yakın zamanda yanımızda olursun
Bu günkü menüm
Sabah
2 zeytin
Yarım kk peynir
2 parmak patates kızarması
Ara yok
Öğle
2 dilim ekmek
Birbuçuk köfte
Yarım közde pişmiş patates
Bir tane közde pişmiş soğan
Küçük bir bardak kola
Ara
Bir bardak şekersiz ıhlamur
Akşam
Öğle yemeğimi geç yediğim için yemedim
Bugün fazla su içemedim en fazla 4-5 bardak içmişimdir
ben pek beğenmedim listeyi çok az değil mikadercim ellerine saglik kuzum, cok guzel bir liste
:119::119::119::119::119::119::119:
sen yeterki fırçalanmak isteTanımam mı . Beni kim fırçalayacak diye sordum:18:8kilo alınca utanıyor insan
Menü güzel.ama öğlen şart
Misafirlikte çok zor oluyor. Arkadaşlarla bu yüzden hiç görüşmüyorum.
çok geçmiş olsun canım ya eminim ki ağrıların geçince iyiki ameliyat olmuşum da kurtulmuşum diyeceksin Rabbim tez zamanda sağlığına kavuşursun tubişimkızlar ben çok kötüyüm kafam çok fena yerimden kalkamıyom,ölüyorum acıdan enseme boynuma vuruyo,geçmiyo naptıysam faydasız,spinal anestesi yaptılar belime,ondan diyolar,kahve manyağı oldum kafein al bol bol su iç dedi,ama geçmiyo,dua edin nolur,bidaha ölcen deseler olmam ameliyat ,okadar kötüyümki,ağlıyorum devamlı,1 gr ağrım hafiflemedi,belimin acısını bile hissetmiyorum,napcam bilmem geçermiki,,dua edin sabrediyorum,yapcak bişeyim yok,çok acıyo kafam oturamıyorum bile,ayağa kalktığım gibi beynim akıyo sanki,of allahım yardım etsin,çok fenayım,,dua edin geçsin şu ağrılarım başka bişey demiyom,hoşçakalın,yakın zamanda yanınızda olmak istiyorum sağlığıma kavuşmak istiyorum ,
kızlar geldım dgunum faslıda bıttı yani bahanem kalmadıbu sabah pijamalarımla tartıldım 73.200 grdır.
sabah 2 haşlanmıs yumurta 2 dilim ekmek 50 gr kadar beyaz peynir hindi salamı 4-5 tanede şeker domates yedım.
sonra tatlı krizim tuttu tabi nesquickli süt içtim kocaman bir bardak en azından süt yağsızdı
tabi gün pazar olunca tüm saatler altüst oldu öğlen yemeğimi 4-5 gibi yedim yaklaşık 5 tane galiba tavuk baget fırında sadece baharatla pişmiş yanında 2 dilim ekmek biraz yoğurt ve büyükçe bir bardak kola
ama şuan çayın yanında keyif yapacak birşeyler istiyor canım BİM,e gitmemek için zor duruyorum
canım sen napıosun öyle sabahları yumurtanı bire düşür zaten peynirde var protein krizine gircen yoksa öğlen de 5 tavuk baget mi olur 2 tane yenir zaten kola da içmişsin hem yoğurt hem kola nasıl bi arada götürdüysen üstüne bide 3ü1 aradaofff biliyorum bende 3 u 1 arada kahve içiyorum yanında biraz ceviz yiyeyim bari
bi elma rendele üstüne tarçın dök ye krizine birebir tarçın sihirli bi tatlı yoğurda süte de karıştırıyorum ben çoğu zamantamam allen kızlar sizin tatlı kriziniz geldiğinde ne yapıyorsunuz ?
ben o anlarda ruhumu bile satabilecek duruma geliyorum gözüm hiç birşeyi görmüyor yedikten sonra sakinleşiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?