Benim en çok merak ettiğim şey bu enerjiyi nasıl buluyorsunuz? Zayıflamak için spor yapmakta gerekli ama ben bir türlü spora başlayamıyorum. Hiç enerjim yok. Nerdeyse gidip su içmeye üşeniyorum. Spora nasıl başladınız. Zorlandınız mı? Ve günde ne kadar spor yapıyorsunuz?
3 ayda 7 kilo rahat verirsin canım
hoş geldin canım
merbaba canım
haftada bir tartılmak iyidir ama ben her sabah ve bazen akşamda tartılıyorum
bu çok iyi motive oldu bana :)
hosgeldin sefa geldinhoşbulduk :)) sizin gibi pozitif insanlarla zayıflayabileceğime inanıyorum :)
normal bi insan için evet ama ben nedense veremiyorum koruduğum zmanda bile oynuyor tartı sabah 67 akşam 68 küsürlerde oluyorum gıcık ediyo bu durum beni napim kendimi bilmiyorum ki
Benim diyetlerim çoğumuzda olduğu gibi başarısız geçti. bundan 1 ay öncesine kadar dedim ki kendi kendime, diyete girmicem porsiyonlarımı da azaltmıcam sadece ekmeği azaltıp çikolatayla küsücem dedim. aynen de öyle yaptım, çok yavaş kilo verdim çünkü gece yemek yediğim bile oluyordu
daha sonra bu bana yetmedi, dedim daha hızlı kilo vermeliyim, işte o zaman porsiyonlarımı da küçülttüm (ama hala hareketsizim, hafta içi 2 gün hariç evden çıkmıyorum o derece, sınava hazırlanıyorum da)
dün ise dedim ki, tamam iyi hoş haftada 1 kilo veriyorum ama spor yapıp vücudumu sıkılaştırıp verdiğim kilo sayısını daha fazla göstermek neden olmasın? veee dün callaneticse başladım, şuan karnım bacaklarım kollarım benim vücudumda değil sankive her gün yürüyeceğim bundan sonra.
yani niye anlattım bunu?
bende senin gibiydim, bi anda kafamda da bitiremedim hiç bi zaman (aşık olduğum zamanları es geçiyorum)
bende bu yolu izledim aslında farkında olmadan oldu, spontane gelişti her şey.
Belki sana yardımcı olabilir bu, kilo verdiğini gördükçe daha fazlasını istiyorsun ve daha fazla bir şeyler yapmalıyım diyorsun, gün geçtikçe hevesin, azmin artıyor. kendine spora başlamak için hazır hissetmiyorsan belki bu çözüm işine yarayabilir canım
akşam şiş oluyoruz haliyle yediğimiz içtiğimiz falan kıyafet bide yorgunluk kendimce katıyorum onu ağır gösteriyor bizi ama akşam niye farkedemiyorum üstümü giymeden tartılırım her sabah geç kalmadıysam yine de beni mutlu etmez ama dün babaannem geldi 3 ay önce görüşmüştük bana zayıflamışsın iyi olmuş böyle dedi sevinemedim bile ya çünkü tartı aynıı yanii2 kilo dışındaay benimde öyle ya, diyorum yediklerim bu kadar etmez, kesin kilo aldım ben kesin kilo diyorum moralim bozuluyor, artık akşamları tartılmıyorum bu yüzden
kuponlarlar derken canım anlamadım? gerçi hangi ara gideceksem düğün telaşımızda var pfffffffffkizlar benim gibi spor yapamayanlar ya da sevmeyenler icin onerim dans kursuna yazilmak. ben oryantale basladim.internetten kuponlarla cok ucuza gidebilirsinzi.hem sosyallesmek hemde en azindan hareket i arttirmak icin iyi olabilir.yakinda salsayada yazilacagim
Bu mesajınız için öncelikle çok teşekkür ederim. Bana resmen moral oldu. Bende harekete geçmeliyim artık :)
kizlar benim gibi spor yapamayanlar ya da sevmeyenler icin onerim dans kursuna yazilmak. ben oryantale basladim.internetten kuponlarla cok ucuza gidebilirsiniz.hem sosyallesmek hemde en azindan hareket i arttirmak icin iyi olabilir.yakinda salsayada yazilacagim,bu aralar zaten dans kursundan gecilmiyor.
bu kadar hızlı işe yarayacağını tahmin etmiyordumhaydi o zaman sağlıkları yaşam kapıları açılsın
Nutellacım sporun alaasına yazılmşsın hem dans öğrenir hem zayıflarsın hem de eğlenirsin :118:
Canım çok pozitif bir kızsın ondan çabuk işe yaramıştır
akşam şiş oluyoruz haliyle yediğimiz içtiğimiz falan kıyafet bide yorgunluk kendimce katıyorum onu ağır gösteriyor bizi ama akşam niye farkedemiyorum üstümü giymeden tartılırım her sabah geç kalmadıysam yine de beni mutlu etmez ama dün babaannem geldi 3 ay önce görüşmüştük bana zayıflamışsın iyi olmuş böyle dedi sevinemedim bile ya çünkü tartı aynıı yanii2 kilo dışında
kuponlarlar derken canım anlamadım? gerçi hangi ara gideceksem düğün telaşımızda var pfffffffff
sen cuma günlerini aklında bulundur, bu cuma listemize gir, insan listeye girince sanki daha da sorumluluk üstüne binmiş gibi oluyor, şahsen benim öyle oldu
anladım şimdi canım kupon diyince aklıma gazete geldi de alakayı kuramadıminternette indirim siteleri var ya ucuza satin aliyorsun firsatbufirsat.com gibi ben oryantel dersine 4 ders icin 49 lira odedim.
bu kadar hızlı işe yarayacağını tahmin etmiyordumhaydi o zaman sağlıkları yaşam kapıları açılsın
hosgeldin sefa geldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?