70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bayanlar iyi akşamlar yediklerimi yazıyorum :)
sabah:domates,peynir,çok az yumurta,5 6 zeytin,çok az ekmek
öğle:1 simit
ara:1 greyfurt,1 bardak kefir
akşam:1 kıtır kızarmış ekmek,2 parça tavuk,salata,1 bardak zero kola

ben alıştım aslında her sabah kalkıp mutlaka 1 saat yürüyorum artık alışkanlık haline geldi yağmur,kış,soğuk dinlemiyorum :) :)
hatta bu 2 3 gün misafirlikte olduğum için düzenim bozuldu haliyle ama yarından itibaren devam

günaydın kızlar...

güzel mutlu kaçamaksız bol yağ yaktığımız bi hafta olsun inşallah..

ilerleyen saatlerde yine uğrucam alıntılarla...
inşallah canımmm
merhaba arkadaşlar,

bende 78 kilo olarak aranıza katıldım. Birkaç sene içinde 50 kilodan buralara geldim. Bakalım inşallah zayıflayacağım bende :)
hoş geldin..burası insanı motive ediyor.bişey yerken bile aa kk diyosun

ne güzel canım alışkanlık haline getirmişin.benim oğlum olunca yürüyemiyorum..yürüyüş en iyisi aslında

menümü bildiriyorum bayanlarrr
sabah 1.5dilim buğday ekmeği
4zeytin
1yumurta
1tatlı kaşığı reçel
1çay bardağı süt
çok az patlıcan közleme
ara yarım elma 2bisküvi
öğle
1kepçe çorba
2tane baget
çok az yoğurt
ara yarım elma
akşam
İskender ama az yedim eşimin tabağından
küçük kase puding

2lt su.ayrıca temizlik yapıyorum perdeler duvarlar falan spor yerine geçer demi.yorgunluktan ölüyorum zaten

Ne güzel bende bir alışsam çok güzel olur. Belki başlasam vücut alışır zor gelmez:)

Evet gerçekten motive oluyor insan. Mesela ben ilk günden motive olmaya başladım :)

selam kızlar ben geldim 1 hafta aradan sonra yeniden aranızdayım.yazdığım son menüden sonra rahatsızlandım mide bulantısı baş ağrısı derken o yediklerimden eser kalmadı.herneyse tatildi hepimiz biraradayız derken hamur pasta börek işlerine dalmadım yediklerime dikkat ettim şükür ki kilo almadım hatta verdim bile..telefondan bildirim yapmaya çalışmıştım ama olmamış bugün sabah tartıldım 71,4 kg çıktım geçen hafta 2.600 kg vermiştim bu hafta 300 gr vermişim. şimdi oğlumla evimize alışmaya çalışıyoruzz.malum çocuk evi yadırgadı alışma sürecinde...siz neler yaptınız?okumaya çalıştım geçmişi de maşallah pek bi hızlısınız yetişemedim yeni gelen arkadaşlarımız hoşgeldiniz.öptüm hepiniziii

iyi akşamlar kızlar.
hemen menümü yazayım:
sabah 4 bardak su
kahvaltı;
domates,salatalık,biber,yeşillik
peynir,zeytin,2 ince dilim kepekli ekmek,çay.
ara yok
öğle;
1 kase naneli,biberli yoğurt
3 çubuk kepekli galeta
ara
1 elma
akşam;
tarhana çorba
pırasa yemeği
1 dilim tam tahıllı ekmek.
2.5 litre su.
1 saat tempolu yürüyüş.
şimdi geçmişi bir okuyayım.

hoşbulduk :))))
hoşgeldin ameliaa.
iyi akşamlar kızlar..

cısslara dikkat...
yoksa dombili olmaya devam

yarına görüşmek üzere
rakibem selamlar.
nasıl gidiyor detoks,cee deyip gitme,tüyo ver azıcık.yarın ben de başlıyorum,ama karar veremedim yarma mı bulgur mu.
şu zero da olmasa alkış alacaktın benden.kefir harika da zeroyla bozulur mu bu seri.
kolay gelsin.ben de aynı şeyleri yazacaktım ama nefsimi yendim günlük yorgunluğun üzerine kalktım 1 saat yürüyüş yaptım.yoksa cam,kapı,banyo,tüm evin temizliği,ütü derken 3 günlük sporu bir günde yapmış gibi yorulmuştum.

hoş geldin tatlım.kilo almamana sevindim.keşke hasta olmasaydın da tadını çıkarsaydın tatilinin.
fazla verilen kiloların ardından duraklama dönemi oluyor,çok normal.benim de 1.5 kilodan sonra 500 gr gitti,o da zorla.

Güzel bir menü olmuş kalsiyum, sebze, meyve, tahıl, yeşillik, protein daha ne olsun yürüyüşünü de yapmışsın

Benim menüm
Sabah
1 kk peynir
3 tane zeytin
Yarım çay bardağı portakal suyu

Ara
bir küçük elma

Öğle
Bir kepçe yoğurt çorbası

Ara
Çeyrek havuç

Akşam
5 yk ıspanak yemeği
Salata
1 küp kabak tatlısı
Şimdiye kadar 1.5 litre su içtim yarım lt yatana kadar içerim
Birazdan yeşilçayımı da içeceğim

Geçmiş olsun canım . misafirlikte kendini tutmak da zordur ama sen başarmışsın tebrikler

kıızz 78 kilo için kim iyi diyor bi kere vücut kitle indeksinin bile üstündesin bence sen onları dinleme tatlımm onlar kıskanıyor belliki senii durmak yok yola devammm

Merhaba canim netim bitmisti bildirim de yapamadim gelemedim de. inan soylediklerini suan gordum ve şok oldum. cunku senin dedigin gibi anladim ki insanlar kilo vermemden hic de mutlu olmuyorlar. cunku islerine gelmiyor kiskaniyorlar. Yeni misafirlikten geldik guya diyetisyen bir alrabamoz var ! Diyorum ki ya beni biraz motive etsen falan diyor ki otobusmu bura tovbe tovbeee dellenceemm haaaa.. ltobuste gibi ayakustu konusulmazmis ama oyle bi hirs ettim once kendim icin tabiki ama sonra bu dar kalpli insanlar icin fistik gibi olcam

evet ben listeye girdim bakalım önümüzdeki cuma ne olacak :) inşallah zayıflarım :):)

inşallahı maşallahı yok, zayıflıcaz, o ka! :)

Ne güzel bende bir alışsam çok güzel olur. Belki başlasam vücut alışır zor gelmez:)

benim şuan her yerim beter durumda, callaneticsin 2. sini yapıcam birazdan, bu ağrılarla nasıl olucak merak ediyorum vücudun bu denli tembel olması hiç güzel değil, kınıyorum kendimi

Evet gerçekten motive oluyor insan. Mesela ben ilk günden motive olmaya başladım :)

gerçekten öyle oluyor bak, ben de yanlış bi şey yiyeceğim zaman kkda canıma okurlar, sakın diyorum kendime

bugünkü menüm

öncelikle şunu belirtmek istiyorum ki ptesi, çarş kursa gece grubuyla gittiğim takdirde, o günlerdeki menülerim hiç güzel değil, baştan peşin peşin söyleyip üstümden yükü atayım bi

SABAH
nesquik kahvaltılık mısır gevreği (başka mısır gevreği yiyemiyorum midem bulanıyor )
1 su bardağı light süt ile

ÖĞLE saat 16:00 öğlen ise tabi
1 kase tel şehriye çorbası
bol salata
2yk bulgur pilavı
1 kase yoğurt

AKŞAM
eti crax
cappuccino

2 saat yürüyüş
1 saat callanetics
2,5lt su şuanlık

bir şunu sormak istiyorum sizlere,
vücut tipim elma, dolayısı ile sırt bölgesine de epey yağ birikimi oluyor. callanetics yapıyorum ama o daha çok karın bacak ve kollara dönük hareketler barındırıyor. sırt bölgesi için var mı bildiğiniz bi video? (çok ağır olmaması gerekiyor, kuluncum var kireçlenmeler de cabası.. )

Geçmiş olsun canım . misafirlikte kendini tutmak da zordur ama sen başarmışsın tebrikler

sağol tatlımm teşekkür ederim

hoşbulduk canım inşallah vermeye devam edeceğiz birlikte birbirimizi gazlayarak kaçamak yapmayarak en güzel kıyafetimizin içine gireceğiz.bu arada gören herkes küçülmüşün kilo vermişin diyor 3,5-4 kilo verdiğimi bile bu kadar fark ettilerse 9-10 kg vereyim inşallah o zamana görsünler beni hıh

afiyet olsun canım erimiştir yediklerin yaptığın temizlikle
afiyet olsun güzel menü
bende iri bulgur vardı bulgur koydum canım..
dün güzel geçti..içine pul biner v e nane de koyunca güzel bi çorba oldu..
dün 1lt içebildim çorba..sende fazla yapma istersen
afiyet olsun...
ben sabahları zengin kahvaltı ettiğimden seninki biraz az geldi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…