Benim en çok merak ettiğim şey bu enerjiyi nasıl buluyorsunuz? Zayıflamak için spor yapmakta gerekli ama ben bir türlü spora başlayamıyorum. Hiç enerjim yok. Nerdeyse gidip su içmeye üşeniyorum. Spora nasıl başladınız. Zorlandınız mı? Ve günde ne kadar spor yapıyorsunuz?
evet ben listeye girdim bakalım önümüzdeki cuma ne olacak :) inşallah zayıflarım :):)sen cuma günlerini aklında bulundur, bu cuma listemize gir, insan listeye girince sanki daha da sorumluluk üstüne binmiş gibi oluyor, şahsen benim öyle oldu
inşallah canımmmgünaydın kızlar...
güzel mutlu kaçamaksız bol yağ yaktığımız bi hafta olsun inşallah..
ilerleyen saatlerde yine uğrucam alıntılarla...
hoş geldin..burası insanı motive ediyor.bişey yerken bile aa kk diyosunmerhaba arkadaşlar,
bende 78 kilo olarak aranıza katıldım. Birkaç sene içinde 50 kilodan buralara geldim. Bakalım inşallah zayıflayacağım bende :)
ben alıştım aslında her sabah kalkıp mutlaka 1 saat yürüyorum artık alışkanlık haline geldi yağmur,kış,soğuk dinlemiyorum :) :)
hatta bu 2 3 gün misafirlikte olduğum için düzenim bozuldu haliyle ama yarından itibaren devam
ben alıştım aslında her sabah kalkıp mutlaka 1 saat yürüyorum artık alışkanlık haline geldi yağmur,kış,soğuk dinlemiyorum :) :)
hatta bu 2 3 gün misafirlikte olduğum için düzenim bozuldu haliyle ama yarından itibaren devam
inşallah canımmm
hoş geldin..burası insanı motive ediyor.bişey yerken bile aa kk diyosun
ne güzel canım alışkanlık haline getirmişin.benim oğlum olunca yürüyemiyorum..yürüyüş en iyisi aslında
hoşgeldin ameliaa.hoşbulduk :))))
rakibem selamlar.iyi akşamlar kızlar..
cısslara dikkat...
yoksa dombili olmaya devam
yarına görüşmek üzere
şu zero da olmasa alkış alacaktın benden.kefir harika da zeroyla bozulur mu bu seri.bayanlar iyi akşamlar yediklerimi yazıyorum :)
sabah:domates,peynir,çok az yumurta,5 6 zeytin,çok az ekmek
öğle:1 simit
ara:1 greyfurt,1 bardak kefir
akşam:1 kıtır kızarmış ekmek,2 parça tavuk,salata,1 bardak zero kola
kolay gelsin.ben de aynı şeyleri yazacaktım ama nefsimi yendim günlük yorgunluğun üzerine kalktım 1 saat yürüyüş yaptım.yoksa cam,kapı,banyo,tüm evin temizliği,ütü derken 3 günlük sporu bir günde yapmış gibi yorulmuştum.menümü bildiriyorum bayanlarrr
sabah 1.5dilim buğday ekmeği
4zeytin
1yumurta
1tatlı kaşığı reçel
1çay bardağı süt
çok az patlıcan közleme
ara yarım elma 2bisküvi
öğle
1kepçe çorba
2tane baget
çok az yoğurt
ara yarım elma
akşam
İskender ama az yedim eşimin tabağından
küçük kase puding
2lt su.ayrıca temizlik yapıyorum perdeler duvarlar falan spor yerine geçer demi.yorgunluktan ölüyorum zaten
selam kızlar ben geldim 1 hafta aradan sonra yeniden aranızdayım.yazdığım son menüden sonra rahatsızlandım mide bulantısı baş ağrısı derken o yediklerimden eser kalmadı.herneyse tatildi hepimiz biraradayız derken hamur pasta börek işlerine dalmadım yediklerime dikkat ettim şükür ki kilo almadım hatta verdim bile..telefondan bildirim yapmaya çalışmıştım ama olmamış bugün sabah tartıldım 71,4 kg çıktım geçen hafta 2.600 kg vermiştim bu hafta 300 gr vermişim. şimdi oğlumla evimize alışmaya çalışıyoruzz.malum çocuk evi yadırgadı alışma sürecinde...siz neler yaptınız?okumaya çalıştım geçmişi de maşallah pek bi hızlısınız yetişemedim yeni gelen arkadaşlarımız hoşgeldiniz.öptüm hepiniziii
iyi akşamlar kızlar.
hemen menümü yazayım:
sabah 4 bardak su
kahvaltı;
domates,salatalık,biber,yeşillik
peynir,zeytin,2 ince dilim kepekli ekmek,çay.
ara yok
öğle;
1 kase naneli,biberli yoğurt
3 çubuk kepekli galeta
ara
1 elma
akşam;
tarhana çorba
pırasa yemeği
1 dilim tam tahıllı ekmek.
2.5 litre su.
1 saat tempolu yürüyüş.
şimdi geçmişi bir okuyayım.
selam kızlar ben geldim 1 hafta aradan sonra yeniden aranızdayım.yazdığım son menüden sonra rahatsızlandım mide bulantısı baş ağrısı derken o yediklerimden eser kalmadı.herneyse tatildi hepimiz biraradayız derken hamur pasta börek işlerine dalmadım yediklerime dikkat ettim şükür ki kilo almadım hatta verdim bile..telefondan bildirim yapmaya çalışmıştım ama olmamış bugün sabah tartıldım 71,4 kg çıktım geçen hafta 2.600 kg vermiştim bu hafta 300 gr vermişim. şimdi oğlumla evimize alışmaya çalışıyoruzz.malum çocuk evi yadırgadı alışma sürecinde...siz neler yaptınız?okumaya çalıştım geçmişi de maşallah pek bi hızlısınız yetişemedim yeni gelen arkadaşlarımız hoşgeldiniz.öptüm hepiniziii
kıızz 78 kilo için kim iyi diyorbi kere vücut kitle indeksinin bile üstündesin bence sen onları dinleme tatlımm onlar kıskanıyor belliki senii durmak yok yola devammm
evet ben listeye girdim bakalım önümüzdeki cuma ne olacak :) inşallah zayıflarım :):)
Ne güzel bende bir alışsam çok güzel olur. Belki başlasam vücut alışır zor gelmez:)
Evet gerçekten motive oluyor insan. Mesela ben ilk günden motive olmaya başladım :)
Geçmiş olsun canım . misafirlikte kendini tutmak da zordur ama sen başarmışsın tebrikler
hoş geldin tatlım.kilo almamana sevindim.keşke hasta olmasaydın da tadını çıkarsaydın tatilinin.
fazla verilen kiloların ardından duraklama dönemi oluyor,çok normal.benim de 1.5 kilodan sonra 500 gr gitti,o da zorla.
Artık bende varım 75 kilodayım. Ama 67.5 e kadar inmiştim. tekrar almaya başladım. İnşallah 60 ı göreceğim....
afiyet olsun canım erimiştir yediklerin yaptığın temizliklemenümü bildiriyorum bayanlarrr
sabah 1.5dilim buğday ekmeği
4zeytin
1yumurta
1tatlı kaşığı reçel
1çay bardağı süt
çok az patlıcan közleme
ara yarım elma 2bisküvi
öğle
1kepçe çorba
2tane baget
çok az yoğurt
ara yarım elma
akşam
İskender ama az yedim eşimin tabağından
küçük kase puding
2lt su.ayrıca temizlik yapıyorum perdeler duvarlar falan spor yerine geçer demi.yorgunluktan ölüyorum zaten
afiyet olsun güzel menüiyi akşamlar kızlar.
hemen menümü yazayım:
sabah 4 bardak su
kahvaltı;
domates,salatalık,biber,yeşillik
peynir,zeytin,2 ince dilim kepekli ekmek,çay.
ara yok
öğle;
1 kase naneli,biberli yoğurt
3 çubuk kepekli galeta
ara
1 elma
akşam;
tarhana çorba
pırasa yemeği
1 dilim tam tahıllı ekmek.
2.5 litre su.
1 saat tempolu yürüyüş.
şimdi geçmişi bir okuyayım.
bende iri bulgur vardı bulgur koydum canım..hoşgeldin ameliaa.
rakibem selamlar.
nasıl gidiyor detoks,cee deyip gitme,tüyo ver azıcık.yarın ben de başlıyorum,ama karar veremedim yarma mı bulgur mu.
şu zero da olmasa alkış alacaktın benden.kefir harika da zeroyla bozulur mu bu seri.
kolay gelsin.ben de aynı şeyleri yazacaktım ama nefsimi yendim günlük yorgunluğun üzerine kalktım 1 saat yürüyüş yaptım.yoksa cam,kapı,banyo,tüm evin temizliği,ütü derken 3 günlük sporu bir günde yapmış gibi yorulmuştum.
hoş geldin tatlım.kilo almamana sevindim.keşke hasta olmasaydın da tadını çıkarsaydın tatilinin.
fazla verilen kiloların ardından duraklama dönemi oluyor,çok normal.benim de 1.5 kilodan sonra 500 gr gitti,o da zorla.
afiyet olsun...Benim menüm
Sabah
1 kk peynir
3 tane zeytin
Yarım çay bardağı portakal suyu
Ara
bir küçük elma
Öğle
Bir kepçe yoğurt çorbası
Ara
Çeyrek havuç
Akşam
5 yk ıspanak yemeği
Salata
1 küp kabak tatlısı
Şimdiye kadar 1.5 litre su içtim yarım lt yatana kadar içerim
Birazdan yeşilçayımı da içeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?