ayaküstü iki tüyo verse nolur sanki anlamıyorum şöyle insanları daMerhaba canim netim bitmisti bildirim de yapamadim gelemedim de. inan soylediklerini suan gordum ve şok oldum. cunku senin dedigin gibi anladim ki insanlar kilo vermemden hic de mutlu olmuyorlar. cunku islerine gelmiyor kiskaniyorlar. Yeni misafirlikten geldik guya diyetisyen bir alrabamoz var ! Diyorum ki ya beni biraz motive etsen falan diyor ki otobusmu bura tovbe tovbeee dellenceemm haaaa.. ltobuste gibi ayakustu konusulmazmis ama oyle bi hirs ettim once kendim icin tabiki ama sonra bu dar kalpli insanlar icin fistik gibi olcam
hoşgeldin canım
Artık bende varım 75 kilodayım. Ama 67.5 e kadar inmiştim. tekrar almaya başladım. İnşallah 60 ı göreceğim....
uyandım uyandım hatta işteyim de yazmaya fırsat bulamadımnerdesiniz millet....
kilo vermek istiyorsanız erken kalkacaz...
kahvaltımızı güzelce yapıp güne güzel başlıcaz
canım doğrusu şu kahvaltıdan 2 saat sonra başlaman her iki saatte bir küçük bi kase kadar 9 da yaptıysan kahvaltı 11 ilk öğündür evetgünaydın çıtır adayları.
sabah sabah tartıldım geldim.bakalım ayran detoksunun faydasını ne kadar göreceğim diye.
zerra yazdığını görmedim yarma haşladım,nohutum da pişiyor.ilk öğünü öğlen mi yedin ,saat 11 yazmışlar genelde ama bana erken geldi.:44:
bir de ben hiç yumurta sevmem,protein olarak peynir yiyeceğim kahvaltıda.
ayaküstü iki tüyo verse nolur sanki anlamıyorum şöyle insanları dahırsın olduğu sürece kimse seni tutamaz dün akşam kuzenim ve kızı gelmişti kızı kilolu 15 yaşında anne 63 kızı 68 çıkınca anne kıza demiş benden bile kilolusun bu da hırs etmiş 2 haftada 11 kilo vermiş tabi sağlıklı değil ama kötü eleştiriler bazen iyi sonuçlar doğurabiliyor canım
Canim ya dun o kadar sinirlendim ki tarif edemem resmen yalvarir pozisyonda buldum kendimi. Hala kendime kiziyorum sunu ne diye karsinda havalandirdin ki diye. bi de diyorum ki ben bazen asiri istahlaniylrum sebebi ne ki falan dedom. diyor ki iste beslenmeyi bilmiyorsun falan. bu arada kendisi cok iyi biliyor ben dogumdan sonra 93 kilodan 78 e dusmusum.
günaydın çıtır adayları.
sabah sabah tartıldım geldim.bakalım ayran detoksunun faydasını ne kadar göreceğim diye.
zerra yazdığını görmedim yarma haşladım,nohutum da pişiyor.ilk öğünü öğlen mi yedin ,saat 11 yazmışlar genelde ama bana erken geldi.:44:
bir de ben hiç yumurta sevmem,protein olarak peynir yiyeceğim kahvaltıda.
afiyet olsun canım erimiştir yediklerin yaptığın temizlikle
afiyet olsun güzel menü
bende iri bulgur vardı bulgur koydum canım..
dün güzel geçti..içine pul biner v e nane de koyunca güzel bi çorba oldu..
dün 1lt içebildim çorba..sende fazla yapma istersen
afiyet olsun...
ben sabahları zengin kahvaltı ettiğimden seninki biraz az geldi canım
nerdesiniz millet....
kilo vermek istiyorsanız erken kalkacaz...
kahvaltımızı güzelce yapıp güne güzel başlıcaz
Merhaba arkadaslar .
Benide araniza alirsaniz sizinle devam etmek istiyorum diyetime ..
Ismim Elif. Fransada yasiyorum, 28 yasindayim .
1 oglum 1 de kizim var, oglum 3,5 yasinda kizimda 11 aylik ..
daha onceleri burdaki gruplarla yaklasik 12 kilo vermistim sonra hamile kaldim emzirdim falan derken suan 75 kiloya tekrar dayandim..
tartida ilk kez bu kadar yuksek bi rakam goruyorum ..
her gun girerim yazilanlari okurum ama cok sohbete katilamam.
kizim cok hareketli surekli pesindeyim bide onlar uyanikken nette pek vakit gecirmek istemiyorum .
Evde eliptik bisikletim var hafta ici her gun yarim saatte olsa mutlaka yapacagim.
Duzenli bi diyet yapamam benim en buyuk sorunum ekmek cok tuketiyorum onu birakacagim birde ben cok su tuketen bi insan degilim su icmeye baslamam lazim ..
Karsi komsum 55 yasinda bir fransiz . kadin 4 ayda 25 kilo vermis gecen gun gordum sok oldum dedim o o yasta yapiyorsa benim neyim eksik . birde hic yuruyus falan yapmamis 1 fabrikada calisiyor ama pek hareketli bi isi yok sadece sebze, meyve yedim diyor.
zaten fransizlar asla bizim gibi kizartma falan yemezler birde peyniri cok yiyormus diyetisyeni peyniri biraktirmis.
hic ac kalmadim istedigim sebze yemegini firinda yada buharda pisirip bol bol yedim dedi
haftada bir gun pilav yada makarna yemis oda sadece bir gun belli olcude .
beni motive eden o oldu suan 75 kiloyum hedefim 55 .. ilk hedefde 62 ye dussem bile bana yeter ..
Benim en vahim yerim gobusum arkadaslar . ikiside sezeryanla oldu bebeklerimin oglumda bu kadar gobegim yoktu ama kizimda felaket kaldi.. simdi olctum gobegimi tam 107 cm geldi ..
belden assaga kismimda 40 beden giyebiliyorum o yuzden cok orantisiz gorunuyorum.
ben sayfalari fazla inceleyemedim haftalik bildirim yapiyormuyuz ?
Merhaba arkadaslar .
daha onceleri burdaki gruplarla yaklasik 12 kilo vermistim sonra hamile kaldim emzirdim falan derken suan 75 kiloya tekrar dayandim..
kizim cok hareketli surekli pesindeyim bide onlar uyanikken nette pek vakit gecirmek istemiyorum .
Evde eliptik bisikletim var hafta ici her gun yarim saatte olsa mutlaka yapacagim.
Duzenli bi diyet yapamam benim en buyuk sorunum ekmek cok tuketiyorum onu birakacagim birde ben cok su tuketen bi insan degilim su icmeye baslamam lazim ..
Karsi komsum 55 yasinda bir fransiz . kadin 4 ayda 25 kilo vermis gecen gun gordum sok oldum dedim o o yasta yapiyorsa benim neyim eksik . birde hic yuruyus falan yapmamis 1 fabrikada calisiyor ama pek hareketli bi isi yok sadece sebze, meyve yedim diyor.
zaten fransizlar asla bizim gibi kizartma falan yemezler birde peyniri cok yiyormus diyetisyeni peyniri biraktirmis.
hic ac kalmadim istedigim sebze yemegini firinda yada buharda pisirip bol bol yedim dedi
beni motive eden o oldu suan 75 kiloyum hedefim 55 .. ilk hedefde 62 ye dussem bile bana yeter ..
Benim en vahim yerim gobusum arkadaslar . ikiside sezeryanla oldu bebeklerimin oglumda bu kadar gobegim yoktu ama kizimda felaket kaldi.. simdi olctum gobegimi tam 107 cm geldi ..
belden assaga kismimda 40 beden giyebiliyorum o yuzden cok orantisiz gorunuyorum.
ben sayfalari fazla inceleyemedim haftalik bildirim yapiyormuyuz ?
Merhaba arkadaslar .
Hoşgeldin bende yeniyim inşallah istediğimiz kilolara ulaşırıZ :)
Diyet modundan çıkıp kıtlık moduna girdim galiba hiç acıkmıyorum
7:30- 8:00 arası bizim kalkış saatimiz 9 gibi de kahvaltımızı ederiz
Hoşgeldin canım . Haftalık bildirim yapıyoruz cuma günleri yapılıyor
Hisgeldin elifcim. insallah yaza kadar hep beraber cok guzell kilolar verecegiz. buradaki arladaslik cok hos sicak bir ortam. bende yeni geldim sayilir. bence hep beraber harika kilolar verecegiz. bu arada bisikletinden memnun musun bende almak istiyorum da
Hoşgeldin bende yeniyim inşallah istediğimiz kilolara ulaşırıZ :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?