- 4 Mayıs 2011
- 4.485
- 4.972
- 373
FARKETMEZ CANIM YARMADA OLUR..ikiside aynı türden zaten..bulgur biraz kolay pişiyorya benim işime geldi..günaydın çıtır adayları.
sabah sabah tartıldım geldim.bakalım ayran detoksunun faydasını ne kadar göreceğim diye.
zerra yazdığını görmedim yarma haşladım,nohutum da pişiyor.ilk öğünü öğlen mi yedin ,saat 11 yazmışlar genelde ama bana erken geldi.:44:
bir de ben hiç yumurta sevmem,protein olarak peynir yiyeceğim kahvaltıda.
daha önce yaptıklarımda evde olduğum için kahvaltıdan sonra 2 saat arayla yiyordum..ama şimdi çalıştığım için bu şekilde mümkün olmadı..dün 8 de kahvaltı yaptım.12 de 4 de ve altıda 1 lt çorbayı yedim
bugünde aynı olacak
oh oh ne güzel erken kalkmak iyidir..ayaküstü iki tüyo verse nolur sanki anlamıyorum şöyle insanları dahırsın olduğu sürece kimse seni tutamaz dün akşam kuzenim ve kızı gelmişti kızı kilolu 15 yaşında anne 63 kızı 68 çıkınca anne kıza demiş benden bile kilolusun bu da hırs etmiş 2 haftada 11 kilo vermiş tabi sağlıklı değil ama kötü eleştiriler bazen iyi sonuçlar doğurabiliyor canım
hoşgeldin canım
uyandım uyandım hatta işteyim de yazmaya fırsat bulamadımgünayydınn
canım doğrusu şu kahvaltıdan 2 saat sonra başlaman her iki saatte bir küçük bi kase kadar 9 da yaptıysan kahvaltı 11 ilk öğündür evet
sabahına ekmek eklesen sanki daha iyi olur..Günaydın kızlar haftasonundan beri giremedim.Nasıl gidiyormu kilolar :)
Dünkü menümü yazıyım bende.
Sabah:Haşlanmış 1 yumurta
Biraz peynir,9 lu çay
Öğlen:Yarım kase çorba
Yoğurtlu ıspanak 1 porsiyon
Ara:Eti form mısır matlağı ve 1 bardak kola zero
Akşam:Ton balıklı bol salata
Ara:Kazandibi yarım porsiyon
doyuyormusun yediklerinler canım..
ben ekmeksiz yapamam kahvaltıda
hoş geldin canım..oku tabi okumakta iyidir ama paylaşımda bulunmakta güzel motive ediyorMerhaba arkadaslar .
Benide araniza alirsaniz sizinle devam etmek istiyorum diyetime ..
Ismim Elif. Fransada yasiyorum, 28 yasindayim .
1 oglum 1 de kizim var, oglum 3,5 yasinda kizimda 11 aylik ..
daha onceleri burdaki gruplarla yaklasik 12 kilo vermistim sonra hamile kaldim emzirdim falan derken suan 75 kiloya tekrar dayandim..
tartida ilk kez bu kadar yuksek bi rakam goruyorum ..
her gun girerim yazilanlari okurum ama cok sohbete katilamam.
kizim cok hareketli surekli pesindeyim bide onlar uyanikken nette pek vakit gecirmek istemiyorum .
Evde eliptik bisikletim var hafta ici her gun yarim saatte olsa mutlaka yapacagim.
Duzenli bi diyet yapamam benim en buyuk sorunum ekmek cok tuketiyorum onu birakacagim birde ben cok su tuketen bi insan degilim su icmeye baslamam lazim ..
Karsi komsum 55 yasinda bir fransiz . kadin 4 ayda 25 kilo vermis gecen gun gordum sok oldum dedim o o yasta yapiyorsa benim neyim eksik . birde hic yuruyus falan yapmamis 1 fabrikada calisiyor ama pek hareketli bi isi yok sadece sebze, meyve yedim diyor.
zaten fransizlar asla bizim gibi kizartma falan yemezler birde peyniri cok yiyormus diyetisyeni peyniri biraktirmis.
hic ac kalmadim istedigim sebze yemegini firinda yada buharda pisirip bol bol yedim dedi
haftada bir gun pilav yada makarna yemis oda sadece bir gun belli olcude .
beni motive eden o oldu suan 75 kiloyum hedefim 55 .. ilk hedefde 62 ye dussem bile bana yeter ..
cuma sabahı tartılıp bildirim yapıyoruzBenim en vahim yerim gobusum arkadaslar . ikiside sezeryanla oldu bebeklerimin oglumda bu kadar gobegim yoktu ama kizimda felaket kaldi.. simdi olctum gobegimi tam 107 cm geldi ..
belden assaga kismimda 40 beden giyebiliyorum o yuzden cok orantisiz gorunuyorum.
ben sayfalari fazla inceleyemedim haftalik bildirim yapiyormuyuz ?
ne güzel güne erken başlamakta bereket vardırDiyet modundan çıkıp kıtlık moduna girdim galiba hiç acıkmıyorum
7:30- 8:00 arası bizim kalkış saatimiz 9 gibi de kahvaltımızı ederiz
Hoşgeldin canım . Haftalık bildirim yapıyoruz cuma günleri yapılıyor
selam hatunlarrr nasılsınız?umarım keyifler yerindedir..size birşey danışacağım ben tek başıma kahvaltı yapamıyorum bazı günler eşim nöbette oluyor ya çok erken gidiyor ya da işten gelmiş uyuyor oluyor benim canım da kahvaltı yapmak istemiyor.evet farkındayım yapmam gerek sağlıklı beslenmeliyim bir de emziriyorum sütüm olması için yapmalıyım ama olmuyor ne yapayım? mesela bugün oğluşuma peynir yedirirken bir dilim kadar da ben yedim biraz yoğurt yedim o kadar.siz ne yapıyorsunuz benim gibi olan var mı aranızda_?
bu arada bugün tartıldım 71.1 kg çıktımm :))
düzenli yemelisin canım..bebeğinkaç aylıktı bilmiyorum ama ben emzirme döneminde süt artırıcı besinlere öncelik vererek hem emzirdim hem kilo verdim..
kahvaltı içinde zorla kendini zamanla alışırsın
kilo verme dönemimde kazandığım en güzel alışkanlık düzenli zengin bir kahvaltı ve kolayı asitli içecekleri bırakmak oldu..
ha bide sıvı alımını artırman lazım süt için