70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

FARKETMEZ CANIM YARMADA OLUR..ikiside aynı türden zaten..bulgur biraz kolay pişiyorya benim işime geldi..
daha önce yaptıklarımda evde olduğum için kahvaltıdan sonra 2 saat arayla yiyordum..ama şimdi çalıştığım için bu şekilde mümkün olmadı..dün 8 de kahvaltı yaptım.12 de 4 de ve altıda 1 lt çorbayı yedim
bugünde aynı olacak
oh oh ne güzel erken kalkmak iyidir..
sabahına ekmek eklesen sanki daha iyi olur..
doyuyormusun yediklerinler canım..
ben ekmeksiz yapamam kahvaltıda
hoş geldin canım..oku tabi okumakta iyidir ama paylaşımda bulunmakta güzel motive ediyor
cuma sabahı tartılıp bildirim yapıyoruz
ne güzel güne erken başlamakta bereket vardır

düzenli yemelisin canım..bebeğinkaç aylıktı bilmiyorum ama ben emzirme döneminde süt artırıcı besinlere öncelik vererek hem emzirdim hem kilo verdim..
kahvaltı içinde zorla kendini zamanla alışırsın
kilo verme dönemimde kazandığım en güzel alışkanlık düzenli zengin bir kahvaltı ve kolayı asitli içecekleri bırakmak oldu..
ha bide sıvı alımını artırman lazım süt için

kendine inan canım azmedip sabredersen verirsin..
hemen mucize bekleme ve şok diyetlerden uzak dur canım

Iyiki sormusum canim cok guzel.paylasmissin duygularini galiba. beraber yaris yapabiliriz benimde boyum 1.68 kilom 78 ;_) ne dersin yaza mutlu.olalim

Iyiki sormusum canim cok guzel.paylasmissin duygularini galiba. beraber yaris yapabiliriz benimde boyum 1.68 kilom 78 ;_) ne dersin yaza mutlu.olalim

Aaaa süper olur kesinlikle :) Motivasyonumuzu kaybetmeyiz böylece :))) Ben tam kuralları bilmiyorum ama galiba her cuma kilolar yazılıyor :))) her hafta bakarız gidişata

Aaaa süper olur kesinlikle :) Motivasyonumuzu kaybetmeyiz böylece :))) Ben tam kuralları bilmiyorum ama galiba her cuma kilolar yazılıyor :))) her hafta bakarız gidişata

Canim duzenli paylasim yapmak onemli birde her cuma kilo bildirimi. ben eger yapabilirsem her aksam menumu paylasacagim ki tecrubeli arkadaslar yorum yaparlar

hoşgeldin elif.ben de 2 sezeryanda yırttım ama 3. de kaldı göbek.şu ara bol bol mekik çekiyorum en az 3-4 cm toparlanma var,tavsiye ederim.
bildirimler cuma günü anathk arkadaşımıza yapılıyor.sağolsun o hazırlıyor listemizi.

tatlım metabolizmanın çalışmaya başlaması için sabah yakıta ihtiyacı var,2 yudum da olsa bir şeyler ye sonra yaparsın yürüyüşünü.
bisiklettense yürüyüş bandını tavsiye ederim.her zaman bisiklete binecek enerjin ve isteğin olmuyor[kullandığım için biliyorum]ama yürüyüş temposunu kendin ayarladığın için o günkü moduna göre spor yapabiliyorsun.
annisçim kahvaltısız olmaz.sana önerim kahvaltıyı atlamaman ama yine de istemiyorum dersen,hiç yoktan; sade-meyveli müsli ya da nesfit vs tüketmen bir kaç kaşık ta olsa.

tesekkur ederim arkadaslar hosbuldum .. insallah hepimiz istedigimiz kiloya ulasiriz ..
kilo cizelgesi nerden yapiliyor onceden yapmistim simdi biraz baktim ama bulamadim ..
ticker factory den yapıp profilime kopyalıyorum ben.
iş beyinde bitiyor güzelim, olumlama yapmalısın,başaracağına beynini inandır ilk önce.

zerra soğuk soğuk yazın iyi gider bu çorba da kışın pek hazzetmedim.bir de tuz atılmıyor ya,[sen attın mı]sanırım ondan pek içesim yok.başladığım işi bitirme takıntım var,öyle ya da böyle bitireceğim.

Son düzenleme:
Canim duzenli paylasim yapmak onemli birde her cuma kilo bildirimi. ben eger yapabilirsem her aksam menumu paylasacagim ki tecrubeli arkadaslar yorum yaparlar

evet kilo bildirimi bayağı faydalı olur. Benim menüm şimdilik pek düzenli değil ama :)

anladım peki bundan sonra en azından 1 bardak süt :)

YOK CANIM BEN TUZ ATMADIM.bolca nane ve pul biber koydum severek yedim.
bu akşam son kasemi yicem inşallah..
yarına güzel bir rakam görmeyi umuyorum

öncelikle hoşgeldiniz aramıza.
haftalık bildirimler şöyle oluyor, her cuma kilo bildirimi yapılıyor, gruba hiç girmemiş olanlar için örneğin siz, sadece bu cuma günü ölçüldüğünüz kiloyu ve hedef kiloyu belirteceksiniz eğer listedeki gruba dahil olmak istiyorsanız. sonraki haftada yine kilonuzu belirteceksiniz en çok kilo veren birinci olacak, sonra başlasın yarış

ben ne doğum yaptım ne bir şey, benim göbek de maşallah geçen cuma 75.9 idim bakalım bu cuma ne çıkıcam, bi 60 olsam

bir de vücut tipiniz elma mı?

bütün konuşmaları okuyamadım affınıza sığınıyorum bi yerde yoğurt detoksu diye bi şey gördüm, tam olarak nedir bu?

Hepimiz ayniyiz canim
bende bu aralar cok kotuyum. eliptik bisiklet aldigim gunun ertesi gunu hamile oldugumu ogrendim o zaman 64 kiloydum ve hedefim 55 di .. hamilelik, dogum, emzirme derken kizim 11 aylik oldu ben 75 kiloyum . hayatimda 60 i bile nadir olarak gecen ben 75 kiloyum. allaha sukur bebislerim saglikli, mutlu bir evliligim var ama ben bi kiloda kaldikca kendimi mutsuz hissediyorum .. daha 28 yasindayim guzel guzel giyinip suslenmek varken ben gunu nasil kurtaririm diye bakiyorum .

hosbulduk tesekkur ederim sicak karsilamaniz icin
bu sabah tartildigimda 75 dim cuma tekrar bildiririm .
ben elma tipliyim
kollarim kalin, goguslerimde buyuk gobek aldi basini gidiyor .sanki aldigim tum kilolar ustte birikiyor ..

tesekkur ederim rosado . bende pilates yapmaya basliycam
4 sene once 1 ayda bile baya bi toparlamistim pilatesle cok ise yariyor bu hafta butun bahaneleri bi kenara birakip yeniden deneyecegim ..

bende elmayım benim biraz da basen ve popo var, ama en büyük ağırlık mide ve sırt. elma olmak en kötü vücut tipi bana göre, hiç bi şeyi yakıştıramıyorum kendime, saklamaya imkan yok çünkü. annem hep der, saklamaya uğraşma olan meydanda diye
hepsi gidicek ama

kızlar merhabalar bugün:
sabah:1 lt ılık limonlu su ardından 1 saat sabah yürüyüşü
kahvaltıda:2 ince dilim salam,2 kıtır kızarmış ekmek,2 kaşık lor,5 zeytin,kahve
ara:1 dilim tam buğday ekmeği,1 bardak kefir
öğle:3 kaşık yağsız ton balık(bol limonlu),1 dilim tam buğday ekmeği.1 kase çorba
ara:1 kare bitter(% 60 kakao), 1 bardak kahve (1 saat yürüyüş)
akşam:akşam daha yemedim arkadaşlar galiba lahana haşlayacağım, hafif tutacağım akşamı
yatmadan 50 mekik çekmeyi ve toplamda suyu 3 lt ye tamamlayacağım arkadaşlar

Menumu paylasiyorum
1. GÜN

Sabah : besi bir arada Çay (şekersiz), 1 kibrit kutusu beyaz peynir, salatalık , domates, 1 ince dilim ekmek (kepekli).
5 zeytin, 1 ceviz

Kuşluk : 4 adet diyet bisküvi

Öğle : 1 baget haslama ya da 100gr tavuk gogus haslama. 1 kase yoğurt (kaymaksız,200 g), salata (yağsız), 2 ince dilim ekmek (kepekli)

İkindi : 1bardak sut

Akşam : 8 yemek kaşığı sebze yemeği, 1 kase yoğurt (kaymaksız), salata (yağsız), 4 yemek kaşığı pirinç pilavı ya da 1 dilim ekmek

Gece : 3 porsiyon meyve

çok iyi gidiyorsun ya, helal bi anda bu denli kendini vermen mükemmel, çok çok tebrik ederim seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…