Menumu paylasiyorum
1. GÜN
Sabah : besi bir arada Çay (şekersiz), 1 kibrit kutusu beyaz peynir, salatalık , domates, 1 ince dilim ekmek (kepekli).
5 zeytin, 1 ceviz
Kuşluk : 4 adet diyet bisküvi
Öğle : 1 baget haslama ya da 100gr tavuk gogus haslama. 1 kase yoğurt (kaymaksız,200 g), salata (yağsız), 2 ince dilim ekmek (kepekli)
İkindi : 1bardak sut
Akşam : 8 yemek kaşığı sebze yemeği, 1 kase yoğurt (kaymaksız), salata (yağsız), 4 yemek kaşığı pirinç pilavı ya da 1 dilim ekmek
Gece : 3 porsiyon meyve
çok çok teşekkür ederim ekibim sağolsun :):)çok iyi gidiyorsun ya, helalbi anda bu denli kendini vermen mükemmel, çok çok tebrik ederim seni
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=327461
ayran detoksu dediğimiz bu kızlar.
haydi bakalım,sonucu garantilersin böylece.anladım peki bundan sonra en azından 1 bardak süt :)
inşallah işe yarar.ben de tuz atmadım.yarın sabaha bir değişiklik olmazsa üzüleceğim.YOK CANIM BEN TUZ ATMADIM.bolca nane ve pul biber koydum severek yedim.
bu akşam son kasemi yicem inşallah..
yarına güzel bir rakam görmeyi umuyorum
3 litre su mu,vur dedik öldürdün kuşum ya.böbrekler yıkanıyordur şimdi suyu bol bulunca.kızlar merhabalar bugün:
sabah:1 lt ılık limonlu su ardından 1 saat sabah yürüyüşü
kahvaltıda:2 ince dilim salam,2 kıtır kızarmış ekmek,2 kaşık lor,5 zeytin,kahve
ara:1 dilim tam buğday ekmeği,1 bardak kefir
öğle:3 kaşık yağsız ton balık(bol limonlu),1 dilim tam buğday ekmeği.1 kase çorba
ara:1 kare bitter(% 60 kakao), 1 bardak kahve (1 saat yürüyüş)
akşam:akşam daha yemedim arkadaşlar galiba lahana haşlayacağım, hafif tutacağım akşamı
yatmadan 50 mekik çekmeyi ve toplamda suyu 3 lt ye tamamlayacağım arkadaşlar
bilmem ki kuzum,göreceğiz hep beraber sonucu.işe yarıyoyumu hakkaten bu canım
mrb bayanlar
geçmişi okumadım maalesef çok yoğunum temizlik yapıyorum ve misafirlerim var bu hafta..
bugün menümü yazmıcam çünkü temizlik yaparken kayınvalidem yemek hazırlamış çağırdı e haliyle abarttım..
herkese iyi akşamlarr
bende elmayımbenim biraz da basen ve popo var, ama en büyük ağırlık mide ve sırt. elma olmak en kötü vücut tipi bana göre, hiç bi şeyi yakıştıramıyorum kendime, saklamaya imkan yok çünkü. annem hep der, saklamaya uğraşma olan meydanda diye
hepsi gidicek ama
Gercekten elmatipi en kotu tip
Hersey meydanda saklanmiyor bir turlu .
Bazi arkadaslarim basenlerinden cok dertliler ama belleri ince oldugu icin dikkat cekmiyor rahatca kamufle edilebilir . Insallah arkadasim insallah . . ben bu sefer pek motive degilim ama yinede birakmam insallah
Merhaba canim netim bitmisti bildirim de yapamadim gelemedim de. inan soylediklerini suan gordum ve şok oldum. cunku senin dedigin gibi anladim ki insanlar kilo vermemden hic de mutlu olmuyorlar. cunku islerine gelmiyor kiskaniyorlar. Yeni misafirlikten geldik guya diyetisyen bir alrabamoz var ! Diyorum ki ya beni biraz motive etsen falan diyor ki otobusmu bura tovbe tovbeee dellenceemm haaaa.. ltobuste gibi ayakustu konusulmazmis ama oyle bi hirs ettim once kendim icin tabiki ama sonra bu dar kalpli insanlar icin fistik gibi olcam
dünkü ve bugünkü menüm..
ayran detoksu yapıyorum
sabah..
1 haş yum
2 yk lor
domates,salatalık,roka,maydanoz
1 dilim TTB ekmeği
gün içinde 1lt detoks çorbası
2 lt su
2 bardak ıhlamur
1 kupa yeşil çay
ne için motive değilsin? :44:
Gunaydin hnimlaaaarrrbugunden itibaren duzenli paylasim yapacagim. dun netten bir arastirma yaptim ve gunluk 1300 kalori alirsam haftada 1 kg verebilirmisim. bende arastirmalarim sonucu guzel bir diyet programi buldum. her gun duzenli yapip paylasacagim
Hisgeldin elifcim. insallah yaza kadar hep beraber cok guzell kilolar verecegiz. buradaki arladaslik cok hos sicak bir ortam. bende yeni geldim sayilir. bence hep beraber harika kilolar verecegiz. bu arada bisikletinden memnun musun bende almak istiyorum da
diyet icin, spor icin .. daha oncede iki uc kez zayifladim 8,9 kilo kadar zaten ortalama hep 57 kiloda idim ilk defa 75 im ... ama bu sefer uzerimde bir umitsizlik var . hayatimin hic bir doneminde istahim bu kadar acik degildi birde 2 cocuklu hayat, ev isi, mutfak derken gun o kadar cabuk geciyor ki zamani yakalayamiyorum, eliptik bisiklet yapmam icin kizimin uyumasi gerekiyor o uyuyuncada genelde yapacak bir seyler cikiyor. pilates kurusuna yazilmistim haftada 2 gun 4 saat ancak 2 hafta gidebildim kizima bakacak birini bulamiyorum yurt disindayim ailemden kimse yok yakinimda fransizlarada emanet edemiyorum . bu aralar boyle arada skstim kaldim sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?