70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

güzel menü canım

mrb bayanlar

geçmişi okumadım maalesef çok yoğunum temizlik yapıyorum ve misafirlerim var bu hafta..
bugün menümü yazmıcam çünkü temizlik yaparken kayınvalidem yemek hazırlamış çağırdı e haliyle abarttım..
herkese iyi akşamlarr

iyi akşamlar kızlar.
önce menümü yazayım.
sabah 3 bardak su
kahvaltı
domates,salatalık,biber,peynir,lor,zeytin
2 dilim kepek ekmek,çay,1 çay kaşığı tahin pekmez.
öğleden itibaren 4 defa detoks çorbası.
2.5 litre su
30 dk.pilates.
2 fincan çay.

anladım peki bundan sonra en azından 1 bardak süt :)
haydi bakalım,sonucu garantilersin böylece.
YOK CANIM BEN TUZ ATMADIM.bolca nane ve pul biber koydum severek yedim.
bu akşam son kasemi yicem inşallah..
yarına güzel bir rakam görmeyi umuyorum
inşallah işe yarar.ben de tuz atmadım.yarın sabaha bir değişiklik olmazsa üzüleceğim.
3 litre su mu,vur dedik öldürdün kuşum ya.böbrekler yıkanıyordur şimdi suyu bol bulunca.
işe yarıyoyumu hakkaten bu canım
bilmem ki kuzum,göreceğiz hep beraber sonucu.

kolay gelsin,ben de dünden çok yorulmuşum.
kv de de yok ki yemeğe çağıracak.

İyi akşamlar herkese ve hemen bugünkü menümü yazayım

Sabah
Küçük bir parça ıspanaklı gözleme
Biraz peynir
3 tane zeytin
1 yk kuşburnu marmelatı

Ara
1 elma

Öğle
Çorba

Ara yeşilçay (şekersiz)

Akşam
5 yk çorba
5 yk ıspanak yemeği
Bir parça fırında tavuk
Yoğurtlu karalahana salatası

Su içmeye devam

Spor yerine dip köşe temizlik yaptım olmazmı ki

Merhaba kızlar. Ben akşam 40 dakika yürüyüş. Akşamda pırasa yemeği ve yoğurt. Yanında acı biber. Birde 1 kadeh şarap içmeyi düşünüyorum ama sizce zayıflamaya zararı var mı?

Gercekten elmatipi en kotu tip
Hersey meydanda saklanmiyor bir turlu .
Bazi arkadaslarim basenlerinden cok dertliler ama belleri ince oldugu icin dikkat cekmiyor rahatca kamufle edilebilir . Insallah arkadasim insallah . . ben bu sefer pek motive degilim ama yinede birakmam insallah

ne için motive değilsin? :44:

kiskancliktan oyle demistir bosver hayatim sen. diyetisyene gideceksende yabanciya git daha iyi

ne için motive değilsin? :44:

diyet icin, spor icin .. daha oncede iki uc kez zayifladim 8,9 kilo kadar zaten ortalama hep 57 kiloda idim ilk defa 75 im ... ama bu sefer uzerimde bir umitsizlik var . hayatimin hic bir doneminde istahim bu kadar acik degildi birde 2 cocuklu hayat, ev isi, mutfak derken gun o kadar cabuk geciyor ki zamani yakalayamiyorum, eliptik bisiklet yapmam icin kizimin uyumasi gerekiyor o uyuyuncada genelde yapacak bir seyler cikiyor. pilates kurusuna yazilmistim haftada 2 gun 4 saat ancak 2 hafta gidebildim kizima bakacak birini bulamiyorum yurt disindayim ailemden kimse yok yakinimda fransizlarada emanet edemiyorum . bu aralar boyle arada skstim kaldim sanki

kapisalim mi bana da hirs olur belki???

bende de var ca nim. 6 sene once 10 kilo verfigimde haftada 3 kez 50 dk yapmistim. kiloda etkisi cok olmasa da acayip sikilastiriyor. ahh ahh o azim simdi de olsa. cikaricam ulen bisikletimi soktugum yerden:)))

o kadar yoğunlukta yemeye nası vakit buldun diyesi geliyor insanın

hepinize günaydın hanımlar oğlumun sayesinde bugün erkenciyim :) biraz spor yapacağım inşallah akşam biraz fazla kaçırmışım

eeee hadi neredesiniz?uyanın bakalım

merhaba arkadaslar bende iki ayda 8 kilo almayı becererek 73 kilo olmusum, çok kararlı basladım diyete ve güzel gidiyordum ama bu günlerde canım tatlı seyler yemek istiyor benim tüm sorunum abur cubur zaten o olmasa cok yemek yiyen biri değilim siz canınız birseyler isteyince nasıl engelliyorsunuz kendinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…