canım insanın hayatında hep bi yoğunluk var gerçekten zaman çabuk geçiyor heleki çocukta varsa tamamdiyet icin, spor icin .. daha oncede iki uc kez zayifladim 8,9 kilo kadar zaten ortalama hep 57 kiloda idim ilk defa 75 im ... ama bu sefer uzerimde bir umitsizlik var . hayatimin hic bir doneminde istahim bu kadar acik degildi birde 2 cocuklu hayat, ev isi, mutfak derken gun o kadar cabuk geciyor ki zamani yakalayamiyorum, eliptik bisiklet yapmam icin kizimin uyumasi gerekiyor o uyuyuncada genelde yapacak bir seyler cikiyor. pilates kurusuna yazilmistim haftada 2 gun 4 saat ancak 2 hafta gidebildim kizima bakacak birini bulamiyorum yurt disindayim ailemden kimse yok yakinimda fransizlarada emanet edemiyorum . bu aralar boyle arada skstim kaldim sanki
günaydınnnhepinize günaydın hanımlar oğlumun sayesinde bugün erkenciyim :) biraz spor yapacağım inşallah akşam biraz fazla kaçırmışım
eeee hadi neredesiniz?uyanın bakalım
merhaba arkadaslar bende iki ayda 8 kilo almayı becererek 73 kilo olmusum, çok kararlı basladım diyete ve güzel gidiyordum ama bu günlerde canım tatlı seyler yemek istiyor benim tüm sorunum abur cubur zaten o olmasa cok yemek yiyen biri değilimsiz canınız birseyler isteyince nasıl engelliyorsunuz kendinizi
Allah yArdımcın olsun canım inşallah çözülür en kısa zamandaKızlar ben birtürlü giremiyorum Mete ailevi sorunlarım var dua edin inş. Cok yoruldum artık
meyve ye kuru meyve de olabilir ben öle yapıyorummmerhaba arkadaslar bende iki ayda 8 kilo almayı becererek 73 kilo olmusum, çok kararlı basladım diyete ve güzel gidiyordum ama bu günlerde canım tatlı seyler yemek istiyor benim tüm sorunum abur cubur zaten o olmasa cok yemek yiyen biri değilimsiz canınız birseyler isteyince nasıl engelliyorsunuz kendinizi
estağfürullah canım ne demek...güne güzel dileklerle motivasyonla başlayınca günün geriside güzel gidiyorbugünkü menüm
öncelikle şunu belirtmek istiyorum ki ptesi, çarş kursa gece grubuyla gittiğim takdirde, o günlerdeki menülerim hiç güzel değil, baştan peşin peşin söyleyip üstümden yükü atayım bi
SABAH
nesquik kahvaltılık mısır gevreği (başka mısır gevreği yiyemiyorum midem bulanıyor)
1 su bardağı light süt ile
ÖĞLE saat 16:00 öğlen ise tabi
1 kase tel şehriye çorbası
bol salata
2yk bulgur pilavı
1 kase yoğurt
AKŞAM
eti crax
cappuccino
2 saat yürüyüş
1 saat callanetics
2,5lt su şuanlık
canım yürüyüş harikulade spor,su müthiş ancak menü bir garip geldi bana :)
canım normalde ben her sabah gelirdim bugün gelemedim affına sığınıyorum :)
canım ayran detoksu ne oldu işe yaradımı orda 1 lt mi yazıyo ben mi yanış gördüm şişkinlik yapmasın
afiyet olsun..kızlar merhabalar bugün:
sabah:1 lt ılık limonlu su ardından 1 saat sabah yürüyüşü
kahvaltıda:2 ince dilim salam,2 kıtır kızarmış ekmek,2 kaşık lor,5 zeytin,kahve
ara:1 dilim tam buğday ekmeği,1 bardak kefir
öğle:3 kaşık yağsız ton balık(bol limonlu),1 dilim tam buğday ekmeği.1 kase çorba
ara:1 kare bitter(% 60 kakao), 1 bardak kahve (1 saat yürüyüş)
akşam:akşam daha yemedim arkadaşlar galiba lahana haşlayacağım, hafif tutacağım akşamı
yatmadan 50 mekik çekmeyi ve toplamda suyu 3 lt ye tamamlayacağım arkadaşlar
afiyet olsun diyetisyen menüsü gibi olmuşMenumu paylasiyorum
1. GÜN
Sabah : besi bir arada Çay (şekersiz), 1 kibrit kutusu beyaz peynir, salatalık , domates, 1 ince dilim ekmek (kepekli).
5 zeytin, 1 ceviz
Kuşluk : 4 adet diyet bisküvi
Öğle : 1 baget haslama ya da 100gr tavuk gogus haslama. 1 kase yoğurt (kaymaksız,200 g), salata (yağsız), 2 ince dilim ekmek (kepekli)
İkindi : 1bardak sut
Akşam : 8 yemek kaşığı sebze yemeği, 1 kase yoğurt (kaymaksız), salata (yağsız), 4 yemek kaşığı pirinç pilavı ya da 1 dilim ekmek
Gece : 3 porsiyon meyve
afiyet olsun rosa inşallah işe yarar ..ben beklediğimi bulamadım bu sabah maalesefiyi akşamlar kızlar.
önce menümü yazayım.
sabah 3 bardak su
kahvaltı
domates,salatalık,biber,peynir,lor,zeytin
2 dilim kepek ekmek,çay,1 çay kaşığı tahin pekmez.
öğleden itibaren 4 defa detoks çorbası.
2.5 litre su
30 dk.pilates.
2 fincan çay.
afiyet olsun sehercim..İyi akşamlar herkese ve hemen bugünkü menümü yazayım
Sabah
Küçük bir parça ıspanaklı gözleme
Biraz peynir
3 tane zeytin
1 yk kuşburnu marmelatı
Ara
1 elma
Öğle
Çorba
Ara yeşilçay (şekersiz)
Akşam
5 yk çorba
5 yk ıspanak yemeği
Bir parça fırında tavuk
Yoğurtlu karalahana salatası
Su içmeye devam
Spor yerine dip köşe temizlik yaptım olmazmı ki
burda var canım ayrıntısıayran detoksu nasil oluyor canim.
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=327461
ayran detoksu dediğimiz bu kızlar.
evde bi şekilde vakit bulup yapıcaksın canım..bahanelere sığınmak yok..diyet icin, spor icin .. daha oncede iki uc kez zayifladim 8,9 kilo kadar zaten ortalama hep 57 kiloda idim ilk defa 75 im ... ama bu sefer uzerimde bir umitsizlik var . hayatimin hic bir doneminde istahim bu kadar acik degildi birde 2 cocuklu hayat, ev isi, mutfak derken gun o kadar cabuk geciyor ki zamani yakalayamiyorum, eliptik bisiklet yapmam icin kizimin uyumasi gerekiyor o uyuyuncada genelde yapacak bir seyler cikiyor. pilates kurusuna yazilmistim haftada 2 gun 4 saat ancak 2 hafta gidebildim kizima bakacak birini bulamiyorum yurt disindayim ailemden kimse yok yakinimda fransizlarada emanet edemiyorum . bu aralar boyle arada skstim kaldim sanki
sorunlarınızı inşallah çözersiniz canım..Kızlar ben birtürlü giremiyorum Mete ailevi sorunlarım var dua edin inş. Cok yoruldum artık
günaydın canım ne güzel erkenden spor yapıp metoyu hızlandırıyorsunhepinize günaydın hanımlar oğlumun sayesinde bugün erkenciyim :) biraz spor yapacağım inşallah akşam biraz fazla kaçırmışım
eeee hadi neredesiniz?uyanın bakalım
hoş geldin aramızamerhaba arkadaslar bende iki ayda 8 kilo almayı becererek 73 kilo olmusum, çok kararlı basladım diyete ve güzel gidiyordum ama bu günlerde canım tatlı seyler yemek istiyor benim tüm sorunum abur cubur zaten o olmasa cok yemek yiyen biri değilimsiz canınız birseyler isteyince nasıl engelliyorsunuz kendinizi
kızlar bir de bir tarih belirleyelim[2 hafta,1 ay vb.],o tarihte herkes olmak istediği kiloyu yazsın,bakalım kimler hedefini tutturacak.
bu şekilde daha fazla motive olabiliriz.ner dersiniz.
günaydın arkadaşlar.
sehnsuht hoşgeldin.
herkese diyorum iş beyinde bitiyor.yapamıyorum,dayanamıyorum kelimelerini kullanma.yapabilirim,hatta yapıyorum,başarıyorum de.ilk önce kendini inandır.hergün olumlama yap.atalarımız bile dememiş mi bir şeyi kırk kez söylersen olur diye.
kızlar bir de bir tarih belirleyelim[2 hafta,1 ay vb.],o tarihte herkes olmak istediği kiloyu yazsın,bakalım kimler hedefini tutturacak.
bu şekilde daha fazla motive olabiliriz.ner dersiniz.
İyi akşamlar herkese ve hemen bugünkü menümü yazayım
Sabah
Küçük bir parça ıspanaklı gözleme
Biraz peynir
3 tane zeytin
1 yk kuşburnu marmelatı
Ara
1 elma
Öğle
Çorba
Ara yeşilçay (şekersiz)
Akşam
5 yk çorba
5 yk ıspanak yemeği
Bir parça fırında tavuk
Yoğurtlu karalahana salatası
Su içmeye devam
Spor yerine dip köşe temizlik yaptım olmazmı ki
günaydın canım.günaydın çıtırlar....
cumaya iki kala menülere dikkat ..
bu hafta bomba gibi tablomuz olsun..
rakibem detoksdan istediğim verimi alamadım ama olsun..
en azından 3-4 ay önceki kiloma indim tekrardan
900 gr gitmiş bu sefer
daha önce yaptıklarımda 1in üstü vediğerinde 2 ye yakın gitmişti
17 şubata 67 hedefi koymuştum ben.tam 1 ay olacak başlayalı o zaman.3.9 vermiş olacağım inşallah bir ayda..olabilir cuma bildirim yaptığımızda haftalık hedefimizi yazabiliriz canım
buraya düzenli yazarsan,akşam menülerini belirtirsen,elimizden geleni yaparız destek için.hosbulduk rosoda,
cok kararlı baslıyorum sonra motivem düsebiliyor ama simdi tekrar motive oldum sayenizde, vericem inş Allahın izniyle korksun kilolar bizden :)
yani totalde 8 kilo mu diyorsun.23 günde.:44:ben subatın sonunda 68 olmak istiyorum en azından iki ay önceki kiloma dönmüs olurum oradan devam etmek daha kolay olur. o zaman subatın sonunda 68 im :)
günaydın canım biz iyiyiz ..sen nasılsınGünaydın kızlar
cuma günü yaklaşıyor hemencik
Nasılsınız
günaydın canım.
900 gr çok iyi bir rakam,eğer iki günde gittiyse.
bakalım bende kilo olarak etkisi ne olacak.halsizlik ve bakliyatlara tiksinti oluştu soğuk tüketince.bir daha kolay kolay denemem herhalde.
17 şubata 67 hedefi koymuştum ben.tam 1 ay olacak başlayalı o zaman.3.9 vermiş olacağım inşallah bir ayda..
buraya düzenli yazarsan,akşam menülerini belirtirsen,elimizden geleni yaparız destek için.
yani totalde 8 kilo mu diyorsun.23 günde.:44:
estağfürullah canım ne demek...güne güzel dileklerle motivasyonla başlayınca günün geriside güzel gidiyor
afiyet olsun..
lahana accık gaz yapabilir canım
afiyet olsun diyetisyen menüsü gibi olmuş
afiyet olsun rosa inşallah işe yarar ..ben beklediğimi bulamadım bu sabah maalesef
afiyet olsun sehercim..
temizlikten iyi spor mu olurmuş
burda var canım ayrıntısı
evde bi şekilde vakit bulup yapıcaksın canım..bahanelere sığınmak yok..
ben çalışıp 3 çocuğum olduğu halde bi şekilde kendime spor için vakit ayırmaya çalışıyorum
sorunlarınızı inşallah çözersiniz canım..
sonra yine aramızda olursun
günaydın canım ne güzel erkenden spor yapıp metoyu hızlandırıyorsun
bende öğle arası yürücem inşallah
hoş geldin aramıza
benim canım cıss istediğinde hedefimdeki fiziğim geliyor gözümün önüne
hayırrrr diyorum
bundan bir dilim yesende 1 tepsi yesende alacağın haz aynı
ama yemezsen sonuç seni mutlu edecek
ha bide elimin ulaşacağı yerde cıss olursa dayanamam
eve sokturmamaya çalışırım
ama eşim ve çocuklarım sayesinde bu pek mümkün olmuyor
Allah yardımcın olsun tez zamanda çözülür inşaAllah canım :26:Kızlar ben birtürlü giremiyorum Mete ailevi sorunlarım var dua edin inş. Cok yoruldum artık
900 gr iyi bi rakam bence cumaya kadar 1500 olur o eminim kigünaydın çıtırlar....
cumaya iki kala menülere dikkat ..
bu hafta bomba gibi tablomuz olsun..
rakibem detoksdan istediğim verimi alamadım ama olsun..
en azından 3-4 ay önceki kiloma indim tekrardan
900 gr gitmiş bu sefer
daha önce yaptıklarımda 1in üstü vediğerinde 2 ye yakın gitmişti
Günaydın kızlar
cuma günü yaklaşıyor hemencik
Nasılsınız
Kızlar ben Buse , tanışayım yeni arkadaşlarla.
Uzun zamandır bu forumdayım, çok çok kilocuklar verdim, forumdan her çıktığımda geri aldım.
Ama bu sefer gerçekten hepsini geri aldım sanırım, motivasyonumda rezalet durumda.
Sabah güya diyet yapacaktım , ama hayır yine iyi yedim
Sizden yardım istiyorum kızlar mayısa kadar kilo vermem lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?