70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

[

kolay gelsin,ben de dünden çok yorulmuşum.
kv de de yok ki yemeğe çağıracak.[/QUOTE]
saol canım..kv düşünür beni çok severim kendilerini
canım insanın hayatında hep bi yoğunluk var gerçekten zaman çabuk geçiyor heleki çocukta varsa tamam
hepinize günaydın hanımlar oğlumun sayesinde bugün erkenciyim :) biraz spor yapacağım inşallah akşam biraz fazla kaçırmışım

eeee hadi neredesiniz?uyanın bakalım
günaydınnn

çoğumuzun sorunu abur cubur canım..ben genelde tatlı sakız çiğniyorum ya da ucundan çok az alıp ağzımda tutuyorum ama en iyisi tarçın yeşil çayıma atınca iyi oluyor.regl döneminde daha çok oluyor tabi ama sabredicez maalesef geldiği gibi gidicek kilolar.yediklerimize sayalımmm

Kızlar ben birtürlü giremiyorum Mete ailevi sorunlarım var dua edin inş. Cok yoruldum artık
Allah yArdımcın olsun canım inşallah çözülür en kısa zamanda

meyve ye kuru meyve de olabilir ben öle yapıyorumm

çok haklısın arkadasım yediklerime saysam zaten bir yıl bir sey yememem lazım :) bir hafta süper dayanıyorum sonra bir bıkkınlık geliyor. ama o kadar çok istiyorum ki zayıflamayı hayatımın olayı oldu resmen bir sürü hayalimi planımı zayıflayınca diye erteliyorum bu sefer kesin zayıflamam lazım.

estağfürullah canım ne demek...güne güzel dileklerle motivasyonla başlayınca günün geriside güzel gidiyor
afiyet olsun..
lahana accık gaz yapabilir canım
afiyet olsun diyetisyen menüsü gibi olmuş
afiyet olsun rosa inşallah işe yarar ..ben beklediğimi bulamadım bu sabah maalesef
afiyet olsun sehercim..
temizlikten iyi spor mu olurmuş
ayran detoksu nasil oluyor canim.
burda var canım ayrıntısı

evde bi şekilde vakit bulup yapıcaksın canım..bahanelere sığınmak yok..
ben çalışıp 3 çocuğum olduğu halde bi şekilde kendime spor için vakit ayırmaya çalışıyorum
Kızlar ben birtürlü giremiyorum Mete ailevi sorunlarım var dua edin inş. Cok yoruldum artık
sorunlarınızı inşallah çözersiniz canım..
sonra yine aramızda olursun
hepinize günaydın hanımlar oğlumun sayesinde bugün erkenciyim :) biraz spor yapacağım inşallah akşam biraz fazla kaçırmışım

eeee hadi neredesiniz?uyanın bakalım
günaydın canım ne güzel erkenden spor yapıp metoyu hızlandırıyorsun
bende öğle arası yürücem inşallah
hoş geldin aramıza
benim canım cıss istediğinde hedefimdeki fiziğim geliyor gözümün önüne
hayırrrr diyorum
bundan bir dilim yesende 1 tepsi yesende alacağın haz aynı
ama yemezsen sonuç seni mutlu edecek

ha bide elimin ulaşacağı yerde cıss olursa dayanamam
eve sokturmamaya çalışırım
ama eşim ve çocuklarım sayesinde bu pek mümkün olmuyor

günaydın arkadaşlar.
sehnsuht hoşgeldin.
herkese diyorum iş beyinde bitiyor.yapamıyorum,dayanamıyorum kelimelerini kullanma.yapabilirim,hatta yapıyorum,başarıyorum de.ilk önce kendini inandır.hergün olumlama yap.atalarımız bile dememiş mi bir şeyi kırk kez söylersen olur diye.

Son düzenleme:
kızlar bir de bir tarih belirleyelim[2 hafta,1 ay vb.],o tarihte herkes olmak istediği kiloyu yazsın,bakalım kimler hedefini tutturacak.
bu şekilde daha fazla motive olabiliriz.ner dersiniz.

günaydın çıtırlar....

cumaya iki kala menülere dikkat ..
bu hafta bomba gibi tablomuz olsun..

rakibem detoksdan istediğim verimi alamadım ama olsun..
en azından 3-4 ay önceki kiloma indim tekrardan
900 gr gitmiş bu sefer
daha önce yaptıklarımda 1in üstü vediğerinde 2 ye yakın gitmişti

kızlar bir de bir tarih belirleyelim[2 hafta,1 ay vb.],o tarihte herkes olmak istediği kiloyu yazsın,bakalım kimler hedefini tutturacak.

olabilir cuma bildirim yaptığımızda haftalık hedefimizi yazabiliriz canım

hosbulduk rosoda,

cok kararlı baslıyorum sonra motivem düsebiliyor ama simdi tekrar motive oldum sayenizde, vericem inş Allahın izniyle korksun kilolar bizden :)

ben subatın sonunda 68 olmak istiyorum en azından iki ay önceki kiloma dönmüs olurum oradan devam etmek daha kolay olur. o zaman subatın sonunda 68 im :)

Menü güzel ama öğlen menüsü az akşam menüsü azcık fazla olmuş sanki :26:
Öğlen yemeğini daha bol tüketirsen akşam daha az yiyebilirsin

günaydın canım.
900 gr çok iyi bir rakam,eğer iki günde gittiyse.
bakalım bende kilo olarak etkisi ne olacak.halsizlik ve bakliyatlara tiksinti oluştu soğuk tüketince.bir daha kolay kolay denemem herhalde.
olabilir cuma bildirim yaptığımızda haftalık hedefimizi yazabiliriz canım
17 şubata 67 hedefi koymuştum ben.tam 1 ay olacak başlayalı o zaman.3.9 vermiş olacağım inşallah bir ayda..
hosbulduk rosoda,

cok kararlı baslıyorum sonra motivem düsebiliyor ama simdi tekrar motive oldum sayenizde, vericem inş Allahın izniyle korksun kilolar bizden :)
buraya düzenli yazarsan,akşam menülerini belirtirsen,elimizden geleni yaparız destek için.
ben subatın sonunda 68 olmak istiyorum en azından iki ay önceki kiloma dönmüs olurum oradan devam etmek daha kolay olur. o zaman subatın sonunda 68 im :)
yani totalde 8 kilo mu diyorsun.23 günde.:44:

Kızlar ben Buse , tanışayım yeni arkadaşlarla.
Uzun zamandır bu forumdayım, çok çok kilocuklar verdim, forumdan her çıktığımda geri aldım.
Ama bu sefer gerçekten hepsini geri aldım sanırım, motivasyonumda rezalet durumda.
Sabah güya diyet yapacaktım , ama hayır yine iyi yedim
Sizden yardım istiyorum kızlar mayısa kadar kilo vermem lazım

Günaydın kızlar

cuma günü yaklaşıyor hemencik

Nasılsınız
günaydın canım biz iyiyiz ..sen nasılsın

daha önce çok gidince :2::2:
bu sefer daha az gitti yinede çok şükür

benimde hedefim 20 martta 60.0 olmak ama cuma gelsin on agöre daha yakın daha küçük bir hedef koyayım

zerra aynı konudan muzdaribiz.evde çocuklar olunca muhakkak sevilen şeyler alınıyor.alınmasa da tarafımdan yapılıyor.
ne zamandır yaş pasta yap,el açması börek yap diyorlar.ee yaparsam yerim,öyle bir sürü şey pişirip karşıdan bakabilenlerden değilim maalesef.bari haftada bir gün belirleyeyim[ cuma tartı sonrası gibi]istenen tek şeyi yapayım diyorum.az da olsa yerim ve suçluluk hissetmem diye düşünüyorum.

sporumu yaptım geldim oğluşum da uyudu..geçen haftaki sayfaları okudum da herkes kendini kısaca tanıtmış bende tanıtayım dedim 27yaşındayım 2,5 yıllık evliyim 9 aylık oğlum var,eğitimciyim ama süresiz izindeyim yani ev hanımıyım artık..evlenmeden önce 58 kg idim evlenince 60 kg gördüm 62 ile hamile kaldım 79 ile doğuma gittim,doğum sonrası 75 kg idim.sütüm gelmedi emziremedim sütün olmuyor diye habire yedim habire yedim.ne dedilerse aman süt olur bebeğime diye yiyordum,şükür 4 ay sonra falan düzene girdi sütüm sonra karar verdim kilo vermeye...artık eski kıyafetlerimi giymek istiyorum,herkesin aman ne çok kilo almışın, hala hamile gibi duruyorsun, ay daha veremedin mi bizim tanıdık doğumdan sonra hemen verdi....... sözlerini duymak istemiyorum.o yüzden burdayım sağlıklı şekilde kilo vermek istiyorummmmm

Son düzenleme:
maşallah topik bu gün kalabalık kızlar

bugünkü menüm

kahvaltı
2 tavada yumurta
maydonoz ,roka,domates ,salatalık
2 dilim tahıllı ekmek

öğlen...
1 kase yoğurt
1 kase biraz büyükçe ıspanak yemeği

ara 5 kuru erik(barsaklar çalışsın)

ara yarım armut deveci

akşam

1 kase yoğurt
3 yk müsli
başka bişey yemicem yarın eşimle girdiğimiz iddianın tartısı var
yenmek için bugün 400 gr gitmesi lazım:44::44::44:

Gunaydiiinnnn dunku.menum o kadar guzeldi ki bu sabau uyandigimda resmen midem sirtima yapismisti simdi kahvalti yapacagim

günaydın kızlarr netimde problem vardı dün gelemedim yazdıklarınızın çoğunu da kaçırdım haliyle
Tuğbadan haber alan var mı geldi mi topiğe?

Allah yardımcın olsun tez zamanda çözülür inşaAllah canım :26:

900 gr iyi bi rakam bence cumaya kadar 1500 olur o eminim ki

Günaydın kızlar

cuma günü yaklaşıyor hemencik

Nasılsınız

günaydın canımm sorma cuma günü hemencik geliyor ya :18:

demekki canım bi daha gidilmeyecekmiş yanlış hatırlamıyorsam baya kilo vermiştin sen arada bi geçmişe gidip okuyorum da topikte kimse olmayınca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…