o kadar yoğunlukta yemeye nası vakit buldun diyesi geliyor insanın
kızlar bir de bir tarih belirleyelim[2 hafta,1 ay vb.],o tarihte herkes olmak istediği kiloyu yazsın,bakalım kimler hedefini tutturacak.
bu şekilde daha fazla motive olabiliriz.ner dersiniz.
kızlar cuma gelmeden hatırlatayım normalde her hafta bir kişi liste yapacaktı ama gönüllü çıkmadığı ve bi düzen oluşturmadığımız için ben yapıyorumn 3 haftadır bu hafta da ben yapcam bundan sonraki haftalar sonuncu olan kişiye ceza vermek maksatlı sonuncu olan yapacak olsun diyorum ben sizin önerileriniz nedir? (sonuncu hep ben olcam bu gidişle) ayrıca eski veya yeni kim varsa bana mesaj atmadığı sürece listeye almicamı söylim şimdiden msjım yetmiyor bahanesini kabul etmiyorum çünkü 50 msjı 1 haftada doldurmak mümkün gerçekten geyik muhabbetleri bu yüzden açık ordan doldurabilirsiniz gerçi topikte etkin olduğun sürece doldurmamak mümkün değil yani kimse darılmasın diye uyarımı baştan yapim ben inşaAllah listemiz kalabalıklaşır artık eksilerle dolu bi liste olur umarım ki + olarak geçen hafta listede olmayan bu hafta liste altı olacak haberiniz olsun kızlar
dipnot: adım Kader
Gunaydiiinnnndunku.menum o kadar guzeldi ki bu sabau uyandigimda resmen midem sirtima yapismisti simdi kahvalti yapacagim
Günaydın kızlar
cuma günü yaklaşıyor hemencik
Nasılsınız
Kızlar ben Buse , tanışayım yeni arkadaşlarla.
Uzun zamandır bu forumdayım, çok çok kilocuklar verdim, forumdan her çıktığımda geri aldım.
Ama bu sefer gerçekten hepsini geri aldım sanırım, motivasyonumda rezalet durumda.
Sabah güya diyet yapacaktım , ama hayır yine iyi yedim
Sizden yardım istiyorum kızlar mayısa kadar kilo vermem lazım
Kızlar ben birtürlü giremiyorum Mete ailevi sorunlarım var dua edin inş. Cok yoruldum artık
bombasın kader abla ya ben daha çok yeni olduğum için hiç bilmiyorum düzgün liste yapmayı ama tabiki öğrenir ve yaparım gerekirse:):))
bu arada ben bu mesaj doldurma işini de bilmiyorum nasıl oluyor??
aman canım ya,ağzı olan konuşuyor işte.sporumu yaptım geldim oğluşum da uyudu..geçen haftaki sayfaları okudum da herkes kendini kısaca tanıtmış bende tanıtayım dedim 27yaşındayım 2,5 yıllık evliyim 9 aylık oğlum var,eğitimciyim ama süresiz izindeyim yani ev hanımıyım artık..evlenmeden önce 58 kg idim evlenince 60 kg gördüm 62 ile hamile kaldım 79 ile doğuma gittim,doğum sonrası 75 kg idim.sütüm gelmedi emziremedim sütün olmuyor diye habire yedim habire yedim.ne dedilerse aman süt olur bebeğime diye yiyordum,şükür 4 ay sonra falan düzene girdi sütüm sonra karar verdim kilo vermeye...artık eski kıyafetlerimi giymek istiyorum,herkesin aman ne çok kilo almışın, hala hamile gibi duruyorsun, ay daha veremedin mi bizim tanıdık doğumdan sonra hemen verdi....... sözlerini duymak istemiyorum.o yüzden burdayım sağlıklı şekilde kilo vermek istiyorummmmm
evet canım ya,ben bu sabah kahvaltı aşkıyla çıktım yataktan.Gunaydiiinnnndunku.menum o kadar guzeldi ki bu sabau uyandigimda resmen midem sirtima yapismisti simdi kahvalti yapacagim
yok canım ya tubadan haber.siz face te falan görüşmüyor muydunuz.günaydın kızlarr netimde problem vardı dün gelemedim yazdıklarınızın çoğunu da kaçırdım haliyle
Tuğbadan haber alan var mı geldi mi topiğe?
Allah yardımcın olsun tez zamanda çözülür inşaAllah canım :26:
900 gr iyi bi rakam bence cumaya kadar 1500 olur o eminim ki
günaydın canımm sorma cuma günü hemencik geliyor ya :18:
demekki canım bi daha gidilmeyecekmişyanlış hatırlamıyorsam baya kilo vermiştin sen arada bi geçmişe gidip okuyorum da topikte kimse olmayınca
günaydın elif,geçmiş olsun.ıhlamur falan içsen rahatlarsın belki.Gunaydin arkadaslar ..
Inan yemeye meyilli insan olunca oyle anlarda daha cok yiyorsun . Skldikca mutfakta buluykrsun kendini . Ama toparladim insallah bu 3 gundur iyi gidiyorum ..
Birde bugun berbatim bogazlarim felaket birsey yiyecegimi pek sanmiyorum. .
iyi fikir kader,sonuncu olmamak için elimden geleni yapacağıma emin olabilirsin.kızlar cuma gelmeden hatırlatayım normalde her hafta bir kişi liste yapacaktı ama gönüllü çıkmadığı ve bi düzen oluşturmadığımız için ben yapıyorumn 3 haftadır bu hafta da ben yapcam bundan sonraki haftalar sonuncu olan kişiye ceza vermek maksatlı sonuncu olan yapacak olsun diyorum ben sizin önerileriniz nedir? (sonuncu hep ben olcam bu gidişle) ayrıca eski veya yeni kim varsa bana mesaj atmadığı sürece listeye almicamı söylim şimdiden msjım yetmiyor bahanesini kabul etmiyorum çünkü 50 msjı 1 haftada doldurmak mümkün gerçekten geyik muhabbetleri bu yüzden açık ordan doldurabilirsiniz gerçi topikte etkin olduğun sürece doldurmamak mümkün değil yani kimse darılmasın diye uyarımı baştan yapim ben inşaAllah listemiz kalabalıklaşır artık eksilerle dolu bi liste olur umarım ki + olarak geçen hafta listede olmayan bu hafta liste altı olacak haberiniz olsun kızlar
bazen oluyor o göz dönmeleri ama kararında bırakılırsa haftada bir kaçamak bir çok diyetisyenin önerisi.iyi fikir ablacım senin fikirlerin çok hoşuma gidiyor,ya aslında dün kötü bişey oldu bi anda şekerim düştü ve gözüm döndü akşam öğünümü yediğim halde sanırım çok azalttığım için 2 kup activia ve kepekli ekmek arasına peynir koyup yedim sonrasında çok üzüldüm napabilirim diye yatana kadar 2 bardak yeşil çay ve toplamda 3 lt ye yakın su içtim 50 mekik çektim ama yinede dün nasıl gözüm döndü öyle anlamadım neredeyse bir paket çikolata yiyecektim ama yemedim böyle zamanlarda ne yapabilirim
bu arada ulaşmak istediğim kilo 17 şubata kadar(yani 2 hafta) 69 diyete başlayalı da zaten bir hafta olduğunu ve benim tartıda ilk 74.8 i gördüm düşünülürse 3 haftada 5 6 kilo ediyor dur bakalım inşallah
bombasın kader abla ya ben daha çok yeni olduğum için hiç bilmiyorum düzgün liste yapmayı ama tabiki öğrenir ve yaparım gerekirse:):))
bu arada ben bu mesaj doldurma işini de bilmiyorum nasıl oluyor??
günaydın canım.
900 gr çok iyi bir rakam,eğer iki günde gittiyse.
bakalım bende kilo olarak etkisi ne olacak.halsizlik ve bakliyatlara tiksinti oluştu soğuk tüketince.bir daha kolay kolay denemem herhalde.
17 şubata 67 hedefi koymuştum ben.tam 1 ay olacak başlayalı o zaman.3.9 vermiş olacağım inşallah bir ayda..
buraya düzenli yazarsan,akşam menülerini belirtirsen,elimizden geleni yaparız destek için.
yani totalde 8 kilo mu diyorsun.23 günde.:44:
bende öyle yapıcam hedefime ulaşana kadar..zerra aynı konudan muzdaribiz.evde çocuklar olunca muhakkak sevilen şeyler alınıyor.alınmasa da tarafımdan yapılıyor.
ne zamandır yaş pasta yap,el açması börek yap diyorlar.ee yaparsam yerim,öyle bir sürü şey pişirip karşıdan bakabilenlerden değilim maalesef.bari haftada bir gün belirleyeyim[ cuma tartı sonrası gibi]istenen tek şeyi yapayım diyorum.az da olsa yerim ve suçluluk hissetmem diye düşünüyorum.
bi ara uğramıştı anesteziden dolayı çok feci baş ağrısı var diye yazmış.günaydın kızlarr netimde problem vardı dün gelemedim yazdıklarınızın çoğunu da kaçırdım haliyle
Tuğbadan haber alan var mı geldi mi topiğe?
Allah yardımcın olsun tez zamanda çözülür inşaAllah canım :26:
900 gr iyi bi rakam bence cumaya kadar 1500 olur o eminim ki
günaydın canımm sorma cuma günü hemencik geliyor ya :18:
demekki canım bi daha gidilmeyecekmişyanlış hatırlamıyorsam baya kilo vermiştin sen arada bi geçmişe gidip okuyorum da topikte kimse olmayınca
mesaj konusunda sonuna kdr haklısın bahane olmamalı..isteyen mj sayısını yükseltirkızlar cuma gelmeden hatırlatayım normalde her hafta bir kişi liste yapacaktı ama gönüllü çıkmadığı ve bi düzen oluşturmadığımız için ben yapıyorumn 3 haftadır bu hafta da ben yapcam bundan sonraki haftalar sonuncu olan kişiye ceza vermek maksatlı sonuncu olan yapacak olsun diyorum ben sizin önerileriniz nedir? (sonuncu hep ben olcam bu gidişle) ayrıca eski veya yeni kim varsa bana mesaj atmadığı sürece listeye almicamı söylim şimdiden msjım yetmiyor bahanesini kabul etmiyorum çünkü 50 msjı 1 haftada doldurmak mümkün gerçekten geyik muhabbetleri bu yüzden açık ordan doldurabilirsiniz gerçi topikte etkin olduğun sürece doldurmamak mümkün değil yani kimse darılmasın diye uyarımı baştan yapim ben inşaAllah listemiz kalabalıklaşır artık eksilerle dolu bi liste olur umarım ki + olarak geçen hafta listede olmayan bu hafta liste altı olacak haberiniz olsun kızlar
yinede 6 kilo çok 3 haftada benim kanaatimceiyi fikir ablacım senin fikirlerin çok hoşuma gidiyor,ya aslında dün kötü bişey oldu bi anda şekerim düştü ve gözüm döndü akşam öğünümü yediğim halde sanırım çok azalttığım için 2 kup activia ve kepekli ekmek arasına peynir koyup yedim sonrasında çok üzüldüm napabilirim diye yatana kadar 2 bardak yeşil çay ve toplamda 3 lt ye yakın su içtim 50 mekik çektim ama yinede dün nasıl gözüm döndü öyle anlamadım neredeyse bir paket çikolata yiyecektim ama yemedim böyle zamanlarda ne yapabilirim
bu arada ulaşmak istediğim kilo 17 şubata kadar(yani 2 hafta) 69 diyete başlayalı da zaten bir hafta olduğunu ve benim tartıda ilk 74.8 i gördüm düşünülürse 3 haftada 5 6 kilo ediyor dur bakalım inşallah
ben 2011 mayıstan beri buradayım canım..hoşgeldin tabiki hepimiz sana destek oluruz ama ne kadar bol paylaşımda bulunursan o kadar motive olursun bir de bence ''hadi ben zayıfladım eyvallah gidiyorum'' dan ziyade zayıflamanın ardından şahsen ben yinede gelmeyi düşünürüm hem ekibimi özlerim hem de kilomu korurum
umarım sorunlarını çözebilirsin(
aman canım ya,ağzı olan konuşuyor işte.
ben de doğuma kadar çok kilo aldım o zaman hiç susmadı çevremdekiler.
sonra 20 küsür kilo verdim,gebeliğe başladığım kilonun bile altına indim,bir allahın kulu nasıl zayıfladın demedi.akabinde iki kilo aldım geri hemen başladılar işte kalıcı olmamış,sen de alıyorsun bak. vs.ama güzel bozdum laf arasında,verilen 20 kiloyu görmeyen gözleriniz alınan iki kiloyu nasıl da farkediyor,aferin size diye.
evet canım ya,ben bu sabah kahvaltı aşkıyla çıktım yataktan.
yok canım ya tubadan haber.siz face te falan görüşmüyor muydunuz.
günaydın elif,geçmiş olsun.ıhlamur falan içsen rahatlarsın belki.
iyi fikir kader,sonuncu olmamak için elimden geleni yapacağıma emin olabilirsin.
bazen oluyor o göz dönmeleri ama kararında bırakılırsa haftada bir kaçamak bir çok diyetisyenin önerisi.
3 haftada 5 kilo fazla değil mi güzelim ya,hedefi ortalama tut,fazla verirsen bahtına.az verirsen motivasyonun olumsuz etkilenebilir.
50 mesajı geçen özel msj gönderebilir kuralı var forumda.senin 160 küsür,çoktan aşmışsın,sorun yok.
canımcım özel mesaj varya hani kişiye özel atıyorsun işte onu atabilmen için 50 tane normal topikte yazdığın mesjın olmalı sen zaten 160lardasın sen kilo bildirimini bana mesaj olarak atabilirsin yani sorun yokmaksat topikte paylaşımın çoğalması canım çoğalalım kaynaşalım liste umarım hiç yapmazsın sonuncu olmamaya bak elimden geldiğince yardımcı olurum canım benim
canım çok katı diyetler yaparak kilo veremezsin..çabuk pesedersiniyi fikir ablacım senin fikirlerin çok hoşuma gidiyor,ya aslında dün kötü bişey oldu bi anda şekerim düştü ve gözüm döndü akşam öğünümü yediğim halde sanırım çok azalttığım için 2 kup activia ve kepekli ekmek arasına peynir koyup yedim sonrasında çok üzüldüm napabilirim diye yatana kadar 2 bardak yeşil çay ve toplamda 3 lt ye yakın su içtim 50 mekik çektim ama yinede dün nasıl gözüm döndü öyle anlamadım neredeyse bir paket çikolata yiyecektim ama yemedim böyle zamanlarda ne yapabilirim
normal kahvaltı yapsan canım peynir zeytin yumurta ekmek yeşillik gibiMerhaba arkadaşlar;
Bende bu sabah bir saat yürüdüm. Kahvaltıda da 1 gevrek yedim ama doğru mu yaptım acaba :)
yok canım faceden ekli değil bende msj falan attım nete girse yazardı sanırım umarım iyidir :26:
bence bu iş bizi daha da hırslandırır sonuncu olursam liste bana kalcak diyenedense bi kendimde göremedim hırsıı kendime hiç faydam yok bende kilo hedefimi 10 nisana kadar koycam ondan sonra bişey yapamam stresten yiyemem herhalde 10 nisan da 60 kilo olmam şartt
afiyet olsun ben şahsen yalnızca bir kase gevrekle doyamıyorumMerhaba arkadaşlar;
Bende bu sabah bir saat yürüdüm. Kahvaltıda da 1 gevrek yedim ama doğru mu yaptım acaba :)
afiyet olsun ben şahsen yalnızca bir kase gevrekle doyamıyorum
merak etme çok çabuk öğreniliyor:)::) öncelikle son kaldığım yerden itibaren okuyorum ben sende zamanın varsa öyle yapabilirsin sana yapılan geri bildirimlere bakmak için yukarıda bildiriler kısmı var oraya tıklayabilirsin ayrıca benim telefonda internet açık olduğu için her geri bildirimi anında takip edebiliyorum::)masallah arkadaslar ustası olmussunuz siz forumun :) bana cevap yazmak çok karısık göründü acemiyim diye heralde kim kime ne dedi karıstırıyorum bir de foruma yeni mesaj yazıldığı zaman bildirilerden mi görüyorsunuz
canım çok katı diyetler yaparak kilo veremezsin..çabuk pesedersin
yeri geşecek tatlıda börekte sarmada yicez ama abartmadan ve vaktinde
evet kesinlikle katılıyorum peki hiç bazen öğününü yemene rağmen kısa bir süre sonra acıktıgın oluyor mu ?? su içsemde özellikle bazen canım şekerli şeyler istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?