Selam hanımlar beni de aranıza alır mısınız? :kedi:
tamam canım istemezsen söyleme. kasma kendini üzülme zayıflayacaksın
mrb hanımlar benide aranıza aln 170 boyunda ve 70 kiloyum 19 yasındayyım 10 kilo vermek şstiyorum ama ben 5 ay önce dogum yaptım sağlıklı bi şekilde sütüm azalmadan nasıl kilo verebilirim banada yardımcı olurmusunuz?
hayırlısı olsun canım inşallah bebeğine de kavuşursun ideal kilona da düşersinbana cevap yazan arkadaşlara çok tşk ediyorum.inşallah dediğiniz gibi olur.tek derdim hamile kalmadan önce biraz kilo vermek.reglime 1 hafta kaldı merak ediyorum olucakmıyım yoksa hamilemiyim.dua edin bana arkadaşlar hem zayıflamak hemde bebek olsun istiyorumkaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan
canım hugocuk un söylediklerine katılıyorum ben de. kahve şimdi mideni rahatsız etmiyor olabilir ama ilerde sıkıntı çekersin.ayrıca tek tip beslenmeye vücut alışınca başka şeyler yediğin zaman hemen kilo alır ve ayrıca bu şekilde şimdi halsiz hissetmesen de bikaç ay sonra vücut direncin çok düşer hemen her şeyde hasta olmaya başlarsın. bence kendine dikkat etarkadaşlar ben son üç haftadır sabahları kahve saat 10 gibi yoğur yiyorum. ondan sonra yağsız salata yapıyorum içine haşlama tavuk ve bulgur haşlıyorum karıştırıyorum. bütün gün iki saat arayla azar azar yiyorum. akşam eve giderken aktarlardan karışık yağlar var onu sürüyorum sonra streçle yarıyorum. yarım saat hızlı yürüyerek eve gidiyorum.bunu hiç bozmadan üç haftadır yapıyorum ve tam 5 kilo verdim aralarda çukulata da yedim. benim beslenme şeklim bu ne halsizlik nede yorgunluk oluyor umarım yanlış birşeyler yapmıyorumdur. vucudum çok inceldi gören 74 olduğuma inanmıyor
slm bayanlar ben bu siteye yeni üye oldum ve bu grup çok ilgimi çekti
beni de aranıza alırmısınız bende 70 kiloyum ama boyum kısa olduğu için fazla yanii benide aranıza alırmısınız
merhaba canım hoşgeldin. hormon tahlili yaptırdın mı? ayrıca yediklerini yazarsan yorum yaparız a.s.hoşbulduk :) ya benim sorunum ne bilmiyorm çok hareketliyim ama kilo alıyorum
tatlım belinin en ince olduğu yeri ölçeceksin mezureyi yere paralel tutmaya çalış ki fazla ölçmesinboyum 168. ama ben bel ölçmeyi bilmiyorum.
Selam hanımlar beni de aranıza alır mısınız? :kedi:
hoşgelsiniz arkadaşlarmrb hanımlar benide aranıza aln 170 boyunda ve 70 kiloyum 19 yasındayyım 10 kilo vermek şstiyorum ama ben 5 ay önce dogum yaptım sağlıklı bi şekilde sütüm azalmadan nasıl kilo verebilirim banada yardımcı olurmusunuz?
hoşgeldin a.s.
hayırlısı olsun canım inşallah bebeğine de kavuşursun ideal kilona da düşersin
canım hugocuk un söylediklerine katılıyorum ben de. kahve şimdi mideni rahatsız etmiyor olabilir ama ilerde sıkıntı çekersin.ayrıca tek tip beslenmeye vücut alışınca başka şeyler yediğin zaman hemen kilo alır ve ayrıca bu şekilde şimdi halsiz hissetmesen de bikaç ay sonra vücut direncin çok düşer hemen her şeyde hasta olmaya başlarsın. bence kendine dikkat et
merhaba canım hoşgeldin. hormon tahlili yaptırdın mı? ayrıca yediklerini yazarsan yorum yaparız a.s.
tatlım belinin en ince olduğu yeri ölçeceksin mezureyi yere paralel tutmaya çalış ki fazla ölçmesin
hoşgelsiniz arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?