70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

mrb hanımlar benide aranıza aln 170 boyunda ve 70 kiloyum 19 yasındayyım 10 kilo vermek şstiyorum ama ben 5 ay önce dogum yaptım sağlıklı bi şekilde sütüm azalmadan nasıl kilo verebilirim banada yardımcı olurmusunuz?

hoşgeldin a.s. bebeğini ALLAH analı babalı büyütsün kilo vermek için acle etme bence bana göre diyet yapmaman daha iyi olur yediklerine dikkat etsen sana uygun spor yapsan verirsin zaten bebeğini emziriyosun kilo vermen kolay olur bol svı alırsın yeşil sebzelerde tüketimini artırırsan gerisi gelir ayda 2-3 kilo versen yeterli bence fazla bir kilon yok zemuszemus

hoşgeldin rknydn55,bebeğinle mutlu ve sağlıklı günler geçirmeni dilerim,bence kilon sorun edilecek kadar fazla değil ama yinede bol sıvı ve sebze meyveyle senin işin kolay gibi görünüyor.

hayırlısı olsun canım inşallah bebeğine de kavuşursun ideal kilona da düşersin

canım hugocuk un söylediklerine katılıyorum ben de. kahve şimdi mideni rahatsız etmiyor olabilir ama ilerde sıkıntı çekersin.ayrıca tek tip beslenmeye vücut alışınca başka şeyler yediğin zaman hemen kilo alır ve ayrıca bu şekilde şimdi halsiz hissetmesen de bikaç ay sonra vücut direncin çok düşer hemen her şeyde hasta olmaya başlarsın. bence kendine dikkat et

slm bayanlar ben bu siteye yeni üye oldum ve bu grup çok ilgimi çekti
beni de aranıza alırmısınız bende 70 kiloyum ama boyum kısa olduğu için fazla yanii benide aranıza alırmısınız

hoşbulduk :) ya benim sorunum ne bilmiyorm çok hareketliyim ama kilo alıyorum
merhaba canım hoşgeldin. hormon tahlili yaptırdın mı? ayrıca yediklerini yazarsan yorum yaparız a.s.

boyum 168. ama ben bel ölçmeyi bilmiyorum.
tatlım belinin en ince olduğu yeri ölçeceksin mezureyi yere paralel tutmaya çalış ki fazla ölçmesin

Selam hanımlar beni de aranıza alır mısınız? :kedi:

hoşgelsiniz arkadaşlar

yaramaz kızım daha yeni uyudu biraz çıldırttı beni bugün.. daha yeni girebildim bende nete. öğlen 1 saat egzersiz yaptım arada dans ettim 20 dk falan. öğle yemeğinde sebze çorbası içtim 1 dilim çavdar ekmeği yedim yanında. akşam yemeğinde haşlanmış brokoli ve biraz da mantı yedim. brokolinin üzerine zeytinyağı ve limon gezdirdim akşam sütlü türk kahvesi içtim. bu arada bitki çaylarımı da içtim bakalım bu hafta sonu ne gelicem tartıda.

herkese günaydın,bugün çok mutluyum sabah tartıldım 77 kg yani 1kg gitmiş,sanırım yaptıklarım işe yaramaya başladı,darısı kilo vermek isteyenlerin başına:dance:

günaydın kızlar. kahvaltıda domates, çok az peynir, haşlanmış yumurta, 1 dilim ekmek ev 1 çay kaşığı fındık ezmesi yedim. daha spora başlamadım. bugün 1 saat geç uyandım. akşam eşime mantı pişireceğim ve 1 kaşık bile almıyacağım. dün akşamda karışık tost yaptım. canım çekti. sonra dedimki bana yasak yok. istediğimi yiyebilirim ama bu tost çok yağlı zararlı bana dedim. sonra yeme isteğim geçti. daha doğrusu eşim dostu götürünce ortada tost falan kalmadı. bugün amacım 1 saat kıoşmak. ardından 2 saat sonra 15 dakika dansla ısınma ve ardından kol göğüs çalışıcam ağırlıkla. bugünkü menüde aynı. sadece öğle yemeğimde burger ekmek yiyeceğim yağsız. akşam yine bezelye var. yoğurtla onu yerim

günaydın arkadaşlar.ben sabah kahvaltıyı abarttım.işyerinden arkadaş katıklı ekmek yapmış baya bi yedim ama öğle yürüycem.mutlaka bişeyler yiycem öğün atlamam.akşama hafif yemek yerim diye düşünüyorum.

ben artık haftada bir tartılmayı kafaya koydum arkadaslar hergün moralimi bozabiliyo.sabah kalktım koca bi bardak sıcak limonlu suyumu içtim 30 dk titreşimli bel kemerimi taktım(ki kendisi benim bölgesel zayıflamadaki en büyük yardımcım)canım kahvaltı etmek istemiyo ama napıcam bilmiyorum zorlada olsa bişiler atıştıracağım.öğle yemeğnde ebegümeci yiyeceğim çünkü o benim tuvalete çıkmamı sağlayan tek besin maddesi.Akşamada canım brokoli çekti bugün et yemediğim için yoğurtlu olarak onu yiyeceğim

Hoşbulduk arkadaşlar a.s.

kahvaltımı hemen söylüyüm kızlar iki dilim kepek ekmeği arasına peynir koydum tost yaptım yağsız.1 yumurta birde şimdi yeşil çayımı içiyorum.

kızlar yarın tartılma günü unutmayın sabah aç ve kıyafetsiz olursa daha sağlıklı sonuç elde edersiniz

Son düzenleme:
ben bugün tartıldım merak ettim. 100 gram vermişim. 9 buçuk kilom kaldı benim. heralde 3 ayda veririm. benim bedenim inat ediyo. biliyoki diyette bu zamana kadar hep pes edip yarıda bıraktım. o yüzden inat ediyo. ama bende bu sefer kararlıyım. ve bir daha hayatım boyunca asla eski yeme düzenime dönmeyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…