70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

izmirlimisin ben izmirliyim okuyunca simit demek istediğini hemen anladım :))[/QUOTE]

evet İzmirliyim :))

tamam sonuncu olmamaya gayret ederim kesin :):):) evet ya paylaşım çoğalsın ben bazen geliyorum kimse yok sıkılıyorum :
biliyorum canım boş olduğum vakit kimseyi bulamam meşgulsem sayfalarca yazışmalar olur

çizelgemi yenilemedim canım ya şuan 67.5lardayım maalesef yani var 7,5-8 kilom ama vercem inanıyorum buna

gevrek demek ağız alışkanlığı bende de :))))))))
[/QUOTE]

izmirli olduğun nasıl da belli

evet duyduğuma göre izmirde simite gevrek diyorlarmış ben adanalıyım burada gevrek türü simit var ama her simite gevrek denmiyor):):):)[/QUOTE]
:)) evet burda gevrek deriz ama kilo aldırırmış :)

evet duyduğuma göre izmirde simite gevrek diyorlarmış ben adanalıyım burada gevrek türü simit var ama her simite gevrek denmiyor):):):)[/QUOTE]
:)) evet burda gevrek deriz ama artık gevrek yerine tam buğday ekmek yiyeceğim :)))

biliyorum canım boş olduğum vakit kimseyi bulamam meşgulsem sayfalarca yazışmalar olur

çizelgemi yenilemedim canım ya şuan 67.5lardayım maalesef yani var 7,5-8 kilom ama vercem inanıyorum buna

izmirli olduğun nasıl da belli [/QUOTE]

dimi :))) gevrek, yağlı boyoz falan ...ama artık yok bunlar :)))

hımmmm..olsun fazla kaçamak yapmaz sporunuda ihmal etmezsen olur neden olmasın
yeterki gerçekten isteyelim nefsimize yenik düşmeyelim

bugün işler sakin bende..
inşallah böyle gider..yoksa topiğe girmek yalan oluyor

ulasilabilir bir hedef tabi ki verirsin hayatim. fazlasi bile gider

canim gecen hafta mesela ben bildirim yapsmadim. gerci kilo ne vermis ne almistim, inşallah bu hafta iyi kilo vermis olarak bildirim yapabilirim.

yok canım 23 günde 4 kilo hedefim biraz fazla gibi ama bu kiloları kısa süre önce aldığım için dikkat edersem cabuk veririm diye düşünüyorum

yoo canim fazla degil bence. yazin diyetisyene gittim 3 hsftada 4,6 kilo verdim üstelik 5,5 kilo yagdandi. olmaz diye bisey yok motivasyon tam olduktan sonra.

inşaAllah 2 ay var nerdeyse iki aya 8 kilo normal aslında da işte saçmalıyordum bazen kaçırıyordum ama 1 haftayı geçti akşamları azalttım eskisi gibi yemiyorum ama sayıyorum yerimde bişey oldu metobolizmama
canim gecen hafta mesela ben bildirim yapsmadim. gerci kilo ne vermis ne almistim, inşallah bu hafta iyi kilo vermis olarak bildirim yapabilirim.
canım geçen hafta yazmadıysan liste altı olursun bu hafta maalesef o yüzden her hafta bildirim şart canım yeniler için geçerli değil bu eskilerde de aynı durum söz konusu senelerdir burda olup bi hafta yazmayan liste altı olur bi sonraki hafta kendim de oldum çünkü canım

Son düzenleme:
merhaba marinetya ben seni tanıyamadım yeni mi geldin ?:) yeni geldiysen hoşgeldin

Merhaba canim aslinda yeni geldim sayilir. Kendimi kisaca tanitayim 24 yasindayim 78 kiloyum.
sinif ogretmeniyim ve bir bucuk yasinda bir kizim var. dunden itibaren gunluk 1300 kalori alarak diyet yapacagim.

ben hiç yazmayayım çünkü yazdıklarım diyet bölümüne değilde kilo alma bölümüne yazılır
Allah yArdımcın olsun canım inşallah çözülür en kısa zamanda

meyve ye kuru meyve de olabilir ben öle yapıyorumm
amiiin arkadasım inşallah dediğin gbolur
saol cnm inşallahama geldim bile
kızlar bir de bir tarih belirleyelim[2 hafta,1 ay vb.],o tarihte herkes olmak istediği kiloyu yazsın,bakalım kimler hedefini tutturacak.
bu şekilde daha fazla motive olabiliriz.ner dersiniz.
çok güzel olr.bu cuma diğer cuma için yazalımmı?
sayıları değiştirerek kendimi yazabilirim sanırım.
tekrar memnun oldum inşalah hepimiz bu cünleleri birdaha hiç duymamak üzere çıkarırız hayatımızdan
çok iyi bir menü olmstebrik ederim
Gunaydiiinnnn dunku.menum o kadar guzeldi ki bu sabau uyandigimda resmen midem sirtima yapismisti simdi kahvalti yapacagim
oh oh ne güzel.bnde sabah uyandım hiç aç diiildim
Allah yardımcın olsun tez zamanda çözülür inşaAllah canım :26:

900 gr iyi bi rakam bence cumaya kadar 1500 olur o eminim ki

günaydın canımm sorma cuma günü hemencik geliyor ya :18:

demekki canım bi daha gidilmeyecekmiş yanlış hatırlamıyorsam baya kilo vermiştin sen arada bi geçmişe gidip okuyorum da topikte kimse olmayınca [/QUOTE]
amiiin cnm inşallah...
cuma günü saat önemli değil demi?
demekki neymiş :26:sonuncu olmamam lazımmışbunuda tehdit olarak alayım belki bikaçyüz gr.veririm
hiç yarış hevesim yoktu bunun için yarışabilirim
inşallah cnm cok saol
Merhaba arkadaşlar;

Bende bu sabah bir saat yürüdüm. Kahvaltıda da 1 gevrek yedim ama doğru mu yaptım acaba :)
öglen ve akşam yemeğin agır olmazsa sorun olmaz.ama yemeklerin agır olursa +olarak dönebilir.tecrübeyle sabitledim

ben acemi değilim ama karıştırdığımoluyor keşke daha kolay olsaydı diorum içimden.

kızlar slm nasılsınız ..misafirim var aslında ama uykucu biaz uyuyor bende nete girdim hemen..
birkaçgün yazamadım listemi çünküü uygulamadım çok tıkındım çok pişmanım..
tek yaptıgımm şey yeşil çay içmek oluyor tartı yinede verdiğimi söylüyor....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…