Bir kase gevrek değilde simit yedim yani. Ama pek doğru değilmiş galiba :)
ay inanmıyorum bende mısır gevreği anladım ::)):):):):)
merak etme çok çabuk öğreniliyor:)::) öncelikle son kaldığım yerden itibaren okuyorum ben sende zamanın varsa öyle yapabilirsin sana yapılan geri bildirimlere bakmak için yukarıda bildiriler kısmı var oraya tıklayabilirsin ayrıca benim telefonda internet açık olduğu için her geri bildirimi anında takip edebiliyorum::)
en mantıklısı telefondan girmek sanırım böyle daha iyi takip edebilirim. benim özellikle aksamları 9 dan sonra canım bir seyler yemek istiyor en tehlikeli zaman zor tutuyorum kendimi elma yiyorum ama meyvede de seker var sonuctasu içebilen insanlara hayranım zorlaya zorlaya anca 1.5 litre içebiliyorum
[/QUOTE]gevrek demek ağız alışkanlığı bende de :))))))))
tam adamına söyledin bunu kızlar iyi bilir ben bazen 1 bardak içmeyi unutan bir insandım ama artık 2 3 lt içiyorum bu işin sırrı yanına 1 1.5 lt lik şişeleri alacaksın ve böylece hem içeceksinmerak etme çok çabuk öğreniliyor:)::) öncelikle son kaldığım yerden itibaren okuyorum ben sende zamanın varsa öyle yapabilirsin sana yapılan geri bildirimlere bakmak için yukarıda bildiriler kısmı var oraya tıklayabilirsin ayrıca benim telefonda internet açık olduğu için her geri bildirimi anında takip edebiliyorum::)
en mantıklısı telefondan girmek sanırım böyle daha iyi takip edebilirim. benim özellikle aksamları 9 dan sonra canım bir seyler yemek istiyor en tehlikeli zaman zor tutuyorum kendimi elma yiyorum ama meyvede de seker var sonuctasu içebilen insanlara hayranım zorlaya zorlaya anca 1.5 litre içebiliyorum
biliyorum canım boş olduğum vakit kimseyi bulamam meşgulsem sayfalarca yazışmalar olurtamam sonuncu olmamaya gayret ederim kesin :):):) evet ya paylaşım çoğalsın ben bazen geliyorum kimse yok sıkılıyorum :
çizelgemi yenilemedim canım ya şuan 67.5lardayım maalesef yani var 7,5-8 kilom ama vercem inanıyorum bunacanım çok katı diyetler yaparak kilo veremezsin..çabuk pesedersin
yeri geşecek tatlıda börekte sarmada yicez ama abartmadan ve vaktinde
normal kahvaltı yapsan canım peynir zeytin yumurta ekmek yeşillik gibi
arada olabilir tabi ama çok sağlıklı bi kahvaltı değil oda gerçek
olursun canım10 nisana vereceğin 6 kilo var
tam adamına söyledin bunu kızlar iyi bilir ben bazen 1 bardak içmeyi unutan bir insandım ama artık 2 3 lt içiyorum bu işin sırrı yanına 1 1.5 lt lik şişeleri alacaksın ve böylece hem içeceksin
aynen bende öyleydim zorlaya zorlaya 1.5 litre içmeye calısıyorum özal çam şişe aldım kendime gözümün önünde tutuyorum. suyun yararını görüyormursunuz hani su içsem yarar derler ya ben ondan da korkuyorum :) bir de benim karnımda çok sıskınlık oluyor su iç diyorlar içmememden kaynaklanıyor biraz sanırım
biliyorum canım boş olduğum vakit kimseyi bulamam meşgulsem sayfalarca yazışmalar olur
çizelgemi yenilemedim canım ya şuan 67.5lardayım maalesef yani var 7,5-8 kilom ama vercem inanıyorum buna
merak etme çok çabuk öğreniliyor:)::) öncelikle son kaldığım yerden itibaren okuyorum ben sende zamanın varsa öyle yapabilirsin sana yapılan geri bildirimlere bakmak için yukarıda bildiriler kısmı var oraya tıklayabilirsin ayrıca benim telefonda internet açık olduğu için her geri bildirimi anında takip edebiliyorum::)
muhakkak oluyor tabi..canım çok katı diyetler yaparak kilo veremezsin..çabuk pesedersin
yeri geşecek tatlıda börekte sarmada yicez ama abartmadan ve vaktinde
evet kesinlikle katılıyorum peki hiç bazen öğününü yemene rağmen kısa bir süre sonra acıktıgın oluyor mu ?? su içsemde özellikle bazen canım şekerli şeyler istiyor
benim karnımın doyması için önce gözümün doyması lazım
kahvaltım çok zengin olur mesela
güne sıkı kahvaltıyla başladığım zaman öğlende çok acıkmam
biliyorum canım boş olduğum vakit kimseyi bulamam meşgulsem sayfalarca yazışmalar olur
çizelgemi yenilemedim canım ya şuan 67.5lardayım maalesef yani var 7,5-8 kilom ama vercem inanıyorum buna
izmirli olduğun nasıl da belli
iyi fikir ablacım senin fikirlerin çok hoşuma gidiyor,ya aslında dün kötü bişey oldu bi anda şekerim düştü ve gözüm döndü akşam öğünümü yediğim halde sanırım çok azalttığım için 2 kup activia ve kepekli ekmek arasına peynir koyup yedim sonrasında çok üzüldüm napabilirim diye yatana kadar 2 bardak yeşil çay ve toplamda 3 lt ye yakın su içtim 50 mekik çektim ama yinede dün nasıl gözüm döndü öyle anlamadım neredeyse bir paket çikolata yiyecektim ama yemedim böyle zamanlarda ne yapabilirim
bu arada ulaşmak istediğim kilo 17 şubata kadar(yani 2 hafta) 69 diyete başlayalı da zaten bir hafta olduğunu ve benim tartıda ilk 74.8 i gördüm düşünülürse 3 haftada 5 6 kilo ediyor dur bakalım inşallah
kızlar cuma gelmeden hatırlatayım normalde her hafta bir kişi liste yapacaktı ama gönüllü çıkmadığı ve bi düzen oluşturmadığımız için ben yapıyorumn 3 haftadır bu hafta da ben yapcam bundan sonraki haftalar sonuncu olan kişiye ceza vermek maksatlı sonuncu olan yapacak olsun diyorum ben sizin önerileriniz nedir? (sonuncu hep ben olcam bu gidişle) ayrıca eski veya yeni kim varsa bana mesaj atmadığı sürece listeye almicamı söylim şimdiden msjım yetmiyor bahanesini kabul etmiyorum çünkü 50 msjı 1 haftada doldurmak mümkün gerçekten geyik muhabbetleri bu yüzden açık ordan doldurabilirsiniz gerçi topikte etkin olduğun sürece doldurmamak mümkün değil yani kimse darılmasın diye uyarımı baştan yapim ben inşaAllah listemiz kalabalıklaşır artık eksilerle dolu bi liste olur umarım ki + olarak geçen hafta listede olmayan bu hafta liste altı olacak haberiniz olsun kızlar
dipnot: adım Kader
yok canım 23 günde 4 kilo hedefim biraz fazla gibi ama bu kiloları kısa süre önce aldığım için dikkat edersem cabuk veririm diye düşünüyorum
hımmmm..olsun fazla kaçamak yapmaz sporunuda ihmal etmezsen olur neden olmasın
yeterki gerçekten isteyelim nefsimize yenik düşmeyelim
bugün işler sakin bende..
inşallah böyle gider..yoksa topiğe girmek yalan oluyor
canım geçen hafta yazmadıysan liste altı olursun bu hafta maalesefcanim gecen hafta mesela ben bildirim yapsmadim. gerci kilo ne vermis ne almistim, inşallah bu hafta iyi kilo vermis olarak bildirim yapabilirim.
merhaba marinetya ben seni tanıyamadım yeni mi geldin ?:) yeni geldiysen hoşgeldin
ben hiç yazmayayım çünkü yazdıklarım diyet bölümüne değilde kilo alma bölümüne yazılırmerhaba arkadaslar bende iki ayda 8 kilo almayı becererek 73 kilo olmusum, çok kararlı basladım diyete ve güzel gidiyordum ama bu günlerde canım tatlı seyler yemek istiyor benim tüm sorunum abur cubur zaten o olmasa cok yemek yiyen biri değilimsiz canınız birseyler isteyince nasıl engelliyorsunuz kendinizi
amiiin arkadasım inşallah dediğin gbolurAllah yArdımcın olsun canım inşallah çözülür en kısa zamanda
meyve ye kuru meyve de olabilir ben öle yapıyorumm
saol cnm inşallahestağfürullah canım ne demek...güne güzel dileklerle motivasyonla başlayınca günün geriside güzel gidiyor
afiyet olsun..
lahana accık gaz yapabilir canım
afiyet olsun diyetisyen menüsü gibi olmuş
afiyet olsun rosa inşallah işe yarar ..ben beklediğimi bulamadım bu sabah maalesef
afiyet olsun sehercim..
temizlikten iyi spor mu olurmuş
burda var canım ayrıntısı
evde bi şekilde vakit bulup yapıcaksın canım..bahanelere sığınmak yok..
ben çalışıp 3 çocuğum olduğu halde bi şekilde kendime spor için vakit ayırmaya çalışıyorum
sorunlarınızı inşallah çözersiniz canım..
sonra yine aramızda olursun
günaydın canım ne güzel erkenden spor yapıp metoyu hızlandırıyorsun
bende öğle arası yürücem inşallah
hoş geldin aramıza
benim canım cıss istediğinde hedefimdeki fiziğim geliyor gözümün önüne
hayırrrr diyorum
bundan bir dilim yesende 1 tepsi yesende alacağın haz aynı
ama yemezsen sonuç seni mutlu edecek
ha bide elimin ulaşacağı yerde cıss olursa dayanamam
eve sokturmamaya çalışırım
ama eşim ve çocuklarım sayesinde bu pek mümkün olmuyor
çok güzel olr.bu cuma diğer cuma için yazalımmı?kızlar bir de bir tarih belirleyelim[2 hafta,1 ay vb.],o tarihte herkes olmak istediği kiloyu yazsın,bakalım kimler hedefini tutturacak.
bu şekilde daha fazla motive olabiliriz.ner dersiniz.
sayıları değiştirerek kendimi yazabilirim sanırım.sporumu yaptım geldim oğluşum da uyudu..geçen haftaki sayfaları okudum da herkes kendini kısaca tanıtmış bende tanıtayım dedim 27yaşındayım 2,5 yıllık evliyim 9 aylık oğlum var,eğitimciyim ama süresiz izindeyim yani ev hanımıyım artık..evlenmeden önce 58 kg idim evlenince 60 kg gördüm 62 ile hamile kaldım 79 ile doğuma gittim,doğum sonrası 75 kg idim.sütüm gelmedi emziremedim sütün olmuyor diye habire yedim habire yedim.ne dedilerse aman süt olur bebeğime diye yiyordum,şükür 4 ay sonra falan düzene girdi sütüm sonra karar verdim kilo vermeye...artık eski kıyafetlerimi giymek istiyorum,herkesin aman ne çok kilo almışın, hala hamile gibi duruyorsun, ay daha veremedin mi bizim tanıdık doğumdan sonra hemen verdi....... sözlerini duymak istemiyorum.o yüzden burdayım sağlıklı şekilde kilo vermek istiyorummmmm
çok iyi bir menü olmsmaşallah topik bu gün kalabalık kızlar
bugünkü menüm
kahvaltı
2 tavada yumurta
maydonoz ,roka,domates ,salatalık
2 dilim tahıllı ekmek
öğlen...
1 kase yoğurt
1 kase biraz büyükçe ıspanak yemeği
ara 5 kuru erik(barsaklar çalışsın)
ara yarım armut deveci
akşam
1 kase yoğurt
3 yk müsli
başka bişey yemicem yarın eşimle girdiğimiz iddianın tartısı var
yenmek için bugün 400 gr gitmesi lazım:44::44::44:
oh oh ne güzel.bnde sabah uyandım hiç aç diiildimGunaydiiinnnndunku.menum o kadar guzeldi ki bu sabau uyandigimda resmen midem sirtima yapismisti simdi kahvalti yapacagim
cuma günü saat önemli değil demi?kızlar cuma gelmeden hatırlatayım normalde her hafta bir kişi liste yapacaktı ama gönüllü çıkmadığı ve bi düzen oluşturmadığımız için ben yapıyorumn 3 haftadır bu hafta da ben yapcam bundan sonraki haftalar sonuncu olan kişiye ceza vermek maksatlı sonuncu olan yapacak olsun diyorum ben sizin önerileriniz nedir? (sonuncu hep ben olcam bu gidişle) ayrıca eski veya yeni kim varsa bana mesaj atmadığı sürece listeye almicamı söylim şimdiden msjım yetmiyor bahanesini kabul etmiyorum çünkü 50 msjı 1 haftada doldurmak mümkün gerçekten geyik muhabbetleri bu yüzden açık ordan doldurabilirsiniz gerçi topikte etkin olduğun sürece doldurmamak mümkün değil yani kimse darılmasın diye uyarımı baştan yapim ben inşaAllah listemiz kalabalıklaşır artık eksilerle dolu bi liste olur umarım ki + olarak geçen hafta listede olmayan bu hafta liste altı olacak haberiniz olsun kızlar
dipnot: adım Kader
inşallah cnm cok saolhoşgeldin tabiki hepimiz sana destek oluruz ama ne kadar bol paylaşımda bulunursan o kadar motive olursun bir de bence ''hadi ben zayıfladım eyvallah gidiyorum'' dan ziyade zayıflamanın ardından şahsen ben yinede gelmeyi düşünürüm hem ekibimi özlerim hem de kilomu korurum
umarım sorunlarını çözebilirsin(
öglen ve akşam yemeğin agır olmazsa sorun olmaz.ama yemeklerin agır olursa +olarak dönebilir.tecrübeyle sabitledimMerhaba arkadaşlar;
Bende bu sabah bir saat yürüdüm. Kahvaltıda da 1 gevrek yedim ama doğru mu yaptım acaba :)
masallah arkadaslar ustası olmussunuz siz forumun :) bana cevap yazmak çok karısık göründü acemiyim diye heralde kim kime ne dedi karıstırıyorum bir de foruma yeni mesaj yazıldığı zaman bildirilerden mi görüyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?