- 13 Eylül 2009
- 1.784
- 77
- 163
- 38
herkes yazmış bende yazayım..eskiden burdaydım yine burdayım utanarak söyleyeyim
26 yaşındayım 4yaşında oğlum var ev hanımıyım aöf okuyorum
55 kiloyla evlendim sonra 60 kiloyla hamile kaldım.hamilelikte 12 kilo aldım..sonra diyetle 69a düştüm
çıktım
düştüm
cıktım
şuan 80 oldum:18:
90 olmadan vermem lazım..
kızlar su içmeek zor geliyor ve ne kadar içtiğimi unutuyorum sz nasıl yapıyorsunuz ..1lt.lik şişe vs.kullanıyormusunuz
26 yaşındasın ve 4 çocuğun mu var? maşallahkaç yaşında evlendiniz? merak ettim
ben 0.5 lt şişe kullanıyorum, bazen 1 ltlerik de kullandığım oluyor, çünkü 0,5lt de bende hep karıştırıyorum sayıyı
epeydir buralarda olmadığımın farkındayım, hem biraz yoğunum hem de geldiğim zamanda o kadar çok şey yazmış oluyorsunuz ki üşeniyorum kimi zaman, itiraflar itiraflar
bugün düzensiz ögünlerimin olduğu çarşamba, o yüzden hiç paylaşmayı düşünmüyorum
cuma günü de aklımda, heyecanla bekliyorum. hatta anatkh018 in yazısını okuyunca bi heyecan yaptım
o liste için ceza sistemi çok hoş olur bence, ama ola ki bu fikirden vazgeçerseniz ben de gönüllü olarak yapabilirim.
yok yooook 4yaşında bir oğlum var....1taneye zor bakıyorum
bende karıştırıyorum 0.5 lt yi
1lt kullanmak eniyisi olacak sanırım:26:
bende bu hafta paylaşamadım...artık haftaya düzeltmeyi düşünüyorum..epeydir buralarda olmadığımın farkındayım, hem biraz yoğunum hem de geldiğim zamanda o kadar çok şey yazmış oluyorsunuz ki üşeniyorum kimi zaman, itiraflar itiraflar
bugün düzensiz ögünlerimin olduğu çarşamba, o yüzden hiç paylaşmayı düşünmüyorum
cuma günü de aklımda, heyecanla bekliyorum. hatta anatkh018 in yazısını okuyunca bi heyecan yaptım
o liste için ceza sistemi çok hoş olur bence, ama ola ki bu fikirden vazgeçerseniz ben de gönüllü olarak yapabilirim.
haaaa ben yanlış okumuşum ahahaha
1lt şişelerde hödük oluyor ya, elime zor sığıyor sinir oluyorum, sanki damacanadan içiyormuşum gibi geliyor bana
bazen duraklamaolur..pesetmemek lzım .sonra bi bakmışsın gitmiş hain yağlarinşaAllah 2 ay var nerdeyse iki aya 8 kilo normal aslında da işte saçmalıyordum bazen kaçırıyordum ama 1 haftayı geçti akşamları azalttım eskisi gibi yemiyorum ama sayıyorum yerimde bişey oldu metobolizmama
canım geçen hafta yazmadıysan liste altı olursun bu hafta maalesefo yüzden her hafta bildirim şart canım yeniler için geçerli değil bu eskilerde de aynı durum söz konusu senelerdir burda olup bi hafta yazmayan liste altı olur bi sonraki hafta kendim de oldum çünkü canım
ipin ucunu kaçırmamak lazım canım..tuttuğun iyi olmuşherkes yazmış bende yazayım..eskiden burdaydım yine burdayım utanarak söyleyeyim
55 kiloyla evlendim sonra 60 kiloyla hamile kaldım.hamilelikte 12 kilo aldım..sonra diyetle 69a düştüm
çıktım
düştüm
cıktım
ben sabah kalkınca susuyorum 500 lük içiyorum.sonra çalıştığım masama 500 lük doldurup öğlene kdr 1 tane,öğleden sonra bi 500 lük dahakızlar su içmeek zor geliyor ve ne kadar içtiğimi unutuyorum sz nasıl yapıyorsunuz ..1lt.lik şişe vs.kullanıyormusunuz
misafirlerin ne ka uykucuymuş..kolay gelsin canımkızlar bnm kaçmam lazm uyandı misafirim..
aynen bende öyleydim zorlaya zorlaya 1.5 litre içmeye calısıyorum özal çam şişe aldım kendime gözümün önünde tutuyorum. suyun yararını görüyormursunuz hani su içsem yarar derler ya ben ondan da korkuyorum :) bir de benim karnımda çok sıskınlık oluyor su iç diyorlar içmememden kaynaklanıyor biraz sanırım
canım ben diyetle alakalı kaç kitap kaç sayfa yazı okuduysam hepsi bol su diyor ve etrafımda 35 kilo hatta 40 kilo veren yakınlarım oldu ve hepsi litre litre su içtiklerini söylüyor demekki su şart ama tabiki bir yandan da yeşil çay ,biberiye.maydonoz suyu gibi su atan şişkinlik gideren şeyler tüketmek gerekiyor yoksa gerçekten şişkinlik yapıyor
amiiin cnm inşallah...
cuma günü saat önemli değil demi?
demekki neymiş :26:sonuncu olmamam lazımmışbunuda tehdit olarak alayım belki bikaçyüz gr.veririm
hiç yarış hevesim yoktu bunun için yarışabilirim
inşallah cnm cok saol
öglen ve akşam yemeğin agır olmazsa sorun olmaz.ama yemeklerin agır olursa +olarak dönebilir.tecrübeyle sabitledim
ben acemi değilim ama karıştırdığımoluyor keşke daha kolay olsaydı diorum içimden.
herkes yazmış bende yazayım..eskiden burdaydım yine burdayım utanarak söyleyeyim
çıktım
düştüm
cıktım
ben cam şişem var iş yerimde 33cl 4 kere doldurup içiyorum saat 4 e kadar içiyorum yoksa yolda fena sıkıştırıyokızlar su içmeek zor geliyor ve ne kadar içtiğimi unutuyorum sz nasıl yapıyorsunuz ..1lt.lik şişe vs.kullanıyormusunuz
bazen duraklamaolur..pesetmemek lzım .sonra bi bakmışsın gitmiş hain yağlar
ipin ucunu kaçırmamak lazım canım..tuttuğun iyi olmuş
ben sabah kalkınca susuyorum 500 lük içiyorum.sonra çalıştığım masama 500 lük doldurup öğlene kdr 1 tane,öğleden sonra bi 500 lük daha
sonra akşam 8 e kadar 500 lük içtim mi oldu 2 lt ..bu da bana yetiyor.
misafirlerin ne ka uykucuymuş..kolay gelsin canım
çok güzel canım böyle gidersen kesin incelirsin sütünün içine tarçın katarsan gece yağları yakmaya yardımcı oluyormuş benim diyetisyenim akşam yatmadan önce bir çay bardağı süte tarçın demişti :)yeni olarak bende yediklerimi paylasayım :)
sabah:
domates, salatalık, az peynir, yeşil cay
ara öğün: 3 kayısı
öğlen: çorba,köfte,karnıbahar salatası(bu bie fazla geliyor aslında düşününce ama yemekhanede yiyorum tatlı almıyorum zeytinyağlı alıyorum tatlı yerine)
aksam: çorba ( öğlen iyi yedeiğim için akşam çok acıkmıyorum)
yatarkende bir bardak süt(metobolizmayı calıstırdığını okudum bilmiyorum ne kadar doğru)
iki saat sonrada spora gidicem 1.5 saat kadar yaparım.
merhabalar bende 21 yaşındayım okuyorum. allah bağışlasın .:):):) umarım hep beraber mutlu mutlu kilo veriririz.Merhaba canim aslinda yeni geldim sayilir. Kendimi kisaca tanitayim 24 yasindayim 78 kiloyum.
sinif ogretmeniyim ve bir bucuk yasinda bir kizim var. dunden itibaren gunluk 1300 kalori alarak diyet yapacagim.
benimde kesin vermem lazım :herkes yazmış bende yazayım..eskiden burdaydım yine burdayım utanarak söyleyeyim
çıktım
düştüm
cıktım
evet canım bir lt lik şişelerden yararlanıyorum benkızlar su içmeek zor geliyor ve ne kadar içtiğimi unutuyorum sz nasıl yapıyorsunuz ..1lt.lik şişe vs.kullanıyormusunuz
yeni olarak bende yediklerimi paylasayım :)
sabah:
domates, salatalık, az peynir, yeşil cay
ara öğün: 3 kayısı
öğlen: çorba,köfte,karnıbahar salatası(bu bie fazla geliyor aslında düşününce ama yemekhanede yiyorum tatlı almıyorum zeytinyağlı alıyorum tatlı yerine)
aksam: çorba ( öğlen iyi yedeiğim için akşam çok acıkmıyorum)
yatarkende bir bardak süt(metobolizmayı calıstırdığını okudum bilmiyorum ne kadar doğru)
iki saat sonrada spora gidicem 1.5 saat kadar yaparım.
arkadaşlar bu arada hepinize çok teşekkür ediyorum çünkü böyle bir motivasyona ihtiyacım vardı...
bu arada bazı sorularım olacak mesela ben öğle yemeğinde genellikle mercimek çorbası içiyorum. yanında başka ana yemek yok çorba,yoğurt,salata şeklinde 2 kase içmem bir sıkıntı yaratır mı??(aslında şuan baya bir şişkinlik yaptı)
diğer sorum ise tatlı ihtiyacınızı nasıl gidermektesiniz???
arkadaşlar bu arada hepinize çok teşekkür ediyorum çünkü böyle bir motivasyona ihtiyacım vardı...
bu arada bazı sorularım olacak mesela ben öğle yemeğinde genellikle mercimek çorbası içiyorum. yanında başka ana yemek yok çorba,yoğurt,salata şeklinde 2 kase içmem bir sıkıntı yaratır mı??(aslında şuan baya bir şişkinlik yaptı)
diğer sorum ise tatlı ihtiyacınızı nasıl gidermektesiniz???
çok güzel canım böyle gidersen kesin incelirsin sütünün içine tarçın katarsan gece yağları yakmaya yardımcı oluyormuş benim diyetisyenim akşam yatmadan önce bir çay bardağı süte tarçın demişti :)
merhabalar bende 21 yaşındayım okuyorum. allah bağışlasın .:):):) umarım hep beraber mutlu mutlu kilo veriririz.
benimde kesin vermem lazım :yoğun bir baskı var üzerimde
evet canım bir lt lik şişelerden yararlanıyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?