70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

herkes yazmış bende yazayım..eskiden burdaydım yine burdayım utanarak söyleyeyim
26 yaşındayım 4yaşında oğlum var ev hanımıyım aöf okuyorum
55 kiloyla evlendim sonra 60 kiloyla hamile kaldım.hamilelikte 12 kilo aldım..sonra diyetle 69a düştüm
çıktım
düştüm
cıktım
şuan 80 oldum:18:
90 olmadan vermem lazım..

kızlar su içmeek zor geliyor ve ne kadar içtiğimi unutuyorum sz nasıl yapıyorsunuz ..1lt.lik şişe vs.kullanıyormusunuz

26 yaşındasın ve 4 çocuğun mu var? maşallah kaç yaşında evlendiniz? merak ettim

kızlar su içmeek zor geliyor ve ne kadar içtiğimi unutuyorum sz nasıl yapıyorsunuz ..1lt.lik şişe vs.kullanıyormusunuz

ben 0.5 lt şişe kullanıyorum, bazen 1 ltlerik de kullandığım oluyor, çünkü 0,5lt de bende hep karıştırıyorum sayıyı

epeydir buralarda olmadığımın farkındayım, hem biraz yoğunum hem de geldiğim zamanda o kadar çok şey yazmış oluyorsunuz ki üşeniyorum kimi zaman, itiraflar itiraflar

bugün düzensiz ögünlerimin olduğu çarşamba, o yüzden hiç paylaşmayı düşünmüyorum
cuma günü de aklımda, heyecanla bekliyorum. hatta anatkh018 in yazısını okuyunca bi heyecan yaptım
o liste için ceza sistemi çok hoş olur bence, ama ola ki bu fikirden vazgeçerseniz ben de gönüllü olarak yapabilirim.

yok yooook 4yaşında bir oğlum var....1taneye zor bakıyorum

bende karıştırıyorum 0.5 lt yi
1lt kullanmak eniyisi olacak sanırım:26:

anatkh018 in yazısını okuyunca bnde hırs yaptım ama bakalım inşallah cumada hala bu fikirde olurum

yok yooook 4yaşında bir oğlum var....1taneye zor bakıyorum

bende karıştırıyorum 0.5 lt yi
1lt kullanmak eniyisi olacak sanırım:26:

haaaa ben yanlış okumuşum ahahaha
1lt şişelerde hödük oluyor ya, elime zor sığıyor sinir oluyorum, sanki damacanadan içiyormuşum gibi geliyor bana

bende bu hafta paylaşamadım...artık haftaya düzeltmeyi düşünüyorum..

haaaa ben yanlış okumuşum ahahaha
1lt şişelerde hödük oluyor ya, elime zor sığıyor sinir oluyorum, sanki damacanadan içiyormuşum gibi geliyor bana

yeni şiişe çıkmıs 1lt şişko küçük o güzel bulursan al bnde markete inmeye üşeniyorum...

bazen duraklamaolur..pesetmemek lzım .sonra bi bakmışsın gitmiş hain yağlar
ipin ucunu kaçırmamak lazım canım..tuttuğun iyi olmuş
ben sabah kalkınca susuyorum 500 lük içiyorum.sonra çalıştığım masama 500 lük doldurup öğlene kdr 1 tane,öğleden sonra bi 500 lük daha
sonra akşam 8 e kadar 500 lük içtim mi oldu 2 lt ..bu da bana yetiyor.

kızlar bnm kaçmam lazm uyandı misafirim..
misafirlerin ne ka uykucuymuş..kolay gelsin canım

yeni olarak bende yediklerimi paylasayım :)

sabah:
domates, salatalık, az peynir, yeşil cay
ara öğün: 3 kayısı
öğlen: çorba,köfte,karnıbahar salatası(bu bie fazla geliyor aslında düşününce ama yemekhanede yiyorum tatlı almıyorum zeytinyağlı alıyorum tatlı yerine)
aksam: çorba ( öğlen iyi yedeiğim için akşam çok acıkmıyorum)
yatarkende bir bardak süt(metobolizmayı calıstırdığını okudum bilmiyorum ne kadar doğru)

iki saat sonrada spora gidicem 1.5 saat kadar yaparım.

herkes hırs yaparsa liste yapmak bana kalır bu gidişle siz verinde kiloları ben yapmaya razıyım

ah canım yaa doğumda bile çok almamışsın tam sınır kiloda almışsın ama doğumdan sonra nasıl aldın o kadar yedirdiler sana tatlıyı tabi süt olsun süt olsun diye çocuğunu da Allah bağışlasın canım ben 28 yaşıma girdim yeni daha evlenemedim bile

ben cam şişem var iş yerimde 33cl 4 kere doldurup içiyorum saat 4 e kadar içiyorum yoksa yolda fena sıkıştırıyo geri kalanı da evde tamamlıyorum söylemesi ayıp idrarırım açık ren k olana kadar içiyorum bide o nasıl misafir yaa bu saate kadar uyku mu olur

evet bence de gitsin yağlarr ay kendime bu çemberden mi alsam napsam işe yarar belki yaa

çok güzel canım böyle gidersen kesin incelirsin sütünün içine tarçın katarsan gece yağları yakmaya yardımcı oluyormuş benim diyetisyenim akşam yatmadan önce bir çay bardağı süte tarçın demişti :)

Merhaba canim aslinda yeni geldim sayilir. Kendimi kisaca tanitayim 24 yasindayim 78 kiloyum.
sinif ogretmeniyim ve bir bucuk yasinda bir kizim var. dunden itibaren gunluk 1300 kalori alarak diyet yapacagim.
merhabalar bende 21 yaşındayım okuyorum. allah bağışlasın .:):):) umarım hep beraber mutlu mutlu kilo veriririz.

benimde kesin vermem lazım : yoğun bir baskı var üzerimde

evet canım bir lt lik şişelerden yararlanıyorum ben

selam canım menün çok iyi ama hata yapıyorsun öğünlerini kesinlikle atlama bünyen ona alışırsa bu sefer akşam yersen + olarak geri döner 1 kase çorba yoğurt salata nolursa olsun öğününü tamamla canım

arkadaşlar bu arada hepinize çok teşekkür ediyorum çünkü böyle bir motivasyona ihtiyacım vardı...
bu arada bazı sorularım olacak mesela ben öğle yemeğinde genellikle mercimek çorbası içiyorum. yanında başka ana yemek yok çorba,yoğurt,salata şeklinde 2 kase içmem bir sıkıntı yaratır mı??(aslında şuan baya bir şişkinlik yaptı )
diğer sorum ise tatlı ihtiyacınızı nasıl gidermektesiniz???

butun arkadaslarimi tebrik ederim.
bende kendi yediklerimi yazayim bari
sBAH yine 2 dilim ekmek 2 karper domates zeytin ezmesi bir kasik bal yesil cayla beraber
arada bir kac kucuk cukulata kacirdim
oglen yine dunku menum brokoli yagsiz nar eksisiyle haslama sebzeli et( yalniz yasadigim icin pazar gunleri yemek yapip butun hft yiyorum,sirket yemek vermiyor o yuzden hftici yemek tasiyorum)
biraz oncede bir avuc findik kuru uzum yedim.
bu aksam yine kursum var cikmadan aksam yemegi yerine kahvaltilik gevrekli activia yiyecegim.

Corbanin yaninda ekmek yoksa olabilir cunku corba ekmek yerine geciyor,tatli icinde tarcinli yesil cay ya da sutun icine tarcin koyabilirsin.ben buaralar krize girdigimde kuru uzum yiyorum cukulata delisi oldugum halde o sekerli geliyor.ya bir porsiyon meyva

1 kase çorba yanında da bol salata daha güzel olur bence canım, hem feci doyuruyor o şekilde hem çok daha sağlıklı besleniyor insan bu şekilde.

ben tatlı ihtiyacımı ise genelde kuru incir yiyip üstüne bol su içiyorum, hem bağırsaklarda son tempoda hareketleniyorlar ama şu sıralar ondan sıkıldım o yüzden, canım tatlı çekince çekirdeksiz kuru üzüm yiyorum ama 5-6 adet falan. çok yavaş yiyorum 1 taneyi 4-5 ısırıkta falan hem böylece boğazımı yakıyor hem de tatlı ihtiyacımı karşılamış gibi hissediyorum. bi dene istersen tatlım.

canım diyetisyenin sütün light olup olmamasıyla ilgili bi şey söylemiş miydi? o saatte ne yersem içersem sabaha obez gibi uyanacakmışım psikolojisine bürünüyorum, korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…