canım diyetisyenin sütün light olup olmamasıyla ilgili bi şey söylemiş miydi? o saatte ne yersem içersem sabaha obez gibi uyanacakmışım psikolojisine bürünüyorum, korkuyorum
sabahın çok zayıf olduğu için öğlen hiçte fazla değil canım..yeni olarak bende yediklerimi paylasayım :)
sabah:
domates, salatalık, az peynir, yeşil cay
ara öğün: 3 kayısı
öğlen: çorba,köfte,karnıbahar salatası(bu bie fazla geliyor aslında düşününce ama yemekhanede yiyorum tatlı almıyorum zeytinyağlı alıyorum tatlı yerine)
aksam: çorba ( öğlen iyi yedeiğim için akşam çok acıkmıyorum)
yatarkende bir bardak süt(metobolizmayı calıstırdığını okudum bilmiyorum ne kadar doğru)
iki saat sonrada spora gidicem 1.5 saat kadar yaparım.
herkes hırs yaparsa liste yapmak bana kalır bu gidişlesiz verinde kiloları ben yapmaya razıyım
ah canım yaa doğumda bile çok almamışsın tam sınır kiloda almışsın ama doğumdan sonra nasıl aldın o kadar yedirdiler sana tatlıyı tabi süt olsun süt olsun diyeçocuğunu da Allah bağışlasın canım ben 28 yaşıma girdim yeni daha evlenemedim bile
ben cam şişem var iş yerimde 33cl 4 kere doldurup içiyorum saat 4 e kadar içiyorum yoksa yolda fena sıkıştırıyogeri kalanı da evde tamamlıyorum söylemesi ayıp idrarırım açık ren k olana kadar içiyorum bide o nasıl misafir yaa bu saate kadar uyku mu olur
evet bence de gitsin yağlarray kendime bu çemberden mi alsam napsam işe yarar belki yaa
evet canım süt yarım yağlı olacak biz ailecek hep yarım yağlı aldığımız için ben tam yağlı sütün tadını unuttum hatta bir ara içtim tadı bir garip geldi krema gibiydi:):)yok canım öyle düşünme kızlar belki inanmayacaksınız ama diyetisyenim akşam yemeğinden sonra şöyle 8 9 gibi acıkırsan çok az tuzsuz lor yanında yarım dilim kepek ekmek ve bir çay bardağı dolusu sarı leblebi yiyebilirsin demişti ve şok olmuştum
biraz sonra çıkıp bir birbuçuk saat yürüyeceğim kızlar ::):):) ve sarı leblebi çekirdeksiz kuru üzüm almayı düşünüyorum .
bu arada malesef benim sıkıntım şudurki neskafe içmeyi çok seviyorum ve içmezsem kendime gelemeyecekmişim gibi hissediyorum sıkıntı şurasında ne yazıkki 3 ü 1 arada içiyorum çok mu yüksek kalorili 2 si 1 arada çok kötü yaaa :
acil tavsiyeee
biraz sonra çıkıp bir birbuçuk saat yürüyeceğim kızlar ::):):) ve sarı leblebi çekirdeksiz kuru üzüm almayı düşünüyorum .
bu arada malesef benim sıkıntım şudurki neskafe içmeyi çok seviyorum ve içmezsem kendime gelemeyecekmişim gibi hissediyorum sıkıntı şurasında ne yazıkki 3 ü 1 arada içiyorum çok mu yüksek kalorili 2 si 1 arada çok kötü yaaa :
acil tavsiyeee
sabahın çok zayıf olduğu için öğlen hiçte fazla değil canım..
akşam ilerleyen saatlerde acıkmıyorsan mesele yok ama corba-salata,çorba-yoğurt
yada seze yemeği çorba gibi alternatif yok
ekmek hiç göremedim
bence sabaha ekmek eklemeyi dene canım
yapsak aslında bu çember epey yanlardan götürür tam benlik
sabahın çok zayıf olduğu için öğlen hiçte fazla değil canım..
akşam ilerleyen saatlerde acıkmıyorsan mesele yok ama corba-salata,çorba-yoğurt
yada seze yemeği çorba gibi alternatif yok
ekmek hiç göremedim
bence sabaha ekmek eklemeyi dene canım
yapsak aslında bu çember epey yanlardan götürür tam benlik
benim çocukken vardı hulahopum, hiç bi zaman beceremedim, hemen yere düşüyordu, bende ayak bileğimde çeviriyordum hepşimdi bu yağlarla hiç sanmıyorum becerebileyim
selam tatlım.arkadaşlar bu arada hepinize çok teşekkür ediyorum çünkü böyle bir motivasyona ihtiyacım vardı...
bu arada bazı sorularım olacak mesela ben öğle yemeğinde genellikle mercimek çorbası içiyorum. yanında başka ana yemek yok çorba,yoğurt,salata şeklinde 2 kase içmem bir sıkıntı yaratır mı??(aslında şuan baya bir şişkinlik yaptı)
diğer sorum ise tatlı ihtiyacınızı nasıl gidermektesiniz???
vaay gelişme görüyorum ve alkışlıyorum.butun arkadaslarimi tebrik ederim.
bende kendi yediklerimi yazayim bari
sBAH yine 2 dilim ekmek 2 karper domates zeytin ezmesi bir kasik bal yesil cayla beraber
arada bir kac kucuk cukulata kacirdim
oglen yine dunku menum brokoli yagsiz nar eksisiyle haslama sebzeli et( yalniz yasadigim icin pazar gunleri yemek yapip butun hft yiyorum,sirket yemek vermiyor o yuzden hftici yemek tasiyorum)
biraz oncede bir avuc findik kuru uzum yedim.
bu aksam yine kursum var cikmadan aksam yemegi yerine kahvaltilik gevrekli activia yiyecegim.
iyi fikir tatlı niyetine kuru meyve yemek.sütlü,az şekerli tatlılara nasıl bakıyorsunuz kızlar.1 kase çorba yanında da bol salata daha güzel olur bence canım, hem feci doyuruyor o şekilde hem çok daha sağlıklı besleniyor insan bu şekilde.
ben tatlı ihtiyacımı ise genelde kuru incir yiyip üstüne bol su içiyorum, hem bağırsaklarda son tempoda hareketleniyorlarama şu sıralar ondan sıkıldım o yüzden, canım tatlı çekince çekirdeksiz kuru üzüm yiyorum ama 5-6 adet falan. çok yavaş yiyorum 1 taneyi 4-5 ısırıkta falan hem böylece boğazımı yakıyor hem de tatlı ihtiyacımı karşılamış gibi hissediyorum. bi dene istersen tatlım.
acil tavsiyeee
Kızlar smsi olan ve her yediğmzii birlkte paylaşıcagmz bi diyet arkadaşı arıyorum birbirmizi motive edicez ve kilolara veda edicez isteyen mesaj atsın :/ not ankarada oturuyorum 18 yasındayım 70 kiloyum
kesinlikle katiliyorum dusuncelerime tercuman olmussunHosgeldin oncelile. smsi olani napacaksin ki hem daha bir mesajla sana kimse numarasini da vermez. mesela sej daha tanimadigin bir insana numarani verirmisin? Bence vermemelisin.. neyse eger netin varsa ve gercektende kilo vermek istiyorsan dogru yerdesin. hem burda bir degil birden cok diyet arkadasi bulabilirsin
Menumu paylasiyoruuummm) lutfen olumlu ya da olumsuz yorumunuzu bekliyorum. Internetten buldugum bir diyeti yapiyorum.
2.gun:
Ac karnina 2su bardagi su
2dilim kepek ekmegi
1kibrit kutusu peynir
5zeytin
Haslanmis yumurta
5 badem
Sekersiz cay
Ara: 1 mandalina
Öglen:
2tavuk baget kucuktu
1 bardak ayran
2yk pilav 2yk kuru fasulye
Salata
Ara;2yk pirasa yemegi 1yk yogurt(anneannem cok israr etti)
Aksam;
1 porsiyon sebze yemegi
2yk yogurt
Yarim icli kofte
Salata
Ara;5 badem bir meyve
2.5 lt su
çok iyi menü canım sabah kahvaltısındaki 5 bademi aranda yemeni önerebilirim ve tabi en az 45 dk spor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?