70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım diyetisyenin sütün light olup olmamasıyla ilgili bi şey söylemiş miydi? o saatte ne yersem içersem sabaha obez gibi uyanacakmışım psikolojisine bürünüyorum, korkuyorum

evet canım süt yarım yağlı olacak biz ailecek hep yarım yağlı aldığımız için ben tam yağlı sütün tadını unuttum hatta bir ara içtim tadı bir garip geldi krema gibiydi:):) yok canım öyle düşünme kızlar belki inanmayacaksınız ama diyetisyenim akşam yemeğinden sonra şöyle 8 9 gibi acıkırsan çok az tuzsuz lor yanında yarım dilim kepek ekmek ve bir çay bardağı dolusu sarı leblebi yiyebilirsin demişti ve şok olmuştum

biraz sonra çıkıp bir birbuçuk saat yürüyeceğim kızlar ::):):) ve sarı leblebi çekirdeksiz kuru üzüm almayı düşünüyorum .
bu arada malesef benim sıkıntım şudurki neskafe içmeyi çok seviyorum ve içmezsem kendime gelemeyecekmişim gibi hissediyorum sıkıntı şurasında ne yazıkki 3 ü 1 arada içiyorum çok mu yüksek kalorili 2 si 1 arada çok kötü yaaa :
acil tavsiyeee

sabahın çok zayıf olduğu için öğlen hiçte fazla değil canım..
akşam ilerleyen saatlerde acıkmıyorsan mesele yok ama corba-salata,çorba-yoğurt
yada seze yemeği çorba gibi alternatif yok
ekmek hiç göremedim
bence sabaha ekmek eklemeyi dene canım

yapsak aslında bu çember epey yanlardan götürür tam benlik

yuh o kadar hayatta yemem

bende 1 saat sonra çıkıp kursa gidicem yürüyerek gidiyorum, gitmesi 1 sa dönüşte aynı şekilde. bütün arkadaşlar tramvaya biniyor, yağmur çamur demeden tabanvay

2si bi arada al, şekerini kendin ayarla tatlım olmaz mı?

2 si bi aradada krema var canım.
onun yerine sade nescafe birazda yarım yağlı süt kullanırsan daha iyi olur

benim çocukken vardı hulahopum, hiç bi zaman beceremedim, hemen yere düşüyordu, bende ayak bileğimde çeviriyordum hep şimdi bu yağlarla hiç sanmıyorum becerebileyim

akşam bakim etrafa da alim bari ne kaybederm ki göbek çevrem pazar ölçümümde 95 çıkmıştım kocaman bi ayva göbek

benim çocukken vardı hulahopum, hiç bi zaman beceremedim, hemen yere düşüyordu, bende ayak bileğimde çeviriyordum hep şimdi bu yağlarla hiç sanmıyorum becerebileyim

ayakta çevirmek bile iyi bence sonuçta hareketlilik var canım

selam tatlım.
mercimek çorbasının içinde yağda kavrulmuş un vardır muhakkak,arada başka çorbalara da yer versen menünde.ekmeksiz 2 kase içilebilir bence.
vaay gelişme görüyorum ve alkışlıyorum.
iyi fikir tatlı niyetine kuru meyve yemek.sütlü,az şekerli tatlılara nasıl bakıyorsunuz kızlar.

nescafe cııııs,hem su tutarsın vücunda,hem selülit yapar.şekersiz ya da az şekerli türk kahvesi öneriyorum.

içtiğim şu çorbanın saatli olması kötü oldu.işlerim çorba yeme ekseninde dönüyor 2 gündür.
sporu 50 dk da bıraktım,koşturmacalı bir duştan sonra yine beraberiz kendileriyle.

:18: Kızlar smsi olan ve her yediğmzii birlkte paylaşıcagmz bi diyet arkadaşı arıyorum birbirmizi motive edicez ve kilolara veda edicez isteyen mesaj atsın :/ not ankarada oturuyorum 18 yasındayım 70 kiloyum

Kızlar smsi olan ve her yediğmzii birlkte paylaşıcagmz bi diyet arkadaşı arıyorum birbirmizi motive edicez ve kilolara veda edicez isteyen mesaj atsın :/ not ankarada oturuyorum 18 yasındayım 70 kiloyum

Kızlar smsi olan ve her yediğmzii birlkte paylaşıcagmz bi diyet arkadaşı arıyorum birbirmizi motive edicez ve kilolara veda edicez isteyen mesaj atsın :/ not ankarada oturuyorum 18 yasındayım 70 kiloyum

Hosgeldin oncelile. smsi olani napacaksin ki hem daha bir mesajla sana kimse numarasini da vermez. mesela sej daha tanimadigin bir insana numarani verirmisin? Bence vermemelisin.. neyse eger netin varsa ve gercektende kilo vermek istiyorsan dogru yerdesin. hem burda bir degil birden cok diyet arkadasi bulabilirsin

kesinlikle katiliyorum dusuncelerime tercuman olmussun

Menumu paylasiyoruuummm ) lutfen olumlu ya da olumsuz yorumunuzu bekliyorum. Internetten buldugum bir diyeti yapiyorum.

2.gun:
Ac karnina 2su bardagi su
2dilim kepek ekmegi
1kibrit kutusu peynir
5zeytin
Haslanmis yumurta
5 badem
Sekersiz cay

Ara: 1 mandalina

Öglen:
2tavuk baget kucuktu
1 bardak ayran
2yk pilav 2yk kuru fasulye
Salata

Ara;2yk pirasa yemegi 1yk yogurt(anneannem cok israr etti)

Aksam;
1 porsiyon sebze yemegi
2yk yogurt
Yarim icli kofte
Salata

Ara;5 badem bir meyve

2.5 lt su

çok iyi menü canım sabah kahvaltısındaki 5 bademi aranda yemeni önerebilirim ve tabi en az 45 dk spor

kızlar vallahi ben bugün çok saçma beslendim ya
sabah:2 dilim kepek ekmek,3 zeytin.1 haşlanmış yumurta,1 kibrit kutusu kadar peynir
ara:kahve,2 kare bitter
öğle:2 kase mercimek çorbası,3 kıtır etimek, domatesli biberli salata,3 kaşık yoğurt
ara:1 paket etiform kepekli
akşam:bol salatalık balık ekmek(kermese uğradım ve aylardır balık yememiştim )
su:2,5 lt spor:1 saat yürüyüş 2 kupa yeşil çay

kendime ceza olarak 150 mekik verdim çünkü bugün çok kaçırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…