kızlar vallahi ben bugün çok saçma beslendim ya
sabah:2 dilim kepek ekmek,3 zeytin.1 haşlanmış yumurta,1 kibrit kutusu kadar peynir
ara:kahve,2 kare bitter
öğle:2 kase mercimek çorbası,3 kıtır etimek, domatesli biberli salata,3 kaşık yoğurt
ara:1 paket etiform kepekli
akşam:bol salatalık balık ekmek(kermese uğradım ve aylardır balık yememiştim)
su:2,5 lt spor:1 saat yürüyüş 2 kupa yeşil çay
kendime ceza olarak 150 mekik verdim çünkü bugün çok kaçırdım
Canim biraz karbonhidrat agirlikli olmus zaten sen farkina varmissin
evetneyse yarın çok hafif beslenirim telafi ederim
Ben 85 kiloydum 2-2,5 ayda 74 e kadar düştüm ama sonra kilo aldım ve 79 kiloyum
güzel menü :):)iyi akşamlar herkese.
sabah 2 bardak su
kahvaltı
domates,salatalık,biber
peynir,zeytin,lor,çay,2 ince dilim kepekli ekmek
az bal.
gün boyu detoks çorbası.
2 litre su
50 dk. yürüyüş
çay.
çok güzel canım böyle gidersen kesin incelirsin sütünün içine tarçın katarsan gece yağları yakmaya yardımcı oluyormuş benim diyetisyenim akşam yatmadan önce bir çay bardağı süte tarçın demişti :)
canım çok tesekkur ederim tarcın için bende meyve üzerine serpin diye duymustum ama sütü duymamıstım bu gece mutlaka yapıcam ama ben bir su bardağı süt içiyorum fazla mı oluyor ki? bügünkü programımı tam oalrak uyguladım karnımda tok şükür ama gözüm açyemekten sonra cayın yanında bir seyler arandım ama yemedim sabrettim çok sukur
benim genlerimde var resmen şişmanlık o yüzden ekstra dikkat etmem lazım o değil geçen gün benim çocukluğumdan beri görüşmediğim bir akrabam vardı kız dobişko gibiydi 55 lere düşmüş annesi diyoki her an diyette hiç bırakmıyo diyo
selam canım menün çok iyi ama hata yapıyorsun öğünlerini kesinlikle atlama bünyen ona alışırsa bu sefer akşam yersen + olarak geri döner 1 kase çorba yoğurt salata nolursa olsun öğününü tamamla canım
rica ederim canım ne demek dene bak tadı da güzel oluyoçok güzel canım böyle gidersen kesin incelirsin sütünün içine tarçın katarsan gece yağları yakmaya yardımcı oluyormuş benim diyetisyenim akşam yatmadan önce bir çay bardağı süte tarçın demişti :)
canım çok tesekkur ederim tarcın için bende meyve üzerine serpin diye duymustum ama sütü duymamıstım bu gece mutlaka yapıcam ama ben bir su bardağı süt içiyorum fazla mı oluyor ki? bügünkü programımı tam oalrak uyguladım karnımda tok şükür ama gözüm açyemekten sonra cayın yanında bir seyler arandım ama yemedim sabrettim çok sukur
of ya böyle haberler duyunca bir tuhaf oluyorumaynen canım bende öyleyim ben kendimi hiç şoyle incecik göremedim inan çokta yemiyorum ama ekstra dikkat etmem gerekiyor. ben uğrassamda çok zayıf olamam diye düşünüyordum benim 42 beden giyen bir arkadasım vardı 36 beden giyiyor simdi onu görünce dedim demek imkansız değil sadece azmedelim ve yarıda bırakmayalım.
rica ederim canım ne demek dene bak tadı da güzel oluyo
of ya böyle haberler duyunca bir tuhaf oluyorum
aslında ben görünce daha çok motive oluyorum yazın onu görünce spora baslamıstım baya bir incelmiştim sonra yine bıraktım zayıf olan insanların bazıları evet yiyip almıyorlar ama coguda dikkat ediyor bir corba ile günü gecirenler var
kesinlikle katılıyorum zayıf olmalarına rağmen çok dikkat ediyorlar ama etrafa sanki yiyorum ama alamıyorum mesajı vermektende ayrı bir keyif duyuyorlar.aslında ben görünce daha çok motive oluyorum yazın onu görünce spora baslamıstım baya bir incelmiştim sonra yine bıraktım zayıf olan insanların bazıları evet yiyip almıyorlar ama coguda dikkat ediyor bir corba ile günü gecirenler var
canım bak 50-59 kilo aralıgında olanlar birlikte zayıflasın diye bir baslık var ilk mesajına baktım "bügün sabah yağsız bir tost yedim öğlen yemedim aksamda bamya ile yoğurt" yedim yazıyor bu kadar az yersen zayıf olursun tabi bizde bu kadar az yersek bizde zayıflarızkesinlikle katılıyorum zayıf olmalarına rağmen çok dikkat ediyorlar ama etrafa sanki yiyorum ama alamıyorum mesajı vermektende ayrı bir keyif duyuyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?