70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar bişey soracağım benim profilimde yazı tipi comic sans renk fuşya ama değişmiyor burda ? nasıl yapıcağız bilen var mı bi de ticker factoryden yaptım ilgili kısma yapıştırdım ama onu bi anlatabilir misiniz?

Canim biraz karbonhidrat agirlikli olmus zaten sen farkina varmissin

iyi akşamlar herkese.
sabah 2 bardak su
kahvaltı
domates,salatalık,biber
peynir,zeytin,lor,çay,2 ince dilim kepekli ekmek
az bal.
gün boyu detoks çorbası.
2 litre su
50 dk. yürüyüş
çay.

Ben 85 kiloydum 2-2,5 ayda 74 e kadar düştüm ama sonra kilo aldım ve 79 kiloyum

benim genlerimde var resmen şişmanlık o yüzden ekstra dikkat etmem lazım o değil geçen gün benim çocukluğumdan beri görüşmediğim bir akrabam vardı kız dobişko gibiydi 55 lere düşmüş annesi diyoki her an diyette hiç bırakmıyo diyo

Herkese iyi akşamlar, :)

Benim akşamki menüm ;

Sebze yemeği
Az makarna
Yoğurt
Salata

Ve yemekten önce 50 dakika yürüyüş...

aynen canım bende öyleyim ben kendimi hiç şoyle incecik göremedim inan çokta yemiyorum ama ekstra dikkat etmem gerekiyor. ben uğrassamda çok zayıf olamam diye düşünüyordum benim 42 beden giyen bir arkadasım vardı 36 beden giyiyor simdi onu görünce dedim demek imkansız değil sadece azmedelim ve yarıda bırakmayalım.

canım öğlen iyi yediğim için akşam bu kadar yetiyor bir de uzmanlar öğlen yiyin ama akşam hafif yiyin diyorlar acıkıcak gibi olursam 2 saat sonra bir meyve yiyorum

ah canım yaa doğumda bile çok almamışsın tam sınır kiloda almışsın ama doğumdan sonra nasıl aldın o kadar yedirdiler sana tatlıyı tabi süt olsun süt olsun diye çocuğunu da Allah bağışlasın canım ben 28 yaşıma girdim yeni daha evlenemedim bile

canım bende 28 yasındayım ve bekarım aynıyız yani :) bak öteki arkadaslar evlenip cocuk yapmıslar ondan kilolular, bizim senle kesin vermemiz lazım dur daha koca bulucaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…