- 20 Ekim 2009
- 7.083
- 385
- 688
aynen canim 50 59 kilo araliginda olan biri neden zayiflamaya calisircanım bak 50-59 kilo aralıgında olanlar birlikte zayıflasın diye bir baslık var ilk mesajına baktım "bügün sabah yağsız bir tost yedim öğlen yemedim aksamda bamya ile yoğurt" yedim yazıyor bu kadar az yersen zayıf olursun tabi bizde bu kadar az yersek bizde zayıflarız
ben soyle soyleyim kardesim oburca mini popkeklerden 5 6 tane yuttu krakerler,biskivilerBana gore cok iyisin canim yaaaabende simdi soda keyfi yapiyorum. babaannem ile kizim karsimda galeta. cubuk yiyorlar ayyy cubuk. resmen kizimin. bpyunda cok guldum yaaaa 9:
aynen canim 50 59 kilo araliginda olan biri neden zayiflamaya calisir
canım üsenmedim o bölümüde okudum baya resmen aç yasıyorlar ve yazmıslar aclıktan zor uyuyoruz diye, utandım kendimdenbende aksam az yediğim için su an cok acıktım normalde meyve yiyordum bu saatlerde ama vazgectim yemicem eninde sonunda mide alısacak inş
iyi akşamlar canlarımhepinize teşekkür ediyorum dualarınız için
ameliyattan sonra bugün 8.günüm ve baş ağrım ciddi derecede azaldı,zonglamalar devam ediyo okadar,
ama 3 gündür belim feci şekilde acısını hissettiriyo ,ilk günlerde kafamın ağrısından belimi hissetmiyordum,
şimdide belimin acısından kafamın acısını hissedemiyorum o derece,
yatağa bağımlı kaldım resmen,bu kadar acıması ağrıması normalmi belimin bilmiyorum,ama geçiceği günü bekliyorum,hiçbişeyden zevk almıyorum yarabbim çok acım var,
hergece yattığımda yatağıma çok fazlalaşıyo ağrım belimi gevşek bırakamıyorum ve devamlı ağlıyorum,
ben bile bıktım kendimden,eşimi düşünemiyorum,
her işime koşuyo allah razı olsun çok iyi bakıyo bana ve çocuklara,
kendinize iyi bakın bir süre daha aranızda olamıycam sanırım,tek derdim şuanda belimdeki ağrı,ve inanılmaz iştahım açıldı 1 haftadır devamlı yeme halindeyim,ve inanın çok moralim bozuluyo,tartıya çıkmaya korkar oldum,:18:
ama şimdilik umursayamıyorum,önemli olan tek şey sağlığımızmış bunu bu dönemde çok iyi anladım,siz siz olun şükredin kızlar,sağlıksız biz bir hiçiz:18:
Saatler süren uğraşıdan sonra sonunda kilo çizelgemi yapmayı başardım. Çok mutluyum
Saatler süren uğraşıdan sonra sonunda kilo çizelgemi yapmayı başardım. Çok mutluyum
Hayirli olsun rakibem bak unutma kapisacaz haa
ameliyattan sonra bugün 8.günüm ve baş ağrım ciddi derecede azaldı,zonglamalar devam ediyo okadar,
ama 3 gündür belim feci şekilde acısını hissettiriyo ,ilk günlerde kafamın ağrısından belimi hissetmiyordum,
yatağa bağımlı kaldım resmen,bu kadar acıması ağrıması normalmi belimin bilmiyorum,ama geçiceği günü bekliyorum,hiçbişeyden zevk almıyorum yarabbim çok acım var,
hergece yattığımda yatağıma çok fazlalaşıyo ağrım belimi gevşek bırakamıyorum ve devamlı ağlıyorum,
kendinize iyi bakın bir süre daha aranızda olamıycam sanırım,tek derdim şuanda belimdeki ağrı,ve inanılmaz iştahım açıldı 1 haftadır devamlı yeme halindeyim,ve inanın çok moralim bozuluyo,tartıya çıkmaya korkar oldum,:18:
ama şimdilik umursayamıyorum,önemli olan tek şey sağlığımızmış bunu bu dönemde çok iyi anladım,siz siz olun şükredin kızlar,sağlıksız biz bir hiçiz:18: [/QUOTE
Canim cok cok gecmis olsun Rabbim sifa versin agrilarin da gecsin insallah. hep duamdasin aklimdaydin oyle. ne sanslisin ki esin seni ve yavrularini idare etmis. soyledigin gibi hayatta en onemli sey saglik sende simdi sagligininduzelmesine odaklan bence kiloyu falan kafana takma. zaten masallah supersinilham kaynagimsin
Sağol rakibem unutur muyum? :)) cuma gününü iple çekiyorum :)
nasıl yaptın ki ben hiç bilmiyorum ama çok güzel olmus :) ben daha smile bile yapamıyorum
Slm arkadaslar benide araniza alir misiniz 72 kiloyum
O degilde ben cuma gunu nerde tartilacam bilmem annemlerde tarti yok;( olmadi komsulari gezcem artik
hosgeldinizzSlm arkadaslar benide araniza alir misiniz 72 kiloyum
ama şimdilik umursayamıyorum,önemli olan tek şey sağlığımızmış bunu bu dönemde çok iyi anladım,siz siz olun şükredin kızlar,sağlıksız biz bir hiçiz:18:
aynen canim 50 59 kilo araligind
a olan biri neden zayiflamaya calisir
canım üsenmedim o bölümüde okudum baya resmen aç yasıyorlar ve yazmıslar aclıktan zor uyuyoruz diye, utandım kendimdenbende aksam az yediğim için su an cok acıktım normalde meyve yiyordum bu saatlerde ama vazgectim yemicem eninde sonunda mide alısacak inş
dur merak ettim bendeokuyim
Hosgeldiniiizzz))
hosgeldinizz
Tesekkur ediyorummm :)
cok gecmis olsun
dur merak ettim bendeokuyim
kizlar inanmiyorum ya 50 59 kilo araligindakileri okudum ve cok canim sıkıldı
kizin biri diyoki 53 kiloyum muhakkak 50
olmam lazim diyo cok garip geldi bana 0 beden olma gayretindeler sanirim
ve menulerinde hicbise yok neredeyse ayrani bile cay bardagiyla icıyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?