70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi akşamlar canlarımhepinize teşekkür ediyorum dualarınız için

ameliyattan sonra bugün 8.günüm ve baş ağrım ciddi derecede azaldı,zonglamalar devam ediyo okadar,

ama 3 gündür belim feci şekilde acısını hissettiriyo ,ilk günlerde kafamın ağrısından belimi hissetmiyordum,
şimdide belimin acısından kafamın acısını hissedemiyorum o derece,

yatağa bağımlı kaldım resmen,bu kadar acıması ağrıması normalmi belimin bilmiyorum,ama geçiceği günü bekliyorum,hiçbişeyden zevk almıyorum yarabbim çok acım var,
hergece yattığımda yatağıma çok fazlalaşıyo ağrım belimi gevşek bırakamıyorum ve devamlı ağlıyorum,
ben bile bıktım kendimden,eşimi düşünemiyorum,
her işime koşuyo allah razı olsun çok iyi bakıyo bana ve çocuklara,

kendinize iyi bakın bir süre daha aranızda olamıycam sanırım,tek derdim şuanda belimdeki ağrı,ve inanılmaz iştahım açıldı 1 haftadır devamlı yeme halindeyim,ve inanın çok moralim bozuluyo,tartıya çıkmaya korkar oldum,:18:
ama şimdilik umursayamıyorum,önemli olan tek şey sağlığımızmış bunu bu dönemde çok iyi anladım,siz siz olun şükredin kızlar,sağlıksız biz bir hiçiz:18:

Son düzenleme:

Canım dualarımız seninle allah sana bol bol şifalar versin. bel ağrısı konusunda doktorun herhangi bir bilgi vermedi mi yakın zamanda babanem bel ameliyatı oldu ama onunki baya büyük bir ameliyattı ve doktoru yaklaşık ne kadar süre ağrı çekeceğini hatta şiddetine kadar herşeyi detaylı anlatmıştı ve dediği gibi oldu sen de doktoruna sor istersen en doğru bilgiyi o verir
Canım iştahım açıldı demişsin hiç üzülme biraz toparlanınca yine verirsin sağlık herşeyden önemli

Saatler süren uğraşıdan sonra sonunda kilo çizelgemi yapmayı başardım. Çok mutluyum

nasıl yaptın ki ben hiç bilmiyorum ama çok güzel olmus :) ben daha smile bile yapamıyorum

Sağol canım smile ları bende daha öğrenemedim. Yazı karakterininde rengini değiştirdim oldu sonra tekrar değiştirdim. Bu sefer olmadı :)

Çizelgeyide buradan bakarak yaptım :

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=32323&page=143

Adres bu;

http://www.tickerfactory.com/ezticker/ticker_designer.php?type=3

Takıldığın yerde yardımcı olurum :)

Kolay gelsin :)

Slm arkadaslar benide araniza alir misiniz 72 kiloyum
hosgeldinizz

cok gecmis olsun

kizlar inanmiyorum ya 50 59 kilo araligindakileri okudum ve cok canim sıkıldı
kizin biri diyoki 53 kiloyum muhakkak 50
olmam lazim diyo cok garip geldi bana 0 beden olma gayretindeler sanirim
ve menulerinde hicbise yok neredeyse ayrani bile cay bardagiyla icıyolar

Zihinleri hasta onlarin

sabah 10 gibi
avuç içi kadar pastane böreği
çay
12 gibi
4 kuru kayisi
15:00
3/1 simit
18:00
1 kepce yesil mercimek
1 kepce kuru fasulye
1 hindi baget haslama havuc turp salatasi
yogurt 1 isirik köy ekmegi
21:00 sinemada daysnamadim 1 kucuk kare cikolata

karbonhidrat patlamasi yasamisim yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…