ohh ne guzel canim ya yogunluktan canin yemekte istemez. ben gene evde otur yemek ye anca.butun arkadaslarimi tebrik ederim.
bende kendi yediklerimi yazayim bari
sBAH yine 2 dilim ekmek 2 karper domates zeytin ezmesi bir kasik bal yesil cayla beraber
arada bir kac kucuk cukulata kacirdim
oglen yine dunku menum brokoli yagsiz nar eksisiyle haslama sebzeli et( yalniz yasadigim icin pazar gunleri yemek yapip butun hft yiyorum,sirket yemek vermiyor o yuzden hftici yemek tasiyorum)
biraz oncede bir avuc findik kuru uzum yedim.
bu aksam yine kursum var cikmadan aksam yemegi yerine kahvaltilik gevrekli activia yiyecegim.
aynen canım bende öyleyim ben kendimi hiç şoyle incecik göremedim inan çokta yemiyorum ama ekstra dikkat etmem gerekiyor. ben uğrassamda çok zayıf olamam diye düşünüyordum benim 42 beden giyen bir arkadasım vardı 36 beden giyiyor simdi onu görünce dedim demek imkansız değil sadece azmedelim ve yarıda bırakmayalım.
ah canım yaa doğumda bile çok almamışsın tam sınır kiloda almışsın ama doğumdan sonra nasıl aldın o kadar yedirdiler sana tatlıyı tabi süt olsun süt olsun diyeçocuğunu da Allah bağışlasın canım ben 28 yaşıma girdim yeni daha evlenemedim bile
canım bende 28 yasındayım ve bekarım aynıyız yani :) bak öteki arkadaslar evlenip cocuk yapmıslar ondan kilolular, bizim senle kesin vermemiz lazım dur daha koca bulucaz
iyi akşamlar canlarımhepinize teşekkür ediyorum dualarınız için
ameliyattan sonra bugün 8.günüm ve baş ağrım ciddi derecede azaldı,zonglamalar devam ediyo okadar,
ama 3 gündür belim feci şekilde acısını hissettiriyo ,ilk günlerde kafamın ağrısından belimi hissetmiyordum,
şimdide belimin acısından kafamın acısını hissedemiyorum o derece,
yatağa bağımlı kaldım resmen,bu kadar acıması ağrıması normalmi belimin bilmiyorum,ama geçiceği günü bekliyorum,hiçbişeyden zevk almıyorum yarabbim çok acım var,
hergece yattığımda yatağıma çok fazlalaşıyo ağrım belimi gevşek bırakamıyorum ve devamlı ağlıyorum,
ben bile bıktım kendimden,eşimi düşünemiyorum,
her işime koşuyo allah razı olsun çok iyi bakıyo bana ve çocuklara,
kendinize iyi bakın bir süre daha aranızda olamıycam sanırım,tek derdim şuanda belimdeki ağrı,ve inanılmaz iştahım açıldı 1 haftadır devamlı yeme halindeyim,ve inanın çok moralim bozuluyo,tartıya çıkmaya korkar oldum,:18:
ama şimdilik umursayamıyorum,önemli olan tek şey sağlığımızmış bunu bu dönemde çok iyi anladım,siz siz olun şükredin kızlar,sağlıksız biz bir hiçiz:18:
Saatler süren uğraşıdan sonra sonunda kilo çizelgemi yapmayı başardım. Çok mutluyum
iyi akşamlar canlarımhepinize teşekkür ediyorum dualarınız için
ameliyattan sonra bugün 8.günüm ve baş ağrım ciddi derecede azaldı,zonglamalar devam ediyo okadar,
ama 3 gündür belim feci şekilde acısını hissettiriyo ,ilk günlerde kafamın ağrısından belimi hissetmiyordum,
şimdide belimin acısından kafamın acısını hissedemiyorum o derece,
yatağa bağımlı kaldım resmen,bu kadar acıması ağrıması normalmi belimin bilmiyorum,ama geçiceği günü bekliyorum,hiçbişeyden zevk almıyorum yarabbim çok acım var,
hergece yattığımda yatağıma çok fazlalaşıyo ağrım belimi gevşek bırakamıyorum ve devamlı ağlıyorum,
ben bile bıktım kendimden,eşimi düşünemiyorum,
her işime koşuyo allah razı olsun çok iyi bakıyo bana ve çocuklara,
kendinize iyi bakın bir süre daha aranızda olamıycam sanırım,tek derdim şuanda belimdeki ağrı,ve inanılmaz iştahım açıldı 1 haftadır devamlı yeme halindeyim,ve inanın çok moralim bozuluyo,tartıya çıkmaya korkar oldum,:18:
ama şimdilik umursayamıyorum,önemli olan tek şey sağlığımızmış bunu bu dönemde çok iyi anladım,siz siz olun şükredin kızlar,sağlıksız biz bir hiçiz:18:
Saatler süren uğraşıdan sonra sonunda kilo çizelgemi yapmayı başardım. Çok mutluyum
kizlar inanmiyorum ya 50 59 kilo araligindakileri okudum ve cok canim sıkıldı
kizin biri diyoki 53 kiloyum muhakkak 50
olmam lazim diyo cok garip geldi bana 0 beden olma gayretindeler sanirim
ve menulerinde hicbise yok neredeyse ayrani bile cay bardagiyla icıyolar
canım öğlen iyi yediğim için akşam bu kadar yetiyor bir de uzmanlar öğlen yiyin ama akşam hafif yiyin diyorlar acıkıcak gibi olursam 2 saat sonra bir meyve yiyorum
ben buldum canım 3 ay sonra o kervandayımmcanım bende 28 yasındayım ve bekarım aynıyız yani :) bak öteki arkadaslar evlenip cocuk yapmıslar ondan kilolular, bizim senle kesin vermemiz lazım dur daha koca bulucaz
benden sizdenim, selam olsun sizeyaşasın bekarlık
kizlar inanmiyorum ya 50 59 kilo araligindakileri okudum ve cok canim sıkıldı
kizin biri diyoki 53 kiloyum muhakkak 50
olmam lazim diyo cok garip geldi bana 0 beden olma gayretindeler sanirim
ve menulerinde hicbise yok neredeyse ayrani bile cay bardagiyla icıyolar
haklısınız kılar biraz fazla abartıyorlar..boş verin siz onlarıZihinleri hasta onlarin
bencede baya bi beklemişsin canım..hayırlısıyla yuvanı kur inşallahgünaydın millett yarın cuma dikkat edin bugün yediklerinize cuma bildiriminde herkesi eksi görmek istiyorumm sabah tartıldım +600 çıktı nie öyle oldu anlamadım akşam bişeyde yemedim ama tartının yerini değiştirdik ondan olsa gerek su bidonlarıyla ölçmem lazım doğruluğunubildirim yapmayı sakın unutmayın cuma saat kaç olursa olsun muhakkak yapın ctesi sabah yapcam listeyi mesajları kesinlikle unutmayınnn!!
çok geçmiş olsun tuğbacım inşaAllah tez zamnada kavuşursun sağlığına
kız 2 dakkalık iş söyleseydin yardımcı olurduk sana
onlar şaşırmış ya kilolu olduğum için söylemiyorum bende 48 kilo olduğum da bile xs yerine s-m 34 beden yerine de 38 giymek isterdim çok çelimsiz ve çirkin duruyordu kendimi beğenmiyordum ama 58 iken kendimi çok severdimRabbim o günlere dönmeyi nasip etsin
az bile olsa öğünü atlama canım önemli çünkü
ben buldum canım 3 ay sonra o kervandayımm6 sene olcak nerdeyse evlensem koca çocuğum olmuştu oyaladı beni senelerce ben nasıl farketmemişsem
sen daha küçüksün zaten bekle bakim
günaydın canım..gunaydin kizlar nasilsiniz
haklısınız kılar biraz fazla abartıyorlar..boş verin siz onları
bencede baya bi beklemişsin canım..hayırlısıyla yuvanı kur inşallah
günaydın canım..
sen nasılsın..
günaydın zerracım.şu an 1 kilo gibi görünüyor,harfi harfine de yaptım ama nerde öyle 1.5-2 kilo.günaydın millet...
keyifler iyidir inşallah cumaya 1 kala..
bende dün gribe yakalandım..
bu gece sabahlar olmadı bi türlü
rabbim herkese şifalar versin
insan hasta olunca sağlığın değerini anlıyor..
rosa sanada günaydın canım..
detoks sonucun ne oldu
Günaydıınnnkahaltimi yaptim aksamdan beri actim
günaydın zerracım.şu an 1 kilo gibi görünüyor,harfi harfine de yaptım ama nerde öyle 1.5-2 kilo.
neyse hayatımda ilk kez denemiş oldum bu tarz bir şeyi.demek ki bünyeye göre farklılık gösteriyor.ben yavaş kilo alırım yavaş veririm,1 kilo aslında çok iyi bir rakam benim için,şikayet etmemem lazım.allah bereket versin.
meri sen beni görseydin,midem sırtıma yapışmıştı,rüyamda çikolata şeker yiyordum.bir ısırık alıp bırakıyordum.rüyada bile diyete devam.
ayran detoksunu ilk kez mi yaptin
evet.sanırım ki son kez aynı zamanda.
benden sizdenim, selam olsun sizeyaşasın bekarlık
Allah çok çok yardımcı olsun, sağlık sorunları zor iş, en kısa sürede ağrıların diner inş. Allah bütün sağlık sorunu olanların yardımcısı olsun. çok çok geçmiş olsun tekrardan.
o nasıl oluyor, nereye yapıyoruz onu, kk hesabımızda bi yere mi? anlamadım bi şey
göz hep kiloyla alakalı şeyleri yakalıyor,kusura bakma zerra,geçmiş olsun,evdekilere geçmeden atlatırsın inşallah.günaydın millet...
keyifler iyidir inşallah cumaya 1 kala..
bende dün gribe yakalandım..
bu gece sabahlar olmadı bi türlü
rabbim herkese şifalar versin
insan hasta olunca sağlığın değerini anlıyor..
rosa sanada günaydın canım..
detoks sonucun ne oldu
bende bu aksam hazirlayip yarin baslamayi dusunuyorum? tadi guzel mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?