70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ohh ne guzel canim ya yogunluktan canin yemekte istemez. ben gene evde otur yemek ye anca.

42 beden cok mu???

benden sizdenim, selam olsun size yaşasın bekarlık

Allah çok çok yardımcı olsun, sağlık sorunları zor iş, en kısa sürede ağrıların diner inş. Allah bütün sağlık sorunu olanların yardımcısı olsun. çok çok geçmiş olsun tekrardan.

Saatler süren uğraşıdan sonra sonunda kilo çizelgemi yapmayı başardım. Çok mutluyum

o nasıl oluyor, nereye yapıyoruz onu, kk hesabımızda bi yere mi? anlamadım bi şey

günaydın millett yarın cuma dikkat edin bugün yediklerinize cuma bildiriminde herkesi eksi görmek istiyorumm sabah tartıldım +600 çıktı nie öyle oldu anlamadım akşam bişeyde yemedim ama tartının yerini değiştirdik ondan olsa gerek su bidonlarıyla ölçmem lazım doğruluğunu bildirim yapmayı sakın unutmayın cuma saat kaç olursa olsun muhakkak yapın ctesi sabah yapcam listeyi mesajları kesinlikle unutmayınnn!!

çok geçmiş olsun tuğbacım inşaAllah tez zamnada kavuşursun sağlığına

Saatler süren uğraşıdan sonra sonunda kilo çizelgemi yapmayı başardım. Çok mutluyum

kız 2 dakkalık iş söyleseydin yardımcı olurduk sana

onlar şaşırmış ya kilolu olduğum için söylemiyorum bende 48 kilo olduğum da bile xs yerine s-m 34 beden yerine de 38 giymek isterdim çok çelimsiz ve çirkin duruyordu kendimi beğenmiyordum ama 58 iken kendimi çok severdim Rabbim o günlere dönmeyi nasip etsin

canım öğlen iyi yediğim için akşam bu kadar yetiyor bir de uzmanlar öğlen yiyin ama akşam hafif yiyin diyorlar acıkıcak gibi olursam 2 saat sonra bir meyve yiyorum

az bile olsa öğünü atlama canım önemli çünkü

canım bende 28 yasındayım ve bekarım aynıyız yani :) bak öteki arkadaslar evlenip cocuk yapmıslar ondan kilolular, bizim senle kesin vermemiz lazım dur daha koca bulucaz
ben buldum canım 3 ay sonra o kervandayımm 6 sene olcak nerdeyse evlensem koca çocuğum olmuştu oyaladı beni senelerce ben nasıl farketmemişsem
benden sizdenim, selam olsun size yaşasın bekarlık

sen daha küçüksün zaten bekle bakim

günaydın kızlar.
triendy çok üzüldüm güzelim,inşallah en kısa sürede sıkıntın son bulur da rahatlarsın.allah elden ayaktan düşürmesin insanı.gerçekten her işin başı sağlık.bu operasyonu ben de olmayı düşünüyordum,sen böyle yazınca vazgeçer gibi oldum.

Zihinleri hasta onlarin
haklısınız kılar biraz fazla abartıyorlar..boş verin siz onları
bencede baya bi beklemişsin canım..hayırlısıyla yuvanı kur inşallah
gunaydin kizlar nasilsiniz
günaydın canım..
sen nasılsın..

günaydın millet...
keyifler iyidir inşallah cumaya 1 kala..

bende dün gribe yakalandım..
bu gece sabahlar olmadı bi türlü
rabbim herkese şifalar versin
insan hasta olunca sağlığın değerini anlıyor..

rosa sanada günaydın canım..
detoks sonucun ne oldu

günaydın zerracım.şu an 1 kilo gibi görünüyor,harfi harfine de yaptım ama nerde öyle 1.5-2 kilo.
neyse hayatımda ilk kez denemiş oldum bu tarz bir şeyi.demek ki bünyeye göre farklılık gösteriyor.ben yavaş kilo alırım yavaş veririm,1 kilo aslında çok iyi bir rakam benim için,şikayet etmemem lazım.allah bereket versin.
Günaydıınnn kahaltimi yaptim aksamdan beri actim

meri sen beni görseydin,midem sırtıma yapışmıştı,rüyamda çikolata şeker yiyordum.bir ısırık alıp bırakıyordum.rüyada bile diyete devam.

akşam için kolay sindirilip sabaha tartıya yansımayacak yemek önerisi istiyorum sizden.
ne yesem şu bir kiloyu geri almış görünmem acaba.:44:

ayran detoksunu ilk kez mi yaptin

canım şu mesajların altında görünen kilomuzu gösteren resimli çizelge

][/QUOTE]

kız 2 dakkalık iş söyleseydin yardımcı olurduk sana ][/QUOTE]

:)))) keşke söyleseymişim deli oldum valla :)))) :

göz hep kiloyla alakalı şeyleri yakalıyor,kusura bakma zerra,geçmiş olsun,evdekilere geçmeden atlatırsın inşallah.
bende bu aksam hazirlayip yarin baslamayi dusunuyorum? tadi guzel mi

tuzsuz olduğu için bana hitap etmedi.ama zerra seviyordu tadını.kişiye göre değişir yani.
ben bayağı bir süre nohut,mercimek görmek istemiyorum.

herkese günaydın :)

sabah bir saatlik yürüyüşten sonra

2 dilim tam buğday ekmek ( dilimler sanki biraz büyük gibiydi)

biraz peynir,

tereyağı,

domates,

çay,

sabah tartıldım 100 gr. fazla çıktım. (Akşam bir şeyler atıştırmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…