70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın kizlaaar nasilsiniz bakim valla ben süperim cumartesinde beri geziyorum tozuyorum yiyorum içiyorumbu hafta kesin keeesinnn artıdayim maalesef

Ama bu bana çok iyi geldi yarın evime geri dönucegim inşallah haftaya daha dikkat edeceğim herkess çok zayıflamışsin çok güzel olmuşsun dedi buda beni çok memnun et onlar beni bide 5 lili rakamda görecekler ins

Hadin kendinizeee çok çok iyi bakın yarından sonra daha sık girerim ınş allaha emanet olun hepinizi öptüm

motivasyon full demek canim. bu azimle haftaya cok iyi kilo verirsin. optum

Canim cok sevindim senin adina Allah mutlu mesut etsin ben tek kaldim desene :)

haklısınız kılar biraz fazla abartıyorlar..boş verin siz onları

bencede baya bi beklemişsin canım..hayırlısıyla yuvanı kur inşallah

günaydın canım..
sen nasılsın..
çok teşekkür ederim bende çok iyiyim yarın sabah tartılacam bakalım kaç çıkıcam uff inşallah zayıflamışımdırr

Gunaydin kizlar,
Dun 50-59 araligindakilari okuyunca fena gaza geldim. Aksam yedigim elma ile sutu icmedim acliktan uyiyamadim o baska tabi ama sabah kalktigimda ac degildim simdi cok hafif bir kahvalti yaptim ekmek yemiyorum ogleni iyi yicem yine aksam sadece corba size de yediklerimi yazdigimdan cok daha fasla dikkat ediyorm :)
Bu arada telefondan girmenin kolay bir yolu var mi uygulama gibi indirilebiliyor mu

Canim cok sevindim senin adina Allah mutlu mesut etsin ben tek kaldim desene :)
darısı başına canım ama üzülme tek değilsin canımm
canım bende indirdim uygulamayı ama çalışmadı diye sildim var normalde uygulama yani

tugbacim cok gecmis olsun Allah acil sifalar versin en onemlisi saglik sen takma kilolari sen zaten verirsin once bi iyileste

70 79 topiginin eskileri ben geldim Hemde 66kiloyla kurkcu dukkanindayim tekrardanaylardir kkye girmiyorum nerdeyse buralardan ayrilinca tekrardan birsuru Kilo aldim arada buraya gelmek lazimmis ama cocuklar okadar zorluyolarki gece 1den once oturamiyorum nerdeyse tabi pasam gece kalkip kendine baktiriyor ama neyse

kimler kaldi eskilerden suzi istedigi kiloya indimi ve tabi tum eski arkadaslar

hoşgeldin canım türkiyeye gidip gelcem topiğe dedin gidiş o gidiş Suzi aynı kiloda canım veremedi henüz bi tuğba ile minderbob istirlıydı onlar veriyordu her hafta ikisi de uğramıyor şuan suzimin yeri değişmişti işyerinde yoğunluğu vardı ama minderbobu bilmiyorum bi anda kayboldu:26:

selam kızlar.
size yazdığımdan beri yeni oturuyorum.
evi toplayıp,süpürdüm.mutfağımı temizledim.
baktım işlerim bitti,hava da güzel,aldım çocukları,gezdik biraz.
markete uğrayıp bir kaç eksiğimi aldım,arkadaşın biri form çay önermişti,tuvalet konusunda yardımcı diye,onu da aldım,içeceğim birazdan.içinde sinemaki varmış,uyarayım,devamlı kullanımı bağırsak tembelliğine yol açar.arada içilebilir tabii.
namaz,spor,yemek yap derken akşam olur zaten.
akşama çok bol yeşillikli kısır yapacağım,yanına ek bir şeyler de yaparım ama ben yemem.
başka hafif yemek gelmedi aklıma tartı öncesi.siz neler yiyorsunuz bu akşam,bir yazın hele.

selam rosado cum evet fena degilim dun enson burada yedim sayilir aksam annemlere gitti 9 gibi sadece bir muz ve bir kurabiye yedim yorgunluktan uyudum kaldim.
bu sabah biraz buyukce bir sandvic yedim

oglen 40-50 gr ekmekle zeytinyagli enginar ve yanindada ayran ictim.

Tahlil sonuclarim cikti insulin direncim varmis dr gliffor verdi yarin sabah basliyacagim.belki tatli krizime birazda olsa engel olur.

aksamada arkadasimla bulusacagim salatamsi birseyler yiyebilirim.

yani istenince oluyormuş,sen buna en güzel örneksin.
şu insülin direnci testini ben de mi yaptırsam ne.:44:

haklisin canim kendimi kendim dovuyorum bak
cok fazla seyle ugrastim gelince bikere yazmistim ucagi kacirdim ertesi gune kaldim diye gordunmu bilmiyorum devamli sorunlar cikti ailevi ha suan nasil dersen eh iste kilodan once baska onceliklerim oldu depresyondanda yedimde yedim ama yemek degil gece 1den sonra cips misir borek kek ciko Kilo yapan ne varsa onlardan cocuklarda biliyosun ikiside kucuk basetmesi zor kizimin wcsini ogretiyorum son 3 haftadir ne zor surecmis her 2dakikada bir sor gotur bazen yapar bazen yapmaz yere yapar
ay ne dertliymisim bende
simdi bi baktim aldigim pardesuler olmuyor nerdeyse bende tekrar vereyim su kilolari dedim ayda 7kilo verdiren diyeti yapiyorum dun basladim bakalim ise yariycakmi
tabi bide kendine bakmayan esim dalga gecmeye baslayinca mecbur bidaha basladim benim 10 Kilo onun 30 Kilo fazlasi var gormuyor

yani istenince oluyormuş,sen buna en güzel örneksin.
şu insülin direnci testini ben de mi yaptırsam ne.:44:

bence supheleniyorsan yaptir 2012 de yaptirmistim vardi dr ilaca pek gerek yok biraz kilo ver gecer demisti veremedim tabiki
2013te yaptirdim cikmadi ki daha kiloluydum laboratuar farkida olabilir.
bugun itibariyla yine var ama bu sefer ilac kullanicam dr 3 ay kullan yeniden tahlil yaptir dedi.tabi yaninda yediklerine dikkat et egzersiz yap falanda dedi.

bu haftada salsa kursuna yazilacagim,yani egzersizi boyle tamamlarim.

Yas ilerledikce kilo vermekte zorlasiyor, goruntu cirkinlesiyor, giydiklerin olmuyor.
bekarim ve maalesef erkeklerin gorsel oldugunu dusunuyorum enazindan ilk etapta.
artik birseyler yapmak lazim

kısır iyi fikir miş bende yapayim bari

23 yaşındayım daha doğrusu yeni yıl ile 24 oldum,marta da az kaldı ama hala 23de kalmayı tercih ediyorum. küçüleyim de cebinize gireyim eh size göre ufak kalıyorum tabi
yaşıtlarımdan bi ben kaldım evlenmeyen, yüksek lisans yapmıyor olsaydım evlenirdim bende
artı bi bölüm daha yüksek lisans yapmayı planlıyorum, yaş olcak 30 ben hala okuyorum, kariyer derdine düşmekten evde kalıcam vallahi ahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…