- 29 Mart 2013
- 7.371
- 288
- 128
dilek merhaba,az önce aklımdan geçiyordun,ne zaman dönecek diye.
hoşgeldin.
Günaydın kizlaaar nasilsiniz bakim valla ben süperim cumartesinde beri geziyorum tozuyorum yiyorum içiyorumbu hafta kesin keeesinnn artıdayim maalesef
Ama bu bana çok iyi geldi yarın evime geri dönucegim inşallah haftaya daha dikkat edeceğim herkess çok zayıflamışsin çok güzel olmuşsun dedi buda beni çok memnun et onlar beni bide 5 lili rakamda görecekler ins
Hadin kendinizeee çok çok iyi bakın yarından sonra daha sık girerim ınş allaha emanet olun hepinizi öptüm
günaydın millett yarın cuma dikkat edin bugün yediklerinize cuma bildiriminde herkesi eksi görmek istiyorumm sabah tartıldım +600 çıktı nie öyle oldu anlamadım akşam bişeyde yemedim ama tartının yerini değiştirdik ondan olsa gerek su bidonlarıyla ölçmem lazım doğruluğunubildirim yapmayı sakın unutmayın cuma saat kaç olursa olsun muhakkak yapın ctesi sabah yapcam listeyi mesajları kesinlikle unutmayınnn!!
çok geçmiş olsun tuğbacım inşaAllah tez zamnada kavuşursun sağlığına
kız 2 dakkalık iş söyleseydin yardımcı olurduk sana
onlar şaşırmış ya kilolu olduğum için söylemiyorum bende 48 kilo olduğum da bile xs yerine s-m 34 beden yerine de 38 giymek isterdim çok çelimsiz ve çirkin duruyordu kendimi beğenmiyordum ama 58 iken kendimi çok severdimRabbim o günlere dönmeyi nasip etsin
az bile olsa öğünü atlama canım önemli çünkü
ben buldum canım 3 ay sonra o kervandayımm6 sene olcak nerdeyse evlensem koca çocuğum olmuştu oyaladı beni senelerce ben nasıl farketmemişsem
sen daha küçüksün zaten bekle bakim
çok teşekkür ederim bende çok iyiyim yarın sabah tartılacam bakalım kaç çıkıcam uff inşallah zayıflamışımdırrhaklısınız kılar biraz fazla abartıyorlar..boş verin siz onları
bencede baya bi beklemişsin canım..hayırlısıyla yuvanı kur inşallah
günaydın canım..
sen nasılsın..
darısı başına canım ama üzülme tek değilsin canımmCanim cok sevindim senin adina Allah mutlu mesut etsin ben tek kaldim desene :)
canım bende indirdim uygulamayı ama çalışmadı diye sildim var normalde uygulama yaniGunaydin kizlar,
Dun 50-59 araligindakilari okuyunca fena gaza geldim. Aksam yedigim elma ile sutu icmedim acliktan uyiyamadim o baska tabi ama sabah kalktigimda ac degildim simdi cok hafif bir kahvalti yaptim ekmek yemiyorum ogleni iyi yicem yine aksam sadece corba size de yediklerimi yazdigimdan cok daha fasla dikkat ediyorm :)
Bu arada telefondan girmenin kolay bir yolu var mi uygulama gibi indirilebiliyor mu
iyi akşamlar canlarımhepinize teşekkür ediyorum dualarınız için
ameliyattan sonra bugün 8.günüm ve baş ağrım ciddi derecede azaldı,zonglamalar devam ediyo okadar,
ama 3 gündür belim feci şekilde acısını hissettiriyo ,ilk günlerde kafamın ağrısından belimi hissetmiyordum,
şimdide belimin acısından kafamın acısını hissedemiyorum o derece,
yatağa bağımlı kaldım resmen,bu kadar acıması ağrıması normalmi belimin bilmiyorum,ama geçiceği günü bekliyorum,hiçbişeyden zevk almıyorum yarabbim çok acım var,
hergece yattığımda yatağıma çok fazlalaşıyo ağrım belimi gevşek bırakamıyorum ve devamlı ağlıyorum,
ben bile bıktım kendimden,eşimi düşünemiyorum,
her işime koşuyo allah razı olsun çok iyi bakıyo bana ve çocuklara,
kendinize iyi bakın bir süre daha aranızda olamıycam sanırım,tek derdim şuanda belimdeki ağrı,ve inanılmaz iştahım açıldı 1 haftadır devamlı yeme halindeyim,ve inanın çok moralim bozuluyo,tartıya çıkmaya korkar oldum,:18:
ama şimdilik umursayamıyorum,önemli olan tek şey sağlığımızmış bunu bu dönemde çok iyi anladım,siz siz olun şükredin kızlar,sağlıksız biz bir hiçiz:18:
tugbacim cok gecmis olsun Allah acil sifalar versin en onemlisi saglik sen takma kilolari sen zaten verirsin once bi iyileste
70 79 topiginin eskileri ben geldim Hemde 66kiloyla kurkcu dukkanindayim tekrardanaylardir kkye girmiyorum nerdeyse buralardan ayrilinca tekrardan birsuru Kilo aldim arada buraya gelmek lazimmis ama cocuklar okadar zorluyolarki gece 1den once oturamiyorum nerdeyse tabi pasam gece kalkip kendine baktiriyor ama neyse
kimler kaldi eskilerden suzi istedigi kiloya indimi ve tabi tum eski arkadaslar
ohh ne guzel canim ya yogunluktan canin yemekte istemez. ben gene evde otur yemek ye anca.
selam rosado cum evet fena degilim dun enson burada yedim sayilir aksam annemlere gitti 9 gibi sadece bir muz ve bir kurabiye yedim yorgunluktan uyudum kaldim.
bu sabah biraz buyukce bir sandvic yedim
oglen 40-50 gr ekmekle zeytinyagli enginar ve yanindada ayran ictim.
Tahlil sonuclarim cikti insulin direncim varmis dr gliffor verdi yarin sabah basliyacagim.belki tatli krizime birazda olsa engel olur.
aksamada arkadasimla bulusacagim salatamsi birseyler yiyebilirim.
hoşgeldin canım türkiyeye gidip gelcem topiğe dedin gidiş o gidişSuzi aynı kiloda canım veremedi henüz bi tuğba ile minderbob istirlıydı onlar veriyordu her hafta ikisi de uğramıyor şuan suzimin yeri değişmişti işyerinde yoğunluğu vardı ama minderbobu bilmiyorum bi anda kayboldu:26:
yani istenince oluyormuş,sen buna en güzel örneksin.
şu insülin direnci testini ben de mi yaptırsam ne.:44:
yok ya istemez olur mu aklim yemekte daha cok tatlilarda yeme sende aklina geldikce hareket et birseyleri topla temizle dizi seyret kafani o an baska seye yonelt yani
selam kızlar.
size yazdığımdan beri yeni oturuyorum.
evi toplayıp,süpürdüm.mutfağımı temizledim.
baktım işlerim bitti,hava da güzel,aldım çocukları,gezdik biraz.
markete uğrayıp bir kaç eksiğimi aldım,arkadaşın biri form çay önermişti,tuvalet konusunda yardımcı diye,onu da aldım,içeceğim birazdan.içinde sinemaki varmış,uyarayım,devamlı kullanımı bağırsak tembelliğine yol açar.arada içilebilir tabii.
namaz,spor,yemek yap derken akşam olur zaten.
akşama çok bol yeşillikli kısır yapacağım,yanına ek bir şeyler de yaparım ama ben yemem.
başka hafif yemek gelmedi aklıma tartı öncesi.siz neler yiyorsunuz bu akşam,bir yazın hele.
günaydın millett yarın cuma dikkat edin bugün yediklerinize cuma bildiriminde herkesi eksi görmek istiyorumm sabah tartıldım +600 çıktı nie öyle oldu anlamadım akşam bişeyde yemedim ama tartının yerini değiştirdik ondan olsa gerek su bidonlarıyla ölçmem lazım doğruluğunubildirim yapmayı sakın unutmayın cuma saat kaç olursa olsun muhakkak yapın ctesi sabah yapcam listeyi mesajları kesinlikle unutmayınnn!!
çok geçmiş olsun tuğbacım inşaAllah tez zamnada kavuşursun sağlığına
kız 2 dakkalık iş söyleseydin yardımcı olurduk sana
onlar şaşırmış ya kilolu olduğum için söylemiyorum bende 48 kilo olduğum da bile xs yerine s-m 34 beden yerine de 38 giymek isterdim çok çelimsiz ve çirkin duruyordu kendimi beğenmiyordum ama 58 iken kendimi çok severdimRabbim o günlere dönmeyi nasip etsin
az bile olsa öğünü atlama canım önemli çünkü
ben buldum canım 3 ay sonra o kervandayımm6 sene olcak nerdeyse evlensem koca çocuğum olmuştu oyaladı beni senelerce ben nasıl farketmemişsem
sen daha küçüksün zaten bekle bakim
canım şu mesajların altında görünen kilomuzu gösteren resimli çizelge
ben kimsede göremiyorum öyle bi şey, yapmadınız mı yoksa bende imza ayarları mı kapalı acaba?
öyleyse nası açıcam onu? :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?