---
işte oradaki başlıkta kimsenin imzasında göremiyorum ben bunu, yapanlarda yani. ben yapsam kendimde de göremicem demekki
genelde forumlarda imza ayarları oluyor, görünebilirlik ayarları, o kısımı kontrol edeyim ama nerede olduğunu bilmiyorum
o çizelgeyi yaptıktan sonra aşağıdaki adreste çizelge: yazan yere linki yapıştırıyorsun. ve kaydediyorsun .bu kadar
http://www.kadinlarkulubu.com/profile.php?do=editprofile
ha anladım canım, bu gece yapayım olmazsa başını ağrıtayım yineteşekkür ederim
allah başka dert vermesin güzelim,dertsiz insan mı var.haklisin canimkendimi kendim dovuyorum bak
cok fazla seyle ugrastim gelince bikere yazmistim ucagi kacirdim ertesi gune kaldim diye gordunmu bilmiyorum devamli sorunlar cikti ailevi ha suan nasil dersen eh iste kilodan once baska onceliklerim oldu depresyondanda yedimde yedim ama yemek degil gece 1den sonra cips misir borek kek ciko Kilo yapan ne varsa onlardan cocuklarda biliyosun ikiside kucuk basetmesi zor kizimin wcsini ogretiyorum son 3 haftadir ne zor surecmis her 2dakikada bir sor gotur bazen yapar bazen yapmaz yere yapar
ay ne dertliymisim bende
simdi bi baktim aldigim pardesuler olmuyor nerdeyse bende tekrar vereyim su kilolari dedim ayda 7kilo verdiren diyeti yapiyorum dun basladim bakalim ise yariycakmi
tabi bide kendine bakmayan esim dalga gecmeye baslayinca mecbur bidaha basladim benim 10 Kilo onun 30 Kilo fazlasi var gormuyor
evet nuttycim,yaş var ya kilodaki en zorlu unsurlardan.benim gibi 3 tane de doğurduysan toparlamak zor ama imkansız değil.bence supheleniyorsan yaptir 2012 de yaptirmistim vardi dr ilaca pek gerek yok biraz kilo ver gecer demisti veremedim tabiki
2013te yaptirdim cikmadi ki daha kiloluydum laboratuar farkida olabilir.
bugun itibariyla yine var ama bu sefer ilac kullanicam dr 3 ay kullan yeniden tahlil yaptir dedi.tabi yaninda yediklerine dikkat et egzersiz yap falanda dedi.
bu haftada salsa kursuna yazilacagim,yani egzersizi boyle tamamlarim.
Yas ilerledikce kilo vermekte zorlasiyor, goruntu cirkinlesiyor, giydiklerin olmuyor.
bekarim ve maalesef erkeklerin gorsel oldugunu dusunuyorum enazindan ilk etapta.
artik birseyler yapmak lazim
ben de fikir alayım sizlerden ama çalıp gitmek olmaz.kısır iyi fikir miş bende yapayim bari
23 yaşındayım daha doğrusu yeni yıl ile 24 oldum,marta da az kaldıama hala 23de kalmayı tercih ediyorum. küçüleyim de cebinize gireyim eh size göre ufak kalıyorum tabi
yaşıtlarımdan bi ben kaldım evlenmeyen, yüksek lisans yapmıyor olsaydım evlenirdim bende
artı bi bölüm daha yüksek lisans yapmayı planlıyorum, yaş olcak 30 ben hala okuyorum, kariyer derdine düşmekten evde kalıcam vallahi ahaha
allah başka dert vermesin güzelim,dertsiz insan mı var.
çocuklar da er geç büyüp gidecek,2 kişi kalacağız yine.
büyük ihtimal bu günlerimizi özleyeceğiz nostalji yapıp.
o yüzden biraz rahat olmakta,elden geleni yapıp,gerisini allah a bırakmak ta fayda var.
hoşgeldin bu arada..
evet nuttycim,yaş var ya kilodaki en zorlu unsurlardan.benim gibi 3 tane de doğurduysan toparlamak zor ama imkansız değil.
dün kızıma diyorum,bir süre sonra öyle forma gireceğim ki beni ablan sanacaklar diye.
anne ama hırs yaptın diyor.
ben de fikir alayım sizlerden ama çalıp gitmek olmaz.
kızlarım için düşündüğüm en erken evlilik yaşı 24-25,bunun üstü olabilir ama altı olmasını hiç istemem.
ben 19 yaşımda evlendim[kararımdan pişman değilim şükür ]ama çocuklarımın küçük yaşta sorumluluk alıp,gençliklerini kaçırmalarını istemiyorum.gezsinler,tozsunlar,hayatı deneyimlesinler,okusunlar,çalışsınlar.birinin eşi ve annesi olmadan önce kendileri olsunlar istiyorum.tabii bunlar benim düşüncelerim,hayat ne getirir bilinmez.
o yüzden biraz rahat olmakta,elden geleni yapıp,gerisini allah a bırakmak ta fayda var.
hoşgeldin bu arada..
evet nuttycim,yaş var ya kilodaki en zorlu unsurlardan.benim gibi 3 tane de doğurduysan toparlamak zor ama imkansız değil.
dün kızıma diyorum,bir süre sonra öyle forma gireceğim ki beni ablan sanacaklar diye.
masallah rosada 3 cocuk ha,ben gecen sene 79 lari gordum ay birde ustune hamile kalsam kesin 100 olurdum aman allahim diyorum.
:13:aynen öyle.kesinlikle sana katılıyorum rosado, bana da en iyi yaş 26 geliyor, 25 veya 27 değil de neden 26 bilmiyorum ama, o yaş çok cazip geliyor bana, ama 23 yaş öncesi gerçekten erken özellikle biyolojik açıdan, bi bayan vücudunun evlilik için hazır olması gereken büyümenin, gelişmesinin tamamlanması 23 yaşında gerçekleşiyor çünkü. tabi bunun yaşını yaşama kısımları da var dediğin gibi ama oralara hiç girmiyorum.
kızlar erkenden evlenmeyin, koca kaçmıyor
hoşgeldin bu arada..
masallah rosada 3 cocuk ha,ben gecen sene 79 lari gordum ay birde ustune hamile kalsam kesin 100 olurdum aman allahim diyorum.
olsun güzelim,o zaman mazeretin oluyor.ben 3 ünde de hiiiç sıkmadım kendimi.hayatımın en rahat dönemleriydi yeme içme açısından.
bugün ne yedim:
sabah 2 bardak su
kahvaltı
domates,salatalık,biber
2 ince dilim k. ekmek,çay
bal,zeytin,peynir,lor.[öff yaz yaz bitmedi ama miktarlar az,çeşit çok]
ara badem
öğle
1 minik kase meyveli müsli
form çay
ara yok
akşam
kısır[az yağlı],söğüş domates,salatalık,biber
az kornişon turşu,çay.
su şimdilik 1.5 litre.
1 saate kadar spor yapınca miktar 2-2.5 u bulur inşallah.
hepinizi öpüyorum,iyi akşamlar canlar.
Kisiye göre değişir canım.bende bu aksam hazirlayip yarin baslamayi dusunuyorum? tadi guzel mi
Sağol canım geçer gider inşallah çabucakgöz hep kiloyla alakalı şeyleri yakalıyor,kusura bakma zerra,geçmiş olsun,evdekilere geçmeden atlatırsın inşallah.
tuzsuz olduğu için bana hitap etmedi.ama zerra seviyordu tadını.kişiye göre değişir yani.
ben bayağı bir süre nohut,mercimek görmek istemiyorum.
Ne güzel mis gibi olmuştur evinselam kızlar.
size yazdığımdan beri yeni oturuyorum.
evi toplayıp,süpürdüm.mutfağımı temizledim.
baktım işlerim bitti,hava da güzel,aldım çocukları,gezdik biraz.
markete uğrayıp bir kaç eksiğimi aldım,arkadaşın biri form çay önermişti,tuvalet konusunda yardımcı diye,onu da aldım,içeceğim birazdan.içinde sinemaki varmış,uyarayım,devamlı kullanımı bağırsak tembelliğine yol açar.arada içilebilir tabii.
namaz,spor,yemek yap derken akşam olur zaten.
akşama çok bol yeşillikli kısır yapacağım,yanına ek bir şeyler de yaparım ama ben yemem.
başka hafif yemek gelmedi aklıma tartı öncesi.siz neler yiyorsunuz bu akşam,bir yazın hele.
Ben de istemem erken evlensin ama dediğin gibi zaman ne getirir bilinmezallah başka dert vermesin güzelim,dertsiz insan mı var.
hoşgeldin bu arada..
ben de fikir alayım sizlerden ama çalıp gitmek olmaz.
kızlarım için düşündüğüm en erken evlilik yaşı 24-25,bunun üstü olabilir ama altı olmasını hiç istemem.
ben 19 yaşımda evlendim[kararımdan pişman değilim şükür ]ama çocuklarımın küçük yaşta sorumluluk alıp,gençliklerini kaçırmalarını istemiyorum.gezsinler,tozsunlar,hayatı deneyimlesinler,okusunlar,çalışsınlar.birinin eşi ve annesi olmadan önce kendileri olsunlar istiyorum.tabii bunlar benim düşüncelerim,hayat ne getirir bilinmez.
Biraz öyle olmuş. Ama o da olur niye olmasınyesil mercimek haslamistim, soganini kavurmadan 1 kase yogurda 1 kasik haslanmis mercimek koyup yedim. ayran detoksuna girmez bu heralde. malzemeden calmis gördüm kendimi :)
bende bıktım bu kilolardan sigarayı bıraktım 70 den 76.5 yükseldimm hem siğarayı bırak hem yemeyi bırak zor geliyor eşimde kilolu oda şu çıkan ilacı kullanalım diyor offf kolay yol ama zararlı mı acaba
İyi akşamlar kızlar
İki gündür doğru düzgün giremedim nete ama diyeti bozmadım kaçamak yapmadım misafirlikteydim ve gelen ikramları çaktırmadan kızıma yedirdim
Bu günkü menüm
Sabah
3 zeytin
1 kk peynir
1 kupa şekersiz adaçayı
Yarım çay bardağı portakal suyu
Ara
Çeyrek muz
Öğle gecikmeli(3.00) civarı
Yarım kase çorba
4 yemek kaşığı nohutlu pilav
Birkaç parça kuşbaşı büyüklüğünde tavuk eti
Ara
Bir bardak çay
Akşam
Yemek yiyemem zaten tokum belki yeşilçay içerim
Boğazım hala tam düzelemedi suyu bile zor yutuyorum
bende bıktım bu kilolardan sigarayı bıraktım 70 den 76.5 yükseldimm hem siğarayı bırak hem yemeyi bırak zor geliyor eşimde kilolu oda şu çıkan ilacı kullanalım diyor offf kolay yol ama zararlı mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?