70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

o çizelgeyi yaptıktan sonra aşağıdaki adreste çizelge: yazan yere linki yapıştırıyorsun. ve kaydediyorsun .bu kadar

http://www.kadinlarkulubu.com/profile.php?do=editprofile

allah başka dert vermesin güzelim,dertsiz insan mı var.
çocuklar da er geç büyüp gidecek,2 kişi kalacağız yine.
büyük ihtimal bu günlerimizi özleyeceğiz nostalji yapıp.
o yüzden biraz rahat olmakta,elden geleni yapıp,gerisini allah a bırakmak ta fayda var.
hoşgeldin bu arada..
evet nuttycim,yaş var ya kilodaki en zorlu unsurlardan.benim gibi 3 tane de doğurduysan toparlamak zor ama imkansız değil.
dün kızıma diyorum,bir süre sonra öyle forma gireceğim ki beni ablan sanacaklar diye.
anne ama hırs yaptın diyor.
kısır iyi fikir miş bende yapayim bari
ben de fikir alayım sizlerden ama çalıp gitmek olmaz.

kızlarım için düşündüğüm en erken evlilik yaşı 24-25,bunun üstü olabilir ama altı olmasını hiç istemem.
ben 19 yaşımda evlendim[kararımdan pişman değilim şükür ]ama çocuklarımın küçük yaşta sorumluluk alıp,gençliklerini kaçırmalarını istemiyorum.gezsinler,tozsunlar,hayatı deneyimlesinler,okusunlar,çalışsınlar.birinin eşi ve annesi olmadan önce kendileri olsunlar istiyorum.tabii bunlar benim düşüncelerim,hayat ne getirir bilinmez.

yesil mercimek haslamistim, soganini kavurmadan 1 kase yogurda 1 kasik haslanmis mercimek koyup yedim. ayran detoksuna girmez bu heralde. malzemeden calmis gördüm kendimi :)

kesinlikle sana katılıyorum rosado, bana da en iyi yaş 26 geliyor, 25 veya 27 değil de neden 26 bilmiyorum ama, o yaş çok cazip geliyor bana, ama 23 yaş öncesi gerçekten erken özellikle biyolojik açıdan, bi bayan vücudunun evlilik için hazır olması gereken büyümenin, gelişmesinin tamamlanması 23 yaşında gerçekleşiyor çünkü. tabi bunun yaşını yaşama kısımları da var dediğin gibi ama oralara hiç girmiyorum.

kızlar erkenden evlenmeyin, koca kaçmıyor

:13:aynen öyle.

bugün ne yedim:
sabah 2 bardak su
kahvaltı
domates,salatalık,biber
2 ince dilim k. ekmek,çay
bal,zeytin,peynir,lor.[öff yaz yaz bitmedi ama miktarlar az,çeşit çok]
ara badem
öğle
1 minik kase meyveli müsli
form çay
ara yok
akşam
kısır[az yağlı],söğüş domates,salatalık,biber
az kornişon turşu,çay.
su şimdilik 1.5 litre.
1 saate kadar spor yapınca miktar 2-2.5 u bulur inşallah.
hepinizi öpüyorum,iyi akşamlar canlar.

güzel canim, yarin liste basi sen olacaksin bu gidisle

bende bu aksam hazirlayip yarin baslamayi dusunuyorum? tadi guzel mi
Kisiye göre değişir canım.
Ben beğendim
Sağol canım geçer gider inşallah çabucak
Ne güzel mis gibi olmuştur evin
Senin çocuklar kaç yaşında canım
Benim aksam yemegi m ıspanak yemeği ve brokoli
Ben de istemem erken evlensin ama dediğin gibi zaman ne getirir bilinmez
yesil mercimek haslamistim, soganini kavurmadan 1 kase yogurda 1 kasik haslanmis mercimek koyup yedim. ayran detoksuna girmez bu heralde. malzemeden calmis gördüm kendimi :)
Biraz öyle olmuş. Ama o da olur niye olmasın

bende bıktım bu kilolardan sigarayı bıraktım 70 den 76.5 yükseldimm hem siğarayı bırak hem yemeyi bırak zor geliyor eşimde kilolu oda şu çıkan ilacı kullanalım diyor offf kolay yol ama zararlı mı acaba

İyi akşamlar kızlar
İki gündür doğru düzgün giremedim nete ama diyeti bozmadım kaçamak yapmadım misafirlikteydim ve gelen ikramları çaktırmadan kızıma yedirdim

Bu günkü menüm
Sabah
3 zeytin
1 kk peynir
1 kupa şekersiz adaçayı
Yarım çay bardağı portakal suyu

Ara
Çeyrek muz

Öğle gecikmeli(3.00) civarı
Yarım kase çorba
4 yemek kaşığı nohutlu pilav
Birkaç parça kuşbaşı büyüklüğünde tavuk eti

Ara
Bir bardak çay

Akşam
Yemek yiyemem zaten tokum belki yeşilçay içerim

Boğazım hala tam düzelemedi suyu bile zor yutuyorum

ilaçlar işe yarıyor dahi olsa ben doğru olduğunu düşünmüyorum, olması gereken sağlıklı beslenmeyi hayata geçirmedikten sonra neye yarar? ilaç iç, zayıfla, hedef kiloya gel, ilacı bırak, sonra? hadi bakalım gelsin yine lömcük lömcük kilolar

ahahaha iyi güldüm, sen zayıflıcan diye çocuğun dobik olmasın da

bugünkü menüm

sabah
1,5kk süzme peynir
küçük domates
5 küçük siyah zeytin
haşlanmış yumurta
1,5 dilim uno çavdar ekmeği

öğle
1tane elmalı kurabiye
form çayı

akşam
ıspanak yemeği
yoğurt
yarım dilim çavdar ekmeği

ara koymaya vaktim olmuyor, o kadar yoğunum ki şu sıralar acıkınca hatırlıyorum bi tek yemem gerektiğini :/

2 saat yürüyüş
1 saat callanetics (5. günüm bugün, azimle devam ediyorum)

yarın bu sporların karşılığını görürüm inş

zararlidir tabi canim bende 3 sene once aldim bir haltada yaramadi ustune tiroidim yavas calismaya basladi hergun ilac iciyorum. deger mi. bogazi tutup hareketi atttirinca zayiflariz

Iyi akşamlar herkese,

Akşamki menüm :

Biraz ıspanak yemeği
yoğurt
Brokol
Ve salata

Aramızda Kalsın dizisi başladı. İnşallah birşey yemeden durabilirim Hüsne insanın iştahını açıyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…