bugünkü menüm
sabah
1,5kk süzme peynir
küçük domates
5 küçük siyah zeytin
haşlanmış yumurta
1,5 dilim uno çavdar ekmeği
öğle
1tane elmalı kurabiye
form çayı
akşam
ıspanak yemeği
yoğurt
yarım dilim çavdar ekmeği
ara koymaya vaktim olmuyor, o kadar yoğunum ki şu sıralar acıkınca hatırlıyorum bi tek yemem gerektiğini :/
2 saat yürüyüş
1 saat callanetics (5. günüm bugün, azimle devam ediyorum)
yarın bu sporların karşılığını görürüm inş
iyi akşamlar şekerler.
1 saat yürüyüş yaptım,10 dk kadar da esneme,gerinme ve bacak hareketleri çalıştım geldim.
yattığım yeri pek bir beğenirim bu gece.
sabaha hepinizden güzel haberler almak dileğiyle,iyi geceler.
Canm cok degilde bende 42 giyiyorum amacim 38 olmak42 beden cok mu???
Merhaba canim bende kendi kendime diyet yapicam diye ugrasip duruyom annemde bir doktora git test yapti bir seye karsi direncin vardir belki diyo sen hangi doktora gittinyani istenince oluyormuş,sen buna en güzel örneksin.
şu insülin direnci testini ben de mi yaptırsam ne.:44:
Hic sorma canim mahvwtti bu dizi beni bir de en son pasta yedilerIyi akşamlar herkese,
Akşamki menüm :
Biraz ıspanak yemeği
yoğurt
Brokol
Ve salata
Aramızda Kalsın dizisi başladı. İnşallah birşey yemeden durabilirimHüsne insanın iştahını açıyor :)
Hic sorma canim mahvwtti bu dizi beni bir de en son pasta yedilerve karnim zil caliyor ama dayaniyom bu zayiflamak ne zor is cidden keske yesek yesek almasak
Menun gercekten cok guzel olmus canimbugün ne yedim:
sabah 2 bardak su
kahvaltı
domates,salatalık,biber
2 ince dilim k. ekmek,çay
bal,zeytin,peynir,lor.[öff yaz yaz bitmedi ama miktarlar az,çeşit çok]
ara badem
öğle
1 minik kase meyveli müsli
form çay
ara yok
akşam
kısır[az yağlı],söğüş domates,salatalık,biber
az kornişon turşu,çay.
su şimdilik 1.5 litre.
1 saate kadar spor yapınca miktar 2-2.5 u bulur inşallah.
hepinizi öpüyorum,iyi akşamlar canlar.
hosbuldum canimBerenerva tekrardan hoş geldin canım
allah başka dert vermesin güzelim,dertsiz insan mı var.
çocuklar da er geç büyüp gidecek,2 kişi kalacağız yine.
büyük ihtimal bu günlerimizi özleyeceğiz nostalji yapıp.
o yüzden biraz rahat olmakta,elden geleni yapıp,gerisini allah a bırakmak ta fayda var.
hoşgeldin bu arada..
evet nuttycim,yaş var ya kilodaki en zorlu unsurlardan.benim gibi 3 tane de doğurduysan toparlamak zor ama imkansız değil.
dün kızıma diyorum,bir süre sonra öyle forma gireceğim ki beni ablan sanacaklar diye.
anne ama hırs yaptın diyor.
ben de fikir alayım sizlerden ama çalıp gitmek olmaz.
kızlarım için düşündüğüm en erken evlilik yaşı 24-25,bunun üstü olabilir ama altı olmasını hiç istemem.
ben 19 yaşımda evlendim[kararımdan pişman değilim şükür ]ama çocuklarımın küçük yaşta sorumluluk alıp,gençliklerini kaçırmalarını istemiyorum.gezsinler,tozsunlar,hayatı deneyimlesinler,okusunlar,çalışsınlar.birinin eşi ve annesi olmadan önce kendileri olsunlar istiyorum.tabii bunlar benim düşüncelerim,hayat ne getirir bilinmez.
benim mesaj sayim daha 40 ta yarin yine mi bildirim yapamiyacagim ben ya
23 yaşındayım daha doğrusu yeni yıl ile 24 oldum,marta da az kaldıama hala 23de kalmayı tercih ediyorum. küçüleyim de cebinize gireyim eh size göre ufak kalıyorum tabi
yaşıtlarımdan bi ben kaldım evlenmeyen, yüksek lisans yapmıyor olsaydım evlenirdim bende
artı bi bölüm daha yüksek lisans yapmayı planlıyorum, yaş olcak 30 ben hala okuyorum, kariyer derdine düşmekten evde kalıcam vallahi ahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?