70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

3.gun menum
Bastan soyleyim bugun biraz kacirdim. Misafirimiz vardi.

Sabah kahvaltisi:
Kibrit kutusu peynir
Kepek ekmek
5zeytin
Sekersiz cay

Ara: mandalina

Oglen:1 haslanmis tavuk

Ikindi uzeri misafir oldugu icin:
7 mercimek koftesi
Bolca marul
1 adet borek

1 avuc leblebi

Simdi azcik tavuk gogusu tatlisi yiyecegim

İnşallah canım hepimiz emeğimizin karşılığını alırız inşallah

iyi akşamlar şekerler.
1 saat yürüyüş yaptım,10 dk kadar da esneme,gerinme ve bacak hareketleri çalıştım geldim.
yattığım yeri pek bir beğenirim bu gece.
sabaha hepinizden güzel haberler almak dileğiyle,iyi geceler.

iyi akşamlar kızlar bugün yediklerimi paylaşayım..
sabah:2 kıtır etimek,1 kibrit kutusu peynir,5-6 zeytin,bol yeşillik,2 ince dilim salam
ara: etiform çikolata kaplı,kahve
öğle:çorba,küçük bir tabak bulgur pilavı,yoğurt
ara:1 portakal,1 muz
akşam:1 portakal
su:2 lt spor:1 saat yürüyüş

kızlar ben son 2 gün bir aşırı iştahlandım anlatamam ya nedense çok sık acıktım ve tatilde olduğumdan aklıma sürekli yemek geliyor bir yandan da akrabaların baskısı(sanki kendileri çok zayıfmış gibi kendileri ömrü hayatlarında diyet yapamadıklarından yapanlarında moralini bozup yıldırmaya çabalıyolar ) anlayacağınız böyle bir saçma durum ama şunu fark ettim bazı insanlar narsistçe başkalarının zayıflıklarından üzüntülerinden besleniyolar
aman neyse çok konuştum :):):)

Azmine hayranım canım sporundan hiç taviz vermiyorsunya helal sana

yani istenince oluyormuş,sen buna en güzel örneksin.
şu insülin direnci testini ben de mi yaptırsam ne.:44:
Merhaba canim bende kendi kendime diyet yapicam diye ugrasip duruyom annemde bir doktora git test yapti bir seye karsi direncin vardir belki diyo sen hangi doktora gittin

Hic sorma canim mahvwtti bu dizi beni bir de en son pasta yediler ve karnim zil caliyor ama dayaniyom bu zayiflamak ne zor is cidden keske yesek yesek almasak

Menun gercekten cok guzel olmus canim

Berenerva tekrardan hoş geldin canım
hosbuldum canim

Dogru soyluyorsun canim ama iste kendimizi uzup duruyoruz

günaydın hanımlar hayırlı cumalar herkese..
rabbim bugünün bereketinden faydalanmayı nasibetsin

inşallah herkes tartıda umduğu hakettiği rakamı görür..

günaydın herkesee hayırlı cumalar olsun rosado msjın yüzümü güldürdü teşekkür ederim

30u beklemeni tavsiye etmem çocuklarının büyüdüğünü görmek için ikinci yüksek lisansını evlendikten sonra da yapabilirsin bence ama sana kalmış bişey diyemem canım nasip ne zamansa o gün çalıyor kapın zaten

bende bildirimimi yapayım...
emeklerimin karşılığını fazlasıyla aldım şükür..
detoksunda etkisi oldu bu arada

baş:67.2
geç.hf:66.2
bu hf:64.2
giden:2 kg
top.gid:3 kg
hedef:57

Son düzenleme:
bende bildirim yapayım bi önceki haftaya döndüm sevinsem mi üzülsem mi bilemedim

başlangıç:69.7
geçen hafta:67.3
bu hafta:66.9
giden:400gr
toplam giden:2.800gr
hedef:60 (15 nisan kadar)

not: bildimlerinizi tam olarak bana msj atmayı unutmayın kızlar geçen hafta listede olanlar yukardaki gibi, yeni girecekler ise başlangıç ve hedefini yazacaklar msj atılmayan yada eksik bildirim yapanlar dikkate alınmayacaktır bilginize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…