bende bildirimimi yapayım...
emeklerimin karşılığını fazlasıyla aldım şükür..
detoksunda etkisi oldu bu arada
baş:67.2
geç.hf:66.2
bu hf:64.2
giden:2 kg
top.gid:3 kg
hedef52:
bende bildirim yapayım bi önceki haftaya döndümsevinsem mi üzülsem mi bilemedim
başlangıç:69.7
geçen hafta:67.3
bu hafta:66.9
giden:400gr
toplam giden:2.800gr
hedef:60 (15 nisan kadar)
not: bildimlerinizi tam olarak bana msj atmayı unutmayın kızlar geçen hafta listede olanlar yukardaki gibi, yeni girecekler ise başlangıç ve hedefini yazacaklar msj atılmayan yada eksik bildirim yapanlar dikkate alınmayacaktır bilginize
50 mesaji bir doldurayim, atacagim bu hafta inşallah
günaydın herkesee hayırlı cumalar olsun rosado msjın yüzümü güldürdü teşekkür ederim
30u beklemeni tavsiye etmem çocuklarının büyüdüğünü görmek için ikinci yüksek lisansını evlendikten sonra da yapabilirsin bence ama sana kalmış bişey diyemem canım nasip ne zamansa o gün çalıyor kapın zaten
bende bildirimimi yapayım...
emeklerimin karşılığını fazlasıyla aldım şükür..
detoksunda etkisi oldu bu arada
baş:67.2
geç.hf:66.2
bu hf:64.2
giden:2 kg
top.gid:3 kg
hedef:57
şuanlık en sonuncu benim +larda çıkan olmazsa haftaya yine ben yapcam listeyiorası öyle tabi ki :)
şu kilo verenlerde sonuncu ben değilim değil mi?
erken kalkıp öğünlerimi düzene koymalıyım bir de ödem söktürücü bi şeyler içmeliyim sanırım, bunları da yapınca daha da yapılacak bi şey kalmıyor zaten
İstikrarlı bir şekilde kilo verişim devam ediyor spor yapamasam da çocuklar ve ev işleri bana spor etkisi yapıyor sanırım
Başlangıç 71.3
Geçen hafta 68.1
Bu hafta 66.8
Giden 1.3
Toplam giden 4.5
Hedef 55
İstikrarlı bir şekilde kilo verişim devam ediyor spor yapamasam da çocuklar ve ev işleri bana spor etkisi yapıyor sanırım
Başlangıç 71.3
Geçen hafta 68.1
Bu hafta 66.8
Giden 1.3
Toplam giden 4.5
Hedef 55
bende bildirim yapayım bi önceki haftaya döndümsevinsem mi üzülsem mi bilemedim
başlangıç:69.7
geçen hafta:67.3
bu hafta:66.9
giden:400gr
toplam giden:2.800gr
hedef:60 (15 nisan kadar)
not: bildimlerinizi tam olarak bana msj atmayı unutmayın kızlar geçen hafta listede olanlar yukardaki gibi, yeni girecekler ise başlangıç ve hedefini yazacaklar msj atılmayan yada eksik bildirim yapanlar dikkate alınmayacaktır bilginize
Başlangıç 71.3
Geçen hafta 68.1
Bu hafta 66.8
Giden 1.3
Toplam giden 4.5
Hedef 55
masallah ne guzel vermissiniz tebrik ediyorum
tebrik ederim canim ama ben eklenti resmi goremiyorum.
mesaj sayın dolmadı ya ondan sanırım canım tam aktif üye olcan 50yi bulduğundatebrik ederim canim ama ben eklenti resmi goremiyorum.
hey maşaAllah yacanım çizelgende verileri yanlış girmişsin bi düzelt istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?