- 9 Şubat 2010
- 128
- 59
- 298
keşke çocukken doktorun verdiği o vitaminleri kullanmasaydım. annemin sözünü dinlemeseydim. şimdi çok pişmanım. kaç yaşına geldim ama zamanında o kadar çok içmişimki demekki şimdi bile tadını hatırlıyorum hala. birde kızlar bişey sorucam. ben ne kadar kilo alırsam alayım bileklerim hep incecik kalıyo. özellikle kollarım kalın ama bileklerim incecik hiç yağ yok sanki. biri demiştiki senin bileklerin incecik sen çok kolay kilo verirsin demişti. acaba doğrumudur. aklıma geldi
tebrikler canım darısı başımıza :)herkese günaydın,bugün çok mutluyum sabah tartıldım 77 kg yani 1kg gitmiş,sanırım yaptıklarım işe yaramaya başladı,darısı kilo vermek isteyenlerin başına:dance:
süper diyorum bel ölçün için. aynı kilodayız ama benim belim 87 seninki 80 :) gerçi benim doğum yapmış olmamın da büyük payı var ama sende kas olmasaydı bu kadar ince olmazdı :lepi:bu arada belimi ozorkuncuğumun tavsiyesiyle ölçtüm. ince olan yerden. 80 çıktı. yan karın kaslarım iyi. çalışıyo koşarken. sıkı yani. yağ olsada pek belli değil gibi ama yağ var. sorun orta ve alt karında yağ kaldı. mekik çekmiyorum. çünkü ne kadar kaslı olursa olsun göbeğim zaten yağlardan dolayı alttaki kaslar belli olmuyo. koşarak yağ atınca ancak çıkar karın kaslarım. sabır gerek. zaman gerek. dün ne zamandır giymediğim geceliğimi giydim. fark belli oldu üst bedenimde. daha bol geldi. gelişme var.
valla bana da saçma geldi ne alaka ki ?keşke çocukken doktorun verdiği o vitaminleri kullanmasaydım. annemin sözünü dinlemeseydim. şimdi çok pişmanım. kaç yaşına geldim ama zamanında o kadar çok içmişimki demekki şimdi bile tadını hatırlıyorum hala. birde kızlar bişey sorucam. ben ne kadar kilo alırsam alayım bileklerim hep incecik kalıyo. özellikle kollarım kalın ama bileklerim incecik hiç yağ yok sanki. biri demiştiki senin bileklerin incecik sen çok kolay kilo verirsin demişti. acaba doğrumudur. aklıma geldi
keşke çocukken doktorun verdiği o vitaminleri kullanmasaydım. annemin sözünü dinlemeseydim. şimdi çok pişmanım. kaç yaşına geldim ama zamanında o kadar çok içmişimki demekki şimdi bile tadını hatırlıyorum hala. birde kızlar bişey sorucam. ben ne kadar kilo alırsam alayım bileklerim hep incecik kalıyo. özellikle kollarım kalın ama bileklerim incecik hiç yağ yok sanki. biri demiştiki senin bileklerin incecik sen çok kolay kilo verirsin demişti. acaba doğrumudur. aklıma geldi
olabilir canım. zevk için yemek yersen işte böyle olur. kuşlarımın oyuncak bi fili var. çok seviyolar tümgün oynarlar onunla. dün baktım baktım fark yok yani. bende minik bi filim:kedi:
kızlar bende aranıza katılmaya katrar verdim kilom 75-76 arası .Neler yapıyouz?açıklayabilir misiniz.Yediklerimizi mi yazıyoruz?
:roflol: :roflol: :roflol: ilahi hugocuk güldürdün beni sabah sabaholabilir canım. zevk için yemek yersen işte böyle olur. kuşlarımın oyuncak bi fili var. çok seviyolar tümgün oynarlar onunla. dün baktım baktım fark yok yani. bende minik bi filim:kedi:
ben 3 ay 5 gün önce doğum yaptım.Emziriyorum inşallah hamile kaldığım kiloya inerim.....
çocukluk günlerimi hatırlıyorumda çok zayıf ve çok hareketliydim. iştahım hiç yoktu. börek çörek ağır gelirdi hiç yemezdim. annem zorlardı ama yine yemezdim bi lokma alır bırakırdım. salatalıkla domatesle dururdum yani. ama nasılki o şişe şişe vitaminleri içtim sonra resmen vücut kimyam değişti. iştahım çok açıldı. kilo almaya başadım. ama nekadar yesemde asla 80 olmadım. senelerce bu kiloda olunca vermek zor oluyo vücut direniyo. diyette zorluk çekmiyorum. spordada öyle. spor beni biraz zorluyo ama çok değil. ve çocuğum oluncada zayıf olursa asla iştah açıcı içirmeyeceğim. sonra çok zor luyo. benim yaşadıklarımı çocuğum yaşamasın. bugün ben biraz moralsizim arkadaşlar. bana müsade. sporumu yapayım moralim düzelir. 1 saat sonra gelirim buraya
sabah neskafemi içtim k felks yedim şimdi yürüyüşe çıkıyorum :))
anladım canım....hoşgeldin aramıza a.s. evet yediklerimizi yazıyoruz cumartesi günleri tatılma günümüz
amin,bebeğine hayırlı ömürler dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?