dünkü menüm
sabah
2yum lı ıspanaklı omlet
1 tatlı kaşığı keçi peyniri
domates,salatalık,yeşillik
2 dilim ttb ekmeği
öğlen
ton balıklı salata
500 cc ayran ev yapımı
akşam
1 kase kdr ıspanak yemeği
haşlanmış limon ve sarımsak ,pul biber soslu brokoli
gün içinde ıhlamur,yeşil çay
ve 2lt su
ha sabah aç karna 1 tk çekilmiş çörek otu
CANIM SPORU DA ABARTMA SAKIN..Merhabalar kızlar,
HErkese selamlar,
başlangıç:74,6
geçen hafta:72,4
bu hafta:71,3
giden:1,1
toplam giden:3,3
hedef:60
Kızlar bu arada yüzmeye başladım ben.Havuza yazıldım.Bu hafta onun faydası oldu sanırım.Ama daha çok hırs yapmam lazım.Çok hareketsizim.Bir ara yürüyüş ve bisiklete biniyodum ama bu ara saldım iyice...
ben öyle etkileyiciyim kiiiiiZerra çok etkilemişsin beni bak iki kere alıntılamışım
detoksu benim 3. yapıım hep faydasını gördüm sonradan abartmamak şartıyla..Menü süper gerçekten.Çok başarılı.Haftasonu bende ayran detoksu yapıcam.Pazartesi diyetisyen kontrolüm var.
Selam canim annemde tv de dinlemis bu corek otunu yap mutlaka diyor ama ben sabahlari ilik suya elma sirkesi katiyorum cunku diye yaparken bende kabizlik oluyor maalesef hala da cozemedim bu sorunudünkü menüm
sabah
2yum lı ıspanaklı omlet
1 tatlı kaşığı keçi peyniri
domates,salatalık,yeşillik
2 dilim ttb ekmeği
öğlen
ton balıklı salata
500 cc ayran ev yapımı
akşam
1 kase kdr ıspanak yemeği
haşlanmış limon ve sarımsak ,pul biber soslu brokoli
gün içinde ıhlamur,yeşil çay
ve 2lt su
ha sabah aç karna 1 tk çekilmiş çörek otu
bu hf başka kaçamak yok o zaman..kızlar 2 gün oldu gelemedim topiğe.dün komşu oturmaya gelecekmiş acele evi toparla ikramlık hazırla falan derken koşturmacayla geçti gün.akşamda onlar gidince evi toparladım biraz.pek gelmeye fırsatım olmadı anlayacağınız.itiraf ediyorum dün küçük iki dilim haşhaşlı revani yedimçok canım istedi kendimi de kandıramadım yedim valla tartıda baktım +100 gr etkisi olmuş bana bu arada oğlum diş çıkarıyor.çok huysuz,onunla uğraşıyoruz.dua edin de hemen çıkıversin.sabah leslie ile 2 mil yürüdüm.uzun zamandır adam gibi spor yapmadığımdan mıdır nedir bacaklarım sızlıyor..
canım benim çok geçmiş olsun inşallah Allah tez zamanda sağlığına kavuşmayı nasip eder inşallah..eşinden de Allah razı olsun inş.ne güzel bakıyormuş sana da çocuklarına da..sen iyi ol kiloları da verirsin dert etme..dün aklımdaydın ne yaptı iyileşebildi mi diye düşünüyordum inan ki.bugün gördüm yazdıklarını Allah'tan acil şifalar diliyorum
Vallahi maşallah diyorum ve daha bişey diyemiyorum.tebrik ederimdarısı başıma darısı başımaaa
hoşgeldin canımm
ben 1 lt ayrana (ev yapımı)haşlanmış doluca 4 er yk yeşil mercimek,nohut,bulgur ve 2 büyükce rendelenmiş salatalık koydumçok etkilendim bende detokstan biraz baktım ama bazılarında mercimek falan diyor siz nasıl yaptınız?emzirmede sıkıntı olmuyor diye hatırlıyorummm
Selam canim annemde tv de dinlemis bu corek otunu yap mutlaka diyor ama ben sabahlari ilik suya elma sirkesi katiyorum cunku diye yaparken bende kabizlik oluyor maalesef hala da cozemedim bu sorunuhem corek otu yesem hem de elma sirkesi icsem olur mu acaba cok mu karistirmis olurum?
ben 17 şubatta 67 kilo diye hedefledim.sağol vcanım...
deme kızzzzz..ablan var karşında
bu hafta detoks yaptım 900 gr öyle gitti
10 gündürde dikkat ediyorum..akşam kaçamağım yok denecek kadar az
haaa bi de eşimle iddiaya girmiştik
ve son olarak yeni gelen bi kilo benimkiler
yaklaşık 2 1.5 sene 60 lardaydım son 5-6 ayda 7 kilo geldi
sonraki haftalar böyle olmaz
vee hafta da 5 gün 50 dak tempolu yürüyüş yaptım
dün hasta halimle bile çıktım
tebrikler canım
bu hafta böyle oldu canım..bi daha olmaz zaten
ikimizde hedefimize ulaştık ikimizde yendik yani
ama eşim hile yaptı son gün bişey yememiş
senide tebrik ederim canım..
yeni hedefin nasıl olacak
ben haftaya 500 gr koydum
haftalık hedefim 63.7
ben geçen haftaki kilomuda not aldım canım,mazeretimide biliyosun,bu hafta listede olabilirmiyim ne dersin,,:26:başlangıç:
geçen hafta:
bu hafta:
giden:
toplam giden:
hedef:
bildimlerinizi tam olarak bana msj atmayı unutmayın kızlar geçen hafta listede olanlar yukardaki gibi, yeni girecekler ise başlangıç ve hedefini yazacaklar msj atılmayan yada eksik bildirim yapanlar dikkate alınmayacaktır bilginize
yok canım doktor ne bi uyarı verdi başta,nede ağrım olunca bişey dedi,dediği tek şey niye oldu acaba olmaması gerekti,yapabilcemiz bişey yokCanım dualarımız seninle allah sana bol bol şifalar versin. bel ağrısı konusunda doktorun herhangi bir bilgi vermedi mi yakın zamanda babanem bel ameliyatı oldu ama onunki baya büyük bir ameliyattı ve doktoru yaklaşık ne kadar süre ağrı çekeceğini hatta şiddetine kadar herşeyi detaylı anlatmıştı ve dediği gibi oldu sen de doktoruna sor istersen en doğru bilgiyi o verir
Canım iştahım açıldı demişsin hiç üzülme biraz toparlanınca yine verirsin sağlık herşeyden önemli
Canim cok cok gecmis olsun Rabbim sifa versin agrilarin da gecsin insallah. hep duamdasin aklimdaydin oyle. ne sanslisin ki esin seni ve yavrularini idare etmis. soyledigin gibi hayatta en onemli sey saglik sende simdi sagligininduzelmesine odaklan bence kiloyu falan kafana takma. zaten masallah supersinilham kaynagimsin
canım benim çok geçmiş olsun inşallah Allah tez zamanda sağlığına kavuşmayı nasip eder inşallah..eşinden de Allah razı olsun inş.ne güzel bakıyormuş sana da çocuklarına da..sen iyi ol kiloları da verirsin dert etme..dün aklımdaydın ne yaptı iyileşebildi mi diye düşünüyordum inan ki.bugün gördüm yazdıklarını Allah'tan acil şifalar diliyorum
hosgeldinizz
cok gecmis olsun
amin canım sağol,,benden sizdenim, selam olsun sizeyaşasın bekarlık
Allah çok çok yardımcı olsun, sağlık sorunları zor iş, en kısa sürede ağrıların diner inş. Allah bütün sağlık sorunu olanların yardımcısı olsun. çok çok geçmiş olsun tekrardan.
o nasıl oluyor, nereye yapıyoruz onu, kk hesabımızda bi yere mi? anlamadım bi şey
amin canım sağol,üzülmeyin artık benim için o geçen haftaki halimden eser kalmadı şükürçok geçmiş olsun tuğbacım inşaAllah tez zamnada kavuşursun sağlığına
ALLAH RAZI OLSUN CANIM,,şuan ilk günlere nazaran çok iyiyim,ve korkma bence,benim hatama düşme yeter dr'a böyle böyle yan etkileri oluyomuş varmı öyle bişey de,,başka yöntem varmı diyede sor riske atma kendini,inan ölmek için dua ettim resmen,çok acıydı çektiklerim,dayanamadım resmen,,günaydın kızlar.
triendy çok üzüldüm güzelim,inşallah en kısa sürede sıkıntın son bulur da rahatlarsın.allah elden ayaktan düşürmesin insanı.gerçekten her işin başı sağlık.bu operasyonu ben de olmayı düşünüyordum,sen böyle yazınca vazgeçer gibi oldum.
sağol canım,geçiyo çok şükür,daha iyi olucama inanıyorum,şu kafam geçtiya,belimi dert etmiyorum şimdiliktugbacim cok gecmis olsun Allah acil sifalar versin en onemlisi saglik sen takma kilolari sen zaten verirsin once bi iyileste
70 79 topiginin eskileri ben geldim Hemde 66kiloyla kurkcu dukkanindayim tekrardanaylardir kkye girmiyorum nerdeyse buralardan ayrilinca tekrardan birsuru Kilo aldim arada buraya gelmek lazimmis ama cocuklar okadar zorluyolarki gece 1den once oturamiyorum nerdeyse tabi pasam gece kalkip kendine baktiriyor ama neyse
kimler kaldi eskilerden suzi istedigi kiloya indimi ve tabi tum eski arkadaslar
canım çizelgendeki rakamları yanlış mı girdin?
ben geçen haftaki kilomuda not aldım canım,mazeretimide biliyosun,bu hafta listede olabilirmiyim ne dersin,,:26:
yok canım doktor ne bi uyarı verdi başta,nede ağrım olunca bişey dedi,dediği tek şey niye oldu acaba olmaması gerekti,yapabilcemiz bişey yok
sağolun kızlar,evet bu dönemde eşimin nasıl bi insan olduğunu fazlasıyla gördüm ve anladımki,kocam yanımdaysa benim sırtım yere gelmez,allah var okadar iyi ilgilendiki benimle,bi oturupta benimle ağlamadığı kaldı,,onun sayesinde yine sağlığıma çabucak kavuştum,(önce ALLAH'ın izniyle tabi),
kiloyuda takmadım zatende,korktum sadece,ama korktuğum gibi olmadı
teşekkür ederim
amin canım sağol,,şimdi daha iyiyim şükürler olsun,iallahım tüm hastalara versin şifalarını,çok ağır bi yük bizim için
amin canım sağol,üzülmeyin artık benim için o geçen haftaki halimden eser kalmadı şükür
tekrardan burdayımuzun zaman oturamıyorum ama yinede gelebilicek kadar gücüm var şükür,,
ee söyle bakalım alcanmı beni listeye,
ALLAH RAZI OLSUN CANIM,,şuan ilk günlere nazaran çok iyiyim,ve korkma bence,benim hatama düşme yeter dr'a böyle böyle yan etkileri oluyomuş varmı öyle bişey de,,başka yöntem varmı diyede sor riske atma kendini,inan ölmek için dua ettim resmen,çok acıydı çektiklerim,dayanamadım resmen,,
spinal anesteziyi önermiyorum asla,,gerçi araştırdım demiştim ya,birtane yerde bi bayan,kız arkadaşının başına gelenleri(benim çektiğim baş ağrısı ve boyun tutulması olayı)anlatmış kadın doğumcuya oda demişti,bu spinal anestezinin yarattığı bi yan etkidir doğru,ama 100 kişiden 1inde karşılaşılır,
bende onu görünce dedim,lan bula bula 100 kişi içinde banamı vurdu bu yan etki diyee
neyse şimdi kafamdaki ağrılar büyük ölçüde geçti,ayağa kalkıyorum artık,sadece belimden ötürü fazla kalamıyorum ayakta ve oturarak,inşallah oda geçicek sen korkma dediklerimi dr'a söyle,,illaki vardır başka yolu
sağol canım,geçiyo çok şükür,daha iyi olucama inanıyorum,şu kafam geçtiya,belimi dert etmiyorum şimdilik
eskilerden ben varım daha yıkılmadım ayaktayım,suzide istediği kiloya inmek için halen çabalıyodu son gördüğümde,2 hafta önce yani ee senden ne var ne yok bakiiimm
ben geçen haftaki kilomuda not aldım canım,mazeretimide biliyosun,bu hafta listede olabilirmiyim ne dersin,,:26:
yok canım doktor ne bi uyarı verdi başta,nede ağrım olunca bişey dedi,dediği tek şey niye oldu acaba olmaması gerekti,yapabilcemiz bişey yok
sağolun kızlar,evet bu dönemde eşimin nasıl bi insan olduğunu fazlasıyla gördüm ve anladımki,kocam yanımdaysa benim sırtım yere gelmez,allah var okadar iyi ilgilendiki benimle,bi oturupta benimle ağlamadığı kaldı,,onun sayesinde yine sağlığıma çabucak kavuştum,(önce ALLAH'ın izniyle tabi),
kiloyuda takmadım zatende,korktum sadece,ama korktuğum gibi olmadı
teşekkür ederim
amin canım sağol,,şimdi daha iyiyim şükürler olsun,iallahım tüm hastalara versin şifalarını,çok ağır bi yük bizim için
amin canım sağol,üzülmeyin artık benim için o geçen haftaki halimden eser kalmadı şükür
tekrardan burdayımuzun zaman oturamıyorum ama yinede gelebilicek kadar gücüm var şükür,,
ee söyle bakalım alcanmı beni listeye,
ALLAH RAZI OLSUN CANIM,,şuan ilk günlere nazaran çok iyiyim,ve korkma bence,benim hatama düşme yeter dr'a böyle böyle yan etkileri oluyomuş varmı öyle bişey de,,başka yöntem varmı diyede sor riske atma kendini,inan ölmek için dua ettim resmen,çok acıydı çektiklerim,dayanamadım resmen,,
spinal anesteziyi önermiyorum asla,,gerçi araştırdım demiştim ya,birtane yerde bi bayan,kız arkadaşının başına gelenleri(benim çektiğim baş ağrısı ve boyun tutulması olayı)anlatmış kadın doğumcuya oda demişti,bu spinal anestezinin yarattığı bi yan etkidir doğru,ama 100 kişiden 1inde karşılaşılır,
bende onu görünce dedim,lan bula bula 100 kişi içinde banamı vurdu bu yan etki diyee
neyse şimdi kafamdaki ağrılar büyük ölçüde geçti,ayağa kalkıyorum artık,sadece belimden ötürü fazla kalamıyorum ayakta ve oturarak,inşallah oda geçicek sen korkma dediklerimi dr'a söyle,,illaki vardır başka yolu
sağol canım,geçiyo çok şükür,daha iyi olucama inanıyorum,şu kafam geçtiya,belimi dert etmiyorum şimdilik
eskilerden ben varım daha yıkılmadım ayaktayım,suzide istediği kiloya inmek için halen çabalıyodu son gördüğümde,2 hafta önce yani ee senden ne var ne yok bakiiimm
AH O İPİN UCU :18:bazen duraklamaolur..pesetmemek lzım .sonra bi bakmışsın gitmiş hain yağlar
ipin ucunu kaçırmamak lazım canım..tuttuğun iyi olmuş
ben sabah kalkınca susuyorum 500 lük içiyorum.sonra çalıştığım masama 500 lük doldurup öğlene kdr 1 tane,öğleden sonra bi 500 lük daha
sonra akşam 8 e kadar 500 lük içtim mi oldu 2 lt ..bu da bana yetiyor.
misafirlerin ne ka uykucuymuş..kolay gelsin canım
eşimin ailesi hep laf etti ben zayıfmısım die çocuk hep zayıf ve hastaymıs bende saf inandım yedim yedim çocuk zayıf kaldı ben kiloları aldım..herkes hırs yaparsa liste yapmak bana kalır bu gidişlesiz verinde kiloları ben yapmaya razıyım
ah canım yaa doğumda bile çok almamışsın tam sınır kiloda almışsın ama doğumdan sonra nasıl aldın o kadar yedirdiler sana tatlıyı tabi süt olsun süt olsun diyeçocuğunu da Allah bağışlasın canım ben 28 yaşıma girdim yeni daha evlenemedim bile
ben cam şişem var iş yerimde 33cl 4 kere doldurup içiyorum saat 4 e kadar içiyorum yoksa yolda fena sıkıştırıyogeri kalanı da evde tamamlıyorum söylemesi ayıp idrarırım açık ren k olana kadar içiyorum bide o nasıl misafir yaa bu saate kadar uyku mu olur
evet bence de gitsin yağlarray kendime bu çemberden mi alsam napsam işe yarar belki yaa
çok güzel canım böyle gidersen kesin incelirsin sütünün içine tarçın katarsan gece yağları yakmaya yardımcı oluyormuş benim diyetisyenim akşam yatmadan önce bir çay bardağı süte tarçın demişti :)
merhabalar bende 21 yaşındayım okuyorum. allah bağışlasın .:):):) umarım hep beraber mutlu mutlu kilo veriririz.
benimde kesin vermem lazım :yoğun bir baskı var üzerimde
evet canım bir lt lik şişelerden yararlanıyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?