70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhabalar kızlar,
HErkese selamlar,
başlangıç:74,6
geçen hafta:72,4
bu hafta:71,3
giden:1,1
toplam giden:3,3
hedef:60

Kızlar bu arada yüzmeye başladım ben.Havuza yazıldım.Bu hafta onun faydası oldu sanırım.Ama daha çok hırs yapmam lazım.Çok hareketsizim.Bir ara yürüyüş ve bisiklete biniyodum ama bu ara saldım iyice...

Menü süper gerçekten.Çok başarılı.Haftasonu bende ayran detoksu yapıcam.Pazartesi diyetisyen kontrolüm var.

CANIM SPORU DA ABARTMA SAKIN..
çok yüklenirsen çabuk bılarsın yapmak istemezsin sonrasında
tebrikler1.1 gayt güzel
Zerra çok etkilemişsin beni bak iki kere alıntılamışım
ben öyle etkileyiciyim kiiiii
Menü süper gerçekten.Çok başarılı.Haftasonu bende ayran detoksu yapıcam.Pazartesi diyetisyen kontrolüm var.
detoksu benim 3. yapıım hep faydasını gördüm sonradan abartmamak şartıyla..
yoksa verdiğin geri geliyor

çok etkilendim bende detokstan biraz baktım ama bazılarında mercimek falan diyor siz nasıl yaptınız?emzirmede sıkıntı olmuyor diye hatırlıyorummm

Selam canim annemde tv de dinlemis bu corek otunu yap mutlaka diyor ama ben sabahlari ilik suya elma sirkesi katiyorum cunku diye yaparken bende kabizlik oluyor maalesef hala da cozemedim bu sorunu hem corek otu yesem hem de elma sirkesi icsem olur mu acaba cok mu karistirmis olurum?

başlangıç:
geçen hafta:
bu hafta:
giden:
toplam giden:
hedef:

bildimlerinizi tam olarak bana msj atmayı unutmayın kızlar geçen hafta listede olanlar yukardaki gibi, yeni girecekler ise başlangıç ve hedefini yazacaklar msj atılmayan yada eksik bildirim yapanlar dikkate alınmayacaktır bilginize

bu hf başka kaçamak yok o zaman..
kuzunada geçmiş olsun..
diş çıkarma bazen zor olabiliyo
benim küçük oğlumun her diş çıkarmasında 1 ay nerdeyse sıkıntısını çekmiştik

ani misafirde zor oluyor yaa..
bana kimse aniden gelmesin
çok etkilendim bende detokstan biraz baktım ama bazılarında mercimek falan diyor siz nasıl yaptınız?emzirmede sıkıntı olmuyor diye hatırlıyorummm
ben 1 lt ayrana (ev yapımı)haşlanmış doluca 4 er yk yeşil mercimek,nohut,bulgur ve 2 büyükce rendelenmiş salatalık koydum
tuz yok. pul biber ve naneyle tatlandırdım

bişey olmaz heralde:44:
çörek otu ölümden başka her derde devaymış
marketlerde aktarlarda çekilmişi satılıyor hazırca
2 haftadır aç karna 500 cc su eşliğinde içiyorum

ben 17 şubatta 67 kilo diye hedefledim.
ayın 14 ü cuma o zamana kadar ya da 17 sinde 67 olmak istiyorum bakalım.
bu hafta mucize beklemiyorum,yağdan gitsin de ne kadar giderse gitsin.
yeni hedefim ise 1 martta 65 hedefimi tutturmak.
sonrasında 59 kiloya yolculuğum başlayacak nasipse,kademe kademe gitmek istiyorum.
allah sağlık versin yaparız bir şekilde inşallah..

herkesi tebrik ediyorum ne guzel kilolar verilmis insaallah herkes istedigi kilolara iner

bende bildirim yapayim

baslangic 67.7

hedef 53

dunku menum

kahvalti 2dilim ekmek surme peynir bir domates tek sekerli kupa bardakta cay

oglen hic acikmadim ama metobolizma durmasin diye yogurt yedim

aksam 1tabak sebze yemegi bir kase yogurt

9 gibi bir tane kivi

suan kkda olan 1ayda 7 Kilo diyetini yapiyorum bakalim ne Kadar tutucak daha carsamba basladim bu diyete

bide hergun 2tane Yesil cayi 1bucuk litre suya koyuyorum icinede birde yarim Limon dilimliyorum aksama Kadar iciyorum arti olarakda 1litre su yine iciyorum

ben geçen haftaki kilomuda not aldım canım,mazeretimide biliyosun,bu hafta listede olabilirmiyim ne dersin,,:26:
yok canım doktor ne bi uyarı verdi başta,nede ağrım olunca bişey dedi,dediği tek şey niye oldu acaba olmaması gerekti,yapabilcemiz bişey yok

sağolun kızlar,evet bu dönemde eşimin nasıl bi insan olduğunu fazlasıyla gördüm ve anladımki,kocam yanımdaysa benim sırtım yere gelmez,allah var okadar iyi ilgilendiki benimle,bi oturupta benimle ağlamadığı kaldı,,onun sayesinde yine sağlığıma çabucak kavuştum,(önce ALLAH'ın izniyle tabi),
kiloyuda takmadım zatende,korktum sadece,ama korktuğum gibi olmadı
hosgeldinizz

cok gecmis olsun
teşekkür ederim
amin canım sağol,,şimdi daha iyiyim şükürler olsun,iallahım tüm hastalara versin şifalarını,çok ağır bi yük bizim için
çok geçmiş olsun tuğbacım inşaAllah tez zamnada kavuşursun sağlığına
amin canım sağol,üzülmeyin artık benim için o geçen haftaki halimden eser kalmadı şükür
tekrardan burdayım uzun zaman oturamıyorum ama yinede gelebilicek kadar gücüm var şükür,,
ee söyle bakalım alcanmı beni listeye,

ALLAH RAZI OLSUN CANIM,,şuan ilk günlere nazaran çok iyiyim,ve korkma bence,benim hatama düşme yeter dr'a böyle böyle yan etkileri oluyomuş varmı öyle bişey de,,başka yöntem varmı diyede sor riske atma kendini,inan ölmek için dua ettim resmen,çok acıydı çektiklerim,dayanamadım resmen,,

spinal anesteziyi önermiyorum asla,,gerçi araştırdım demiştim ya,birtane yerde bi bayan,kız arkadaşının başına gelenleri(benim çektiğim baş ağrısı ve boyun tutulması olayı)anlatmış kadın doğumcuya oda demişti,bu spinal anestezinin yarattığı bi yan etkidir doğru,ama 100 kişiden 1inde karşılaşılır,
bende onu görünce dedim,lan bula bula 100 kişi içinde banamı vurdu bu yan etki diyee
neyse şimdi kafamdaki ağrılar büyük ölçüde geçti,ayağa kalkıyorum artık,sadece belimden ötürü fazla kalamıyorum ayakta ve oturarak,inşallah oda geçicek sen korkma dediklerimi dr'a söyle,,illaki vardır başka yolu

sağol canım,geçiyo çok şükür,daha iyi olucama inanıyorum,şu kafam geçtiya,belimi dert etmiyorum şimdilik
eskilerden ben varım daha yıkılmadım ayaktayım,suzide istediği kiloya inmek için halen çabalıyodu son gördüğümde,2 hafta önce yani
ee senden ne var ne yok bakiiimm

Son düzenleme:
TÜNAYDIN HERKEZE,geçen cuma hastanedeydim bildirim yapamadım,59.7 çıkmıştım,yani önceki cumaya nazaran 100gr artıdaydım,bugünde korkarak çıktım tartıya ama şok oldum,okadar geç yemeğe ve gün içinde devamlı ve abartı yememe rağmen,59.8 çıktım,moralim tavan yaptı,

ben en iyisi dikkat etmeden yemeğe devam ediyim,böyle daha az stres oluyorum ve kilo almıyorum,sanırım bağırsaklarım durmadan çalışıyo,günde 2kere bi sabah bide gece büyük tuvalete çıkıyorum,bence bana yaradı bu iş
Neyse fazla oturur pozisyonda kalamıycam canım yanıyo,,görüşürüz biraz uzanıp geleyim

bu arada hastanaye yatmadan önce eşim 2 ufak lahana almıştı,dün baktım dolapta bişey olmamış,hemen pişirdim,bugünden itibaren gün içinde ondan içmeye başladım yine,,kaldığım yerden devamm,,fazlada salmamak lazım,hedefime odaklandım ve çok kararlıyım,kafam bu şekilde meşgul olsun baride ağrılarım çabuk geçsin

Son düzenleme:

cok gecmis olsun canim
bende hep evde cocuklarla ugrsiyorum hep ayni tabi buyudukce biraz daha yaramazliklari arti bas etmeye calisiyorum

alcam seni tabiki de canım senin durumun istisnai iyi olmana sevindim tatlım aramıza dönmene daha çookk sevindim hoşgeldinn tekrardan

AH O İPİN UCU :18:
ewet ya misafirim yabancı diil ablm ama çok enteresandır kendisi türk kahvesi saati ve uyku saati şaşmaz...
eşimin ailesi hep laf etti ben zayıfmısım die çocuk hep zayıf ve hastaymıs bende saf inandım yedim yedim çocuk zayıf kaldı ben kiloları aldım..

artık 1lt ye fırsatım olmadı ne blduysam içiyorum
sayammadım bardakları

kızlar slm ablam gitti ama o gün başka yatlı misafirlerim geldi oyüzden giremedim nete
şimdi girdim bildirim için..nasılsınız ben de diyet miyet kalmadı sinirden oturup yedim eşim saolsun
neyse inşallah sinirlenince yememeyide öğrenicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…