70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

onları dinledin cezasını da sen çekiyorsun işte yazık değil mi sana

kimseye takılma canım ya kendini düşün lütfen gidecek o kilolar öyle yada böyle ya bilmiyorum ben mi böyleyim ama sık sık yatılı gelen misafiri hiç sevmiyorum ya yüzüm düşer ister istemez Allah'tan nişanlım da benle aynı fikirde

merhaba kızlar,

bu bildirim olayını anlamaya calısıyorum ve sanırım anladım cumadan cumaya tartılıp yazıyorsunuz, ben tartılmaktan cok korkuyorum ama bugun eve gidip tartılcam ve ins bi dahaki cumaya bende bildirim yapıcam :) yememeye neredeyse alıstım acıkınca kendini kemiren karnım bugun o kadar eziiyet etmedi. bugunku yediklerim

sabah: ılık elma sirkeli su, elma üzerine tarcın, bir dilim peynir

BU ARADA KIZLAR BEN BU TARCIN İŞİNİ FAZLA ABARTTIM. NE İÇSEM İÇİNE TARCIN ATIYORUM CAY DEMLERKEN CUBUK TARCIN ATIYORUM SU ŞİŞEMİN İÇİNEDE CUBUK TARCIN ATIYORUM,MEYVELERİN ÜZERİNE SERPİYORUM, TATLI YEME İSTEĞİMİ TAMAMEN ORTADAN KALDIRDI AMA KİLO ALIRMIYIM BU TARCININ KALORİSİ VARMIDIR ÇOKMUDUR BİLEN VAR MI ZAYIFLAYAYIM DERKEN BİDE KİLO ALMAYAYIM?

öğlen: 2 galeta biraz büyükçe bir dilim peynir( bugun iş çok yogundu maalesef yemeğe cıkamadım normalde aksatmıyorum)

aksam: corba

9 gibide bir tane elma yicem ins

Selaaaaaaam yavru ceylanlar

Nasılsiniz bakiyorumda herkes güzel kilo vermiş tebrik ederim herkese ben bu hafta artı lardayim maalesef((
Evime yenice geldim sabah tartilip bildirimimi yaparım

Kızlar dün kendime tayt aldım bir tarafı deri bir tarafı normal çok çoook güzeldi 40 beden aldım tereddüt ettim önce olmaz diye ama süper oldu hatta bol bile geliyoo keşke 38 alsaydım dedim
Zayıf olmak çok güzel bir duygu denedigin her elbisenin içine girmek mutlu etti darısı herkesin başına bu hafta bekleyin beniii çok iddaliyimmmmmmmmm

İyi akşamlar kızlar bugünkü menüm
Sabah
Bir dilime denk olacak kadar köy ekmeği
1 çay kaşığı tereyağ
Az miktarda köy peyniri
Yarım bardak portakal suyu

Ara
Bir küçük elma

Öğle
Yoğurt ve haşlanmış buğday karışımı çorba

Ara
Bir bardak limonlu yeşilçay

Akşam
Bir porsiyon kavrulmuş mantar

İtiraf ediyorum dayanamadım çekmece gibi olan çikolatanın içinden bir tane yedim :18:

Güle güle giy canım yaşasın zayıf olmak

İyileşmene ve yeniden aramıza dönmene mutlu oldum canım

mrb kızlar nasılsınız?bu aralar nete giremedim yoğundum.ayrıca eşim rahatsız ne olur dua edin..
bildirim yapıcam mesaj atamıyorum

başlangıç 71.9
bu hafta 71.5
hedef 60
giden 400 gr

hoşçakalınn

Güle güle giy canım yaşasın zayıf olmak
Teşekkür ederim canimm

Güzel menü canım çikolatada nazari olsun

Ben bir hafta yediklerimi saysam beni taslarsiniz çok fena

Son düzenleme:
mrb kızlar nasılsınız?bu aralar nete giremedim yoğundum.ayrıca eşim rahatsız ne olur dua edin..
bildirim yapıcam mesaj atamıyorum

başlangıç 71.9
bu hafta 71.5
hedef 60
giden 400 gr

hoşçakalınn

Çok geçmiş olsun canimm dualarimiz sizinle rabbim tez zamanda sifasini versin eşinin:)

Hoşgeldin canim tekrardan aramıza ama seni 58 kiloyla uğurlamadikmi kiz sen naptin 8 kilo almışsin

bende o kadar takmisim ki kilolara ruyamda giyiyorum istediklermi

kızlar bugun çok az yedim çok mutluyum gündüz yazmıs olduğum aksamkı meyveyi de yemedim iyice alıstırdım kendimi su da içiyorum en az 1.5 litre :) bu kadar çabaya hala kilo veremezsem doktora gitcem artık anlatamam ya ben çok mutsuzum kilolarımdan iyiden iyiye takıntı yaptım bunu herseyi erteliyorum

sen kac kiloydun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…