AH O İPİN UCU :18:
ewet ya misafirim yabancı diil ablmama çok enteresandır kendisi türk kahvesi saati ve uyku saati şaşmaz...
eşimin ailesi hep laf etti ben zayıfmısım die çocuk hep zayıf ve hastaymıs bende saf inandım yedim yedim çocuk zayıf kaldı ben kiloları aldım..
artık 1lt ye fırsatım olmadı ne blduysam içiyorum
sayammadım bardakları
kızlar slm ablam gitti ama o gün başka yatlı misafirlerim geldi oyüzden giremedim nete
şimdi girdim bildirim için..nasılsınız ben de diyet miyet kalmadı sinirden oturup yedim eşim saolsun
neyse inşallah sinirlenince yememeyide öğrenicem
Kızlar dün kendime tayt aldım bir tarafı deri bir tarafı normal çok çoook güzeldi 40 beden aldım tereddüt ettim önce olmaz diye ama süper oldu hatta bol bile geliyoo keşke 38 alsaydım dedim
Zayıf olmak çok güzel bir duygu denedigin her elbisenin içine girmek mutlu etti darısı herkesin başına bu hafta bekleyin beniii çok iddaliyimmmmmmmmm
TÜNAYDIN HERKEZE,geçen cuma hastanedeydim bildirim yapamadım,59.7 çıkmıştım,yani önceki cumaya nazaran 100gr artıdaydım,bugünde korkarak çıktım tartıya ama şok oldum,okadar geç yemeğe ve gün içinde devamlı ve abartı yememe rağmen,59.8 çıktım,moralim tavan yaptı,
ben en iyisi dikkat etmeden yemeğe devam ediyim,böyle daha az stres oluyorum ve kilo almıyorum,sanırım bağırsaklarım durmadan çalışıyo,günde 2kere bi sabah bide gece büyük tuvalete çıkıyorum,bence bana yaradı bu iş
Neyse fazla oturur pozisyonda kalamıycam canım yanıyo,,görüşürüz biraz uzanıp geleyim
bu arada hastanaye yatmadan önce eşim 2 ufak lahana almıştı,dün baktım dolapta bişey olmamış,hemen pişirdim,bugünden itibaren gün içinde ondan içmeye başladım yine,,kaldığım yerden devamm,,fazlada salmamak lazım,hedefime odaklandım ve çok kararlıyım,kafam bu şekilde meşgul olsun baride ağrılarım çabuk geçsin
Teşekkür ederim canimmGüle güle giy canım yaşasın zayıf olmak
İyi akşamlar kızlar bugünkü menüm
Sabah
Bir dilime denk olacak kadar köy ekmeği
1 çay kaşığı tereyağ
Az miktarda köy peyniri
Yarım bardak portakal suyu
Ara
Bir küçük elma
Öğle
Yoğurt ve haşlanmış buğday karışımı çorba
Ara
Bir bardak limonlu yeşilçay
Akşam
Bir porsiyon kavrulmuş mantar
İtiraf ediyorum dayanamadım çekmece gibi olan çikolatanın içinden bir tane yedim :18:
mrb kızlar nasılsınız?bu aralar nete giremedim yoğundum.ayrıca eşim rahatsız ne olur dua edin..
bildirim yapıcam mesaj atamıyorum
başlangıç 71.9
bu hafta 71.5
hedef 60
giden 400 gr
hoşçakalınn
Bugün spor da yaptım partlar halinde 300 kere ip atladımzayiat bir avize
ne güzel ben hala fazla kiloluyum..kısa boylu olmanın zararaları
sağol tatlım...yok zaten yürüyüş sırasında su içmem
uyku düzeni çok önemli canım..
23-3 arası uyumak gerekiyor kilo verimi için
Kızlar dün kendime tayt aldım bir tarafı deri bir tarafı normal çok çoook güzeldi 40 beden aldım tereddüt ettim önce olmaz diye ama süper oldu hatta bol bile geliyoo keşke 38 alsaydım dedim
Zayıf olmak çok güzel bir duygu denedigin her elbisenin içine girmek mutlu etti darısı herkesin başına bu hafta bekleyin beniii çok iddaliyimmmmmmmmm
Bugün spor da yaptım partlar halinde 300 kere ip atladımzayiat bir avize
Hoşgeldin canim tekrardan aramıza ama seni 58 kiloyla uğurlamadikmi kiz sen naptin 8 kilo almışsin
kızlar bugun çok az yedim çok mutluyum gündüz yazmıs olduğum aksamkı meyveyi de yemedim iyice alıstırdım kendimi su da içiyorum en az 1.5 litre :) bu kadar çabaya hala kilo veremezsem doktora gitcem artık anlatamam ya ben çok mutsuzum kilolarımdan iyiden iyiye takıntı yaptım bunu herseyi erteliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?