çok moralim bozuldu ayran detoksu yapacaktım evde yeşil mercimeğim bitmiş :2::2::2: eşimin uyanması akşamı bulur yarına kaldı bu detoks :2::2::2:
kizlar ben de katilmak istiyorum 72 kilodayim 58 olmak istiyorum kusura bakmayin daha yeni üye oldum umarim yanlis yere yazmamisimdirKK' nın Sevgili Üyeleri,
Kilonuz 70-79 aralığındaysa ve zayıflama yolunda "Birlikten Güç Doğar" ilkesine inanıyorsanız, sizleri buraya bekliyoruz..
Başlık altında diyete yönelik tecrübelerinizi, her gün neler yediğinizi, zayıflamak için yaptığınız sporları paylaşabilir ve deneyimlerinizi sizinle aynı kilo aralığında olan diğer üyelerimizle paylaşabilirsiniz.
Keyifli paylaşımlar ve sağlıklı kilo vermeler dileriz. a.s.
gunaydin kizlar herkese iyi pazarlar
kacamaksiz bir gun olsun hepimiz icin
bende grip oldum bogazim aciyor oglumda hasta spor yapamiyorum kendimi cooook bitkin hissediyorummm:2:
kusura bakma canım..haftaya senin dediğin gibi yapıcammmcanım tesadüfen görmesem seni listeye alamicaktım bari beni alıntılayıp yazsaydın yada birinden rica edip msj attırabilirdin dikkat edelim lütfenn:26:
canım haftaya listeye girmek istiorsan şuan ki bildirimini de yapman lazımdı nie uyarılarımı dikkate almıyorsunuz ki
günaydın tatlım hoşgeldin iyi yetiştin valla
varız canım varız da yazmaya fırsat olmadı günaydınnn
Çok geçmiş olsun canimm dualarimiz sizinle rabbim tez zamanda sifasini versin eşinin:)
08.02.20014 TARİHLİ LİSTEMİZ
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]
[/TD]
[TD]NICK
[/TD]
[TD]BAŞLANGIÇ
[/TD]
[TD]GEÇEN HAFTA
[/TD]
[TD]BU HAFTA
[/TD]
[TD]GİDEN/GELEN
[/TD]
[TD]TOPLAMDA GİDEN
[/TD]
[TD]HEDEF
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1
[/TD]
[TD]zerra
[/TD]
[TD]67.2
[/TD]
[TD]66.2
[/TD]
[TD]64.2
[/TD]
[TD]2.000
[/TD]
[TD]3.000
[/TD]
[TD]57
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2
[/TD]
[TD]rosado
[/TD]
[TD]70.9
[/TD]
[TD]68.9
[/TD]
[TD]67.6
[/TD]
[TD]1.300
[/TD]
[TD]3.300
[/TD]
[TD]65
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3
[/TD]
[TD]SeherUtku
[/TD]
[TD]71.3
[/TD]
[TD]68.1
[/TD]
[TD]66.8
[/TD]
[TD]1.300
[/TD]
[TD]4.500
[/TD]
[TD]55
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4
[/TD]
[TD]rosewind
[/TD]
[TD]79.0
[/TD]
[TD]79.0
[/TD]
[TD]78.0
[/TD]
[TD]1.000
[/TD]
[TD]1.000
[/TD]
[TD]60
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5
[/TD]
[TD]kadei
[/TD]
[TD]75.9
[/TD]
[TD]75.9
[/TD]
[TD]75.1
[/TD]
[TD]800
[/TD]
[TD]800
[/TD]
[TD]60
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6
[/TD]
[TD]anatkh018
[/TD]
[TD]69.7
[/TD]
[TD]67.3
[/TD]
[TD]66.9
[/TD]
[TD]400
[/TD]
[TD]2.800
[/TD]
[TD]60
[/TD]
[TD]:81:
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7
[/TD]
[TD]hat1006
[/TD]
[TD]71.9
[/TD]
[TD]71.9
[/TD]
[TD]71.5
[/TD]
[TD]400
[/TD]
[TD]400
[/TD]
[TD]60
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8
[/TD]
[TD]2907annis
[/TD]
[TD]75.4
[/TD]
[TD]71.5
[/TD]
[TD]71.2
[/TD]
[TD]300
[/TD]
[TD]4.200
[/TD]
[TD]65
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9
[/TD]
[TD]eminehan
[/TD]
[TD]72.0
[/TD]
[TD]71.1
[/TD]
[TD]71.0
[/TD]
[TD]100
[/TD]
[TD]1.000
[/TD]
[TD]64
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10
[/TD]
[TD]triendy21
[/TD]
[TD]61.9
[/TD]
[TD]59.7
[/TD]
[TD]59.8
[/TD]
[TD]+100
[/TD]
[TD]2.100
[/TD]
[TD]58
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11
[/TD]
[TD]dileekefem
[/TD]
[TD]68.0
[/TD]
[TD]65.
[/TD]
[TD]65.5
[/TD]
[TD]+500
[/TD]
[TD]2.500
[/TD]
[TD]58
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12
[/TD]
[TD]allen01
[/TD]
[TD]74.0
[/TD]
[TD]74.0
[/TD]
[TD]74.8
[/TD]
[TD]+800
[/TD]
[TD]+800
[/TD]
[TD]?
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Birinci olan zerra arkadaşımızı tebrik eder,başarılarının devamını dileriz..
Aramıza yeni katılan aliefe2009,ameliaa,berenerva2,marinetya,sehnsuht arkadaşlarımza da hoşgeldin diyoruz..
HAFTAYA BOL EKSİLİ OLMAK DİLEĞİYLE
eee tatil bitti tatilciler evine döndü hoşgeldin canımmsen emziriyor muydun?yanlış hatırlıyorsam kusura bakma hafızam biraz zayıftır da
gunaydin herkese cepten giriyorum hftsonu giremedim zaten ctesi aksamida fix menu bir yere gittim o yuzden ne bulduysam yedim.dun hapimi almaya basladim biraz istahsizlik yapti galiba.ogleye dogru kalktim.bir dilim ekmek azicik beyazpeynir 5 tane de seker tomates ogleden sonra ancuezli tuzlu hamsili salata yedim.uyudum aksam kalktigimda canim birsey istemedi.ama tatliya aseriyordum resmen.tarcinli sut ictim.sonrada bol ceviz ve badem yedim.bu sabahta tartildigimda 72.6 tim yari giyinik oldugum halde.birde resim ekleyecektim ama cepten girince olmuyor galiba
helal olsun hf sonunu hafif atlatmışsın yaYeni gelenler olmuş hoşgelmişler
Kazasız belasız bir günü daha bitirdik şükür
Sabah
3 zeytin
Yarım kk peynir
Bir bardak dut suyu
Ara
Bir dilim haşlanmış şeker pancarı
Küçük bir parça ayva
Öğle
Çeyrekten biraz fazlaca simit
Ara
Bir kupa sekersiz limonlu yeşilçay
Akşam
1 kepçe tarhana çorbası
Biraz salata
Arkadaşlar ben yeşilçayı gelişigüzel aklıma ne zaman eserse içiyorum ödem attırmak için belli bir saatte mi içmeliyim zaman farkeder mi
İkinci sorum limon yeşilçayın etkisini azaltır mı :44:
gunaydin herkese cepten giriyorum hftsonu giremedim zaten ctesi aksamida fix menu bir yere gittim o yuzden ne bulduysam yedim.dun hapimi almaya basladim biraz istahsizlik yapti galiba.ogleye dogru kalktim.bir dilim ekmek azicik beyazpeynir 5 tane de seker tomates ogleden sonra ancuezli tuzlu hamsili salata yedim.uyudum aksam kalktigimda canim birsey istemedi.ama tatliya aseriyordum resmen.tarcinli sut ictim.sonrada bol ceviz ve badem yedim.bu sabahta tartildigimda 72.6 tim yari giyinik oldugum halde.birde resim ekleyecektim ama cepten girince olmuyor galiba
günaydın herkese.
mutlu bir hafta diliyorum hepimize.
günaydın kızlar sizedeGunaydiiinn canlariiimmm)) okul yolu duz gider sarkisi esliginde okuluma yol alacagim hepinize mutluuuu vwe boooll eksilii bir hafta dileriiiiimm )))
Eki Görüntüle 970334
cumartesi aksami bu resimden sonra kendimden utandim valla,kiz arkd 8 aylik hamile gibisin dedi.cep telime acilis resmi yaptim kendi resmimi gordukce telimi geri ceviriyorum.
bende 3 gundur yapmak istiyorum ama gezmelerden sira gelmedi. bende de nohut sikintisi var. oglum babanesinden elinde 4 nohutla indi. yerini kesfetmem gerekiyor. diyet yaptigimi duyarlarsa hemen kiskancliga baslar kayinvaldem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?