70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

çok moralim bozuldu ayran detoksu yapacaktım evde yeşil mercimeğim bitmiş :2::2::2: eşimin uyanması akşamı bulur yarına kaldı bu detoks :2::2::2:

bende 3 gundur yapmak istiyorum ama gezmelerden sira gelmedi. bende de nohut sikintisi var. oglum babanesinden elinde 4 nohutla indi. yerini kesfetmem gerekiyor. diyet yaptigimi duyarlarsa hemen kiskancliga baslar kayinvaldem.

Mrblaaar daha once gruba katilmistim ama dvmi gelmemisti ama simdi telefondan girdiğim icin insallah surekli burda olucam ve yediklerimi yazacagimm..pazar diye kimse yok sanirm :)

Herkese iyi pazarlar kızlar
Bir hf sonunu daha bitirdik

Ben maalesef 10 günlük emeğimi heba ettim
Hf sonu dışardaydık hep abur cubur
Wc yede çıkamadım Perşembe den beri
Şimdi tartılmaya korkuyorum
Hf içi çok dikkat etmem lazım

Anath eline sağlık canım
Bu hf liste başı olmuşum
Hf ya sonuncu olcam gibi
Ama ümidi kesmek yok
Şu an itibarıyla dikkat etmeye çalışacam
Tebrik eden arkadaşlar çok teşekkür ederim
Kilo veren azmeden tüm arkadaşları bende tebrik ederim

kizlar ben de katilmak istiyorum 72 kilodayim 58 olmak istiyorum kusura bakmayin daha yeni üye oldum umarim yanlis yere yazmamisimdir

Yeni gelenler olmuş hoşgelmişler
Kazasız belasız bir günü daha bitirdik şükür
Sabah
3 zeytin
Yarım kk peynir
Bir bardak dut suyu

Ara
Bir dilim haşlanmış şeker pancarı
Küçük bir parça ayva

Öğle
Çeyrekten biraz fazlaca simit

Ara
Bir kupa sekersiz limonlu yeşilçay

Akşam
1 kepçe tarhana çorbası
Biraz salata

Arkadaşlar ben yeşilçayı gelişigüzel aklıma ne zaman eserse içiyorum ödem attırmak için belli bir saatte mi içmeliyim zaman farkeder mi
İkinci sorum limon yeşilçayın etkisini azaltır mı :44:

kusura bakma canım..haftaya senin dediğin gibi yapıcammm
Çok geçmiş olsun canimm dualarimiz sizinle rabbim tez zamanda sifasini versin eşinin:)

teşekkür ederimm..amin canım

Mrb cnm benide listeye alman mumkunmu 72.2 ile basliyorum hedefim simdilik 65kg olabilmekkk.. bool eksili gunler:)

Son düzenleyen: Moderatör:
eee tatil bitti tatilciler evine döndü hoşgeldin canımm sen emziriyor muydun?yanlış hatırlıyorsam kusura bakma hafızam biraz zayıftır da

Iyi geceler canim kusura bakma meaajina anca cevap yazabildim bugun camasir utu ugras dur
Hayir ben maalesef emzirmiyorum ;( bebegim 6 aylikken kesildi sutten daha dogrusu sutum bitti cekilde ilk zamanlar cok uzuldum ama cok sukur sagligi iyi senin bebegin ne kadarlikti ?

herkeze merhaba ,,bi uğradım kaçırıyorum,kimseler yok,yarın görüşmek üzere,,fazla çene çalmayın

aynen öyleee

gunaydin herkese cepten giriyorum hftsonu giremedim zaten ctesi aksamida fix menu bir yere gittim o yuzden ne bulduysam yedim.dun hapimi almaya basladim biraz istahsizlik yapti galiba.ogleye dogru kalktim.bir dilim ekmek azicik beyazpeynir 5 tane de seker tomates ogleden sonra ancuezli tuzlu hamsili salata yedim.uyudum aksam kalktigimda canim birsey istemedi.ama tatliya aseriyordum resmen.tarcinli sut ictim.sonrada bol ceviz ve badem yedim.bu sabahta tartildigimda 72.6 tim yari giyinik oldugum halde.birde resim ekleyecektim ama cepten girince olmuyor galiba

Gunaydiiinn canlariiimmm )) okul yolu duz gider sarkisi esliginde okuluma yol alacagim hepinize mutluuuu vwe boooll eksilii bir hafta dileriiiiimm )))

cumartesi aksami bu resimden sonra kendimden utandim valla,kiz arkd 8 aylik hamile gibisin dedi.cep telime acilis resmi yaptim kendi resmimi gordukce telimi geri ceviriyorum.

Eklentiler

• $20140208_214831.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 32
Son düzenleme:
helal olsun hf sonunu hafif atlatmışsın ya

günaydın herkese.
mutlu bir hafta diliyorum hepimize.

Gunaydiiinn canlariiimmm )) okul yolu duz gider sarkisi esliginde okuluma yol alacagim hepinize mutluuuu vwe boooll eksilii bir hafta dileriiiiimm )))
günaydın kızlar sizede

herkese güzel bir hf diliyorum
bol eksili mutlu sağlıklı bir hf

ben bu hf maalesef hf sonu 3 gün yediklerimi eksiye geçirebilmek için uğraşacağım
en azından bildirim kilomu koruyabileyim

okullar açıldı..
okula giden tüm yavrularımıza rabbim akıl zihin açıklığı versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…