70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Eki Görüntüle 970334

cumartesi aksami bu resimden sonra kendimden utandim valla,kiz arkd 8 aylik hamile gibisin dedi.cep telime acilis resmi yaptim kendi resmimi gordukce telimi geri ceviriyorum.

kilolarimiz hemen hemen ayni bende bu hafta80,8 ciktim. benim kilolarda popo basen simit oralarda benim boyum 1,55 falan bide. vercez canim bu kilolari

önemli değil tatlım bir zamanlar bende çalışıyordum anlarım pazartesi hazırlıklarını sağlıklı olsun da diğerleri önemli değil.üzüntüden mi sütün kesildi?benimki 9. ayına girdi.diş çıkarıyor bir görsen ne kadar mızıldanıyor.ağrı kesici verdim yine hayrıyla bir çıkarsaydı..

günaydın herkese.
mutlu bir hafta diliyorum hepimize.

Gunaydiiinn canlariiimmm )) okul yolu duz gider sarkisi esliginde okuluma yol alacagim hepinize mutluuuu vwe boooll eksilii bir hafta dileriiiiimm )))

günaydınnnnnn güzel günlere...

okullar açıldı..
okula giden tüm yavrularımıza rabbim akıl zihin açıklığı versin
aminn....size de kolaylıklar versin.

dun bakliyatlari kaynattim. dufukluden korkuyorum bide ben. 2 saate yakin surdu pisirmem, simdide salata yok ama cocugu okula gotururken alirim, inşallah etiili olur bu detoks.

ohhh maşallah ben hala mercimek arayışı içindeyimm...akşam kocama deyim gelirken alsın inşallah.

günaydınnnnnn güzel günlere...

aminn....size de kolaylıklar versin.

ohhh maşallah ben hala mercimek arayışı içindeyimm...akşam kocama deyim gelirken alsın inşallah.

bu 4 kasik kuru bakliyat 1 gunluk 2 lt ayran icinmi acep, bakliyat o kadar çok oldu ki. bunlari yiyince bide kilo almayalim.

herkeze merhaba ,,bi uğradım kaçırıyorum,kimseler yok,yarın görüşmek üzere,,fazla çene çalmayın

aynen öyleee
Eki Görüntüle 970202
güzelmişaynen ya

günaydın herkese.
mutlu bir hafta diliyorum hepimize.

Gunaydiiinn canlariiimmm )) okul yolu duz gider sarkisi esliginde okuluma yol alacagim hepinize mutluuuu vwe boooll eksilii bir hafta dileriiiiimm )))

okullar açıldı..
okula giden tüm yavrularımıza rabbim akıl zihin açıklığı versin

amiiiiiin

Eki Görüntüle 970334

cumartesi aksami bu resimden sonra kendimden utandim valla,kiz arkd 8 aylik hamile gibisin dedi.cep telime acilis resmi yaptim kendi resmimi gordukce telimi geri ceviriyorum.

canım sıkma canını..ama tebrik ediyorum iyi cesaret fotografını çekmişsin.ben fotoğrafımı çekmeyeli 2yıl oldu.çekenlere kızıp sileli 1yıl oldu..
boy aynalarına bile bakmıyorum
ama inşallah geride kalıcak bunlar birgün çıtır olcaz

kızlar günaydııııııın:119::119::119::119::119:
bugün çok mutluyum .....
sabah sabah çok güzel dileklerde bulunmusunuz çok mutlu oldum......
pozitif bir hafta olur inşallah......
tabi bu mutluluğu oğlumun bugün anaokuluna gitmesine mi borçluyum...yada misafirlerin bitmesinemi bilemiyorum
aslında bitmesi demeyeyim.çünkü şuanda randevu alıyorum
çarşamba komşular hafta sonu misafir..olsun bugn yarın yeter bana

Eki Görüntüle 970334

bende kıyafetin etkisi olduğu düşüncesindeyim...arkadaşın da abartmış o kadar değil canım ya...belki seni gaza getirmek için de söylemiş olabilir bu cümleyi?

Herkese guzel pazarlar )) dun evime geldiiimmm cok mutluyum dun biraz kacirdim ama bugunden tez yok toparladim kedimi 23 nisana kadar 75 kiloya dusme hedefi koydum kendime
selam tatlım 72 gün için 3 kilo verme hedefini zayıf gördüm canım bence o zmana kadar iradene sahip çıkarsan varacağın kilo 71 olur
çok moralim bozuldu ayran detoksu yapacaktım evde yeşil mercimeğim bitmiş :2::2::2: eşimin uyanması akşamı bulur yarına kaldı bu detoks :2::2::2:

canımcım ben yeşil mercimek katmadan yaptım sadece nohut ve yarma ile yaptım 4 kaşık koydum toplamdaki 2 litrelik ayranıma faydasını da gördüm zararını da

gunaydin kizlar herkese iyi pazarlar

kacamaksiz bir gun olsun hepimiz icin

bende grip oldum bogazim aciyor oglumda hasta spor yapamiyorum kendimi cooook bitkin hissediyorummm:2:

geçmiş olsun dilekcim aman dikkat et bebeğine bulaştırma :26:

canım günaydınn gözün aydın mı diyelim artık maşallah ne çok misafir geliyor sana da yoksa sende benim gibi yeni mi taşındık?hoşgeldine mi geliyorlar ?

zararı derken?ne gibi??

nutelladdict canım seni kilolu gösteren kıyafetlerin bence boyunu bilmiyorum ama 73 kilo çok büyük bi rakam değil bence ayrıca listede niye göremiyorum seni niye bildirim yapmıyorsun

canım günaydınn gözün aydın mı diyelim artık maşallah ne çok misafir geliyor sana da yoksa sende benim gibi yeni mi taşındık?hoşgeldine mi geliyorlar ?

ya aslında bukadar misafir gelmezdi...noldu anlamadık bizde
ben hastalanmıştım endometriozis varmış maalesef..vertigo da var.yani sözde geçmiş olsun mu yaptılar bilemedim..

herkese günaaaydıııınnn

güzel ve bol eksili bir hafta olsun.

Ben bugün çok erken kalkamadığım için sabah yürüyüşüm sadece 20 dk. gibi sürdü. Ama yarından itibaren

eski tempoda devam :) Birde bu hafta İbrahim saraçoğlu'nun maydanoz limon kürünü denemeyi düşünüyorum bakalım :))) inşallah

etkisi olur. Yağ yakıcı özelliği varmış bakalım. Umutluyum

ya aslında bukadar misafir gelmezdi...noldu anlamadık bizde
ben hastalanmıştım endometriozis varmış maalesef..vertigo da var.yani sözde geçmiş olsun mu yaptılar bilemedim..

hastalığının hakkında bi bilgim yok ama geçmiş olsun canım senin misafirlerinki de nasıl bi geçmiş olsun ki yatıya geliyor hizmet bekliyor öğlene kadar uyuyo falan bence tatile gelmiş onlar otel misali havuzun da var mı bahçende

çok teşekkür ederim arkadaşlar gelinliği bu hafta netleştiricez elma diyetinide yapamadım stresle verirsin diyo herkes ama hiç sanmıyorum hap alıcam artık şafak 39

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…