Eki Görüntüle 970334
cumartesi aksami bu resimden sonra kendimden utandim valla,kiz arkd 8 aylik hamile gibisin dedi.cep telime acilis resmi yaptim kendi resmimi gordukce telimi geri ceviriyorum.
okullar açıldı..
okula giden tüm yavrularımıza rabbim akıl zihin açıklığı versin
Iyi geceler canim kusura bakma meaajina anca cevap yazabildim bugun camasir utu ugras dur
Hayir ben maalesef emzirmiyorum ;( bebegim 6 aylikken kesildi sutten daha dogrusu sutum bitti cekilde ilk zamanlar cok uzuldum ama cok sukur sagligi iyi senin bebegin ne kadarlikti ?
ben sana nohut verem sen bana mercimek yapalım bu detoksu artık
gunaydin herkese cepten giriyorum hftsonu giremedim zaten ctesi aksamida fix menu bir yere gittim o yuzden ne bulduysam yedim.dun hapimi almaya basladim biraz istahsizlik yapti galiba.ogleye dogru kalktim.bir dilim ekmek azicik beyazpeynir 5 tane de seker tomates ogleden sonra ancuezli tuzlu hamsili salata yedim.uyudum aksam kalktigimda canim birsey istemedi.ama tatliya aseriyordum resmen.tarcinli sut ictim.sonrada bol ceviz ve badem yedim.bu sabahta tartildigimda 72.6 tim yari giyinik oldugum halde.birde resim ekleyecektim ama cepten girince olmuyor galiba
günaydın herkese.
mutlu bir hafta diliyorum hepimize.
Gunaydiiinn canlariiimmm)) okul yolu duz gider sarkisi esliginde okuluma yol alacagim hepinize mutluuuu vwe boooll eksilii bir hafta dileriiiiimm )))
helal olsun hf sonunu hafif atlatmışsın ya
günaydın kızlar sizede
herkese güzel bir hf diliyorum
bol eksili mutlu sağlıklı bir hf
ben bu hf maalesef hf sonu 3 gün yediklerimi eksiye geçirebilmek için uğraşacağım
en azından bildirim kilomu koruyabileyim
aminn....size de kolaylıklar versin.okullar açıldı..
dun bakliyatlari kaynattim. dufukluden korkuyorum bide ben. 2 saate yakin surdu pisirmem, simdide salata yok ama cocugu okula gotururken alirim, inşallah etiili olur bu detoks.
günaydınnnnnn güzel günlere...
aminn....size de kolaylıklar versin.
ohhh maşallah ben hala mercimek arayışı içindeyimm...akşam kocama deyim gelirken alsın inşallah.
güzelmişherkeze merhaba ,,bi uğradım kaçırıyorum,kimseler yok,yarın görüşmek üzere,,fazla çene çalmayın
aynen öyleee
Eki Görüntüle 970202
günaydın herkese.
mutlu bir hafta diliyorum hepimize.
Gunaydiiinn canlariiimmm)) okul yolu duz gider sarkisi esliginde okuluma yol alacagim hepinize mutluuuu vwe boooll eksilii bir hafta dileriiiiimm )))
okullar açıldı..
Eki Görüntüle 970334
cumartesi aksami bu resimden sonra kendimden utandim valla,kiz arkd 8 aylik hamile gibisin dedi.cep telime acilis resmi yaptim kendi resmimi gordukce telimi geri ceviriyorum.
bu 4 kasik kuru bakliyat 1 gunluk 2 lt ayran icinmi acep, bakliyat o kadar çok oldu ki. bunlari yiyince bide kilo almayalim.
Eki Görüntüle 970334
selam tatlım 72 gün için 3 kilo verme hedefini zayıf gördüm canım bence o zmana kadar iradene sahip çıkarsan varacağın kilo 71 olurHerkese guzel pazarlar)) dun evime geldiiimmm cok mutluyum dun biraz kacirdim ama bugunden tez yok toparladim kedimi 23 nisana kadar 75 kiloya dusme hedefi koydum kendime
çok moralim bozuldu ayran detoksu yapacaktım evde yeşil mercimeğim bitmiş :2::2::2: eşimin uyanması akşamı bulur yarına kaldı bu detoks :2::2::2:
gunaydin kizlar herkese iyi pazarlar
kacamaksiz bir gun olsun hepimiz icin
bende grip oldum bogazim aciyor oglumda hasta spor yapamiyorum kendimi cooook bitkin hissediyorummm:2:
kızlar günaydııııııın:119::119::119::119::119:
bugün çok mutluyum .....
sabah sabah çok güzel dileklerde bulunmusunuz çok mutlu oldum......
pozitif bir hafta olur inşallah......
tabi bu mutluluğu oğlumun bugün anaokuluna gitmesine mi borçluyum...yada misafirlerin bitmesinemi bilemiyorum
aslında bitmesi demeyeyim.çünkü şuanda randevu alıyorum
çarşamba komşular hafta sonu misafir..olsun bugn yarın yeter bana
selam tatlım 72 gün için 3 kilo verme hedefini zayıf gördüm canım bence o zmana kadar iradene sahip çıkarsan varacağın kilo 71 olur
canımcım ben yeşil mercimek katmadan yaptım sadece nohut ve yarma ile yaptım 4 kaşık koydum toplamdaki 2 litrelik ayranıma faydasını da gördüm zararını da
geçmiş olsun dilekcim aman dikkat et bebeğine bulaştırma :26:
canım günaydınn gözün aydın mı diyelim artıkmaşallah ne çok misafir geliyor sana da yoksa sende benim gibi yeni mi taşındık?hoşgeldine mi geliyorlar ?
zararı derken?ne gibi??
ya aslında bukadar misafir gelmezdi...noldu anlamadık bizde
ben hastalanmıştım endometriozis varmış maalesef..vertigo da var.yani sözde geçmiş olsun mu yaptılar bilemedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?