- 13 Eylül 2009
- 1.784
- 77
- 163
- 38
amiiiin....bu hafta herkes tempoda Allah bozmasınherkese günaaaydıııınnn
güzel ve bol eksili bir hafta olsun.
Ben bugün çok erken kalkamadığım için sabah yürüyüşüm sadece 20 dk. gibi sürdü. Ama yarından itibaren
eski tempoda devam :) Birde bu hafta İbrahim saraçoğlu'nun maydanoz limon kürünü denemeyi düşünüyorum bakalım :))) inşallah
etkisi olur. Yağ yakıcı özelliği varmış bakalım. Umutluyum
hastalığının hakkında bi bilgim yok ama geçmiş olsun canım senin misafirlerinki de nasıl bi geçmiş olsun ki yatıya geliyor hizmet bekliyor öğlene kadar uyuyo falan bence tatile gelmiş onlar otel misali havuzun da var mı bahçende
ya aslında bukadar misafir gelmezdi...noldu anlamadık bizde
ben hastalanmıştım endometriozis varmış maalesef..vertigo da var.yani sözde geçmiş olsun mu yaptılar bilemedim..
kabızlık yaptı bendeyoksa her ay yapcaktım her bünye aynı olmuyor ama bana etkisi bu olmuştu ve 1,5 kilo vermiştim wcye çıkmamış halimle
canım sıkma canını..ama tebrik ediyorum iyi cesaret fotografını çekmişsin.ben fotoğrafımı çekmeyeli 2yıl oldu.çekenlere kızıp sileli 1yıl oldu..
boy aynalarına bile bakmıyorum
ama inşallah geride kalıcak bunlar birgün çıtır olcaz
hastalığının hakkında bi bilgim yok ama geçmiş olsun canım senin misafirlerinki de nasıl bi geçmiş olsun ki yatıya geliyor hizmet bekliyor öğlene kadar uyuyo falan bence tatile gelmiş onlar otel misali havuzun da var mı bahçende
çok teşekkür ederim arkadaşlar gelinliği bu hafta netleştiricez elma diyetinide yapamadım stresle verirsin diyo herkes ama hiç sanmıyorum hap alıcam artık şafak 39
çok teşekkür ederim arkadaşlar gelinliği bu hafta netleştiricez elma diyetinide yapamadım stresle verirsin diyo herkes ama hiç sanmıyorum hap alıcam artık şafak 39
selam
kürkçü dükkanına döndüm
kim var kim yok
nabersiniz?
nasıl gidiyor?
zamanında kullandım canm çok iyi geldi 10 kılo verdim 1 ayda geçen ay aldım hiç bi işe yaramadı direnç oluştu heralde kendi çabalarımlada çok zor oluyo yemeyi sevince sıkıntı oluyo benm ailem bakül ailesi zaten genetikler sagolsundikkatli kullan canım ben hep tırsarım o haplardan
kac gosteriyorum diyecegim ama 38 yasindayim maalesefbiraz kıyafetinden kaynaklı sanırım
:44::44:
kaç yaşındaydın canım sen
amiiiin....bu hafta herkes tempoda Allah bozmasın
aslında havuz iyi olur ya tatile de gidemiyoruz..yapıyım bari ben girerim...
evet canım 4 nohut 4 yarma koydum sinameki kullanmadım hiç canım :26:geçmiş olsun canım.sen iyi ol da gelen gider nasıl olsa..
sinameki denemedin mi kader?bi de 4 kaşık bulgur 4 kaşık nohut 4 kaşık mercimek diyor tarifte.yarmayı 4 kaşık mı koydun?
Allah iyiliğini versin kader.çok güldümm yazmamışım ama haklısın sanırımmm
selam
kürkçü dükkanına döndüm
kim var kim yok
nabersiniz?
nasıl gidiyor?
canım sıkma canını..ama tebrik ediyorum iyi cesaret fotografını çekmişsin.ben fotoğrafımı çekmeyeli 2yıl oldu.çekenlere kızıp sileli 1yıl oldu..
boy aynalarına bile bakmıyorum
ama inşallah geride kalıcak bunlar birgün çıtır olcaz
günaydınnnnnn güzel günlere...
aminn....size de kolaylıklar versin.
ohhh maşallah ben hala mercimek arayışı içindeyimm...akşam kocama deyim gelirken alsın inşallah.
ben haşlanmışından dolu dolu 4 er kaşık koydum 1 lt ayran yetti bana..bu 4 kasik kuru bakliyat 1 gunluk 2 lt ayran icinmi acep, bakliyat o kadar çok oldu ki. bunlari yiyince bide kilo almayalim.
maşallah canım misafir trafiğin çok yoğunkızlar günaydııııııın:119::119::119::119::119:
bugün çok mutluyum .....
sabah sabah çok güzel dileklerde bulunmusunuz çok mutlu oldum......
pozitif bir hafta olur inşallah......
tabi bu mutluluğu oğlumun bugün anaokuluna gitmesine mi borçluyum...yada misafirlerin bitmesinemi bilemiyorum
aslında bitmesi demeyeyim.çünkü şuanda randevu alıyorum
çarşamba komşular hafta sonu misafir..olsun bugn yarın yeter bana
günaydın olsun canım..herkese günaaaydıııınnn
güzel ve bol eksili bir hafta olsun.
Ben bugün çok erken kalkamadığım için sabah yürüyüşüm sadece 20 dk. gibi sürdü. Ama yarından itibaren
eski tempoda devam :) Birde bu hafta İbrahim saraçoğlu'nun maydanoz limon kürünü denemeyi düşünüyorum bakalım :))) inşallah
etkisi olur. Yağ yakıcı özelliği varmış bakalım. Umutluyum
aleyküm selamselam
kürkçü dükkanına döndüm
kim var kim yok
nabersiniz?
nasıl gidiyor?
kac gosteriyorum diyecegim ama 38 yasindayim maalesefhic dogumsuz boyleyim
bende kıyafetin etkisi olduğu düşüncesindeyim...arkadaşın da abartmış o kadar değil canım ya...belki seni gaza getirmek için de söylemiş olabilir bu cümleyi?
selam canım hoşgeldin.iyilik senden naber??kilo verme çalışmaları ne alemde??
nutelladdict canım seni kilolu gösteren kıyafetlerin bence boyunu bilmiyorum ama 73 kilo çok büyük bi rakam değil benceayrıca listede niye göremiyorum seni niye bildirim yapmıyorsun
boyum 1.62. yaptim aslinda bildirimim cuma gunu olsun olmazsa bu cumaya girerim,
:18::18::18::18::18:[
sen varya sennn minee bi artı çık görimm seni benbörekler çörekler mangallar biri gitti biri geldi
hoşgeldin canım özledim valla seni ya
sende hoşgeldin zerracımaleyküm selam
hoş geldin mine
bende 10 gün oldu döneli..
aynı yerde sayıyorum işte
ewet cnm inşallah...geçmiş olsun canım.sen iyi ol da gelen gider nasıl olsa..
sinameki denemedin mi kader?bi de 4 kaşık bulgur 4 kaşık nohut 4 kaşık mercimek diyor tarifte.yarmayı 4 kaşık mı koydun?
kesinlikle...Aynen canım bende eskiden fotoğraf çektirmeyi hiç sevmiyorum. Arkadaş grubuyla falanda çekilirken birilerinin arkasına saklanıyorumGururla fotoğraf çektireceğimiz günlerde gelecek inanıyorum :)))
cnm bende döndüm gel gel...selam
kürkçü dükkanına döndüm
kim var kim yok
nabersiniz?
nasıl gidiyor?
hıım ön yargılıyım aslında....zamanında kullandım canm çok iyi geldi 10 kılo verdim 1 ayda geçen ay aldım hiç bi işe yaramadı direnç oluştu heralde kendi çabalarımlada çok zor oluyo yemeyi sevince sıkıntı oluyo benm ailem bakül ailesi zaten genetikler sagolsun
gel gel beklerim
sakın canım sakın hap falan kullanma ters etki yapıyor artı iç organların tahrip oluyor en başta mide
varsa bizde misafir olalım dicektim
evet canım 4 nohut 4 yarma koydum sinameki kullanmadım hiç canım :26:
sen varya sennn minee bi artı çık görimm seni benbörekler çörekler mangallar biri gitti biri geldi
hoşgeldin canım özledim valla seni ya
Aslinda bende bek girmemeye calisiyorum fotograf karelerine ama kalabalik grup olunca mecburen. Birde yeni yil resmim vardi kizlar incecik ben aralarinda koca kafaliydim
evde egzersiz yapmıyor musun?sıkılaştırcı falan.ben etkiisini görüyorumm bende de gıdık kol ne ararsan var ama dikkat etmeye çalışıyorum canım.egzersiz yapmaya çalışıyorum oğlumla birlikte.ben yaparken kendisi de halden hale giriyor.kiyafette var ama bende zayif degilim yuz toplu gidik var kollar gogusler allahim bgnku sekilde irademe hakim olayim
ne olsun vallahi idare ediyoruz
tatilde deli gibi yaptım ve yedim
facede arkadaşlar bilirler
fazla kilo almamışım ama kalınlaştım sanırım
kıyafetlerden belli oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?