70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

amiiiin....bu hafta herkes tempoda Allah bozmasın

aslında havuz iyi olur ya tatile de gidemiyoruz..yapıyım bari ben girerim...

ya aslında bukadar misafir gelmezdi...noldu anlamadık bizde
ben hastalanmıştım endometriozis varmış maalesef..vertigo da var.yani sözde geçmiş olsun mu yaptılar bilemedim..

geçmiş olsun canım.sen iyi ol da gelen gider nasıl olsa..

kabızlık yaptı bende yoksa her ay yapcaktım her bünye aynı olmuyor ama bana etkisi bu olmuştu ve 1,5 kilo vermiştim wcye çıkmamış halimle

sinameki denemedin mi kader?bi de 4 kaşık bulgur 4 kaşık nohut 4 kaşık mercimek diyor tarifte.yarmayı 4 kaşık mı koydun?

Aynen canım bende eskiden fotoğraf çektirmeyi hiç sevmiyorum. Arkadaş grubuyla falanda çekilirken birilerinin arkasına saklanıyorum Gururla fotoğraf çektireceğimiz günlerde gelecek inanıyorum :)))

Allah iyiliğini versin kader.çok güldümm yazmamışım ama haklısın sanırımmm

çok teşekkür ederim arkadaşlar gelinliği bu hafta netleştiricez elma diyetinide yapamadım stresle verirsin diyo herkes ama hiç sanmıyorum hap alıcam artık şafak 39

veriyorsun ama ben vermiştim niaşnımla düğünüm arası 1 ay ben 58 kgden 54 e düşmüştüm.umarım üzülmeden atlatırsın bu düğün arasını

dikkatli kullan canım ben hep tırsarım o haplardan
zamanında kullandım canm çok iyi geldi 10 kılo verdim 1 ayda geçen ay aldım hiç bi işe yaramadı direnç oluştu heralde kendi çabalarımlada çok zor oluyo yemeyi sevince sıkıntı oluyo benm ailem bakül ailesi zaten genetikler sagolsun

çok teşekkür ederim arkadaşlar gelinliği bu hafta netleştiricez elma diyetinide yapamadım stresle verirsin diyo herkes ama hiç sanmıyorum hap alıcam artık şafak 39

sakın canım sakın hap falan kullanma ters etki yapıyor artı iç organların tahrip oluyor en başta mide

amiiiin....bu hafta herkes tempoda Allah bozmasın

aslında havuz iyi olur ya tatile de gidemiyoruz..yapıyım bari ben girerim...

varsa bizde misafir olalım dicektim

sinameki denemedin mi kader?bi de 4 kaşık bulgur 4 kaşık nohut 4 kaşık mercimek diyor tarifte.yarmayı 4 kaşık mı koydun?
evet canım 4 nohut 4 yarma koydum sinameki kullanmadım hiç canım :26:

Allah iyiliğini versin kader.çok güldümm yazmamışım ama haklısın sanırımmm

selam
kürkçü dükkanına döndüm
kim var kim yok
nabersiniz?
nasıl gidiyor?

sen varya sennn minee bi artı çık görimm seni ben börekler çörekler mangallar biri gitti biri geldi
hoşgeldin canım özledim valla seni ya

Aslinda bende bek girmemeye calisiyorum fotograf karelerine ama kalabalik grup olunca mecburen. Birde yeni yil resmim vardi kizlar incecik ben aralarinda koca kafaliydim

günaydınnnnnn güzel günlere...

aminn....size de kolaylıklar versin.

ohhh maşallah ben hala mercimek arayışı içindeyimm...akşam kocama deyim gelirken alsın inşallah.

bu 4 kasik kuru bakliyat 1 gunluk 2 lt ayran icinmi acep, bakliyat o kadar çok oldu ki. bunlari yiyince bide kilo almayalim.
ben haşlanmışından dolu dolu 4 er kaşık koydum 1 lt ayran yetti bana..
maşallah canım misafir trafiğin çok yoğun
allah kolaylık versin
günaydın olsun canım..
en azından 20 dak yürümüşsün
selam
kürkçü dükkanına döndüm
kim var kim yok
nabersiniz?
nasıl gidiyor?
aleyküm selam
hoş geldin mine
bende 10 gün oldu döneli..
aynı yerde sayıyorum işte

kac gosteriyorum diyecegim ama 38 yasindayim maalesef hic dogumsuz boyleyim

tamam canım ozaman 38 ise..
normal görünüyorsun..
ama giydiğin kıyafet insanı farklı gösterebiliyor
biraz o tarz kamuflajlara dikkat etmen gerek
yoksa bmı değerin çok değil
burda daha fazla çıkmışsın bence

selam canım hoşgeldin.iyilik senden naber??kilo verme çalışmaları ne alemde??

ne olsun vallahi idare ediyoruz
tatilde deli gibi yaptım ve yedim
facede arkadaşlar bilirler
fazla kilo almamışım ama kalınlaştım sanırım
kıyafetlerden belli oluyor

[

sen varya sennn minee bi artı çık görimm seni ben börekler çörekler mangallar biri gitti biri geldi
hoşgeldin canım özledim valla seni ya
:18::18::18::18::18:
sorma ya feci yedim
sabah tartıldım 67,8
fena değil korktum 70i geçmişimdir diye
çünkü kalınlaştım yine
sporda bitti
bende özledim gözüm hemen seni aradı
kimler var kızlardan 2 haftalık geçmişi okuyamadım doğal olarak
aleyküm selam
hoş geldin mine
bende 10 gün oldu döneli..
aynı yerde sayıyorum işte
sende hoşgeldin zerracım
inşallah vereceğiz artık kiloları
oğlun nasıl kreşe verdinmi bu sene

ewet cnm inşallah...
Aynen canım bende eskiden fotoğraf çektirmeyi hiç sevmiyorum. Arkadaş grubuyla falanda çekilirken birilerinin arkasına saklanıyorum Gururla fotoğraf çektireceğimiz günlerde gelecek inanıyorum :)))
kesinlikle...
selam
kürkçü dükkanına döndüm
kim var kim yok
nabersiniz?
nasıl gidiyor?
cnm bende döndüm gel gel...
hıım ön yargılıyım aslında....
gel gel beklerim
Aslinda bende bek girmemeye calisiyorum fotograf karelerine ama kalabalik grup olunca mecburen. Birde yeni yil resmim vardi kizlar incecik ben aralarinda koca kafaliydim

bende öyleyim malesef inşallah en kıssa zamanda veririz kiloları

kiyafette var ama bende zayif degilim yuz toplu gidik var kollar gogusler allahim bgnku sekilde irademe hakim olayim
evde egzersiz yapmıyor musun?sıkılaştırcı falan.ben etkiisini görüyorumm bende de gıdık kol ne ararsan var ama dikkat etmeye çalışıyorum canım.egzersiz yapmaya çalışıyorum oğlumla birlikte.ben yaparken kendisi de halden hale giriyor. arkadaşın dediği gibi bmı çok yüksek değil uzun boylusun galiba ki kilo da aşırı değil azıcık dikkat et pes etme rahat verirsin

ne olsun vallahi idare ediyoruz
tatilde deli gibi yaptım ve yedim
facede arkadaşlar bilirler
fazla kilo almamışım ama kalınlaştım sanırım
kıyafetlerden belli oluyor

evett tatil bitti börek de bitti çörek de. haydi spora fit bir görünümee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…