- 13 Eylül 2009
- 1.784
- 77
- 163
- 38
ben haşlanmışından dolu dolu 4 er kaşık koydum 1 lt ayran yetti bana..
maşallah canım misafir trafiğin çok yoğun
allah kolaylık versin
günaydın olsun canım..
en azından 20 dak yürümüşsün
aleyküm selam
hoş geldin mine
bende 10 gün oldu döneli..
aynı yerde sayıyorum işte
tamam canım ozaman 38 ise..
normal görünüyorsun..
ama giydiğin kıyafet insanı farklı gösterebiliyor
biraz o tarz kamuflajlara dikkat etmen gerek
yoksa bmı değerin çok değil
burda daha fazla çıkmışsın bence
canım bence fotolarını silmekle hata yapmışsın,sıkma canını,ben kiloluyken devamlı fotolar çektim kendim,şimdi o hallerime bakıp vaybe neymişim ne olmuşum şimdi başardım işte diyorum,o fotolara bakıp iyiki çekmişim diyorum,bakıp bakıp gülüyorum o halime şimdi,,bence kalabalıkta çekilmesen bile kendi kendine evde çek arşiv yap,sonra zayıflayınca karşılaştırırsın ben gibi,öncem ve sonram diye inşallahcanım sıkma canını..ama tebrik ediyorum iyi cesaret fotografını çekmişsin.ben fotoğrafımı çekmeyeli 2yıl oldu.çekenlere kızıp sileli 1yıl oldu..
boy aynalarına bile bakmıyorum
ama inşallah geride kalıcak bunlar birgün çıtır olcaz
ne olsun vallahi idare ediyoruz
tatilde deli gibi yaptım ve yedim
facede arkadaşlar bilirler
fazla kilo almamışım ama kalınlaştım sanırım
kıyafetlerden belli oluyor
günaydııınnn
dün eşim paşaya gitti aylar sonra ilk kez ve akşam evde değildi bende akşam lahanamı içtim başka bişey yemiycektim sözde ama,çocuklar acıkınca akşam 7.30ta bende yedimoda yetmedi,gece yarısına kadar ne kadar abur cubur varsa tırtıkladım durdum,,ve şaka gibi bu sabah 59.5 gördüm mutlu oldum,bugünde eşim 5te gelip direk okula gidicekmiş,yemek 8e kaldı,napcam bilmem,bugün gündüzden dikkatli gidiyimde bari akşam abartırsam artı olarak dönmesin
haklısın aslındacanım bence fotolarını silmekle hata yapmışsın,sıkma canını,ben kiloluyken devamlı fotolar çektim kendim,şimdi o hallerime bakıp vaybe neymişim ne olmuşum şimdi başardım işte diyorum,o fotolara bakıp iyiki çekmişim diyorum,bakıp bakıp gülüyorum o halime şimdi,,bence kalabalıkta çekilmesen bile kendi kendine evde çek arşiv yap,sonra zayıflayınca karşılaştırırsın ben gibi,öncem ve sonram diye inşallah
evet canım fotolarını görüyorum arada,öyle abartı bi kilon yok,yakışıyo desem yeridir
günaydııınnn
dün eşim paşaya gitti aylar sonra ilk kez ve akşam evde değildi bende akşam lahanamı içtim başka bişey yemiycektim sözde ama,çocuklar acıkınca akşam 7.30ta bende yedimoda yetmedi,gece yarısına kadar ne kadar abur cubur varsa tırtıkladım durdum,,ve şaka gibi bu sabah 59.5 gördüm mutlu oldum,bugünde eşim 5te gelip direk okula gidicekmiş,yemek 8e kaldı,napcam bilmem,bugün gündüzden dikkatli gidiyimde bari akşam abartırsam artı olarak dönmesin
günaydııınnn
kızlar günaydııııııın:119::119::119::119::119:
bugün çok mutluyum .....
sabah sabah çok güzel dileklerde bulunmusunuz çok mutlu oldum......
pozitif bir hafta olur inşallah......
tabi bu mutluluğu oğlumun bugün anaokuluna gitmesine mi borçluyum...yada misafirlerin bitmesinemi bilemiyorum
aslında bitmesi demeyeyim.çünkü şuanda randevu alıyorum
çarşamba komşular hafta sonu misafir..olsun bugn yarın yeter bana
slmmmm kızlar bende balık etli biri olarak katılıyorum aranıza 4 aydır diyetteyim 15 kilo verdim 10 kilo daha vermek istiyorum 86 başladım diyete suan 70 kiloyum çok şükür acayip rahatladım mayısa kadar 10 kilomda gitsin istiyorum inşallh onuda vericek boyum 166 70 kiloyum ama kime sorsam 60 diyo kilomu göstermeyenlerdenim
selam tatlım 72 gün için 3 kilo verme hedefini zayıf gördüm canım bence o zmana kadar iradene sahip çıkarsan varacağın kilo 71 olur
canımcım ben yeşil mercimek katmadan yaptım sadece nohut ve yarma ile yaptım 4 kaşık koydum toplamdaki 2 litrelik ayranıma faydasını da gördüm zararını da
zarari derken canim, ne zararini gordun ki?
senin oglun kac yasindaydi canim. bugun benimkide gidecek. benim oglum 4,5 yasinda. bende okula gittigi zaman cok aktif oluyorum.
paşa yı anlamadım
nutelladdict canım seni kilolu gösteren kıyafetlerin bence boyunu bilmiyorum ama 73 kilo çok büyük bi rakam değil benceayrıca listede niye göremiyorum seni niye bildirim yapmıyorsun
sağol canım..
:18::18::18::18::18:
sorma ya feci yedim
sabah tartıldım 67,8
fena değil korktum 70i geçmişimdir diye
çünkü kalınlaştım yine
sporda bitti
bende özledim gözüm hemen seni aradı
kimler var kızlardan 2 haftalık geçmişi okuyamadım doğal olarak
sende hoşgeldin zerracım
inşallah vereceğiz artık kiloları
oğlun nasıl kreşe verdinmi bu sene
kabızlık yaptı bendeyoksa her ay yapcaktım her bünye aynı olmuyor ama bana etkisi bu olmuştu ve 1,5 kilo vermiştim wcye çıkmamış halimle
slmmmm kızlar bende balık etli biri olarak katılıyorum aranıza 4 aydır diyetteyim 15 kilo verdim 10 kilo daha vermek istiyorum 86 başladım diyete suan 70 kiloyum çok şükür acayip rahatladım mayısa kadar 10 kilomda gitsin istiyorum inşallh onuda vericek boyum 166 70 kiloyum ama kime sorsam 60 diyo kilomu göstermeyenlerdenim
ahh canım msj atılması gerekiyordu bana topikte de denk gelmedin demekki çünkü gördüklerimi de ekledim ben listeye cumaya muhakkak yap listeye gir canım
herkese günaaaydıııınnn
güzel ve bol eksili bir hafta olsun.
Ben bugün çok erken kalkamadığım için sabah yürüyüşüm sadece 20 dk. gibi sürdü. Ama yarından itibaren
eski tempoda devam :) Birde bu hafta İbrahim saraçoğlu'nun maydanoz limon kürünü denemeyi düşünüyorum bakalım :))) inşallah
etkisi olur. Yağ yakıcı özelliği varmış bakalım. Umutluyum
vardiye canım,normalde gündüz vardiyesine gidiyo yani 08.00--16.00 arası,,paşa vardiyasıda 16.00--00.00 arası,,
okulu olduğu için aylardır gündüze gidiyodu,dün arkadaşı izin almış onun yerine paşaya eşim gitti,bikereliğine,bundan sonra yine okul bitene kadar gündüze gidicek,ve akşamları evde olucak,e bide okulu olunca bazen direk okula gidiyo sınav olunca falan,ozaman 8de veya 9da geliyo akşam eve,geç yiyoz yemeği çok üzüyo bu beni,,ama çoğu zaman 5te eve gelir işten,hemen yemek hazır olur yeriz saat 6gibi okula gider,sonra yine 9da eve gelir,sabah 7de kalkar servise binip işine giderhayatımız aylardır bu tempoda,adama yazık kendine hiç vakti kalmıyo,ama sabrediyoruz işte
ne güzel maşallah cnmiradene hayran oldum .Allah bizede nasip eder inşallah
diyetin nasıl listenmi var diyetisyeninmi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?