70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

amiiin çok yogun oldum valla yetişemiyorum artık

canım bence fotolarını silmekle hata yapmışsın,sıkma canını,ben kiloluyken devamlı fotolar çektim kendim,şimdi o hallerime bakıp vaybe neymişim ne olmuşum şimdi başardım işte diyorum,o fotolara bakıp iyiki çekmişim diyorum,bakıp bakıp gülüyorum o halime şimdi,,bence kalabalıkta çekilmesen bile kendi kendine evde çek arşiv yap,sonra zayıflayınca karşılaştırırsın ben gibi,öncem ve sonram diye inşallah

ne olsun vallahi idare ediyoruz
tatilde deli gibi yaptım ve yedim
facede arkadaşlar bilirler
fazla kilo almamışım ama kalınlaştım sanırım
kıyafetlerden belli oluyor

evet canım fotolarını görüyorum arada,öyle abartı bi kilon yok,yakışıyo desem yeridir

günaydııınnn

dün eşim paşaya gitti aylar sonra ilk kez ve akşam evde değildi bende akşam lahanamı içtim başka bişey yemiycektim sözde ama,çocuklar acıkınca akşam 7.30ta bende yedimoda yetmedi,gece yarısına kadar ne kadar abur cubur varsa tırtıkladım durdum,,ve şaka gibi bu sabah 59.5 gördüm mutlu oldum,bugünde eşim 5te gelip direk okula gidicekmiş,yemek 8e kaldı,napcam bilmem,bugün gündüzden dikkatli gidiyimde bari akşam abartırsam artı olarak dönmesin

slmmmm kızlar bende balık etli biri olarak katılıyorum aranıza 4 aydır diyetteyim 15 kilo verdim 10 kilo daha vermek istiyorum 86 başladım diyete suan 70 kiloyum çok şükür acayip rahatladım mayısa kadar 10 kilomda gitsin istiyorum inşallh onuda vericek boyum 166 70 kiloyum ama kime sorsam 60 diyo kilomu göstermeyenlerdenim

cnm senn konunu okudum hayran kaldım büyük başarı yakalamışsın bencede fotoraflar her zmn durmalı bende bakıyorum şimdi aaaa ne kadar kiloluymuşum diyorum kafam küçücükmüş gövdeme göre ben eşimle tanışmadan 96 kiloydum düğünüme kadar 75 oldum gene aldım sonra ama şuan 70 im 96 lık halime bakıyorum arada dünya kadar fark var

haklısın aslında
sanırım ben kendimi sevmiyorum.hatta nefret ediyorum..oyüzden kabullenemiyorum birtürlü

böyle zamanlar olmuyo desem yalan olur..pes etme hiç devam et bi süre sonra vücud yiyince rahatsız oluyor.
geçen misafirim vardı lahmacun yaptım e yemeden duramadım.normalde 2tane yerdim..yarım tane yiyebildim sadece..
asitli içecek yarım bardak içebiliyorum artık şundan birkaçgün önce 1lt bitiriyodum

paşa yı anlamadım

senin oglun kac yasindaydi canim. bugun benimkide gidecek. benim oglum 4,5 yasinda. bende okula gittigi zaman cok aktif oluyorum.

ne güzel maşallah cnm iradene hayran oldum .Allah bizede nasip eder inşallah
diyetin nasıl listenmi var diyetisyeninmi...

senin oglun kac yasindaydi canim. bugun benimkide gidecek. benim oglum 4,5 yasinda. bende okula gittigi zaman cok aktif oluyorum.

benimkide 4.5 yaşında
evde olunca bilmiyorum bir şekilde düzenim bozuluyor alışmış okula evde ikide bir anne hadi faaliyet yapalım diyor ...

paşa yı anlamadım

vardiye canım,normalde gündüz vardiyesine gidiyo yani 08.00--16.00 arası,,paşa vardiyasıda 16.00--00.00 arası,,
okulu olduğu için aylardır gündüze gidiyodu,dün arkadaşı izin almış onun yerine paşaya eşim gitti,bikereliğine,bundan sonra yine okul bitene kadar gündüze gidicek,ve akşamları evde olucak,e bide okulu olunca bazen direk okula gidiyo sınav olunca falan,ozaman 8de veya 9da geliyo akşam eve,geç yiyoz yemeği çok üzüyo bu beni,,ama çoğu zaman 5te eve gelir işten,hemen yemek hazır olur yeriz saat 6gibi okula gider,sonra yine 9da eve gelir,sabah 7de kalkar servise binip işine gider hayatımız aylardır bu tempoda,adama yazık kendine hiç vakti kalmıyo,ama sabrediyoruz işte

Son düzenleme:
nutelladdict canım seni kilolu gösteren kıyafetlerin bence boyunu bilmiyorum ama 73 kilo çok büyük bi rakam değil bence ayrıca listede niye göremiyorum seni niye bildirim yapmıyorsun

benim gibi bildirim yapamiyor heralde. bu hafta da bildirim yani ozel mesaj atamayacagim, artik gonullu bir arkadas bulursam, ondan ozel mesaj atmasini rica edecegim.

sağol canım..
bu sene kreşe vermedim canım babaannesi bakıyor
eylül ayında gidecek inşallah
kreş araştıracağim bende artık bundan sonra

maşallah darısı başımızaaaa

yap bakalim etkili olursa, bizde deneriz.

bilmiyordum
zormuş cnm Allah kolaylık versin.bende bazen evde kime üzüleceğimi bilmiyorum...eşim kendine vakit ayıramıyor desem bzde hiç ayıramıyor..ewet sabretmekten başka yol yok

ne güzel maşallah cnm iradene hayran oldum .Allah bizede nasip eder inşallah
diyetin nasıl listenmi var diyetisyeninmi...

cnm eşimle tanıştığımda kendim 96dan 75 düştüm şimdi diyetisyene gidiyorum 15 günde bir her zmn diyet listem değişiyo bu seferkini anlatim sabah bir tatlı kasığı fındık ezmesi 2 dilim ekmek 2 dilim peynir ara öğün meyve öğle bir porsiyon et veya baklagil 1 dilim ekmek ayran salata ar öğün 4 kare bitter çikolata aakşam sebze yemeği 2 dilim ekmek salata yoğurt gece yararken süt meyve çok rahat diyet listeleri veriyo bu zmnla kadar gittiğmdede hep kilo vermiştim kızlar tavsiyem ama yoğurt süt sofranızdan eksik olmasın diyetisyen önemli diyo kilo vermek için başından beri yoğurt süt hep var listemde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…