- 20 Ekim 2009
- 7.083
- 385
- 688
teşekkür ederim öncelikle,evet fotolar olmasa eski hallerimiz nasıldı diyip üzülürdük,keşeke çekseydik demektense çekmek en mantıklısıcnm senn konunu okudum hayran kaldım büyük başarı yakalamışsın bencede fotoraflar her zmn durmalı bende bakıyorum şimdi aaaa ne kadar kiloluymuşum diyorum kafam küçücükmüş gövdeme göre ben eşimle tanışmadan 96 kiloydum düğünüme kadar 75 oldum gene aldım sonra ama şuan 70 im 96 lık halime bakıyorum arada dünya kadar fark var
bende eskiden sarı kola içerdim hemde fazlasıyla,ama kilo vermeye karar vereliki yıllar oldu,kolayı hiç aramam,içmem,mecburi durumlar dışında,bayram vs.gibi,hatta dün hasta ziyaretine geldiler eve,hepside sarı kola almışhaklısın aslında
sanırım ben kendimi sevmiyorum.hatta nefret ediyorum..oyüzden kabullenemiyorum birtürlü
böyle zamanlar olmuyo desem yalan olur..pes etme hiç devam et bi süre sonra vücud yiyince rahatsız oluyor.
geçen misafirim vardı lahmacun yaptım e yemeden duramadım.normalde 2tane yerdim..yarım tane yiyebildim sadece..
asitli içecek yarım bardak içebiliyorum artık şundan birkaçgün önce 1lt bitiriyodum
yap bakalim etkili olursa, bizde deneriz.
:18::18::18::18::18:
sorma ya feci yedim
sabah tartıldım 67,8
fena değil korktum 70i geçmişimdir diye
çünkü kalınlaştım yine
sporda bitti
bende özledim gözüm hemen seni aradı
kimler var kızlardan 2 haftalık geçmişi okuyamadım doğal olarak
sende hoşgeldin zerracım
inşallah vereceğiz artık kiloları
oğlun nasıl kreşe verdinmi bu sene
ewet cnm inşallah...
kesinlikle...
cnm bende döndüm gel gel...
hıım ön yargılıyım aslında....
gel gel beklerim
bende öyleyim malesef inşallah en kıssa zamanda veririz kiloları
günaydııınnn
dün eşim paşaya gitti aylar sonra ilk kez ve akşam evde değildi bende akşam lahanamı içtim başka bişey yemiycektim sözde ama,çocuklar acıkınca akşam 7.30ta bende yedimoda yetmedi,gece yarısına kadar ne kadar abur cubur varsa tırtıkladım durdum,,ve şaka gibi bu sabah 59.5 gördüm mutlu oldum,bugünde eşim 5te gelip direk okula gidicekmiş,yemek 8e kaldı,napcam bilmem,bugün gündüzden dikkatli gidiyimde bari akşam abartırsam artı olarak dönmesin
Aynen canım bende eskiden fotoğraf çektirmeyi hiç sevmiyorum. Arkadaş grubuyla falanda çekilirken birilerinin arkasına saklanıyorumGururla fotoğraf çektireceğimiz günlerde gelecek inanıyorum :)))
günaydın canım.günaydııınnn
dün eşim paşaya gitti aylar sonra ilk kez ve akşam evde değildi bende akşam lahanamı içtim başka bişey yemiycektim sözde ama,çocuklar acıkınca akşam 7.30ta bende yedimoda yetmedi,gece yarısına kadar ne kadar abur cubur varsa tırtıkladım durdum,,ve şaka gibi bu sabah 59.5 gördüm mutlu oldum,bugünde eşim 5te gelip direk okula gidicekmiş,yemek 8e kaldı,napcam bilmem,bugün gündüzden dikkatli gidiyimde bari akşam abartırsam artı olarak dönmesin
slmmmm kızlar bende balık etli biri olarak katılıyorum aranıza 4 aydır diyetteyim 15 kilo verdim 10 kilo daha vermek istiyorum 86 başladım diyete suan 70 kiloyum çok şükür acayip rahatladım mayısa kadar 10 kilomda gitsin istiyorum inşallh onuda vericek boyum 166 70 kiloyum ama kime sorsam 60 diyo kilomu göstermeyenlerdenim
benimde hic resmim yok, ibreti alem icin cekmem lazim. kilo verince bakar bakar ne yaparim bilmem.
sağol canım..
bu sene kreşe vermedim canım babaannesi bakıyor
eylül ayında gidecek inşallah
kreş araştıracağim bende artık bundan sonra
kac gosteriyorum diyecegim ama 38 yasindayim maalesefhic dogumsuz boyleyim
sende hoşgeldin canımcnm bende döndüm gel gel...
4 ay spora gittim aynı yerde sayıyorumevett tatil bitti börek de bitti çörek de. haydi spora fit bir görünümee
benim kalçam var canımevet canım fotolarını görüyorum arada,öyle abartı bi kilon yok,yakışıyo desem yeridir
paşayı anlamamıştım ama açıklamışsıngünaydııınnn
bende eylülde vereceğimsağol canım..
bu sene kreşe vermedim canım babaannesi bakıyor
eylül ayında gidecek inşallah
kreş araştıracağim bende artık bundan sonra
maşallah darısı başımızaaaa
cnm eşimle tanıştığımda kendim 96dan 75 düştüm şimdi diyetisyene gidiyorum 15 günde bir her zmn diyet listem değişiyo bu seferkini anlatim sabah bir tatlı kasığı fındık ezmesi 2 dilim ekmek 2 dilim peynir ara öğün meyve öğle bir porsiyon et veya baklagil 1 dilim ekmek ayran salata ar öğün 4 kare bitter çikolata aakşam sebze yemeği 2 dilim ekmek salata yoğurt gece yararken süt meyve çok rahat diyet listeleri veriyo bu zmnla kadar gittiğmdede hep kilo vermiştim kızlar tavsiyem ama yoğurt süt sofranızdan eksik olmasın diyetisyen önemli diyo kilo vermek için başından beri yoğurt süt hep var listemde
Selam arkadaşlar benide listeye ekler misiniz
73 kiloydum en son tartıldığımda birden bire deli gibi kilo aldım
pko başladığı için malesef
ne olsun vallahi idare ediyoruz
tatilde deli gibi yaptım ve yedim
facede arkadaşlar bilirler
fazla kilo almamışım ama kalınlaştım sanırım
kıyafetlerden belli oluyor
canım ya seninki kaç yaşındaydı unuttum ben,,
bide bişey sorucam benim oğlan 4.5,kızda 3.5 yaşında ya,ben önümüzdeki dönem ikisinide anasınıfına yollamak istiyorum acaba alırlarmı ikisinide aynı yere,nette baktımda bi ara ikisininde anasınıfına uyuyo yaşı sanırım,
yanlış hesaplamadıysam tabi,bi fikrin varmı yaşları uygunmuki okula başlamaya yani anasınıfına,beraber ikiz gibi gidip gelseler olurmuki çok istiyorum:26:
haklısın canım bugün başladım zaten diyetedenizcim sennle karşılaşıyoruz ne yazıkki bende de pko var ve kilo kaçınılmaz son dikkat etmeye çalış ben pkoyu öğrendiğimden beri 15 kilo verdim hayla da devam bebişte istiyosun sanırım kilo vermen şart bitanem
benim gibi bildirim yapamiyor heralde. bu hafta da bildirim yani ozel mesaj atamayacagim, artik gonullu bir arkadas bulursam, ondan ozel mesaj atmasini rica edecegim.
verdigin kilo kalici oldu mu canim?
tamamdir cuma daha dusuk kiloda listedeyim
Selam arkadaşlar benide listeye ekler misiniz
73 kiloydum en son tartıldığımda birden bire deli gibi kilo aldım
pko başladığı için malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?