70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

teşekkür ederim öncelikle,evet fotolar olmasa eski hallerimiz nasıldı diyip üzülürdük,keşeke çekseydik demektense çekmek en mantıklısı
bende eskiden sarı kola içerdim hemde fazlasıyla,ama kilo vermeye karar vereliki yıllar oldu,kolayı hiç aramam,içmem,mecburi durumlar dışında,bayram vs.gibi,hatta dün hasta ziyaretine geldiler eve,hepside sarı kola almışev sarı kola dükkanı oldu,1 yıl yeter artık

ama bi bardak koydu eşim bana,ama içemem valla,yarısını zor bitirdim içmicem diye geri verdim
midem ne güzel küçülmüştü ameliyattan öncesine kadar az yesemde doyuyodum abur cubur hiç aramıyodum,nolduysa sonra oldu işte,devamlı canım bişeyler yemek istiyo,nedense tatlı şeyler aşeriyorum devamlı,nerde sağlıksız şey varsa elim ona gidiyo

bende zevkle takip ettim seni, gökçeyi canım iyisin yine ya yediklerine bakarsak ve bencede tuğbanın dediği gibi pek bi fark göremiyorum ayşe betülü(ababa) gördüm dün mesela o almış kilo bana öyle geldi sporun bitmesi kötü oldu ama bahar yaklaşıyor ya verirsin bence ben bu havada terlemey başladım mesela kızlardan zerra,tuğba,dilek geliyor diğer eskiler pek uğramıyor maalesef

ewet cnm inşallah...

kesinlikle...

cnm bende döndüm gel gel...

hıım ön yargılıyım aslında....

gel gel beklerim

bende öyleyim malesef inşallah en kıssa zamanda veririz kiloları

misafirferver arkadaşım benim

sen ne ballı kızsın yaaa hep eksi hepsi kıskanıyorum ama yaa

allah bozmasın canım darısı başımıza diyelim

Aynen canım bende eskiden fotoğraf çektirmeyi hiç sevmiyorum. Arkadaş grubuyla falanda çekilirken birilerinin arkasına saklanıyorum Gururla fotoğraf çektireceğimiz günlerde gelecek inanıyorum :)))

benimde hic resmim yok, ibreti alem icin cekmem lazim. kilo verince bakar bakar ne yaparim bilmem.

günaydın canım.
ne güzel sen yedikçe kilo verenlerdensin..
bende 10 günde verdiğimi 3 günde geri aldım

hoş geldin ne kdr güzel vermişsin..
hedefine ulaşırsın inşallah..
seninde öncekiler ve sonrakiler diye foton varsa paylaşırsan motive oluruz

Selam arkadaşlar benide listeye ekler misiniz
73 kiloydum en son tartıldığımda birden bire deli gibi kilo aldım
pko başladığı için malesef

sağol canım..
bu sene kreşe vermedim canım babaannesi bakıyor
eylül ayında gidecek inşallah
kreş araştıracağim bende artık bundan sonra

canım ya seninki kaç yaşındaydı unuttum ben,,
bide bişey sorucam benim oğlan 4.5,kızda 3.5 yaşında ya,ben önümüzdeki dönem ikisinide anasınıfına yollamak istiyorum acaba alırlarmı ikisinide aynı yere,nette baktımda bi ara ikisininde anasınıfına uyuyo yaşı sanırım,

yanlış hesaplamadıysam tabi,bi fikrin varmı yaşları uygunmuki okula başlamaya yani anasınıfına,beraber ikiz gibi gidip gelseler olurmuki çok istiyorum:26:

cnm bende döndüm gel gel...
sende hoşgeldin canım
topik hızlanmış
maşallah
evett tatil bitti börek de bitti çörek de. haydi spora fit bir görünümee
4 ay spora gittim aynı yerde sayıyorum
inceldiysemde geri kalınlaştım
evet canım fotolarını görüyorum arada,öyle abartı bi kilon yok,yakışıyo desem yeridir
benim kalçam var canım
görenler hep öyle diyor arkadaşlarım falanda ama ben kendimi dev gibi görüyorum

paşayı anlamamıştım ama açıklamışsın
sağol canım..
bu sene kreşe vermedim canım babaannesi bakıyor
eylül ayında gidecek inşallah
kreş araştıracağim bende artık bundan sonra
bende eylülde vereceğim
bakalım neler bekliyor bizi
yazada kardeş düşünüyorum bu kiloyla

maşallah darısı başımızaaaa

aminnn isteyince herşey oluyo aslında bir iki ay sık dişini aaa ne kadar kolaymış diyceksin ben şuan yemek istemiyorum o kadar alıştım ki bazen açlığımı hissetmiyorum bütün gün yemesen gene açıkmıycam dr düzenli yeek kilo vermek için önemli dedği için yemeğe gayret gösteriyorum

bayıldım ben bu listeye sanırım çikolatayla ilişkin benm gb
bu liste dinlenme olarakmı böyle yoksa dedğin gb hep böyle rahat listelermi......
yanlış anlamadıysam genelde bu listeyle kilo verilmez gözüyle bakarım bi yanlışlıkmı var:26:

denizcim sennle karşılaşıyoruz ne yazıkki bende de pko var ve kilo kaçınılmaz son dikkat etmeye çalış ben pkoyu öğrendiğimden beri 15 kilo verdim hayla da devam bebişte istiyosun sanırım kilo vermen şart bitanem

canım zerraya sormuşsun ama bende fikrimi söylemek istedim
bence aynı sınıfa verme
kızın küçük zaten
yapamazsa soğur okuldan
çocuklarda 1-2 ay bile önemliyken seninkilerin arasında 1 yaş var anaokuluna gönder ama kızın 4 yaş gurubuna oğlunuda 5 yaş grubuna ver
kendi yaşına göre eğitim alsınlar
benim kızımda ekim doğumlu 3,5 yaşında sayılır
eylülde kreşe vercem bende yada anaokuluna ama 4 yaş grubuna
normal anasınıfına verirsem çocuk zorlanır
şöyle düşün 4 yaşta mesela sayıları tanıtıyorlar 5 yaşta yazdırmaya başlıyorlar
sen daha tanımayan çocuğu yazmaya zorlamış oluyorsun
ben evde uyguluyorum mesela sayıları tanııyorum ingilizce sayıları öğretiyorum falan
ama okuldaki eğitim farklı tabii

haklısın canım bugün başladım zaten diyete
sabah ince bir dilim ekmek ve bi kaç parça peynir yedim yarım şekerli açık çay içtim 3 bardak o kadar
acıktım ama şimdiden

benim gibi bildirim yapamiyor heralde. bu hafta da bildirim yani ozel mesaj atamayacagim, artik gonullu bir arkadas bulursam, ondan ozel mesaj atmasini rica edecegim.

mesaj sayın tutuyor canım niye yollayamayasın ki :26:

verdigin kilo kalici oldu mu canim?

oldu tabi ama ondan sonra dikkat etmedim bi artı bi eksi oldum sonuç bu kilo işte yani suç benimdi

tamamdir cuma daha dusuk kiloda listedeyim

inşaAllah canım bu hafta liste altı haftaya liste içi olursun inşaAllah

hoşgeldin canım cuma günleri hatırlatma yani bildirim yapman gerekiyor tekrardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…