slm kızlar 71 le bende katıldım aranıza. o kadar spor yapıyorum şiştikçe şişiyorum(
önceden 60-69 grubundaydım ama olmadı veremedim arttım. boğazımdan kısim dedikçe iştahım arttı. ama spora ağırlık verdim. her akşam koşu bandında en az 30 dakika yürüyüş koşu yapıyor terliyorum sonra mekik çekiyor plates yapıyorum çok fazla değil ama kısa süre. 2haftadır düzenli spor yapıyorum ama olmuyooooo üstüne 2kilo aldım
Bende şimdi yürüyüşten geldim kızlar 35 dakikalık tempolu bir yürüyüş yaptım tabi bu arada aylar sonra tartıldım bir eczanede ve şok yaşadım tam 74 kilo çıktım.Oysaki ben 70 diye biliyordum kendimi akannehir
aynen bende senin gibi olmuştum.en fazla 70 kiloyumdur diyordum.meğer kendimi kandırıyomuşum.tartılmaya korkuyordum.en son diyete karar verdim.tartıldım 74 kiloyum.bende şok olmuştum ve üzülmüştüm.ama bak şimdi 70 kiloyum 4 kilodan kurtuldu.sende kurtulursun inş.sabırrrrrrmafoldumben
Bende şimdi yürüyüşten geldim kızlar 35 dakikalık tempolu bir yürüyüş yaptım tabi bu arada aylar sonra tartıldım bir eczanede ve şok yaşadım tam 74 kilo çıktım.Oysaki ben 70 diye biliyordum kendimi akannehir
aynen bende senin gibi olmuştum.en fazla 70 kiloyumdur diyordum.meğer kendimi kandırıyomuşum.tartılmaya korkuyordum.en son diyete karar verdim.tartıldım 74 kiloyum.bende şok olmuştum ve üzülmüştüm.ama bak şimdi 70 kiloyum 4 kilodan kurtuldu.sende kurtulursun inş.sabırrrrrrmafoldumben
inşallah canım yaaa :Saruboceq:
Hiç beklemediğim bir şeydi ama bu kez çok kararlıyım kesinlikle bu kilolardan kurtulmam lazım.
Hepbirlikte birbirimize destek olalım inşallah 6 lı rakamları buraya yazarız :Saruboceq:
bi ara bende senin gibiydim. bilinç beslenmeden dolayı öyle oluyo. bak canım. kalsiyum eksikliği yaşadıysan eğer veremeyebilirsin. süt ve yoğurt yemelisin. özellikle hergün bir öğününde mutlaka yoğurt tüketmelisin. sen kasta kaybediyo olabilirsin. yarımsaat koşu az. günde 1 saat yürümeli tembolu yada koşulmalı. bende senin gibi oldum. verdim ama kas verdim. sonra iştahım açıldı geri aldım. beslenmen eğer yetersizse ondanda oluyo. günlük yürüyüşünü 1 saate çıkar. sadece bunu yap. plates sonraki aşamalarda. yani yağların azalınca çünkü pilates yağ yaktırmaz. ama temolu yürüyüşte 20. dakikadan itibare gerçek yağ yakar vücut. sen 30. dakikada bırakırsan yağ yakma azalır. en az 45 dakika yürümelisin. sen yağlarını tempolu yürüyerek ver sonra pilates yap canım. birde beslenmeni yazki yanlışlarını söyleyelim. ben sabah 1 dilim çavdar yada kepek ekmeği, yumurta, peynir yiyorum. arada 1 meyve yiyorum. öğlen et ve 1 dilim kepek ekmek yerim. et genelde ya yağsız kıymadan yapılmış 3 köfte ya 150 gram falan yağsız pişmiş tavuk yada ton balığı yerim ama yağını süzerek. arada 1 meyve yerim. akşam sebze yemeği, yoğurt ve 1 dilim ekmek yerim. sebze yemeğimi 1 kaşık zeytinyağlı yaparım. tüm yiyeceklerime 1 kaşık yağdan fazla kullanmam. makarna kepekli yerim. beyaz un kullanmam çünkü iştah açıyo. akşamda 1 nescafe fincanı az şekerli türk kahvesi içerim şeker ihtiyacımı keser. asla beyaz un kullanmam insülin seviyesini çıkarır. böylece iştah açılır. yaz yediklerini hatalarını söyleyelim güzelim
hayırlısı olsun canım inşallah bebeğine de kavuşursun ideal kilona da düşersin
canım hugocuk un söylediklerine katılıyorum ben de. kahve şimdi mideni rahatsız etmiyor olabilir ama ilerde sıkıntı çekersin.ayrıca tek tip beslenmeye vücut alışınca başka şeyler yediğin zaman hemen kilo alır ve ayrıca bu şekilde şimdi halsiz hissetmesen de bikaç ay sonra vücut direncin çok düşer hemen her şeyde hasta olmaya başlarsın. bence kendine dikkat et
merhaba canım hoşgeldin. hormon tahlili yaptırdın mı? ayrıca yediklerini yazarsan yorum yaparız a.s.
tatlım belinin en ince olduğu yeri ölçeceksin mezureyi yere paralel tutmaya çalış ki fazla ölçmesin
hoşgelsiniz arkadaşlar
slm arkadaşlar bugün ilk günüm rejimde az kalsın bozuyordum ama direndim inş bi kaç gün sonra alışır vüücudum ama ben yemek yemeyi çok seviyorumm(
hoşgeldin deniziklim. yaşın boyun kaç. hamilelikten öncede kilolumuydun yoksa hamilelik kilolarımı.
hoşbulduk hugocuk
evet yine kiloluydum 70 kilo ile hamile kaldım
boyumu tam bilmiyorum 1,65 olabilir
yaşım 30 iki çocuk annesiyim
selamlarr incecükkkk hatunlarrr
kilo bildirimi yapayım
bu sabah annemlerde tartıldım 74 ama alla alla dedim çünkü 2 gündür maalesef pek fazla dikkat ettiğim söylenemz tartımı acaba falan diye düşündüm o yüzden bu hafta beni 75 kabul edin inşallah haftaya net bi şekilde 74 ü söylerim size yani 1 kilo daha veririm
he bişey daha arkadaşlar dışarı çıkıp yürüyeyemenler ve koşu bandı olmayanlar içn
hatta kkda topiğide var walk at home olayını mutlaka yapın
günde 3 mil bu programla yürüdüm hem çok zvkli çok ğelenceli tavsiye ederim kızlar
çok yorulmadan 3 mişl yürüyorsunuz buda yaklaşık 280 cal demek
ben ilk gün 6 mil yaptım 2 set halinde
dün yapamdım inşallah bugün yapıcam gene
süper yaa
eminim faydası olucak öyle hissediyorum
spor yapma şansın azsa eğer ve dans etmeyi seviyosan günlük 45 dakika dans etsen ve diyetle verirsin bayağı
bayanlar aranızda 5i biryerde kullanan var mı? veya elma krom vb ürünler faydası oluyor mu çok merak ediyorum paylaşırsanız sevinirim
selamlarr incecükkkk hatunlarrr
kilo bildirimi yapayım
bu sabah annemlerde tartıldım 74 ama alla alla dedim çünkü 2 gündür maalesef pek fazla dikkat ettiğim söylenemz tartımı acaba falan diye düşündüm o yüzden bu hafta beni 75 kabul edin inşallah haftaya net bi şekilde 74 ü söylerim size yani 1 kilo daha veririm
he bişey daha arkadaşlar dışarı çıkıp yürüyeyemenler ve koşu bandı olmayanlar içn
hatta kkda topiğide var walk at home olayını mutlaka yapın
günde 3 mil bu programla yürüdüm hem çok zvkli çok ğelenceli tavsiye ederim kızlar
çok yorulmadan 3 mişl yürüyorsunuz buda yaklaşık 280 cal demek
ben ilk gün 6 mil yaptım 2 set halinde
dün yapamdım inşallah bugün yapıcam gene
süper yaa
eminim faydası olucak öyle hissediyorum
neler yedin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?