70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kızlar 71 le bende katıldım aranıza. o kadar spor yapıyorum şiştikçe şişiyorum(
önceden 60-69 grubundaydım ama olmadı veremedim arttım. boğazımdan kısim dedikçe iştahım arttı. ama spora ağırlık verdim. her akşam koşu bandında en az 30 dakika yürüyüş koşu yapıyor terliyorum sonra mekik çekiyor plates yapıyorum çok fazla değil ama kısa süre. 2haftadır düzenli spor yapıyorum ama olmuyooooo üstüne 2kilo aldım

Bende şimdi yürüyüşten geldim kızlar 35 dakikalık tempolu bir yürüyüş yaptım tabi bu arada aylar sonra tartıldım bir eczanede ve şok yaşadım tam 74 kilo çıktım.Oysaki ben 70 diye biliyordum kendimi akannehir

Eve gelirgelmez kocaman bir bardak suyumu içtim.yeşil elmamı yedim eczaneden beşibiryerde çay aldım şimdi o çayı içicem inşallah alışırım tadına :sinifsinif:

bi ara bende senin gibiydim. bilinç beslenmeden dolayı öyle oluyo. bak canım. kalsiyum eksikliği yaşadıysan eğer veremeyebilirsin. süt ve yoğurt yemelisin. özellikle hergün bir öğününde mutlaka yoğurt tüketmelisin. sen kasta kaybediyo olabilirsin. yarımsaat koşu az. günde 1 saat yürümeli tembolu yada koşulmalı. bende senin gibi oldum. verdim ama kas verdim. sonra iştahım açıldı geri aldım. beslenmen eğer yetersizse ondanda oluyo. günlük yürüyüşünü 1 saate çıkar. sadece bunu yap. plates sonraki aşamalarda. yani yağların azalınca çünkü pilates yağ yaktırmaz. ama temolu yürüyüşte 20. dakikadan itibare gerçek yağ yakar vücut. sen 30. dakikada bırakırsan yağ yakma azalır. en az 45 dakika yürümelisin. sen yağlarını tempolu yürüyerek ver sonra pilates yap canım. birde beslenmeni yazki yanlışlarını söyleyelim. ben sabah 1 dilim çavdar yada kepek ekmeği, yumurta, peynir yiyorum. arada 1 meyve yiyorum. öğlen et ve 1 dilim kepek ekmek yerim. et genelde ya yağsız kıymadan yapılmış 3 köfte ya 150 gram falan yağsız pişmiş tavuk yada ton balığı yerim ama yağını süzerek. arada 1 meyve yerim. akşam sebze yemeği, yoğurt ve 1 dilim ekmek yerim. sebze yemeğimi 1 kaşık zeytinyağlı yaparım. tüm yiyeceklerime 1 kaşık yağdan fazla kullanmam. makarna kepekli yerim. beyaz un kullanmam çünkü iştah açıyo. akşamda 1 nescafe fincanı az şekerli türk kahvesi içerim şeker ihtiyacımı keser. asla beyaz un kullanmam insülin seviyesini çıkarır. böylece iştah açılır. yaz yediklerini hatalarını söyleyelim güzelim

ayrıca sen daha önce zayıflarken kas kaybın olmuştur vücut yağ vermemiştir. dolayısıyla bi süre sonra yediklerinde fazla kaçınca kaslar tekrar yapılanmaya başlar ve tekrar tartı rakamları fazla gösterebilir. senin aldığın iki kilonun ne olduğunu bilmiyoruz. kasmı yoksa yağmı. bu arada spor yapanlar ara verince yada fazla kalori alınca vücut irileşir ve şişer. bu tüm spor yapanlarda olur. o yüzden sen uzun süredir spor yapıyosan eğer bırakınca yada fazla kalorili şeyler tüketince ondan şişersin. bende bıraktığım zamanlarda öyle oluyo. sporu bırakma şansım olmuyo malesef.

slm arkadaşlar bugün ilk günüm rejimde az kalsın bozuyordum ama direndim inş bi kaç gün sonra alışır vüücudum ama ben yemek yemeyi çok seviyorumm(

ayrıca 2 hafta spor yapıyorum düzenli olarak demişsin 2 haftada yediklerinide dikkat ettiysen eğer kilo alman mümkün değil. ama kasların arttısa bu tartıda fazla gösterir. kas herzaman yağdan daha fazla ağır gelir. sen tartıya değil bedenindeki değişikliklere bakacaksın. kasın artsın rakamlar fazla göstersin üzülme sakın. kasın arttıkça vücudun çok daha fazla kalori yakar. sen yağlarının gitmesine bak. bunu içinde günlük 45 dakika tempolu yürümelisin. ancak o zaman yağların azaldıkça gerçek zayıflama olur. pilatesi şimdilik bırak. yağ yaktırmaz sana. sen yağ yakabileceğin kardiyo sporlarıyla ilgilen. örneğin tempolu yürüyüşler, bisiklet vs.. ama yarım saat değil mümkünse 1 saat çalış. 2 ayda bayağı verirsin. ben 3 haftadır düzenli spor ve diyetle bayağı yağım azaldı. tartıda rakamlar çok değişmiyo ama vücudum değişiyo. hiç olmadığı kadar iyi oldu. kıyafetlerim bollaşmaya başladı. ben kas kaybını önlemek için ağırlıkla göğüs kol çalışıyorum. koşunca zaten bacak kaslarım çalışıyo 1 saat boyunca. ben normalde 1 hafta 2 saat koşuyorum diğer hafta 1 saat. hep aynı tempoya alışmasın diye vücudum. ağırlık çalışacaksam o gün 1 saat koşarım sabah. öğleden sonrada 15 dakika dans edip ısınır ardından 40 dakika süren kol ve göğüs omuz çalışırım.

hoşbulduk canım tahlil yaptırmadım ama geçen tv de izledim tiroid testi yaptırmayı düşünüyorum haftaya ama inş bi sağlık sorunundan değildir

selamlarr incecükkkk hatunlarrr
kilo bildirimi yapayım
bu sabah annemlerde tartıldım 74 ama alla alla dedim çünkü 2 gündür maalesef pek fazla dikkat ettiğim söylenemz tartımı acaba falan diye düşündüm o yüzden bu hafta beni 75 kabul edin inşallah haftaya net bi şekilde 74 ü söylerim size yani 1 kilo daha veririm

he bişey daha arkadaşlar dışarı çıkıp yürüyeyemenler ve koşu bandı olmayanlar içn
hatta kkda topiğide var walk at home olayını mutlaka yapın
günde 3 mil bu programla yürüdüm hem çok zvkli çok ğelenceli tavsiye ederim kızlar
çok yorulmadan 3 mişl yürüyorsunuz buda yaklaşık 280 cal demek
ben ilk gün 6 mil yaptım 2 set halinde
dün yapamdım inşallah bugün yapıcam gene
süper yaa
eminim faydası olucak öyle hissediyorum

bayanlar aranızda 5i biryerde kullanan var mı? veya elma krom vb ürünler faydası oluyor mu çok merak ediyorum paylaşırsanız sevinirim

canım bu ne link atabilir misin?

bayanlar aranızda 5i biryerde kullanan var mı? veya elma krom vb ürünler faydası oluyor mu çok merak ediyorum paylaşırsanız sevinirim

ben beşibiryerde çayını bugün daha aldım şimdi içtim tadı fena değil öyle içilebilecek tatda.

Daha önce annem kullanmıştı bu çayı güzel kilo vermişti bende deneyim bakalım sonucu yazarım size.

ilaç olayına hiç girme derim boşuna paran gider.

walk at home nedir canım yada tam olarak hagi yerde topiği var

neler yedin canım

aslında sabah sadece 1 lokma ekmek ve bi ufak parça peynir yedim 2 km yürüdüm ama öğlen yarım döner yedim bugün yemek yapacak zamanım olmadı şimdi yine yarım saat yürüyüş yapacağım sonra ne olur bilemem inş akşam yaptığım yemeklerden yemem bizim en büyük sorunumuz akşam yemeği tek ailecek bir olduğumuz zaman ve çok geç saatlerde oluyor eşim geç geliyor çünkü onu bırakırsam inş iş tamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…