70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bebek için sigarayı bıraktım şimdi sırada kilo vermek var
umarım meleğim çok bekletmez

sen ne ballı kızsın yaaa hep eksi hepsi kıskanıyorum ama yaa

allah bozmasın canım darısı başımıza diyelim

öyle demeyin kızlar yaa,okadarda şanslı değilim,nerdenmi biliyorum,şuan kendimi hiç iyi görmüyorum aynada,göbek ve yanlar çıkmış durumda,hep yağlı ve sağlıksız şeyler yemem yüzünden,kilom az görünüyo ama vücudum bunu hiç belli etmiyo,

eski resimlerimde 60.4deki halim ne kadar fit göbek yan simit namına bişey yok çok sıkıymış vücudum,ama şimdi 59lardayım devamlı,ama vücut sanki 65miş gibi duruyo,bundan sonra bu bel ağrısıyla sporda yapmam imkansız yandım ben,,tek çarem şimdilik 55kiloya inip tekrardan vücudumu incelemek olucak bakalım sıkılaşmış olucammı öyle

kardeşmiihadi hayırlısı kuzum önce biraz kilo ver bence yaza kadar,sonradan üst üste binmesin kilolar

cnm bu ödül listem ama geçen kide çok güzel disabah bir dilim peynir 6 zeytin 1 su bardağı süt öğle 2 köfte kadar tavuk veya et 2 kaşık pilav 1 dilim ekmek salata yoğurt ara meyve akşam 2 köfte kadar et veya tavuk 4 yemek kaşığı sebze salata 2 dilim ekmek ara meyvem vardı listelerim gayet güzel bide hep yağdan veriyorum mesela bu listemle 1.5 kilo yağımdan vermişim

hoş geldin canım :)) bende yeniyim 1 haftadır burdayım ve burayı çok sevdim. :))) gerçi birkaç yıl önce üye olmuşum ama sedece üye olmakla kalmışım. Keşke o zaman aktif olarak burada bulunsaydım şimdiye bu kiloda olmazdım.:))) 15 kilo vermişsin tebrik ederim nasıl verdin?.. bende 78 kiloyum

tamam canım yaparım ne bildirimi ama

benim oğluş 2010 kasım canım..
seninkide hemen hemen aynı iki sene gidecekler..
ikisini de verebilirsin aslında ama aynı sınıfta olmaz heralde yaştan dolayı
zaten ayrı sınıfta olmalarıda iyidir
seninkiler yarım gün gider onlarda sende rahat edersin
ben mecburen tam gün verecem
hayırlısı olsun canım..
artık 2. nin zamanı gelmişti
Selammmm kızlar güzel bir gün diliyorum hepinize

diyetisyenle mi verdin, kendin mi canim

haklısın canım bugün başladım zaten diyete
sabah ince bir dilim ekmek ve bi kaç parça peynir yedim yarım şekerli açık çay içtim 3 bardak o kadar
acıktım ama şimdiden

cnm şekeri hayatından tamamen sil bk alışıcaksın ben şimdi şekerli ne kahve ne çay içemiyorum midem bulanıyo her küp şeker senn için zararlı gün içinde su içmeye özen göster ben 2 3 litre içiyorum ilk haftalar zorlu geçer sonra alışırsın kendini başka şeylere vermeye çalış

işte bir yerde kaçıyor ipin ucu aynen:26:
kizlar ben cikiyorum konu caok hizli ilerliyor takip edecegimi diye isi salliyorum.

hepinizi opuyorum.iyi haftalar diliyorum
optm cnm sanada i haftalar

Selam arkadaşlar benide listeye ekler misiniz
73 kiloydum en son tartıldığımda birden bire deli gibi kilo aldım
pko başladığı için malesef
tabi canm hoşgeldin
pko yubilmiyorum ama rahatça verirsin inş.
ewet azimli olduk böyle bu cuma nolur bilemiyorum

selam cnm

selaaam
ah o kiyafetler,
bir hafta olurlar, bir hafta olmazlar,
yesek yesek kilo almasak,
jeanlere de sigsak.

amin.
ahh ah keşkee
kardeşmiihadi hayırlısı kuzum önce biraz kilo ver bence yaza kadar,sonradan üst üste binmesin kilolar
evet işte vermem lazım nasıl olacaksa
hayırlısı olsun canım..
artık 2. nin zamanı gelmişti
evet zamanı geldiği için sadece
yoksa hiç istemiyorum rahatlamışken

selaaam

ahh ah keşkee

işte bir yerde kaçıyor ipin ucu aynen:26:

optm cnm sanada i haftalar

tabi canm hoşgeldin
pko yubilmiyorum ama rahatça verirsin inş.

ewet azimli olduk böyle bu cuma nolur bilemiyorum

selam cnm

Selammm kızlar nasilsiniz bakimmm

Mine hosgeldin tatlım nerelerdeşin sen bakim hiç ugramiyon topige

güzelmiş ama olmaz çikolata yok
aah ah çikolata yı özledim..:18::18:
yerim ben onu, bizimkide zoraki gidiyor, benide istiyor hep yaninda

yenimi başladı.ne kadar oldu

saol cnm diyetisyene gidiyorum şuan ayrıyeten spor yapıyorum plates ayrobik filan su çok önemli günde 3 litre suyum oluyo hem cildi güzelleştiriyomuş

tamam canım yaparım ne bildirimi ama

kilo bildirimin canım cuma günü kaç kilo isen liste yapacak olan kişiye msj atacaksın canım sen yeterki takipte kal

selaaam

ahh ah keşkee

bu kilo da olunca olmuyo mu kardeş canım aa ne alaka sanki çok kilolu insanlarız yaa

rosewind, 2907anniss+, sadiye20, ameliaa, anatkh018, triendy21, dileekefem, umay0110, aliefe2009, nrgs10, zerra, i_she35

kopuyoruuuz

güzelmiş ama olmaz çikolata yok
aah ah çikolata yı özledim..:18::18:

yenimi başladı.ne kadar oldu

cnm ben dr özden duymuştum bitter çikolata vücuttaki yağları yakıyomuş diye ben kendim diyet yaparken yiyodum bitter çikolata ama abartmadan mesela cnm istediği zmn bir kare yiyebilirsin bnede çok severim çikolatayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…