- 26 Nisan 2013
- 3.540
- 577
- 163
sen ne ballı kızsın yaaa hep eksi hepsi kıskanıyorum ama yaa
allah bozmasın canım darısı başımıza diyelim
öyle demeyin kızlar yaa,okadarda şanslı değilim,nerdenmi biliyorum,şuan kendimi hiç iyi görmüyorum aynada,göbek ve yanlar çıkmış durumda,hep yağlı ve sağlıksız şeyler yemem yüzünden,kilom az görünüyo ama vücudum bunu hiç belli etmiyo,günaydın canım.
ne güzel sen yedikçe kilo verenlerdensin..
bende 10 günde verdiğimi 3 günde geri aldım
hoş geldin ne kdr güzel vermişsin..
hedefine ulaşırsın inşallah..
seninde öncekiler ve sonrakiler diye foton varsa paylaşırsan motive oluruz
sende hoşgeldin canım
topik hızlanmış
maşallah
4 ay spora gittim aynı yerde sayıyorum
inceldiysemde geri kalınlaştım
benim kalçam var canım
görenler hep öyle diyor arkadaşlarım falanda ama ben kendimi dev gibi görüyorum
paşayı anlamamıştım ama açıklamışsın
bende eylülde vereceğim
bakalım neler bekliyor bizi
yazada kardeş düşünüyorumbu kiloyla
bayıldım ben bu listeye sanırım çikolatayla ilişkin benm gb
bu liste dinlenme olarakmı böyle yoksa dedğin gb hep böyle rahat listelermi......
yanlış anlamadıysam genelde bu listeyle kilo verilmez gözüyle bakarım bi yanlışlıkmı var:26:
slmmmm kızlar bende balık etli biri olarak katılıyorum aranıza 4 aydır diyetteyim 15 kilo verdim 10 kilo daha vermek istiyorum 86 başladım diyete suan 70 kiloyum çok şükür acayip rahatladım mayısa kadar 10 kilomda gitsin istiyorum inşallh onuda vericek boyum 166 70 kiloyum ama kime sorsam 60 diyo kilomu göstermeyenlerdenim
tamam canım yaparım ne bildirimi amamesaj sayın tutuyor canım niye yollayamayasın ki :26:
oldu tabi ama ondan sonra dikkat etmedim bi artı bi eksi oldum sonuç bu kilo işte yani suç benimdi
inşaAllah canım bu hafta liste altı haftaya liste içi olursun inşaAllah
hoşgeldin canım cuma günleri hatırlatma yani bildirim yapman gerekiyor tekrardan
benim oğluş 2010 kasım canım..
canım ya seninki kaç yaşındaydı unuttum ben,,
bide bişey sorucam benim oğlan 4.5,kızda 3.5 yaşında ya,ben önümüzdeki dönem ikisinide anasınıfına yollamak istiyorum acaba alırlarmı ikisinide aynı yere,nette baktımda bi ara ikisininde anasınıfına uyuyo yaşı sanırım,
yanlış hesaplamadıysam tabi,bi fikrin varmı yaşları uygunmuki okula başlamaya yani anasınıfına,beraber ikiz gibi gidip gelseler olurmuki çok istiyorum:26:
hayırlısı olsun canım..
sende hoşgeldin canım
topik hızlanmış
maşallah
benim kalçam var canım
bende eylülde vereceğim
Selammmm kızlar güzel bir gün diliyorum hepinize
slmmmm kızlar bende balık etli biri olarak katılıyorum aranıza 4 aydır diyetteyim 15 kilo verdim 10 kilo daha vermek istiyorum 86 başladım diyete suan 70 kiloyum çok şükür acayip rahatladım mayısa kadar 10 kilomda gitsin istiyorum inşallh onuda vericek boyum 166 70 kiloyum ama kime sorsam 60 diyo kilomu göstermeyenlerdenim
haklısın canım bugün başladım zaten diyete
sabah ince bir dilim ekmek ve bi kaç parça peynir yedim yarım şekerli açık çay içtim 3 bardak o kadar
acıktım ama şimdiden
işte bir yerde kaçıyor ipin ucu aynen:26:teşekkür ederim öncelikle,evet fotolar olmasa eski hallerimiz nasıldı diyip üzülürdük,keşeke çekseydik demektense çekmek en mantıklısı
bende eskiden sarı kola içerdim hemde fazlasıyla,ama kilo vermeye karar vereliki yıllar oldu,kolayı hiç aramam,içmem,mecburi durumlar dışında,bayram vs.gibi,hatta dün hasta ziyaretine geldiler eve,hepside sarı kola almışev sarı kola dükkanı oldu,1 yıl yeter artık
ama bi bardak koydu eşim bana,ama içemem valla,yarısını zor bitirdim içmicem diye geri verdim
midem ne güzel küçülmüştü ameliyattan öncesine kadar az yesemde doyuyodum abur cubur hiç aramıyodum,nolduysa sonra oldu işte,devamlı canım bişeyler yemek istiyo,nedense tatlı şeyler aşeriyorum devamlı,nerde sağlıksız şey varsa elim ona gidiyo
optm cnm sanada i haftalarkizlar ben cikiyorum konu caok hizli ilerliyor takip edecegimi diye isi salliyorum.
hepinizi opuyorum.iyi haftalar diliyorum
bende zevkle takip ettim seni, gökçeyi canımiyisin yine ya yediklerine bakarsak ve bencede tuğbanın dediği gibi pek bi fark göremiyorum ayşe betülü(ababa) gördüm dün mesela o almış kilo bana öyle geldi sporun bitmesi kötü oldu ama bahar yaklaşıyor ya verirsin bence ben bu havada terlemey başladım mesela kızlardan zerra,tuğba,dilek geliyor diğer eskiler pek uğramıyor maalesef
misafirferver arkadaşım benim
sen ne ballı kızsın yaaa hep eksi hepsi kıskanıyorum ama yaa
allah bozmasın canım darısı başımıza diyelim
tabi canm hoşgeldinSelam arkadaşlar benide listeye ekler misiniz
73 kiloydum en son tartıldığımda birden bire deli gibi kilo aldım
pko başladığı için malesef
ewet azimli olduk böyle bu cuma nolur bilemiyorum
sende hoşgeldin canım
topik hızlanmış
maşallah
benim kalçam var canım
bende eylülde vereceğim
benimkide 4.5 yaşında
evde olunca bilmiyorum bir şekilde düzenim bozuluyor alışmış okula evde ikide bir anne hadi faaliyet yapalım diyor ...
selaaamSelammmm kızlar güzel bir gün diliyorum hepinize
ahh ah keşkeeah o kiyafetler,
bir hafta olurlar, bir hafta olmazlar,
yesek yesek kilo almasak,
jeanlere de sigsak.
amin.
evet işte vermem lazımkardeşmiihadi hayırlısı kuzum önce biraz kilo ver bence yaza kadar,sonradan üst üste binmesin kilolar
evet zamanı geldiği için sadecehayırlısı olsun canım..
artık 2. nin zamanı gelmişti
selaaam
ahh ah keşkee
evet işte vermem lazımnasıl olacaksa
evet zamanı geldiği için sadece
yoksa hiç istemiyorum rahatlamışken
işte bir yerde kaçıyor ipin ucu aynen:26:
optm cnm sanada i haftalar
tabi canm hoşgeldin
pko yubilmiyorum ama rahatça verirsin inş.
ewet azimli olduk böyle bu cuma nolur bilemiyorum
selam cnm
benim oğluş 2010 kasım canım..
seninkide hemen hemen aynı iki sene gidecekler..
ikisini de verebilirsin aslında ama aynı sınıfta olmaz heralde yaştan dolayı
zaten ayrı sınıfta olmalarıda iyidir
seninkiler yarım gün gider onlarda sende rahat edersin
ben mecburen tam gün verecem
hayırlısı olsun canım..
artık 2. nin zamanı gelmişti
güzelmiş ama olmaz çikolata yokcnm bu ödül listem ama geçen kide çok güzel disabah bir dilim peynir 6 zeytin 1 su bardağı süt öğle 2 köfte kadar tavuk veya et 2 kaşık pilav 1 dilim ekmek salata yoğurt ara meyve akşam 2 köfte kadar et veya tavuk 4 yemek kaşığı sebze salata 2 dilim ekmek ara meyvem vardı listelerim gayet güzel bide hep yağdan veriyorum mesela bu listemle 1.5 kilo yağımdan vermişim
yerim ben onu, bizimkide zoraki gidiyor, benide istiyor hep yaninda
hoş geldin canım :)) bende yeniyim 1 haftadır burdayım ve burayı çok sevdim. :))) gerçi birkaç yıl önce üye olmuşum ama sedece üye olmakla kalmışım. Keşke o zaman aktif olarak burada bulunsaydım şimdiye bu kiloda olmazdım.:))) 15 kilo vermişsin tebrik ederim nasıl verdin?.. bende 78 kiloyum
tamam canım yaparım ne bildirimi ama
selaaam
ahh ah keşkee
evet işte vermem lazımnasıl olacaksa
evet zamanı geldiği için sadece
yoksa hiç istemiyorum rahatlamışken
selam canım nasıl oldun, oğlun nasıl?umarım tez zamanda iyileşrsiniz...
diyetisyenle mi verdin, kendin mi canim
güzelmiş ama olmaz çikolata yok
aah ah çikolata yı özledim..:18::18:
yenimi başladı.ne kadar oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?