canım ya seninki kaç yaşındaydı unuttum ben,,
bide bişey sorucam benim oğlan 4.5,kızda 3.5 yaşında ya,ben önümüzdeki dönem ikisinide anasınıfına yollamak istiyorum acaba alırlarmı ikisinide aynı yere,nette baktımda bi ara ikisininde anasınıfına uyuyo yaşı sanırım,
yanlış hesaplamadıysam tabi,bi fikrin varmı yaşları uygunmuki okula başlamaya yani anasınıfına,beraber ikiz gibi gidip gelseler olurmuki çok istiyorum:26:
rosewind, 2907anniss+, sadiye20, ameliaa, anatkh018, triendy21, dileekefem, umay0110, aliefe2009, nrgs10, zerra, i_she35
kopuyoruuuz
sevindim iyi olmanıza zor oluyor hem senin hem oğlunun hasta olması,bugün detoksa başlıyorum kaderin dediği gibi yarma koyuyorum içine bakalım 2 gün sonra kaç çıkacağımmmSelam tatlimm çok şükür bugün daha iyiyiz biraz öksürük var oda geçer inşallah sağol canım benimm
Sen nasılsin diyet nasıl gidiyor
rosewind, 2907anniss+, sadiye20, ameliaa, anatkh018, triendy21, dileekefem, umay0110, aliefe2009, nrgs10, zerra, i_she35
kopuyoruuuz
canım zerraya sormuşsun ama bende fikrimi söylemek istedim
bence aynı sınıfa verme
kızın küçük zaten
yapamazsa soğur okuldan
çocuklarda 1-2 ay bile önemliyken seninkilerin arasında 1 yaş var anaokuluna gönder ama kızın 4 yaş gurubuna oğlunuda 5 yaş grubuna ver
kendi yaşına göre eğitim alsınlar
benim kızımda ekim doğumlu 3,5 yaşında sayılır
eylülde kreşe vercem bende yada anaokuluna ama 4 yaş grubuna
normal anasınıfına verirsem çocuk zorlanır
şöyle düşün 4 yaşta mesela sayıları tanıtıyorlar 5 yaşta yazdırmaya başlıyorlar
sen daha tanımayan çocuğu yazmaya zorlamış oluyorsun
ben evde uyguluyorum mesela sayıları tanııyorum ingilizce sayıları öğretiyorum falan
ama okuldaki eğitim farklı tabii
evet yarım günmüş canım,iyi olucak ama yukarda mineye yazdıklarımı okursan iyi olur,aynısını yazmıyım yinebenim oğluş 2010 kasım canım..
seninkide hemen hemen aynı iki sene gidecekler..
ikisini de verebilirsin aslında ama aynı sınıfta olmaz heralde yaştan dolayı
zaten ayrı sınıfta olmalarıda iyidir
seninkiler yarım gün gider onlarda sende rahat edersin
ben mecburen tam gün verecem
hayırlısı olsun canım..
artık 2. nin zamanı gelmişti
sende hoşgeldin canım
topik hızlanmış
maşallah
4 ay spora gittim aynı yerde sayıyorum
inceldiysemde geri kalınlaştım
benim kalçam var canım
görenler hep öyle diyor arkadaşlarım falanda ama ben kendimi dev gibi görüyorum
paşayı anlamamıştım ama açıklamışsın
bende eylülde vereceğim
bakalım neler bekliyor bizi
yazada kardeş düşünüyorumbu kiloyla
maşallah bize kızlarrrr
sevindim iyi olmanıza zor oluyor hem senin hem oğlunun hasta olması,bugün detoksa başlıyorum kaderin dediği gibi yarma koyuyorum içine bakalım 2 gün sonra kaç çıkacağımmm
buarada oğlum uyandı ben gitmeliyim hoşçakalın kızlar öptüm kendinize iyi davranınnn
o bir karenin yanında şekersiz kahve sence abartımı olur:26:ara saatime bıktığımda alablirim:26:cnm ben dr özden duymuştum bitter çikolata vücuttaki yağları yakıyomuş diye ben kendim diyet yaparken yiyodum bitter çikolata ama abartmadan mesela cnm istediği zmn bir kare yiyebilirsin bnede çok severim çikolatayı
kopalımmm cnmmmm müziksiz olmuyo ama açın müzikleri ruhunuz şenlensin biraz bnm hep acık arada oynuyom
kopuyoruuuz
Kızlar birşey soracağım ayran detoksu yapıp faydasını gören oldumu acaba:26::26:
Bende yapmayı düşünuyorumda
çayı zaten şekersiz içiyorum kahvede sevmem zaten içmem hiçcnm şekeri hayatından tamamen sil bk alışıcaksın ben şimdi şekerli ne kahve ne çay içemiyorum midem bulanıyo her küp şeker senn için zararlı gün içinde su içmeye özen göster ben 2 3 litre içiyorum ilk haftalar zorlu geçer sonra alışırsın kendini başka şeylere vermeye çalış
o bir karenin yanında şekersiz kahve sence abartımı olur:26:ara saatime bıktığımda alablirim:26:
acayım canım senimi kıracağim
bu sene derken geçen dönemdenmi bahsediyosun canım,ama ay farkı yüzünden tutmuyodu yaşları sanırım oyüzden göndermedim,ama önümüzdeki dönem gidicekler kesin ama nasıl olucak o bilmiyorumikiside ayni sinifta olamaz maalesf canim, cunku gelisimleri farkli. ama ayni okulda olabilir. bu sene bile ikisinide gonderebilirdin.
Kızlar birşey soracağım ayran detoksu yapıp faydasını gören oldumu acaba:26::26:
çayı zaten şekersiz içiyorum kahvede sevmem zaten içmem hiç
ama sabah kahvaltısında çayı şekersiz içemiyorum yaa
su içmekte sorun yok benim için ama 2 lt içemem herhalde bilmiyorum ki
mesela az önce öğle yemeği yedim 1 tabak nohut yemeği vardı sulu onu yedim 3 kaşık pilav ve 1 kase yoğurt bunları yedim
açıkçası ne yapıcam bilmiyorum pek
ayyy çok sevindim sadiyecimöğle yemeğin güzel cnm ekmek yerine pilav yiyebilirsin ama ekmek yediysen pilavı kes yemeğin suyunu yemek dr öle diyo bana iyi cnm başlamışsın gerisi gelir merak etme sonrada bebiş alırız beraber inşallh
yapmadım ama.eskilerden bu sitedeki bir arkadas yapıp faydasını görüyorduKızlar birşey soracağım ayran detoksu yapıp faydasını gören oldumu acaba:26::26:
geldimmm haydiiihergün düzenli halay çeksek zaten daha raha kilo veririz o yüzden tutun kızlar parmaklarıı haydi halaya
yaptım ben canım zayıfla nickli arkadaşımızla 1,5 kilo vermiştim tavsiye ederim aç kalmıyor aksine tok oluyorsun kafama soktunuz bende yapim tekrar diyorum :26:
bence olmadı çünkü kaveni şekersiz yap dr çay kahve şekersiz sınırsız diyo şeker atıyosan onn yerine bitter çikolata ye ara öğün için süper aççç müzik bnm açık hem size yazıyorum hem cam silicem şimdi misafirlerim gelicekte perşembe sabaha ev büyük başlayım anca biter dedim
tabi cnm ne demek her zamn yardım ederim sen aklına geleni sor yok cnm ekmek yemediğin zmn dr bana 4 kaşık pilav veriyo ama her zmn yeme bir gün yediysen diğer gün pilav yeme ekmek ye bir birini karşılar cnm sen tedaviye başladın mı pko içinayyy çok sevindim sadiyecim
inşallah canım benim
canım sen tecrübeli olduğun için sana danışarak yapmak istiyorum diyetimi bana yardımcı olur musun?
bide ben çalışıyorum iş yerinde diyet yemekleri yemek falan zor olur
mecbur burda çıkan yemekleri yiyorum
ama yukarı çıkarken üzüldüm pilav yemesemiydim falan dedim.
ekmeği çok aramam ben zaten
yapmadım ama.eskilerden bu sitedeki bir arkadas yapıp faydasını görüyordu
geldimmm haydiii
halay bizi kurtarırmı acep
maşallah ....ben kaldıramadım daha koca popomu
yapmadım ama.eskilerden bu sitedeki bir arkadas yapıp faydasını görüyordu
geldimmm haydiii
halay bizi kurtarırmı acep
maşallah ....ben kaldıramadım daha koca popomu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?