70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ikiside ayni sinifta olamaz maalesf canim, cunku gelisimleri farkli. ama ayni okulda olabilir. bu sene bile ikisinide gonderebilirdin.

rosewind, 2907anniss+, sadiye20, ameliaa, anatkh018, triendy21, dileekefem, umay0110, aliefe2009, nrgs10, zerra, i_she35

kopuyoruuuz

maşallah bize kızlarrrr

Selam tatlimm çok şükür bugün daha iyiyiz biraz öksürük var oda geçer inşallah sağol canım benimm

Sen nasılsin diyet nasıl gidiyor
sevindim iyi olmanıza zor oluyor hem senin hem oğlunun hasta olması,bugün detoksa başlıyorum kaderin dediği gibi yarma koyuyorum içine bakalım 2 gün sonra kaç çıkacağımmm
buarada oğlum uyandı ben gitmeliyim hoşçakalın kızlar öptüm kendinize iyi davranınnn

Kızlar birşey soracağım ayran detoksu yapıp faydasını gören oldumu acaba:26::26:

Bende yapmayı düşünuyorumda

herkezin fikrine ihtiyacım var aslında çok sağol,,
şöyle bişey var ama,burda yakında bi okul var hemen yanı başımızda desem yeridir,oraya yollıycam ve orda yaş grubuna göre anasınıfı yok,bitane anasınıfı var napıcam ozaman,,eşimde diyo zaten ikisi anasınıfı çok ağır gelir bize oğlanı direk 1.sınıfa gönderelim kızıda anasınıfına diyo:26:ben istiyorumki anasınıfına gitsin ikiside,en azından okula hazırlık olur,

direk 1.sınıf zor olur gibi geliyo,oğlanı hesapladım anasınıfı tutuyo,ama isteğe bağlı 1.sınıfta olurmuş:26:napıcam böyle bi durumda çok üzgünüm yaa,şöyle bi şıkta var,bu sene oğlanı anasınıfına göndersem kızıda seneye anasınıfına göndersem oluyo,ama abisi okula gidipte kız gitmeyince çok mutsuz olucak,ikiside çok heycanlı okula başlıycakları için

evet yarım günmüş canım,iyi olucak ama yukarda mineye yazdıklarımı okursan iyi olur,aynısını yazmıyım yine
napcam ben yaa bukadar çıkmaza girmemiştim hiç

bende esimin karsisinda tartilabilecegim kiloya geldigimde bende bir cocuk dsha dusunuyorum

Evet zor ooluyor maalesef canim

Yapta sonuç alırsan bende yapacağım canim önce sen dene bakim

Oğluşunu öp benim için tatlım görüşürüz

o bir karenin yanında şekersiz kahve sence abartımı olur:26:ara saatime bıktığımda alablirim:26:
kopalımmm cnmmmm müziksiz olmuyo ama açın müzikleri ruhunuz şenlensin biraz bnm hep acık arada oynuyom

acayım canım senimi kıracağim

rosewind, 2907anniss+, sadiye20, ameliaa, anatkh018, triendy21, dileekefem, umay0110, aliefe2009, nrgs10, zerra, i_she35

kopuyoruuuz

hergün düzenli halay çeksek zaten daha raha kilo veririz o yüzden tutun kızlar parmaklarıı haydi halaya

Kızlar birşey soracağım ayran detoksu yapıp faydasını gören oldumu acaba:26::26:

yaptım ben canım zayıfla nickli arkadaşımızla 1,5 kilo vermiştim tavsiye ederim aç kalmıyor aksine tok oluyorsun kafama soktunuz bende yapim tekrar diyorum :26:

çayı zaten şekersiz içiyorum kahvede sevmem zaten içmem hiç
ama sabah kahvaltısında çayı şekersiz içemiyorum yaa
su içmekte sorun yok benim için ama 2 lt içemem herhalde bilmiyorum ki
mesela az önce öğle yemeği yedim 1 tabak nohut yemeği vardı sulu onu yedim 3 kaşık pilav ve 1 kase yoğurt bunları yedim
açıkçası ne yapıcam bilmiyorum pek

o bir karenin yanında şekersiz kahve sence abartımı olur:26:ara saatime bıktığımda alablirim:26:

acayım canım senimi kıracağim

bence olmadı çünkü kaveni şekersiz yap dr çay kahve şekersiz sınırsız diyo şeker atıyosan onn yerine bitter çikolata ye ara öğün için süper aççç müzik bnm açık hem size yazıyorum hem cam silicem şimdi misafirlerim gelicekte perşembe sabaha ev büyük başlayım anca biter dedim

ben kaçıyorum kızlar bu gazla işleride yapıp bitiriyim...
menümüde akşam eklerim inşallah....
yüz kızartıcı bişey yememeye çalışacağim

ikiside ayni sinifta olamaz maalesf canim, cunku gelisimleri farkli. ama ayni okulda olabilir. bu sene bile ikisinide gonderebilirdin.
bu sene derken geçen dönemdenmi bahsediyosun canım,ama ay farkı yüzünden tutmuyodu yaşları sanırım oyüzden göndermedim,ama önümüzdeki dönem gidicekler kesin ama nasıl olucak o bilmiyorum
gelişimleri farklı biliyorum ama DEminde yazdım mineye(UMAY0101) çok karıştı kafam napcamı bilmiyorum inan

ben yaptım eski zamanlarda
ilk gün 1.100 verdim 2.ci gün 200gr verdim moralim bozuldu bidaha yapmadım

öğle yemeğin güzel cnm ekmek yerine pilav yiyebilirsin ama ekmek yediysen pilavı kes yemeğin suyunu yemek dr öle diyo bana iyi cnm başlamışsın gerisi gelir merak etme sonrada bebiş alırız beraber inşallh

ben kilomu tam bilmiyorum en son 1 ay önce tartıldım 73 kiloydum
ama aldım bu süreçte bence öyle hissediyorum
tartım annemlerde kalmış onu alayımda takibi güzel yapayım..

öğle yemeğin güzel cnm ekmek yerine pilav yiyebilirsin ama ekmek yediysen pilavı kes yemeğin suyunu yemek dr öle diyo bana iyi cnm başlamışsın gerisi gelir merak etme sonrada bebiş alırız beraber inşallh
ayyy çok sevindim sadiyecim
inşallah canım benim
canım sen tecrübeli olduğun için sana danışarak yapmak istiyorum diyetimi bana yardımcı olur musun?
bide ben çalışıyorum iş yerinde diyet yemekleri yemek falan zor olur
mecbur burda çıkan yemekleri yiyorum
ama yukarı çıkarken üzüldüm pilav yemesemiydim falan dedim.
ekmeği çok aramam ben zaten

yapmadım ama.eskilerden bu sitedeki bir arkadas yapıp faydasını görüyordu
geldimmm haydiii
halay bizi kurtarırmı acep

maşallah ....ben kaldıramadım daha koca popomu

tabi cnm ne demek her zamn yardım ederim sen aklına geleni sor yok cnm ekmek yemediğin zmn dr bana 4 kaşık pilav veriyo ama her zmn yeme bir gün yediysen diğer gün pilav yeme ekmek ye bir birini karşılar cnm sen tedaviye başladın mı pko için

yapmadım ama.eskilerden bu sitedeki bir arkadas yapıp faydasını görüyordu

geldimmm haydiii
halay bizi kurtarırmı acep

maşallah ....ben kaldıramadım daha koca popomu

kurtarmaz olur mu normal tempoda bile su gibi terletiyor benii kuzumm haydeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…