70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben ameliyat olalı 2 hafta oldu iyileşmeye çalışıyorum
pko için tedaviye başlamadım henüz mart ayında başlamayı planlıyorum
doktorumu değiştirip yumurtlama takibi almayı düşünüyorum

tunaydin kizlar nasilsiniz oglum dis cikartiyor baya sancili geciyor gunlerimiz

diyete gelince 1 ayda 7kilo olan diyeti yapiyodum 5gun yaptim simdi 2gun ayran detoksunu yapip tekrar devam edicem
5 gunde 66.7den 64.8e dustum 5 gunde 1.900gr gittim super cok sevindim tabi
eskiden jillian yapiyodum simdi eliptik bisikletim var cocuklar uyudukta sonra 20 dakika yapiyorum ve cok yoruluyorum jilliandanda daha cok yoruyor

kurtarmaz olur mu normal tempoda bile su gibi terletiyor benii kuzumm haydeee

kız bak hafifledim sanki
gitmişmidir bikaçyüz gr..

napim cnm istemiyo ama elim mecbur misafirler gelmese bu hafada cam mı silinir kız

haklısın valla misafir olunca...bnmde misafirim gelicek camlarım berbat ama benm binanın heryanında yeni binalar yapılıyor eskiler yıkılıyor toz toprak oldu yani.kentsel dönüşüm vurdu camlarımı sanırım yeni silmiştim

ben ameliyat olalı 2 hafta oldu iyileşmeye çalışıyorum
pko için tedaviye başlamadım henüz mart ayında başlamayı planlıyorum
doktorumu değiştirip yumurtlama takibi almayı düşünüyorum

hmm ne ameliyatı oldun cnm bende hsg çektirdim bişey çıkmadı açıkmış eşim gitcek şimdi bi bu ay ümit yokda bi dahaki ay iğneyle başlarız dedi drm hapla uğraşmayalım dedi bende tamm dedim

hoşgeldin.güzelmiş diyetin
şu diş çıarma günleri çok zor geçmiş olsun..

evet öyle oluyo aman camların bahanesi var o zmn boşver nerde oturuyosun cnm

hmm ne ameliyatı oldun cnm bende hsg çektirdim bişey çıkmadı açıkmış eşim gitcek şimdi bi bu ay ümit yokda bi dahaki ay iğneyle başlarız dedi drm hapla uğraşmayalım dedi bende tamm dedim
ne iğnesi canım
benim sol tüp tıkalıydı bide kist vardı tüp açıldı kistte alındı doktor hazırsın dedi ama pko var diye ümitsizim ben
yinede allah bilir

benim çizelge neden ters oldu anlamadım gitti

ya kızlar neeettinizz.
bütün hafta sonu 2 sayfa
3 saatte 6 sayfa yazmışsınız yav.
el insaf.
komşularım vardı kahve içtik beraber.
yanına hazırladıklarımdan 1 minik çikolata ve 3-4 leblebi şekeri ile atlattım.
zerra bu sabah tartıldım,hafta sonu hiç abartmadığım halde detoks öncesi kilomda görünüyorum.
sanırım sende de aynı şey oldu.
acaba sadece ödem attık ta geri mi geldiler.
moralim bozuldu valla.
cumaya kadar hedefim seninki gibi olacak,geçen cuma ki kiloya inebilmek.off,motivasyonum gitti.help.

tabi cnm rabbim büyük cnm ben iki ay klomen kullandım normaldi herşey yumurtan oluyo kendinden çatlıyo bnm sonraki ay iğne var gonal f onu kullandım 4 yumurtan oldu çatladı ama olmadı dr hsg istedi temiz çıktı şimdi sıra eşimde bakalım onda ne çıkıcak geçmiş olsun hsg nasıl geçti

motivasyonu birakinca kotu oluyor bide kilolar uzun suedir bizimle gitmeside zor oluyor benim kilolar son 3aylik daha once Burda ve kizlarin bilgileriyle 19 Kilo verdim oyle cok suredede degil 4ay civarinda simdi tekrar o aldigim kilolari vermeye calisiyorum
esimin dedigi gibi insanlar Kilo verdimi korumak icin her seyi deniyor sen verdim diye yedinde yedin diyor gerci Dogru benim sucumdan aldim tekrar

o kadar da zor bişey değilmiş canım
bende epey korkmuştum ama
anestezi falan da almadım 5dklık bir işlem zaten
biraz zor tabi ama katlanıcaz ne yapalım

çarşamba gelmeden hedefine ulaşmışsın maşaAllah canım

istersen akşam yarım saat dans halay yapalım ve tartılalım sabah kesin göreceğiz faydasını ben dün akşam yemeğimi 10 gibi yedim oda ekmek arası falan yani çok acıktım misafire hizmetten yiyememiştim sabah kalktım tartıldım cuma kilomla aynıydı çok sevindim mesela ama dün nişanlım yine dalga geçti bende roberto carlos gibisin yine dedi

tut elimiiii sana yardimmm edecegim kuzummmm

sakinnn kendini salma bak yaza Kadar herkesi zayif fit gormek istiyorummyoksa cekerimm

tebrik ederim cnm bu diyeti bizede soylede bizde yapalim

bende ozaman carsamba persembe yapacagim Cuma belki iyi bir rakam gorurum beraber yapalim istersen

iyi Kilo vermissin canim ama :44:niye yapmadinki

yapmadım ama.eskilerden bu sitedeki bir arkadas yapıp faydasını görüyordu

geldimmm haydiii
halay bizi kurtarırmı acep

maşallah ....ben kaldıramadım daha koca popomu

tmam canim bende kesin yapacagim cok heveslendim bak

o kadar da zor bişey değilmiş canım
bende epey korkmuştum ama
anestezi falan da almadım 5dklık bir işlem zaten
biraz zor tabi ama katlanıcaz ne yapalım

aynen ben hiç hissetmedim ilaç hafif sızladı sonradan hafif iğnele battı bende çok korktum benden önce giren kadın yürüyemedi ben hepten korkmaya başladım kendş drm yaptı bnm o yüzden çok rahattım allahtan

ayran detoksuna ne katiyorsunuz kizlar yazmis olabilirsiniz ama sayfa okadar ilerlediki bulamadim

nohut ve bugday lami sadece icine nane falan katiliyormu acaba

evet evet o kadar da zor bişey değil
bende özel bir tıp merkezinde çektirdim
iyi ki de çektirmişim yoksa tüpün tıkalı oladuğunu bilemeyecektim.

yaa çok tuhaf hissediyorum kendimi diyete başlamanın mutluluğu mu acaba

tesekkur ettim canim cok seviniyorum bende

kadinlar kulubunun diyetlerinden linkini vericem butun sayfalarini okudum

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=564760

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…