70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ooohhhh beeeeeeeeee sonunda oldu çizelgem ben bu hırsla bütün kilocuklardan kurtulurum

kızlar sizler spor yapıyor musunuz?

olabilir cnm sen bi zayıfla o zmnki mutluluk farklı onuyo hiç bi kıyafetim tam olmuyo suan hepsi bol ama ben mutluyum geç yazıyorum biraz kusura bakma bi yandan temizlik yapıyorum da

ooohhhh beeeeeeeeee sonunda oldu çizelgem ben bu hırsla bütün kilocuklardan kurtulurum

kızlar sizler spor yapıyor musunuz?
yapıyorum cnm plates step ben kurslar varya belediyenn filan oraya gidiyorum haftada 2 gün hem zevkli çünkü toplulukla yapıyosun hemde çok yararlı selülitlerim filan azaldı resmen

olabilir cnm sen bi zayıfla o zmnki mutluluk farklı onuyo hiç bi kıyafetim tam olmuyo suan hepsi bol ama ben mutluyum geç yazıyorum biraz kusura bakma bi yandan temizlik yapıyorum da

ben yapiyorum tatlim

Leslie 4mile triffany ve plates yapiyorum

yapıyorum cnm plates step ben kurslar varya belediyenn filan oraya gidiyorum haftada 2 gün hem zevkli çünkü toplulukla yapıyosun hemde çok yararlı selülitlerim filan azaldı resmen
kolay gelsin canım ev hanımı olmayı bu yüzden çok istiyorum işte benim spor yapacak ne zamanım nede imkanım var kızlar
spor yapmadan olur mu ki:26::26:
sadiye bende senin gibi güzel kilo verebilir miyim acaba

güzelmiş ama olmaz çikolata yok
aah ah çikolata yı özledim..:18::18:

yenimi başladı.ne kadar oldu

eylul ayinda basladi 2 ay yoktu bisey, kosa kosa gidiyordu, bi cocuk kulagini cekmis, gitmek idtemiyor o zamandan beri. okulu istiyo yajinda benide istiyyor, iki aydir kamp kurdum okula.

rosewind, 2907anniss+, sadiye20, ameliaa, anatkh018, triendy21, dileekefem, umay0110, aliefe2009, nrgs10, zerra, i_she35

kopuyoruuuz

lorke lorke lorke. kiz bu halay isi iyiymis acalim bi muzik.

diyetisyene gidiyorum şuan ama daha önce kendimde başardım irademe sahip çıkabiliyorum yeterki isteyim cnm

irade seni tebrik ederim canim

Mine hosgeldin tatlım nerelerdeşin sen bakim hiç ugramiyon topige
tatilde gelirim diyordum ama mutfaktan çıkamadığım için burayada gelemedim

bu kilo da olunca olmuyo mu kardeş canım aa ne alaka sanki çok kilolu insanlarız yaa
18 kilo almıştım birincide
eğer şimdi hamile kalırsam 90ı görürüm bide kilo veremeden kalırsan iyice kalır üstümde
Kızlar birşey soracağım ayran detoksu yapıp faydasını gören oldumu acaba:26::26:

Bende yapmayı düşünuyorumda
ben yapmıştım önceki zayıflamamda
ertesinde deli gibi yemiştim hiç veremedim o yüzden
tuğbacım anaokulu gerçekten önemli
eğer kasları gelişmezse ve diğer çocukların yaptıklarını yapamazsa soğur okuldan
okuldan soğumasındansa bisüre mutsuz olsun bence
hem oğlunla ayrı konuş o küçük okula öbür sene gidebilir ona biz evde kalınca daha çok eğleneceğiz diycem aramızda sır kalsın bu de sonrada kızınla konuş bence razı olur oğlunlada konuşki beni gönderiyorlar evde mutlu olacaklar diye düşünmesin
tercih senin canım tabii ama bence 1 sene arayla anasınıfına gönder oğlunuda 1. sınıfa verme busene
daha küçük çok zorlanırsın
bende esimin karsisinda tartilabilecegim kiloya geldigimde bende bir cocuk dsha dusunuyorum

inşallah yakında ulaşırız hedefimize
sen kaç kiloydun :44:

bi aksilik olmazsa yaparım bende senle ben kabız olmaktan korkuorum ya yoksa veriyorum çokta güzel oluyor

canim ben tabletten giriyorum . benim tablette telefondan az buyuk. ozel mesaj atma yeri uok (((

olmuyor mu tabletten ismime tıklayıp profilime girince oluyor ama tatlım :44:

kolay gelsin canım ev hanımı olmayı bu yüzden çok istiyorum işte benim spor yapacak ne zamanım nede imkanım var kızlar
spor yapmadan olur mu ki:26::26:
sadiye bende senin gibi güzel kilo verebilir miyim acaba

verirsin cnm yeterki iste bi hedefin olsun ben bebişim için diyorum zayıflamalıyım ki bebeğim bana gelsin bide mayısta tatilimiz var açık büfe orda kendimi tutamıycam mayısa kadar istediğim kiloya inim ki tatilim güzel geçsin

saol cnm inşallh devamıda gelir istediğim fiziğe gelince çok mutlu olacağım kesin

1.300 u begenmiyor musun canim.

Nasılda ince düşünüyorsun canım yaa
yazın bende tatile gidicem açık büfe olacak tabi ama bunu hiç düşünmemiştim
ben hayatımda ilk defa bu kadar kilolu oldum tuhafıma gidiyor
kötü hissediyorum kendimi ama gören 75 olduğumu anlamıyor o kadar göstermiyorum
fırsat bulursam resim eklerim

18 kilo almıştım birincide
eğer şimdi hamile kalırsam 90ı görürüm bide kilo veremeden kalırsan iyice kalır üstümde

genelde ikincide alıyorlar kiloyu evet haklısın tatlım ama ben 18 kilo alcağımı sanmıyorum yaa adam boşar beni maksimum alınması gereken kilo 13 diyor doktorlar o bile benim 80i bulmama sebep oluyor ben 57 olmadan hamile kalmim en iyisi

keske tartilmasaydin bende de oyle oluyor, aaaa kilo veremiyorum ye gitsin diyorum. sonragelsin kilolar

bende bunun için kilo vermek istiyorum işte
75 ile hamile kalsam 100 ü bulurum wuuwwww o zaman benimkide buz gibi soğur benden:18::18::18::18:

ay süpersin yaa
nedir bu 1 ayda 7 kilo diyeti canım,belki yazmışsındır ama görmedim ben,bi çıtlatsan azcık neler yapıyosun

iyi Kilo vermissin canim ama :44:niye yapmadinki
ya zaten 2günlük detox ya bu,baktığımda 2günde 2-3 kilo veriliyo yazıyodu,ben az verince moralim bozuldu,hatta bizaman sonra tekrar denemiştim hatırladım şimdi,ondada grlarla verdim 2 günde iyice kızdım

çok sağol minecim yaa,çok haklısın aynen dediğin gibi yapıcam,ikiside kırılmasın,ama önce okula gidip bi sorayım bakalım belkide yaşa göre sınıf vardır bi ümit işte,,ben gidip sormadım hiç,ama burdaki okullarda benim bildiğim okullarda en azından,,tek anasınıfı var,bu yakınımızdaki okulu bilmiyorum hiç gitmedim,

öteki okullarda yeğenlerim okuyo yani bikaç okul değiştirdiler ve e tabi bizde okuduk küçükken ve tek anasınıfı vardı,burdaki okuldada olduğunu sanmıyorum,bakalım eşimlede akşam konuşucam,bakalım o ne diycek,ben kararlıyım ikiside anasınıfı evresini geçirsin 1.ci sınıf direk çok zor olur oğlum için,tekrar teşekkür ederim iyiki varsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…