- 26 Nisan 2013
- 3.540
- 577
- 163
tesekkur ettim canim cok seviniyorum bende
kadinlar kulubunun diyetlerinden linkini vericem butun sayfalarini okudum
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=564760
teskkur ederim tatlim hemen bakacagim
evet evet o kadar da zor bişey değil
bende özel bir tıp merkezinde çektirdim
iyi ki de çektirmişim yoksa tüpün tıkalı oladuğunu bilemeyecektim.
yaa çok tuhaf hissediyorum kendimi diyete başlamanın mutluluğu mu acaba
ooohhhh beeeeeeeeee sonunda oldu çizelgem ben bu hırsla bütün kilocuklardan kurtulurum
kızlar sizler spor yapıyor musunuz?
yapıyorum cnm plates step ben kurslar varya belediyenn filan oraya gidiyorum haftada 2 gün hem zevkli çünkü toplulukla yapıyosun hemde çok yararlı selülitlerim filan azaldı resmenooohhhh beeeeeeeeee sonunda oldu çizelgem ben bu hırsla bütün kilocuklardan kurtulurum
kızlar sizler spor yapıyor musunuz?
mesaj sayın tutuyor canım niye yollayamayasın ki
canim ben tabletten giriyorum . benim tablette telefondan az buyuk. ozel mesaj atma yeri uok(((
olabilir cnm sen bi zayıfla o zmnki mutluluk farklı onuyo hiç bi kıyafetim tam olmuyo suan hepsi bol ama ben mutluyum geç yazıyorum biraz kusura bakma bi yandan temizlik yapıyorum da
ben yapiyorum tatlim
Leslie 4mile triffany ve plates yapiyorum
kolay gelsin canım ev hanımı olmayı bu yüzden çok istiyorum işte benim spor yapacak ne zamanım nede imkanım var kızlaryapıyorum cnm plates step ben kurslar varya belediyenn filan oraya gidiyorum haftada 2 gün hem zevkli çünkü toplulukla yapıyosun hemde çok yararlı selülitlerim filan azaldı resmen
güzelmiş ama olmaz çikolata yok
aah ah çikolata yı özledim..:18::18:
yenimi başladı.ne kadar oldu
rosewind, 2907anniss+, sadiye20, ameliaa, anatkh018, triendy21, dileekefem, umay0110, aliefe2009, nrgs10, zerra, i_she35
kopuyoruuuz
diyetisyene gidiyorum şuan ama daha önce kendimde başardım irademe sahip çıkabiliyorum yeterki isteyim cnm
tatilde gelirim diyordum ama mutfaktan çıkamadığım için burayada gelemedimMine hosgeldin tatlım nerelerdeşin sen bakim hiç ugramiyon topige
18 kilo almıştım birincide
bu kilo da olunca olmuyo mu kardeş canım aa ne alaka sanki çok kilolu insanlarız yaa
ben yapmıştım önceki zayıflamamdaKızlar birşey soracağım ayran detoksu yapıp faydasını gören oldumu acaba:26::26:
Bende yapmayı düşünuyorumda
tuğbacım anaokulu gerçekten önemliherkezin fikrine ihtiyacım var aslında çok sağol,,
şöyle bişey var ama,burda yakında bi okul var hemen yanı başımızda desem yeridir,oraya yollıycam ve orda yaş grubuna göre anasınıfı yok,bitane anasınıfı var napıcam ozaman,,eşimde diyo zaten ikisi anasınıfı çok ağır gelir bize oğlanı direk 1.sınıfa gönderelim kızıda anasınıfına diyo:26:ben istiyorumki anasınıfına gitsin ikiside,en azından okula hazırlık olur,
direk 1.sınıf zor olur gibi geliyo,oğlanı hesapladım anasınıfı tutuyo,ama isteğe bağlı 1.sınıfta olurmuş:26:napıcam böyle bi durumda çok üzgünüm yaa,şöyle bi şıkta var,bu sene oğlanı anasınıfına göndersem kızıda seneye anasınıfına göndersem oluyo,ama abisi okula gidipte kız gitmeyince çok mutsuz olucak,ikiside çok heycanlı okula başlıycakları için
bende esimin karsisinda tartilabilecegim kiloya geldigimde bende bir cocuk dsha dusunuyorum
tut elimiiii sana yardimmm edecegim kuzummmm
sakinnn kendini salma bak yaza Kadar herkesi zayif fit gormek istiyorummyoksa cekerimm
tebrik ederim cnm bu diyeti bizede soylede bizde yapalim
bende ozaman carsamba persembe yapacagim Cuma belki iyi bir rakam gorurum beraber yapalim istersen
iyi Kilo vermissin canim ama :44:niye yapmadinki
tmam canim bende kesin yapacagim cok heveslendim bak
canim ben tabletten giriyorum . benim tablette telefondan az buyuk. ozel mesaj atma yeri uok(((
kolay gelsin canım ev hanımı olmayı bu yüzden çok istiyorum işte benim spor yapacak ne zamanım nede imkanım var kızlar
spor yapmadan olur mu ki:26::26:
sadiye bende senin gibi güzel kilo verebilir miyim acaba
saol cnm inşallh devamıda gelir istediğim fiziğe gelince çok mutlu olacağım kesineylul ayinda basladi 2 ay yoktu bisey, kosa kosa gidiyordu, bi cocuk kulagini cekmis, gitmek idtemiyor o zamandan beri. okulu istiyo yajinda benide istiyyor, iki aydir kamp kurdum okula.
lorke lorke lorke. kiz bu halay isi iyiymis acalim bi muzik.
iradeseni tebrik ederim canim
bu sene derken geçen dönemdenmi bahsediyosun canım,ama ay farkı yüzünden tutmuyodu yaşları sanırım oyüzden göndermedim,ama önümüzdeki dönem gidicekler kesin ama nasıl olucak o bilmiyorum
gelişimleri farklı biliyorum ama DEminde yazdım mineye(UMAY0101) çok karıştı kafam napcamı bilmiyorum inan
ben yaptım eski zamanlarda
ilk gün 1.100 verdim 2.ci gün 200gr verdim moralim bozuldu bidaha yapmadım
Nasılda ince düşünüyorsun canım yaaverirsin cnm yeterki iste bi hedefin olsun ben bebişim için diyorum zayıflamalıyım ki bebeğim bana gelsin bide mayısta tatilimiz var açık büfe orda kendimi tutamıycam mayısa kadar istediğim kiloya inim ki tatilim güzel geçsin
eğer şimdi hamile kalırsam 90ı görürüm bide kilo veremeden kalırsan iyice kalır üstümde
ya kızlar neeettinizz.
bütün hafta sonu 2 sayfa
3 saatte 6 sayfa yazmışsınız yav.
el insaf.
komşularım vardı kahve içtik beraber.
yanına hazırladıklarımdan 1 minik çikolata ve 3-4 leblebi şekeri ile atlattım.
zerra bu sabah tartıldım,hafta sonu hiç abartmadığım halde detoks öncesi kilomda görünüyorum.
sanırım sende de aynı şey oldu.
acaba sadece ödem attık ta geri mi geldiler.
moralim bozuldu valla.
cumaya kadar hedefim seninki gibi olacak,geçen cuma ki kiloya inebilmek.off,motivasyonum gitti.help.
bende bunun için kilo vermek istiyorum iştegenelde ikincide alıyorlar kiloyu evet haklısın tatlım ama ben 18 kilo alcağımı sanmıyorum yaa adam boşar benimaksimum alınması gereken kilo 13 diyor doktorlar o bile benim 80i bulmama sebep oluyor ben 57 olmadan hamile kalmim en iyisi
tunaydin kizlar nasilsiniz oglum dis cikartiyor baya sancili geciyor gunlerimiz
diyete gelince 1 ayda 7kilo olan diyeti yapiyodum 5gun yaptim simdi 2gun ayran detoksunu yapip tekrar devam edicem
5 gunde 66.7den 64.8e dustum 5 gunde 1.900gr gittim super cok sevindim tabi
eskiden jillian yapiyodum simdi eliptik bisikletim var cocuklar uyudukta sonra 20 dakika yapiyorum ve cok yoruluyorum jilliandanda daha cok yoruyor
ya zaten 2günlük detox ya bu,baktığımda 2günde 2-3 kilo veriliyo yazıyodu,ben az verince moralim bozuldu,hatta bizaman sonra tekrar denemiştim hatırladım şimdi,ondada grlarla verdim 2 günde iyice kızdımiyi Kilo vermissin canim ama :44:niye yapmadinki
tatilde gelirim diyordum ama mutfaktan çıkamadığım için burayada gelemedim
eğer şimdi hamile kalırsam 90ı görürüm bide kilo veremeden kalırsan iyice kalır üstümde
ben yapmıştım önceki zayıflamamda
ertesinde deli gibi yemiştim hiç veremedim o yüzden
tuğbacım anaokulu gerçekten önemli
eğer kasları gelişmezse ve diğer çocukların yaptıklarını yapamazsa soğur okuldan
okuldan soğumasındansa bisüre mutsuz olsun bence
hem oğlunla ayrı konuş o küçük okula öbür sene gidebilir ona biz evde kalınca daha çok eğleneceğiz diycem aramızda sır kalsın bu de sonrada kızınla konuş bence razı olur oğlunlada konuşki beni gönderiyorlar evde mutlu olacaklar diye düşünmesin
tercih senin canım tabii ama bence 1 sene arayla anasınıfına gönder oğlunuda 1. sınıfa verme busene
daha küçük çok zorlanırsın
inşallah yakında ulaşırız hedefimize
sen kaç kiloydun :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?