70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

1.300 u begenmiyor musun canim.

deminde arkadaşa yazdığım gibi canım,ben tam anlamıyla uyduğum halde ilk gün gayet mutlu olmuştum ama ikinci günde tam uydum ve 200gr eksildim,,buda canımı sıktı,beğenmemezlik değilde 2-3 kilo veriliyo denmişti tam uyulursa,ben vermediğim için üzüldüm

senn için çektim şimdi gene tombişim baksana iş halim kusura bakmayın

bende bugun yapmaya basladim. sabah kshvalti ettim 10:30 falandi. cocugu okula goturdum, simdi yiyecegim corbadan bakalim tadi nasıl

canım vücut kitle indeksin doğru mu ona göre çok zayıf grubunda oluyorsun da

bende bunun için kilo vermek istiyorum işte
75 ile hamile kalsam 100 ü bulurum wuuwwww o zaman benimkide buz gibi soğur benden:18::18::18::18:

o zman sende 57 olcan ben gibi canım ve maksimum 13 kilo alcaz diğer türlü kendimiz de mutsuz oluruz bu durumdan

tuğbaa napcan sen 1 ayda 7 kiloyu kuru tahta mı olcann sen çekil bakim kenara cızz onlar sana cızz

senn için çektim şimdi gene tombişim baksana iş halim kusura bakmayın Eki Görüntüle 970889
SADİYE bence gayet hoşsun
ben sen gibi olsam kilo vermeye çalışmam belkide formumu korurdum sadece
fiziğin çok güzel
göze batan bir fazlalık görmedim ama tabi ki bi kaç kilo daha verirsen çok daha iyi olur.

haklısın canım verebildiğim kadar vermeliyim
yoksa sonu yok valla
bu halimle bile hem görüntü olarak hemde psikolojik olarak kötüyüm

bide daha önce ki halimi görseydin 15 kilo koy buna ne şekil düşün az göbüşüm bide kalçam var şuan o kadar mayısa kadar devam edicem ne verirsem kar diye düşünüyorum

vücut kitle endeksi mi o ne ???:44::44::44:

sıkma canını tatlım zmanla kurtulcaz bu fazlalıklardan yeterki azmini kaybetme seen

bide daha önce ki halimi görseydin 15 kilo koy buna ne şekil düşün az göbüşüm bide kalçam var şuan o kadar mayısa kadar devam edicem ne verirsem kar diye düşünüyorum
kesinlikle öyle incecik bir hamiş olursun ayyy nede güzel olur yaa
bende iyice zayıflayıp ondan sonra hamile kalmayı istiyorum aslına bakarsan
kilo üstüne kilo binerse vermeside bi o kadar zor olur kanımca
zaten doğum kilolarını vermek zor diyorlar:18::18:

öyle cnm ama sen bebişe devam et pkoluyuz sonuçta zor oluyo sanmıyorum incecik hamiş olucağımı baba tarfıma benziyorum ben halam 100 kiloyla doğum yaptı düşün tabi kilo üstüne kilo olmuyoda bebiş olsun artık kilo önemli değil diyorum ben sonra tekrar veririm nasılsa

ben evlendigim zaman 64 kilolardaydim. 1 sene icinde 10 kilo verdim. 54 kiloya indim. 56 kiloylada hamile kaldim. 78 kiloyla doguma gittim, dogumdan sonra kilo vermek zor degil aslinda emzirmeyi biraktiktan sonra yemege devam edersen o saman kaliyo iste kilolar canim. misal ben

bebişin varmış ne güzel ahhh bide bnm olsa başka bişey istemiycem

bende bugun yapmaya basladim. sabah kshvalti ettim 10:30 falandi. cocugu okula goturdum, simdi yiyecegim corbadan bakalim tadi nasıl
tadı ilk başta garip gelebilir ama sonradan alışıyosun
yok kıııızz ne 7 kilosu vercem,ben nette araştırırken devamlı ayda 10 kilo yok ayda 15 kilo diyetlerine bakıyorum,tam uyamıycam için en azından haftada 1 kilo veririm diye düşünüyorum ondan sordum yani
şu 58i ucundan bi göremedim gitti aylardır bıktım yahuuu

sanırım çizelge hazırlarken boyunu yanlış girmişsin,ben şuan 59 kiloyken bile 20 gösteriyo bmı endeksim,, seninki 75te 19
bi bak istersen boyun kaç bu arada:26:

Son düzenleme:
canım şu kilo çizelgesi varya orda yazıyo hani 19lu bi rakam o normal kilodaki insanın indeksi 25 olması gerekiyor 20nin altındakiler yanılmıyorsam çok zayıf olanlar oluyor rakamları yanlış girmiş olabilirsin boyunu falan

valla çok azimliyim inşallah böylede devam eder
sen kaç kilo verdin ne kadar zamanda verdin canım sanırım nişanlısın
evet canım nişanlıyım ve 60 olmak istiyorum en azından halbuki söz vermiştim nişanlıma 57 olcam diye ama olmicak sanıırm ben çok dikkat edince veremiyorum bilmiyorum ama bende spor yok hareketsizim oturarak çalışıyorum yerimden çok nadir kalkıyorum ben eylülden beri burdayım bi türlü de inemedim işte topu topu verdiğim kilo görünendeki gibi ama stresten gidiyor gibi hisseyorum şu yönden iyi en azından yeme alışkanlığım değişti sağlıklı besleniyorum abur cuburu çok nadir yiyorum yoğurt,su ve salata en çok tüketim alanıma girdi önceden pek umursamazdım çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…