- 26 Nisan 2013
- 3.540
- 577
- 163
aynen bebiş olsunda Kilo almaya razıyım benöyle cnm ama sen bebişe devam et pkoluyuz sonuçta zor oluyo sanmıyorum incecik hamiş olucağımı baba tarfıma benziyorum ben halam 100 kiloyla doğum yaptı düşün tabi kilo üstüne kilo olmuyoda bebiş olsun artık kilo önemli değil diyorum ben sonra tekrar veririm nasılsa
hamilelikte 22 kilo almışsın sanırım çok değil mi yaa yoksa ikiz miydi bebişin allah bağışlasın ayrıcaben evlendigim zaman 64 kilolardaydim. 1 sene icinde 10 kilo verdim. 54 kiloya indim. 56 kiloylada hamile kaldim. 78 kiloyla doguma gittim, dogumdan sonra kilo vermek zor degil aslinda emzirmeyi biraktiktan sonra yemege devam edersen o saman kaliyo iste kilolar canim. misal ben
tadı ilk başta garip gelebilir ama sonradan alışıyosun
yok kıııızz ne 7 kilosu vercem,ben nette araştırırken devamlı ayda 10 kilo yok ayda 15 kilo diyetlerine bakıyorum,tam uyamıycam için en azından haftada 1 kilo veririm diye düşünüyorum ondan sordum yani
şu 58i ucundan bi göremedim gitti aylardır bıktım yahuuu
sanırım çizelge hazırlarken boyunu yanlış girmişsin,ben şuan 59 kiloyken bile 20 gösteriyo bmı endeksim,, seninki 75te 19
bi bak istersen boyun kaç bu arada:26:
bende tüm gün oturarak çalışıyorumcanım şu kilo çizelgesi varya orda yazıyo hani 19lu bi rakam o normal kilodaki insanın indeksi 25 olması gerekiyor 20nin altındakiler yanılmıyorsam çok zayıf olanlar oluyor rakamları yanlış girmiş olabilirsin boyunu falan
evet canım nişanlıyım ve 60 olmak istiyorum en azından halbuki söz vermiştim nişanlıma 57 olcam diye ama olmicak sanıırmben çok dikkat edince veremiyorum bilmiyorum ama bende spor yok hareketsizim oturarak çalışıyorum yerimden çok nadir kalkıyorum ben eylülden beri burdayım bi türlü de inemedim işte topu topu verdiğim kilo görünendeki gibi ama stresten gidiyor gibi hisseyorum şu yönden iyi en azından yeme alışkanlığım değişti sağlıklı besleniyorum abur cuburu çok nadir yiyorum yoğurt,su ve salata en çok tüketim alanıma girdi önceden pek umursamazdım çünkü
bebişin varmış ne güzel ahhh bide bnm olsa başka bişey istemiycem
tadı ilk başta garip gelebilir ama sonradan alışıyosun
yok kıııızz ne 7 kilosu vercem,ben nette araştırırken devamlı ayda 10 kilo yok ayda 15 kilo diyetlerine bakıyorum,tam uyamıycam için en azından haftada 1 kilo veririm diye düşünüyorum ondan sordum yani
şu 58i ucundan bi göremedim gitti aylardır bıktım yahuuu
sanırım çizelge hazırlarken boyunu yanlış girmişsin,ben şuan 59 kiloyken bile 20 gösteriyo bmı endeksim,, seninki 75te 19
bi bak istersen boyun kaç bu arada:26:
aynen bebiş olsunda Kilo almaya razıyım ben
hamilelikte 22 kilo almışsın sanırım çok değil mi yaa yoksa ikiz miydi bebişin allah bağışlasın ayrıca
boyum 1,65 civarı tam bilmiyorum
bende öyle girdim zaten nerde yanlışlık yaptım ki acaba
kilo verince nasıl düzelticez çizelgeyi onuda bilmiyorum ben
benim 4,5 yasinda bir oglum var canim, anaokuluna gidiyor. ben o kiloyla bile 7 ayda hamile kaldim, seninde olur. dualarimiz seninle. allah isteyen herkeze de nasip etsin inşallah.
doguma gittigimde doktor bile ayni soruyu sormustu. 1 oglum var
Rabbim evladını sana bağışlasın inşallahdoguma gittigimde doktor bile ayni soruyu sormustu. 1 oglum var
bende yoruldum biliyomusun canımaminnn cnm bu aydan ümit yok ama bi dahaki ay inşallh gelir bebişim 1 senedir uğraşıyorum bende artık yoruldum olsun istiyorum
inşallah yakında ulaşırız hedefimize
sen kaç kiloydun :44:[/COLOR][/FONT][/B]
cnm bnm halamda 78 hamile kaldı 100 doğum yaptı kim görse sen bunun içinde bir tane olduğuna eminmisin diyolardı zor taşıyodu kendini ama çok yemek yiyodu her saat gece yatarken doymuyorum diyodu şimdi veremdi hayla kilolu
80,8 boy 1.55 durum vahim yani
Rabbim evladını sana bağışlasın inşallah
bende yoruldum biliyomusun canım
1,5 senedir istiyorum
her ay hüsran her ay gözyaşı
ama ne yapalım sınavımız böyleymiş sabredicez yapacak bişey yok
rabbim bir zaman biçmiştir.
başkaları istemeden korunduğu halde hamile kalıyor
bazılarının ise rahmine konulan sp... le bile olmuyor.
nasip işte
boyumuz aynıymış canım birbirimizi gaza getirip yarış yapalım mı?ne dersin?belki böylece daha iyi motive oluruz..bu arada detoksa başladım yarım saat var bir daha ki öğüne ama acıktım gibi sankiiay bide nohutu biraz daha haşlamam gerekiyormuş uğraşmadım yarınkini daha iyi haşlamayı düşünüyorumm
deniz_1988 hayırlısı diye dua et tatlım,uanı eksik etme hiçbir zaman.bende hamileyken 16 kilo aldım
ben dogumdan sonra 78 ten 64 lere hatta oglum 7-8 aylikken 58lere bile dustum. emzirmeyi biraktiktan sonra kilo aldim. bide troidlerim yavas cikti, kademeli olarak kilo aldim yani. calismaya alisik bi bunyem vardi, cocuk olduktan sonra calismayi birakinca boyle oldu iste.
sen kac kilodun ?
bende az haslamisim, dudukluden korkuyorum, 2 saate yakin kaynattim ama az pismisler.
keşke o zmn korusaydın şimdi rahat olurdun cnm ama troidler kilo yapıyo ilaç kullanıyomusun kv dede var o kullanıyor oda diyette 12 kilo verdi 2.5 ayda
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/t/wTffwgU/weight.pngaynen bebiş olsunda Kilo almaya razıyım ben
hamilelikte 22 kilo almışsın sanırım çok değil mi yaa yoksa ikiz miydi bebişin allah bağışlasın ayrıca
boyum 1,65 civarı tam bilmiyorum
bende öyle girdim zaten nerde yanlışlık yaptım ki acaba
kilo verince nasıl düzelticez çizelgeyi onuda bilmiyorum ben
hee iyi o zman maksimum 2 kilo senin bi detoksla halledersin sen o işi takılma bence sen kilonda olaydım keşke şimdi yaff
80,8 boy 1.55 durum vahim yani
çalışma hayatı kilo düzenini çok bozuyorben dogumdan sonra 78 ten 64 lere hatta oglum 7-8 aylikken 58lere bile dustum. emzirmeyi biraktiktan sonra kilo aldim. bide troidlerim yavas cikti, kademeli olarak kilo aldim yani. calismaya alisik bi bunyem vardi, cocuk olduktan sonra calismayi birakinca boyle oldu iste.
ben terazi burcuyumaynn cnm ben pkoluyum ama düzenli adet olurum geçen ay adet olmadım testin birinde silik çizgi çıktı gittim kan verdim sonuç olumsuz olunca koyverdim kendimi balık burcuyum bide sulu gözlüüyüm hiç sorma bizim bebişler biraz nazlı napalım bekliycez allahım mutlaka bi gün duyar sesimizi
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/t/wTffwgU/weight.png
CANIM BUNU AL YAPIŞTIR ÇİZELGEYİ YAPIŞTIRDIĞIN YERE DOĞRU ENDEKSLİ YENİ ÇİZELGEN
KİLO VERDİKÇE AYNI ŞEKİLDE TEKRARDAN YAPICAKSIN SADECE ŞİMDİKİ KİLO YAZAN YERE GÜNCEL KİLONU YAZICAKSIN
capslock açık kalmış pardon
la gitmiyo ne yaptıysam inemedim aşağı yaa,,kalan kiloma bakınca bende gülmeye başladım artık yaw şu 2 kiloyu bile veremedin gitti bitürlü diye,ama hiçte azımsanmıycak bi rakam buu,dile kolay koskocaa 2 kiloooooooooo
ilac iciyorum. mayis ayinda diyetisyene gittim 3 ay bile olmadan 9 kilo verdim, simdi yine almaya basladim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?