70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aynen bebiş olsunda Kilo almaya razıyım ben
hamilelikte 22 kilo almışsın sanırım çok değil mi yaa yoksa ikiz miydi bebişin allah bağışlasın ayrıca

boyum 1,65 civarı tam bilmiyorum
bende öyle girdim zaten nerde yanlışlık yaptım ki acaba
kilo verince nasıl düzelticez çizelgeyi onuda bilmiyorum ben

bende tüm gün oturarak çalışıyorum
hareketsizim
2 hafta önce ameliyat oldum da birazcık iştahım azaldı yoksa inanılmaz çok yiyordum hele son zamanlarda mutlaka 2.tabağı alırdım.
ama ameliyattan sonra bişey oldu o kadar da düşkün değilim yemeğe
bide sigaradan tiksindim ve bırakmış oldum çok şükür ki

hee iyi o zman maksimum 2 kilo senin bi detoksla halledersin sen o işi takılma bence sen kilonda olaydım keşke şimdi yaff

doguma gittigimde doktor bile ayni soruyu sormustu. 1 oglum var

benim 4,5 yasinda bir oglum var canim, anaokuluna gidiyor. ben o kiloyla bile 7 ayda hamile kaldim, seninde olur. dualarimiz seninle. allah isteyen herkeze de nasip etsin inşallah.

aminnn cnm bu aydan ümit yok ama bi dahaki ay inşallh gelir bebişim 1 senedir uğraşıyorum bende artık yoruldum olsun istiyorum

cnm bnm halamda 78 hamile kaldı 100 doğum yaptı kim görse sen bunun içinde bir tane olduğuna eminmisin diyolardı zor taşıyodu kendini ama çok yemek yiyodu her saat gece yatarken doymuyorum diyodu şimdi veremdi hayla kilolu

Rabbim evladını sana bağışlasın inşallah

aminnn cnm bu aydan ümit yok ama bi dahaki ay inşallh gelir bebişim 1 senedir uğraşıyorum bende artık yoruldum olsun istiyorum
bende yoruldum biliyomusun canım
1,5 senedir istiyorum
her ay hüsran her ay gözyaşı
ama ne yapalım sınavımız böyleymiş sabredicez yapacak bişey yok
rabbim bir zaman biçmiştir.
başkaları istemeden korunduğu halde hamile kalıyor
bazılarının ise rahmine konulan sp... le bile olmuyor.
nasip işte

inşallah yakında ulaşırız hedefimize
sen kaç kiloydun :44:[/COLOR][/FONT][/B]

80,8 boy 1.55 durum vahim yani[/QUOTE]

boyumuz aynıymış canım birbirimizi gaza getirip yarış yapalım mı?ne dersin?belki böylece daha iyi motive oluruz..bu arada detoksa başladım yarım saat var bir daha ki öğüne ama acıktım gibi sankii ay bide nohutu biraz daha haşlamam gerekiyormuş uğraşmadım yarınkini daha iyi haşlamayı düşünüyorumm

deniz_1988 hayırlısı diye dua et tatlım,uanı eksik etme hiçbir zaman.bende hamileyken 16 kilo aldım

Son düzenleme:

ben dogumdan sonra 78 ten 64 lere hatta oglum 7-8 aylikken 58lere bile dustum. emzirmeyi biraktiktan sonra kilo aldim. bide troidlerim yavas cikti, kademeli olarak kilo aldim yani. calismaya alisik bi bunyem vardi, cocuk olduktan sonra calismayi birakinca boyle oldu iste.

80,8 boy 1.55 durum vahim yani

boyumuz aynıymış canım birbirimizi gaza getirip yarış yapalım mı?ne dersin?belki böylece daha iyi motive oluruz..bu arada detoksa başladım yarım saat var bir daha ki öğüne ama acıktım gibi sankii ay bide nohutu biraz daha haşlamam gerekiyormuş uğraşmadım yarınkini daha iyi haşlamayı düşünüyorumm

deniz_1988 hayırlısı diye dua et tatlım,uanı eksik etme hiçbir zaman.bende hamileyken 16 kilo aldım[/QUOTE]

sen kac kilodun ?
bende az haslamisim, dudukluden korkuyorum, 2 saate yakin kaynattim ama az pismisler.

aynn cnm ben pkoluyum ama düzenli adet olurum geçen ay adet olmadım testin birinde silik çizgi çıktı gittim kan verdim sonuç olumsuz olunca koyverdim kendimi balık burcuyum bide sulu gözlüüyüm hiç sorma bizim bebişler biraz nazlı napalım bekliycez allahım mutlaka bi gün duyar sesimizi

sen kac kilodun ?
bende az haslamisim, dudukluden korkuyorum, 2 saate yakin kaynattim ama az pismisler.[/QUOTE]

canım 71,2 kg boyum 155 yarına daha iyi haşlarız

keşke o zmn korusaydın şimdi rahat olurdun cnm ama troidler kilo yapıyo ilaç kullanıyomusun kv dede var o kullanıyor oda diyette 12 kilo verdi 2.5 ayda

http://tickers.tickerfactory.com/ezt/t/wTffwgU/weight.png
CANIM BUNU AL YAPIŞTIR ÇİZELGEYİ YAPIŞTIRDIĞIN YERE DOĞRU ENDEKSLİ YENİ ÇİZELGEN
KİLO VERDİKÇE AYNI ŞEKİLDE TEKRARDAN YAPICAKSIN SADECE ŞİMDİKİ KİLO YAZAN YERE GÜNCEL KİLONU YAZICAKSIN

capslock açık kalmış pardon

hee iyi o zman maksimum 2 kilo senin bi detoksla halledersin sen o işi takılma bence sen kilonda olaydım keşke şimdi yaff

la gitmiyo ne yaptıysam inemedim aşağı yaa,,kalan kiloma bakınca bende gülmeye başladım artık yaw şu 2 kiloyu bile veremedin gitti bitürlü diye,ama hiçte azımsanmıycak bi rakam buu,dile kolay koskocaa 2 kiloooooooooo

80,8 boy 1.55 durum vahim yani

deniz_1988 hayırlısı diye dua et tatlım,uanı eksik etme hiçbir zaman.bende hamileyken 16 kilo aldım[/QUOTE]
dua ediyorum canım
sabrediyorum ne yapayım ki
ben bi hamile kalayım 20 kilo almayada razıyım ağrı sızı çekmeyede o kadar çok istiyorum ki anlatamam

çalışma hayatı kilo düzenini çok bozuyor
yaşadım biliyorum
işi bırakmıştım geçen sene 2 ayda çok kilo aldım bi daha da veremedim hatta vermeyi bırak üstüne aldıkça aldım yani
ben terazi burcuyum
ama bende sulu gözüm
geçen ay benimde öyle oldu
kan testinde önce hamilesin dediler sonra değilsin dediler
hamilesin dedikleri gece sabaha kadar uyuyamadım sevinçten ağladım inanamadım bir türlü
ama ertesi sabah şokk !!!
boşuna hırpalamışım kendimi
tevekkül etmek gerek

teşekkürler canım
şimdi nedir o zaman durumum
çok kilolular grubunda mıyım

ilac iciyorum. mayis ayinda diyetisyene gittim 3 ay bile olmadan 9 kilo verdim, simdi yine almaya basladim.

hmmm arkadaşım var bnm yiyo yiyo kilo almıyor ben onn yarısını bile yemiyorum diyorum allahın şanslı kulusun oda zayıflıktan şikayetçi herkezin bi problemi var yani bu dünyada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…