- 4 Nisan 2013
- 3.099
- 830
- 123
dua ediyorum canımboyumuz aynıymış canım birbirimizi gaza getirip yarış yapalım mı?ne dersin?belki böylece daha iyi motive oluruz..bu arada detoksa başladım yarım saat var bir daha ki öğüne ama acıktım gibi sankiiay bide nohutu biraz daha haşlamam gerekiyormuş uğraşmadım yarınkini daha iyi haşlamayı düşünüyorumm
deniz_1988 hayırlısı diye dua et tatlım,uanı eksik etme hiçbir zaman.bende hamileyken 16 kilo aldım
ay senn daha fena olmuş ben çubuk testlerin yanıltıcı olduğunu bildiğim için kanda çıkarsa inanırım dedim ama kanda çıkmadı seni düşünemiyorum eee değerin kaçtı nie öyle dediler[/QUOTE]dua ediyorum canım
sabrediyorum ne yapayım ki
ben bi hamile kalayım 20 kilo almayada razıyım ağrı sızı çekmeyede o kadar çok istiyorum ki anlatamam
çalışma hayatı kilo düzenini çok bozuyor
yaşadım biliyorum
işi bırakmıştım geçen sene 2 ayda çok kilo aldım bi daha da veremedim hatta vermeyi bırak üstüne aldıkça aldım yani
ben terazi burcuyum
ama bende sulu gözüm
geçen ay benimde öyle oldu
kan testinde önce hamilesin dediler sonra değilsin dediler
hamilesin dedikleri gece sabaha kadar uyuyamadım sevinçten ağladım inanamadım bir türlü
ama ertesi sabah şokk !!!
boşuna hırpalamışım kendimi
tevekkül etmek gerek
canım üzülme nolur,sabret,dua et inşallah hayırlısıyla kalırsın hamile biran önce,,dua ediyorum canım
sabrediyorum ne yapayım ki
ben bi hamile kalayım 20 kilo almayada razıyım ağrı sızı çekmeyede o kadar çok istiyorum ki anlatamam
teşekkürler canım
şimdi nedir o zaman durumum
çok kilolular grubunda mıyım
öyle demeyin kızlar yaa,okadarda şanslı değilim,nerdenmi biliyorum,şuan kendimi hiç iyi görmüyorum aynada,göbek ve yanlar çıkmış durumda,hep yağlı ve sağlıksız şeyler yemem yüzünden,kilom az görünüyo ama vücudum bunu hiç belli etmiyo,
eski resimlerimde 60.4deki halim ne kadar fit göbek yan simit namına bişey yok çok sıkıymış vücudum,ama şimdi 59lardayım devamlı,ama vücut sanki 65miş gibi duruyo,bundan sonra bu bel ağrısıyla sporda yapmam imkansız yandım ben,,tek çarem şimdilik 55kiloya inip tekrardan vücudumu incelemek olucak bakalım sıkılaşmış olucammı öyle
kardeşmiihadi hayırlısı kuzum önce biraz kilo ver bence yaza kadar,sonradan üst üste binmesin kilolar
canım üzülme nolur,sabret,dua et inşallah hayırlısıyla kalırsın hamile biran önce,,
nekadarlık evlisin bu arada,nezamandır çocuk için uğraşıyorsun:26: 88lisin sanırım bende mayıs 88 doğumluyum
Cok fazla kilo, daha gec olmadan kilo vermelisiniz. diyo hesaba göre malesef
aslında kimyasal gebelik denildi bana hatta konu bile açtım burda
yok değerim yüksekmişte sonradan düşmüşte
devlet hastanesinde oldu bu yazdıklarım kaç defa kan verdik
yanlış bilgilendirdiler
önce değerin 48 dendi
sonra 0,48 dendi
kimyasal olabilir denildi
sonradan öğrendik ki
gebelik falan yokmuş salak asistan dr. ve hemşire karıştırmış işte
yazdım canımpardon 1 yıl 9 ay evliymişsin alttakini görmemiştim,neyse ikinci sorumun cevabını alıyım en azından ne zamandır çocuk için uğraşıyorsun,:26:
ayyy komiğime bile gidiyo valla yaa
dediğim gibi ilk defa bu kadar kilolu olunca alışamadım daha
evleneli neredeyse 2 sene olacak tatlım
1,5 senedirde düşünüyorum ama tam anlamıyla tedaviye başlayalı 6,7 ay oluyor.
aslında kimyasal gebelik denildi bana hatta konu bile açtım burdaay senn daha fena olmuş ben çubuk testlerin yanıltıcı olduğunu bildiğim için kanda çıkarsa inanırım dedim ama kanda çıkmadı seni düşünemiyorum eee değerin kaçtı nie öyle dediler
canım bebek için işte bende kist vardı sol tüp tıkalıydı falan rahim filmi tahliller derken 2 hafta önce ameliyat oldummeseleye uzak kaldım gözdende kaçmış olabilir ne tedavisi görüyosun canım:26:
aslında kimyasal gebelik denildi bana hatta konu bile açtım burda
yok değerim yüksekmişte sonradan düşmüşte
devlet hastanesinde oldu bu yazdıklarım kaç defa kan verdik
yanlış bilgilendirdiler
önce değerin 48 dendi
sonra 0,48 dendi
kimyasal olabilir denildi
sonradan öğrendik ki
gebelik falan yokmuş salak asistan dr. ve hemşire karıştırmış işte
sağol canım valla eşim olmasa ne yapardım bilmiyorumben sağlık ocağında yaptırıyorum hep kendi drma slak ki ne salak iyce baksana oyun mu bu ne ümitlendin kim bilir eşini filan düşünemiyorum bnmki geçen diyo ban hamile olduğunu söylesen ne yaparım diye deli olurum herhalde dei sonra böle bi durumla karşılaş insan yıkılır valla çok geçmiş olsun cnm
selam tatlım 72 gün için 3 kilo verme hedefini zayıf gördüm canım bence o zmana kadar iradene sahip çıkarsan varacağın kilo 71 olur
Canik yaaa bende acayip bir bunye var yani kendimi saldigim an 4 kilo agir cekiyorum tartida bunu bi turlu anlamlandiramiyorum o yuzden hedefime 75. Dedim yoksa belkide o zamana 71 e dusecegim ama azcik yesem hemen 75 falan gorunecegim. mesela bi ornek vereyim subat tatiline giderken 76.yi gormustum sonra abim geldi annem borekler corekler derken 3 gun agir beslendim tartiya bi baktim inan ki 80 diyordu. kafayi yicekyim yani oyle bir bunye var bende.
canımcım ben yeşil mercimek katmadan yaptım sadece nohut ve yarma ile yaptım 4 kaşık koydum toplamdaki 2 litrelik ayranıma faydasını da gördüm zararını da
Canim sana zahmet olmazsa nasil biirsey kac gun yapiliyor bende yapmak isterim bi anlatsan?
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/t/wTffwgU/weight.png
CANIM BUNU AL YAPIŞTIR ÇİZELGEYİ YAPIŞTIRDIĞIN YERE DOĞRU ENDEKSLİ YENİ ÇİZELGEN
KİLO VERDİKÇE AYNI ŞEKİLDE TEKRARDAN YAPICAKSIN SADECE ŞİMDİKİ KİLO YAZAN YERE GÜNCEL KİLONU YAZICAKSIN
capslock açık kalmış pardon
la gitmiyo ne yaptıysam inemedim aşağı yaa,,kalan kiloma bakınca bende gülmeye başladım artık yaw şu 2 kiloyu bile veremedin gitti bitürlü diye,ama hiçte azımsanmıycak bi rakam buu,dile kolay koskocaa 2 kiloooooooooo
bende 2 hafta olucak fıtık ameliyatı oldum canım,malesef belim okadar acıyo sancıyoki,uzuuuuun bir süre spor yapamıycam garanti,,olduğuma bin pişmanım inan,sancıdan uyuyamıyorum bilesıkılaşma için kesinlikle callanetics öneririm. 1 hafta önce başladım ben dün 7. seansım idi. bu son haftada 1 kilo bile veremedim 800gr verdim sadece ama callanetics etkisiyle yarım beden incelmişim şok oldum.
evet mucize dediklerini duymuştum, biliyordum ama bire bir şahit olunca daha farkına varıyorsun ve callaneticse aşık oluyorsun
@HERKES: uzun süredir buralarda değilim, olamıyorum... yazıların tamamını dahi okuyamadım. bugün performansınızın maşallahı varcuma bildirimleri aklımda, mutlaka uğrayacağım buraya. yarım beden inceldiğimi tekrardan söyleyeyim mutluluğumu paylaşayım sizlerle callanetics kesinlikle işe yarıyor çok kısa sürede. bundan sonra hayatta başka spor yapmam
yazdım canım
kız senle aynı yaştayız sen evleneli 6 yıl olmuş anaaaam ben ne kadar geç evlenmişim
cidden böyle düşünüyorum
zaten öyle düşünüyordum da şimdi emin oldum ahahahh
canım bebek için işte bende kist vardı sol tüp tıkalıydı falan rahim filmi tahliller derken 2 hafta önce ameliyat oldum
ayrıca pkoluyum ondan bu kilo zaten
kilo verip tedaviye devam edip anne olmak istiyorum
selam tatlım 72 gün için 3 kilo verme hedefini zayıf gördüm canım bence o zmana kadar iradene sahip çıkarsan varacağın kilo 71 olur
Canik yaaa bende acayip bir bunye var yani kendimi saldigim an 4 kilo agir cekiyorum tartida bunu bi turlu anlamlandiramiyorum o yuzden hedefime 75. Dedim yoksa belkide o zamana 71 e dusecegim ama azcik yesem hemen 75 falan gorunecegim. mesela bi ornek vereyim subat tatiline giderken 76.yi gormustum sonra abim geldi annem borekler corekler derken 3 gun agir beslendim tartiya bi baktim inan ki 80 diyordu. kafayi yicekyim yani oyle bir bunye var bende.
canımcım ben yeşil mercimek katmadan yaptım sadece nohut ve yarma ile yaptım 4 kaşık koydum toplamdaki 2 litrelik ayranıma faydasını da gördüm zararını da
Canim sana zahmet olmazsa nasil biirsey kac gun yapiliyor bende yapmak isterim bi anlatsan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?