70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inşallahhhhhhhhhh

yarim beden mi wowww

kiz hic 10-15 saniye mi diye hesaplanamistim

yarim beden mi wowww

harika bi sıkılaştırma sağlıyor ama hareketleri doğru yapmak çok önemli ve vücudu serbest bırakıyorsunuz, kasmak, kilitlemek yok, vücut esnekliğimde epey arttı, sırtımda ve boynumda kulunçlarım var ona bile iyi geldi, dik dururken canım çok yanıyordu artık acımıyor pilatesin farklı şekli. ama (benim fikrim) pilatesten çok daha iyi ve etkili. çünkü kısa sürede etkili yan yağları yakmakta müthiş etkili, göbek ve basen de aynı zamanda, kalçayı çok güzel kaldırıyor videoda da öğrencilerinin gelişim fotolarını gösteriyor, süper bi şey bu gerçekten. 1 ay sonraki halimi çok merak ediyorum vücut ölçülerimi almamıştım ona çok pişmanım

yok canım gayet açık anlatmışşsın galiba hafta sonu yapabilirim çünkü okul sırasında içemem peki bu ayranın yagsız olması mı gerekiyor nette öyle bişey okudum da ?

sen youtube dan mi izleyerek yaptin, simdi biraz baktim da gayet guzel

sen youtube dan mi izleyerek yaptin, simdi biraz baktim da gayet guzel

zar zor türkçe dublajlı bulmuştum, güzel değil dublaj ama hareketleri doğru yapmak gerektiği için lazım da bi yerde.
başlangıç videosu "callanetics 10 years younger in 10 hours" ben bunu yapıyorum. 6 gün yapıp 1 gün ara vereceksin bu şekilde gidiyor. sonra kaslar güçlendikçe evolution ve super levelları var.

birazdan çıkmam gerekiyor, akşam gelince yüklerim videoyu istersen.

ben bu başlığı hatim etmiştim http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=578600

bunun 20. saniyede başlayan, öğrencisinin 19 saatlik çalışma sonucu farkları imiş mesela.
http://www.youtube.com/watch?v=_BbsJh7LjVg

yok kardeşim yok,ipin ucu kaçtı iyice,zıvanadan çıktınız siz,bu ne yahu,okuyamıyorum.
leslie 3 miles yaptım geldim.
aslında belim ağrıyor tubiik nedecez bu belleri.
spor ve gelişen kaslar ağrıları azaltıyor yalnız.o yüzden spora devam.
yürüyüş te yapasım var ama bantımın yağı bitmiş,yakmayayım makineyi.
yarın alınca tam gaz yürürüm inşallah.
bu arada hastalarımıza deva,işi olanlara güç-kuvvet,bebek isteyenlere de hayırlı evlat dilerim.
menü yazmaya gelirim yemekten sonra.
eliniz kolunuz rahat dursun bak karışmam,az yazın.

nedir bu senin capslocktan çektiğin
ne kadar az vermek istesen o kadar zorlaşıyor hakikaten ya önce hedefim 56 diyordum daha bi hızlıydım şimdi 60a çıkardım hiç veremiyorum yalandan kim ölmüşş
tabi tabiiiii

aman canım dikkat et çok zorlama spor yaparken belini,,ben çektim kimse çekmesin yarabbimm,,en önemli organlarımızdan birisiymiş bu bel,onu çok iyi anladım

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sabahtan ne güzel çoşuyodu topik,,herkez biranda nereye kaçtıııııııııııııııııı

bu aksam yapmaya calisacagim, bakalim iyi sonuc alirim inşallah

kızlar çok eğlenceli bi kalori sayma sitesi buldum,,bi bakın isterseniz,,hergün verdiğimiz kilolarıda yazıyoruz hepsini hesaplıyo,ikitane siteye üye oldum dün hoşuma gitti,,bakalım kalori sayımıyla devam edicem kilo vermeye,başarabilirim umarım

Bugünkü menum

Sabah
Tavada bir yumurta
3 zeytin
Yeşillik
Iki dilim ekmek

Öğlen
Bir kase nesfit

Akşam
Bir kase mercimek çorbası
Yarım porsiyon türlü
Yoğurt
Bi dilim ekmek

Aralarda badem ve meyve yedim

2 litre su şimdilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…