hugocum bişey soracam.ben hemen hemen hep 70 çıkıyorum.ama iyice inceldim.yani bu durumda yağlardan vermiş oluyorum vereliniortak
bayanlar aranızda 5i biryerde kullanan var mı? veya elma krom vb ürünler faydası oluyor mu çok merak ediyorum paylaşırsanız sevinirim
selamlarr incecükkkk hatunlarrr
kilo bildirimi yapayım
bu sabah annemlerde tartıldım 74 ama alla alla dedim çünkü 2 gündür maalesef pek fazla dikkat ettiğim söylenemz tartımı acaba falan diye düşündüm o yüzden bu hafta beni 75 kabul edin inşallah haftaya net bi şekilde 74 ü söylerim size yani 1 kilo daha veririm
he bişey daha arkadaşlar dışarı çıkıp yürüyeyemenler ve koşu bandı olmayanlar içn
hatta kkda topiğide var walk at home olayını mutlaka yapın
günde 3 mil bu programla yürüdüm hem çok zvkli çok ğelenceli tavsiye ederim kızlar
çok yorulmadan 3 mişl yürüyorsunuz buda yaklaşık 280 cal demek
ben ilk gün 6 mil yaptım 2 set halinde
dün yapamdım inşallah bugün yapıcam gene
süper yaa
eminim faydası olucak öyle hissediyorum
öyledir. zayıflarken vücut yağda verir, suda kaybeder, kasta kaybeder. önemli olan yağ kaybetmektir. kaybedilen kaslar sporla arttırılabilir. spor yapmaya devam et canım.
tşk ederim canım.eski kıyafetlerim daha rahat olmaya başladı.sadeceakşamları eve yürüyorum 40 dk.daha öncede yazmıştım bebek düşünüyoruz.bu yüzden spor yapamam.sadece regl döneminde yapabilirim.az kaldı zaten.
spor yapma şansın azsa eğer ve dans etmeyi seviyosan günlük 45 dakika dans etsen ve diyetle verirsin bayağı
öyledir. zayıflarken vücut yağda verir, suda kaybeder, kasta kaybeder. önemli olan yağ kaybetmektir. kaybedilen kaslar sporla arttırılabilir. spor yapmaya devam et canım.
tşk ederim canım.eski kıyafetlerim daha rahat olmaya başladı.sadeceakşamları eve yürüyorum 40 dk.daha öncede yazmıştım bebek düşünüyoruz.bu yüzden spor yapamam.sadece regl döneminde yapabilirim.az kaldı zaten.
canım yürüyüş en iyi spordur bunu untma. tüm kaslar çalışır. ama mekikle sadece karın çalışır. sen tüm vücudunu çalıştırıyosun bunu untma. 40 dakika sürede gayet iyidir. böylece zayıflarsın. rakama takılma vücuduna bak canım
evet canım ben hergün 30 dakika disko,oryantal karışık dans ediyorum
ardından koşu bandında 35 dakika yürüyüş yapıyorum
ama yeterli oluyormu bilemiyorum
ayrıyetten bol bol emziriyorum
kızım daha çok küçük iki aylık
sadece anne sütü alıyor
emzirmekte kalori harcatıyor sanırım
elbette emzirmek çok fazla kalori harcatır canım. spor şeklinde gayet iyi. yağ yakmaya yönelik bu çok iyi. ama sütün azalırsa dikkat et yarım bırakmak zorunda kalırsın diyetini. internette ara süt arttırıcı bitkisel çaylar var. onu kullan arada. ya tam hatırlayamıyorum hangi bitki. doktor tavsiye etmiş kadın kullanmış sütü artmış
canım rezene ve yeşil çay içiyorum
yeşil çayı gün içinde rezeneyi yatarken
şimdilik süt problemim yok
ama hafiften diyet yapmaya başladım
sütümü etkilerse ek mamaya başlayana kadar ara verecem diyete
bu kilolar çok moralimi bozuyor
ilk doğumda 23 kilo almıştım ama hemen hepsini vermiştim
şimdi 16 kilo aldım ama sanki zor verecekmişim gibi geliyor
okula başlamadan vermem lazım
ebruli canım spor yapamam diyosun ama sen hergün 40dakika yürüyerek zaten spor yamış oluyosun canım
ama canım çok tempolu değil terlemiyorum.buda spora girermi bilmem.ama bundan önce akşamları arabayla gidiyordum.o dönem aldım bu kiloları.yani spor sayılırmı diyorsun yinedesüprizzzzz
terlemesende vücut çalışır. terle sadece su kaybı olur. terlemek önemli değil. sen yürümeye devam et faydasını ilerde göreceksin
kızlar koşu bandında hangi seviyede yürümemiz lazım
ben 5- bazen 5,5 hızlarında yürüyorum
bakın kızlar tanıdığım biri vardı. boyuda uzundu. tartıda rahat bi 95 kilo gelirdi. çok kiloluydu yani. sabah ve akşam iş yerine yürüyere gidip gelmiş. yaşıda 45. valla tanıyamadım manken olmuş. çocuğuda var üstelik. kadın kırkından sonra manken olmuş. iş yerine uzaklığı 1 saat var. yürüyerek zayıflamış
heleki şok diyetler çok kas kaybına sebep olur kızlar. ayrıca sporsuz diyette acayip sarkma olur. göbek sarkar ve yağlı gibi olur. eskisinden daha kötü durur. oysaki göbekte çok yağ yoksa bile sarkmadan dolayı çok yağlı gibi durur. özellikle göbek, iç kol ve iç bacakta zyıflamadan dolayı çok sarkma olur. sporla olmaz sarkmalar. o yüzden hiçbişey yapamıyosak günlük 40 dakika yürümek bile kasları çalıştırıp hep kas kaybını önlemede yardımcı olur hem yağ yakmayı sağlar hemde sarkmayı önler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?