malesef canım hiç iyiye gitmiyo,belim yetmezmiş gibi 1 haftadır sol kaburgam çok sancıyo,bu acıyı en son kızıma hamileyken yaşamıştım,ama ozaman karnımda ağırlık vardı ondan diyodum,şimdi ne olaki bu acı anlamıyorum,belimden çok oram ağrıyo hemde tarif edilemez bi acıyla
ayy kendime hayrım yok kuzum seni nasıl motive edeyim
mutfağa gitmemek için zor tutuyorum kendimi
haziran doğumlu.
hoşgeldin theo.biz buralardayız ne yapalım,çalışmalara devam.
neden oldu ki acaba.doktorun da bir enteresan gerçi,o bile şaşırdığına göre.
kas gevşeticin yok mu,cabral,arveles falan evde.beni bir onlar rahatlatıyor,bir de zorlamamak.
Tatlım patateş yediğin gün bence makarna yememelisin akşam çorba salata tarzı yiyebilirsin:)offf çok sinirliyim kızlar bütün gün güzel diyet yaptım
az önce misafir geldi gitti güzelim diyet ben yemeyince kadın da yemiyordu bende eşlik etmek için yedim
menüm şöyle ;
sabah: şekersiz çay
2 dilim etimek
peynir
zeytin
ara öğün: 1 tane etimek
öğlen :
1 tabak sulu patates bikaç kaşık pilav biber turşusu biraz
akşam : 1 tabak yoğurtlu yağsız makarna
biraz önce 1 dilim kadayıf tatlısı
İyi akşamlar kızlar
Hemen menümü yazıp kaçacağım misafirim var
Sabah
4 zeytin
1 kk peynir
1 çay bardağı portakal suyu
Ara
1 elma
1 hurma
1 incir
Öğle
Salata
İki tane susamlı çubuk
Ara
Tek şekerli neskafe
4 dilim mandalina
Akşam
1 kepçe çorba
Yarım kaşık pilav kurufasulye karışımı( kızımdan kaldı )
Yağsız az tuzlu tavuk
Az salata
Menün gayet iyi canimmenümü yazayım bende
sabah
1 dilim ekmek
1 yumurta
1 kk beyaz peynir
3 zeytin
ara
1 neskafe
öğlen
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
5 kaşık taze fasulye
ara
1 neskafe
ara
1 elma
yarım dilim ekmek
akşam
3-4 yemek kaşığı tavuklu pırasa
1 küçük çöp şiş (tost makinasında yağsız)
1 kase yoğurt
1 diilim ekmek
şu neskafe olayını napcam yaaa
sigara bağımlılığı gibi
3. yü içmek istiyoruuuuum
benden de tam ogrenci isi menu
sabah peynirli yumurta 1 dlm ekmek
ara az yagli sekersiz kahve 1 kuru incir
oglen derse gidicem diye 2 tane tam tahilli 225 kalorilik 2 biskuvi cayla beraber
aksam evden getirdigim az yagli kisir ve 1 elma
eve gelince yemek yemedim annem un helvasi yapmis 1 yemek kasigi ondan yedim
yatmadan yogurt yerim belkimmmmmm
bu haftaya kadar iyiydi bakalım bu hafta sabitle kurtarsak iyidir.nasil gidiyor diyet
liste yapilabildi mi bu hafta
kıyamam,geçmiş olsun kuzuna.ev kazaları illaki oluyor,allah kalıcı dert vermesin ne diyelim.cok sagolun arkadaslar alinti yapamadim kusura bakmayin ama gecmisi okudum toplu cevap vereyim dedim kvdeyle burdayken hep birligiz Burda baska kimsesi yok sadece esim var trye gidiyor ama yilda 3 -4 ay mumkun olsa ordada bizle kalcakta daha evimiz yok trde cok kucuk bir yerimiz var kendi binamizi yapinca ordada bizimle olucak
minecim siteden faceye baya Tarif gonderiyolar ama daha seninkilerden gelmedi bende siteden bakarim seninkilere
bugun nasil bigundu feci gecti ya aksamda benim yuzumden kizim salincaktan dustu ev salincagimiz var on korumasini cikarttim denebakayim dedim sallandi biraz sonra bi dustu agzi kan icinde kaldi duser dusmez tabi tepkiler bana dondu ben cikardim diye bi bagirdim biseyi yok diye kizimda kucagimda temizedim disi kaniyor gozukuyordu sonra kann durunca anladim dudagini 2disiyle isirmis simdi ust dudagi sisti bide patir patir konusan kizim konusmuyor her sordugumuza haa yada hii cevabi veriyor ne oldu dedim kafayi yiyordum sonra allaha sukur sadece gecici bir durummus sadece dudagi is diye oyle konusuyormus
Allahim beterinden korusun cocuklarimizi
Merhabalar..
Ara sıra ses verip kaçıyorumgeçmişi okuyamadım, her geldiğimde sayfalar dolusu yazı... maşallah çok yoğunum ne yazıkki ama elimden geldiğince uğramaya çalışıyorum. bu hafta 2 gün de çikolata kaçırdım ne yazıkki. o yüzden yarın ayran detoksuna başlıyorum, bakalım kaç kilo vericem.
bunu rosado uygulamıştı sanırım, verdiğin kiloyu tekrar aldın mı ablaciiim?
son bir soru, ben salatalığa karşı hassassım, bir ısırık bile alsam fena gaz yapıyor bana, kıvranıp duruyorum yatakta, mide ilacı bile kolay kolay tesir etmiyorsalatalık koymasam etkisinde azalma görür müyüm ki?
ayağa kalkcak mecalimmi var kız zaten belim 1 haftadır kuduruyo cehennem azabı resmen,eğri kaldım bide doğrulamıyom çok acı çekiyom yazık bana kııızzzz günaaahhbi işte göremiyom doğru dürüst yemeğe vurdum kendimi
al bi ben gibi kurban daha,aynen bende hep hüsranla çıkıyorum ordan,şimdiye kadar hiç adam akıllı bi saç yapılmadı koca karı gibi çıktım resmen,bundan sonra düğüne giderken kendim hazırlancam düz fön yeter yakışıyoda zaten bana,dalgalı gitmiyo bana sevmiyorum hiç,,kuoförde makajıda berbat yapıyolar sinir oluyorum,ne varsa kendi elimde anacım,onca para döküyoz saçı boyamasını bile beceremeyen yerler var,neseki ilk defa sonki saç rengimi beğendim,güzel bir sarıya kavuşmak çok zormuş yaa
Kuaför çok önemli ben canimm yaaa inşallah düğünde iyi bor kuaför bulursun:))
bence iyisin canım fazlamız vardır elbet ama dert edilecek bişey yok canım ben beğendim bu haliniahanda son halim kızlar 2 hafta önce ki yani
en soldaki benim diğerleride kızkardeşlerim
denizz maşallah çok hoş hatunmuşsun.
belki silersin diye alıntılamadım fotonu canım.
bu arada sizler için face hesabı açmıştım.eklemek isteyen şekerler ekleyebilir.
burada devamlılığı olmayan,kısa süreli dostlarımızı sonradan listemden çıkarabilirim ama ona göre.alınmak yok.
rosado dora olarak aratabilirsiniz.özel mesajla buradaki nickinizi de yazın ama tamam mı.
yok şekerim,profil resminde ispanyanın otantik bir sokağı olan benimki.
merdivenler,rengarenk küpler falan var.
merak ettim ben de bakayım bir.
tubim merhaba, hosgeldin, videon cok guzel olmus, gecmis olsun nasil oldun ben gecen hafta ugrayamadim ama simdi geldim
nasil gidiyor bayanlar, bu hafta liste yapildimi?// birinc olan arkadasa tebrikler
sen hemen yapcanmı çocuk
bak hazirana hamile kalaım elini çabuk tut
günaydııınnnn
karnıç çok şiş gibi geliyor ne yapsam da indiremiyorum bugün yediklerimi biraz daha azaltacağım bakalım belki ondandır akşamları biraz kaçırıyorum.
canım benim zaten hastasın ona lafım yok allah şifa versin benim anlamadığım yiyon yatıon eksilion yağmı aldırdın yoksa bizi kandırıyonn
bende saçımı sarınca çok seviyorum ama kendim yapınca anca kaförler toplayamıyorki saçı o kadar para alıyorlar mutsuz çıkıorum öyle huysuz biri de dğilim sök yeniden yap diyenlerden olamadım hiçremk konusuna gelince benimde hiç tutmadı çok kafam bozulunca yapıyorum koyu kestane
İnşaAllah canım daha bakamadım kuaföre
bence iyisin canım fazlamız vardır elbet ama dert edilecek bişey yok canım ben beğendim bu halini
ama biz gerçek hesabımızla eklicez seni sen bize sahte hesap açacaksın bu bize haksızlık olmuyor mu? :44:gerçi girip kontrol etmedim ama söylenen o ki resim bile yok yani şahsım adına alındım bile
nerdesin sen bakimmyapıldı tabi listee yapılmadan olur muu???
günaydın hanımlar dünkü menüm pek iyi değildi tatlı yemem işi bozmuştu.
motivasyonum azaldı moralim bozuk
haklısın canım ama ne bileyim yaa çok hevesim kırıldıtatlı yedin diye diyet bitmedi.bugün acısını çıkaracak şekilde beslenirsin,bir de spor yaparsın oldu bitti.
akşamları menüleri yazalım kızlar.kaçamak ta yapsak,günü de batırsak yazalım ki hatalarımızı görelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?