70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

İyi akşamlar kızlar
Hemen menümü yazıp kaçacağım misafirim var
Sabah
4 zeytin
1 kk peynir
1 çay bardağı portakal suyu

Ara
1 elma
1 hurma
1 incir

Öğle
Salata
İki tane susamlı çubuk

Ara
Tek şekerli neskafe
4 dilim mandalina

Akşam
1 kepçe çorba
Yarım kaşık pilav kurufasulye karışımı( kızımdan kaldı )
Yağsız az tuzlu tavuk
Az salata

Canım o da anestezinin yanetkisi olabilir benim de omzum öyle ağrımıştı nefes bile aldırtmıyordu aynı şey kızkardeşime de olmuştu

nasil gidiyor diyet
liste yapilabildi mi bu hafta

Tatlım patateş yediğin gün bence makarna yememelisin akşam çorba salata tarzı yiyebilirsin:)
Kadayıfta olmamiş maalesefkalorisibi tahmin edemezsin

Süper menü tatlım

Menün gayet iyi canimçok kahve içmek iyi değil bence sinir yapar

Az olmamismi canim ya

Hoşgeldin buarada

cok sagolun arkadaslar alinti yapamadim kusura bakmayin ama gecmisi okudum toplu cevap vereyim dedim kvdeyle burdayken hep birligiz Burda baska kimsesi yok sadece esim var trye gidiyor ama yilda 3 -4 ay mumkun olsa ordada bizle kalcakta daha evimiz yok trde cok kucuk bir yerimiz var kendi binamizi yapinca ordada bizimle olucak

minecim siteden faceye baya Tarif gonderiyolar ama daha seninkilerden gelmedi bende siteden bakarim seninkilere

bugun nasil bigundu feci gecti ya aksamda benim yuzumden kizim salincaktan dustu ev salincagimiz var on korumasini cikarttim denebakayim dedim sallandi biraz sonra bi dustu agzi kan icinde kaldi duser dusmez tabi tepkiler bana dondu ben cikardim diye bi bagirdim biseyi yok diye kizimda kucagimda temizedim disi kaniyor gozukuyordu sonra kann durunca anladim dudagini 2disiyle isirmis simdi ust dudagi sisti bide patir patir konusan kizim konusmuyor her sordugumuza haa yada hii cevabi veriyor ne oldu dedim kafayi yiyordum sonra allaha sukur sadece gecici bir durummus sadece dudagi is diye oyle konusuyormus
Allahim beterinden korusun cocuklarimizi

Merhabalar..

Ara sıra ses verip kaçıyorum geçmişi okuyamadım, her geldiğimde sayfalar dolusu yazı... maşallah çok yoğunum ne yazıkki ama elimden geldiğince uğramaya çalışıyorum. bu hafta 2 gün de çikolata kaçırdım ne yazıkki. o yüzden yarın ayran detoksuna başlıyorum, bakalım kaç kilo vericem.

bunu rosado uygulamıştı sanırım, verdiğin kiloyu tekrar aldın mı ablaciiim?

son bir soru, ben salatalığa karşı hassassım, bir ısırık bile alsam fena gaz yapıyor bana, kıvranıp duruyorum yatakta, mide ilacı bile kolay kolay tesir etmiyor salatalık koymasam etkisinde azalma görür müyüm ki?

kıyamam,geçmiş olsun kuzuna.ev kazaları illaki oluyor,allah kalıcı dert vermesin ne diyelim.

alay etme ablayla taş olursun taş.
başkalarını bilemem ama benim tamamı geri geldi güzelim.bence vücuttan tüm ödemi atıyor bu detoks.2günde yağdan 1-2 kilo vermek mümkün mü.geçen hafta kuru kuruya sevindim,bu hafta gelenleri vereceğim diye nasıl uğraşıyorum.300-500 gr olsun,benim olsun derim bundan böyle.

canım benim zaten hastasın ona lafım yok allah şifa versin benim anlamadığım yiyon yatıon eksilion yağmı aldırdın yoksa bizi kandırıyonn

bende saçımı sarınca çok seviyorum ama kendim yapınca anca kaförler toplayamıyorki saçı o kadar para alıyorlar mutsuz çıkıorum öyle huysuz biri de dğilim sök yeniden yap diyenlerden olamadım hiç remk konusuna gelince benimde hiç tutmadı çok kafam bozulunca yapıyorum koyu kestane

Kuaför çok önemli ben canimm yaaa inşallah düğünde iyi bor kuaför bulursun:))

İnşaAllah canım daha bakamadım kuaföre
ahanda son halim kızlar 2 hafta önce ki yani
en soldaki benim diğerleride kızkardeşlerim
bence iyisin canım fazlamız vardır elbet ama dert edilecek bişey yok canım ben beğendim bu halini

yok şekerim,profil resminde ispanyanın otantik bir sokağı olan benimki.
merdivenler,rengarenk küpler falan var.
merak ettim ben de bakayım bir.

ama biz gerçek hesabımızla eklicez seni sen bize sahte hesap açacaksın bu bize haksızlık olmuyor mu? :44:gerçi girip kontrol etmedim ama söylenen o ki resim bile yok yani şahsım adına alındım bile
tubim merhaba, hosgeldin, videon cok guzel olmus, gecmis olsun nasil oldun ben gecen hafta ugrayamadim ama simdi geldim

nasil gidiyor bayanlar, bu hafta liste yapildimi?// birinc olan arkadasa tebrikler

nerdesin sen bakimm yapıldı tabi listee yapılmadan olur muu???

günaydııınnnn
karnıç çok şiş gibi geliyor ne yapsam da indiremiyorum bugün yediklerimi biraz daha azaltacağım bakalım belki ondandır akşamları biraz kaçırıyorum.

sen hemen yapcanmı çocuk
bak hazirana hamile kalaım elini çabuk tut

ay ben bunu nasıl gözden kaçırmışımm haziranda hamile kalırsakk hmmm mart çocuğu olcak kız kedi/eşek ayı derler dalga geçerle çocuğumla mayıs haziran gibi doğsun ki bebeğim üşümesin hem Plan yapıyoz da bakalım Rabbim ne zaman nasip etcek

günaydııınnnn
karnıç çok şiş gibi geliyor ne yapsam da indiremiyorum bugün yediklerimi biraz daha azaltacağım bakalım belki ondandır akşamları biraz kaçırıyorum.

günaydın canım akşamları fazla kaçırıp bide üstüne yatıyorsan şiş kalkarsın canım ama uyumaya en azından 2 saat kala yemeği keski sabah mutlu kalkasın ha bide yedikten sonra evin içinde bahane ederek dolan ne bilim mesela sofrayı kaldır ama tek tek götür gidip gelmek bile iyi gelcek sana

günaydın hanımlar dünkü menüm pek iyi değildi tatlı yemem işi bozmuştu.
motivasyonum azaldı moralim bozuk

kızlar dün eklediğim resmimi beğenmişsiniz ama belkide orda zayıf çıkmışımdır
yoksa kendimi aşırı kilolu buluyorum

en iyisi saçı evde boyamak.ben de kuaför mağduruyum boya konusunda,artık kendim hallediyorum,istediğim gibi sonuç ta alıyorum.
tatlım ister gerçek hesabınla ekle,ister yeni bir hesap aç,ben kimseye hesap sormam.kendi tercihi,bir sebebi vardır derim,anlayış gösteririm.aynı anlayışı beklemem de fazla olmaz sanırım.tabii ki resim de koyacağım,kendimi de tanıtacağım.vaktim olmadığından eklemedim daha.tribe gerek yok,anlaştık mı.

günaydın hanımlar dünkü menüm pek iyi değildi tatlı yemem işi bozmuştu.
motivasyonum azaldı moralim bozuk

tatlı yedin diye diyet bitmedi.bugün acısını çıkaracak şekilde beslenirsin,bir de spor yaparsın oldu bitti.
akşamları menüleri yazalım kızlar.kaçamak ta yapsak,günü de batırsak yazalım ki hatalarımızı görelim.

haklısın canım ama ne bileyim yaa çok hevesim kırıldı
tabi pes ediyorum demiyorum ama üzüldüm yani nerden çıktıysa misafir
dün akşam eve gittim hızlı hızlı yemek hazırladım
makarna yaptım işte neyse yedik eşimle
sonra ben acele acele evi topladım sildim süpürdüm çiçek gibi yaptım
hazırlık gördüm bir sürü tabaklara kadar hazırladım eşimi kovdum evden misafir gelecek diye;bende apt.daki bayan komşular gelecek sanıyorum haber vermişler ama açıklama yapmamışlar neyse
kapıyı bir açtım sadece üst katta ki yeni evli çift şok oldum
hemen eşimi aradım geldi falan
ben yemiyordum başta baktım ki bayanda tabağına hiç el atmıyor onu teşvik edeyim derken
tatlıya yumuldum işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…