70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

belki kız da diyetteydi,sen yedin diye yedi.

ben seni motive edeyim o zaman ama sonra kilavuzu karga olanin durumuna dusmeyesin
yok kız keşke bende senin kilonda olabilseydim
4 kilom var daha oraya gelmeye
Menün gayet iyi canimçok kahve içmek iyi değil bence sinir yapar
rahatlatıyor diyorlar ama
minecim siteden faceye baya Tarif gonderiyolar ama daha seninkilerden gelmedi bende siteden bakarim seninkilere
okadar çok tarif gönderen varki canım sıra gelmiyor :) önceden facede sık paylaşım yapılırdı hemen hemen bütün tariflerim yayınlanıyordu şimdi paylaşımları kısıtladılar sıra gelmiyor
ben çalıştığım için izine göre ayalıyorum kuzum
ekimde doğdu kızım bütün yaz üstümden geçti sanki
şimdi hazirana hamileliği denk getirmeye çalışıyorum
kısmet tabiii
kızlar dün eklediğim resmimi beğenmişsiniz ama belkide orda zayıf çıkmışımdır
yoksa kendimi aşırı kilolu buluyorum
canım bence o normal
bende kendimi dev gibi görüyorum ama arkadaşlarım abartıyorsun diyorlar
tamam balık etliyiz ama aşırı kilolu değiliz
hem sen gençsin doğum yapmamışsın daha sıkısındır
kaç doğumluydun buarada gençsin dedim ama
kız incecikti ne diyeti yapacak
sinir oluyorum incecik bayanların diyet yapmasına
bendeee
etrafımda çok öyleleri
diyet yapmıyorlar ama ay göbeğim çıktı falan
geçenlerde biarkadaşıma ayy çok hoşsun tatil yaramış dedim hemen 3 kilo verdim dedi
57miş 54 olmuş benle aynı boy
kilo veremeyen birine denirmi ayol bu

kız incecikti ne diyeti yapacak
sinir oluyorum incecik bayanların diyet yapmasına
çok var yapan canım.50 kilonun altında bile var diyet yapan.biz o kiloyu görsek hiç acımaz yeriz herhalde.

Günaydınnnn herkeseee
Bugün ayran detoksu yapacağım bakalim bende nasıl bi etki edecek

Gecee öksürükten uyuyamadimmm boğazim yırtıldi resmennn
geçmiş olsun,evde ıhlamur yok mu,rahatlatır boğazını.karabiberli bal da iyi geliyor bana,bir dene istersen.
Ben herkesinnn menüsüne yorum yapiyorummmm neden kimse benim menume yapmıyor bakimmmmmmmm
akşam ki sandviç ekmeğinden sonra benim yüzüm kalmadı şahsen şunu ye bunu yeme demeye.
bu akşam hazır olun ince ince didikleyeceğim menüleri.
bu arada allen nerede kızlar ,merak ediyorum,iyidir inşallah.

Son düzenleme:

evde pek boyamayı beceremiyorum beyazlarım çok başkasının bana yapması lazım onu da bulmak mesele işte yok yok trip falan değil sadece boş hesap açılması bana samimi gelmedi tabi senin fikrin bu yöndedir bişey diyemem ekleyen eklesin canım kendi adıma rahatsız olduğum şeyi söyledim o kadar

Ben herkesinnn menüsüne yorum yapiyorummmm neden kimse benim menume yapmıyor bakimmmmmmmm

çünküüün menünlerin hiç güzzell diiill :120:şaka şaka tatlım denk gelmedim ki benn

Valla denemediğim birşey kalmadı cnm öksürük bana geldimi gitmek bilmez sümük gibi yapışır

Menümu didikleki bende yanlışlarimi göreyim
Alleni bende görmedim hiç diyeti salli gitti belki

Gecee öksürükten uyuyamadimmm boğazim yırtıldi resmennn

Günaydınnnn herkeseee
kız dilek süsle azcık yazılarını gözden kaçmış olabilir
ben bazen hızlı geçiyorum :26:
renklendirirsen gözden kaçmaz

Hahahahahah geçen hafta kötüydü yazmadı bu hafta iyi idare eder onun için buraya yazıyorum tatlım

Bugün ayran detoksuna başlıcam ben hani sende yapacaktın benle

gecmis olsun canim olur boyle kazalar uzme kendini lutfen

ben salatalik koymadan yaptim. koymak istedim de bulamadim. bugun -1600 gr gösteriyor tarti demek oylede ise yariyomus

hepinize günaydın bu arada güzeller.

gunaydin çıtır hanimlar
hepinizi kocaman opt.

haziran bebegide zor canim. butun yaz eve kapanıyorsun cocuga bisey olacak diye

Günaydınnnn herkeseee
nohutlari iyi hasla, benimkiler pek haslanmamisti da

Günaydın tatlım

Suan düdüklude haslaniyor canim bi yarım saat yeterli sanirsam nohutta çok zor pisiyor ama haaa

ben dudukluden korkuyorun normal hasladim 2 saat surdu, yine de pismedi

Nedne korkuyorsunki tatlım artık çok kolay düdüklüler var bence korkma birşey olmaz sana mutfakta çok yardımcı olur ınan.

Salatalik ben katsammiki nasıl olur bilemedim sen nane falan koydunmu tatlım corbana

Hahahahahah geçen hafta kötüydü yazmadı bu hafta iyi idare eder onun için buraya yazıyorum tatlım

Bugün ayran detoksuna başlıcam ben hani sende yapacaktın benle

uyanık senii canım benim korkum kabızlık yoksa yapardım bi güzelde eksi olurdum cumaya

hadi ya bilmediğim için tabi kafamdan söylüyorum bakalım ne zaman nasip olcak Allah'ın izniyle hemen düşünüyoruz yaş geçiyor yazı kışı ayıramam herhalde

Inşallah ben kabiz olmam yaaa korkuttun beni bak bir defa deneyelim bakalim sonuçlarıcumaya 3kilo vermiş olacağım hahahaha

yoo koymadim tadi fena degil nohutlari cig olmasaydi

Anladım cnm sağol:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…