haklısın canım ama ne bileyim yaa çok hevesim kırıldı
tabi pes ediyorum demiyorum ama üzüldüm yani nerden çıktıysa misafir
dün akşam eve gittim hızlı hızlı yemek hazırladım
makarna yaptım işte neyse yedik eşimle
sonra ben acele acele evi topladım sildim süpürdüm çiçek gibi yaptım
hazırlık gördüm bir sürü tabaklara kadar hazırladım eşimi kovdum evden misafir gelecek diye;bende apt.daki bayan komşular gelecek sanıyorum haber vermişler ama açıklama yapmamışlar neyse
kapıyı bir açtım sadece üst katta ki yeni evli çift şok oldum
hemen eşimi aradım geldi falan
ben yemiyordum başta baktım ki bayanda tabağına hiç el atmıyor onu teşvik edeyim derken
tatlıya yumuldum işte
kız incecikti ne diyeti yapacakbelki kız da diyetteydi,sen yedin diye yedi.
yok kız keşke bende senin kilonda olabilseydimben seni motive edeyim o zaman ama sonra kilavuzu karga olanin durumuna dusmeyesin
rahatlatıyor diyorlar amaMenün gayet iyi canimçok kahve içmek iyi değil bence sinir yapar
okadar çok tarif gönderen varki canım sıra gelmiyor :) önceden facede sık paylaşım yapılırdı hemen hemen bütün tariflerim yayınlanıyordu şimdi paylaşımları kısıtladılar sıra gelmiyorminecim siteden faceye baya Tarif gonderiyolar ama daha seninkilerden gelmedi bende siteden bakarim seninkilere
ben çalıştığım için izine göre ayalıyorum kuzumay ben bunu nasıl gözden kaçırmışımmhaziranda hamile kalırsakk hmmm mart çocuğu olcak kız kedi/eşek ayı derler dalga geçerle çocuğumla mayıs haziran gibi doğsun ki bebeğim üşümesin hem Plan yapıyoz da bakalım Rabbim ne zaman nasip etcek
canım bence o normalkızlar dün eklediğim resmimi beğenmişsiniz ama belkide orda zayıf çıkmışımdır
yoksa kendimi aşırı kilolu buluyorum
bendeeekız incecikti ne diyeti yapacak
sinir oluyorum incecik bayanların diyet yapmasına
çok var yapan canım.50 kilonun altında bile var diyet yapan.biz o kiloyu görsek hiç acımaz yeriz herhalde.kız incecikti ne diyeti yapacak
sinir oluyorum incecik bayanların diyet yapmasına
Günaydınnnn herkeseee
Bugün ayran detoksu yapacağım bakalim bende nasıl bi etki edecek
geçmiş olsun,evde ıhlamur yok mu,rahatlatır boğazını.karabiberli bal da iyi geliyor bana,bir dene istersen.Gecee öksürükten uyuyamadimmm boğazim yırtıldi resmennn
akşam ki sandviç ekmeğinden sonra benim yüzüm kalmadı şahsen şunu ye bunu yeme demeye.Ben herkesinnn menüsüne yorum yapiyorummmm neden kimse benim menume yapmıyor bakimmmmmmmm
en iyisi saçı evde boyamak.ben de kuaför mağduruyum boya konusunda,artık kendim hallediyorum,istediğim gibi sonuç ta alıyorum.
tatlım ister gerçek hesabınla ekle,ister yeni bir hesap aç,ben kimseye hesap sormam.kendi tercihi,bir sebebi vardır derim,anlayış gösteririm.aynı anlayışı beklemem de fazla olmaz sanırım.tabii ki resim de koyacağım,kendimi de tanıtacağım.vaktim olmadığından eklemedim daha.tribe gerek yok,anlaştık mı.
Ben herkesinnn menüsüne yorum yapiyorummmm neden kimse benim menume yapmıyor bakimmmmmmmm
çok var yapan canım.50 kilonun altında bile var diyet yapan.biz o kiloyu görsek hiç acımaz yeriz herhalde.
geçmiş olsun,evde ıhlamur yok mu,rahatlatır boğazını.karabiberli bal da iyi geliyor bana,bir dene istersen.
akşam ki sandviç ekmeğinden sonra benim yüzüm kalmadı şahsen şunu ye bunu yeme demeye.
bu akşam hazır olun ince ince didikleyeceğim menüleri.
bu arada allen nerede kızlar ,merak ediyorum,iyidir inşallah.
Ben herkesinnn menüsüne yorum yapiyorummmm neden kimse benim menume yapmıyor bakimmmmmmmm
Gecee öksürükten uyuyamadimmm boğazim yırtıldi resmennn
kız dilek süsle azcık yazılarını gözden kaçmış olabilirGünaydınnnn herkeseee
evde pek boyamayı beceremiyorum beyazlarım çok başkasının bana yapması lazım onu da bulmak mesele işteyok yok trip falan değil sadece boş hesap açılması bana samimi gelmedi tabi senin fikrin bu yöndedir bişey diyemem ekleyen eklesin canım kendi adıma rahatsız olduğum şeyi söyledim o kadar
çünküüün menünlerin hiç güzzell diiill :120:şaka şaka tatlım denk gelmedim ki benn
cok sagolun arkadaslar alinti yapamadim kusura bakmayin ama gecmisi okudum toplu cevap vereyim dedim kvdeyle burdayken hep birligiz Burda baska kimsesi yok sadece esim var trye gidiyor ama yilda 3 -4 ay mumkun olsa ordada bizle kalcakta daha evimiz yok trde cok kucuk bir yerimiz var kendi binamizi yapinca ordada bizimle olucak
minecim siteden faceye baya Tarif gonderiyolar ama daha seninkilerden gelmedi bende siteden bakarim seninkilere
bugun nasil bigundu feci gecti ya aksamda benim yuzumden kizim salincaktan dustu ev salincagimiz var on korumasini cikarttim denebakayim dedim sallandi biraz sonra bi dustu agzi kan icinde kaldi duser dusmez tabi tepkiler bana dondu ben cikardim diye bi bagirdim biseyi yok diye kizimda kucagimda temizedim disi kaniyor gozukuyordu sonra kann durunca anladim dudagini 2disiyle isirmis simdi ust dudagi sisti bide patir patir konusan kizim konusmuyor her sordugumuza haa yada hii cevabi veriyor ne oldu dedim kafayi yiyordum sonra allaha sukur sadece gecici bir durummus sadece dudagi is diye oyle konusuyormus
Allahim beterinden korusun cocuklarimizi
Merhabalar..
Ara sıra ses verip kaçıyorumgeçmişi okuyamadım, her geldiğimde sayfalar dolusu yazı... maşallah çok yoğunum ne yazıkki ama elimden geldiğince uğramaya çalışıyorum. bu hafta 2 gün de çikolata kaçırdım ne yazıkki. o yüzden yarın ayran detoksuna başlıyorum, bakalım kaç kilo vericem.
bunu rosado uygulamıştı sanırım, verdiğin kiloyu tekrar aldın mı ablaciiim?
son bir soru, ben salatalığa karşı hassassım, bir ısırık bile alsam fena gaz yapıyor bana, kıvranıp duruyorum yatakta, mide ilacı bile kolay kolay tesir etmiyorsalatalık koymasam etkisinde azalma görür müyüm ki?
hepinize günaydın bu arada güzeller.
ay ben bunu nasıl gözden kaçırmışımmhaziranda hamile kalırsakk hmmm mart çocuğu olcak kız kedi/eşek ayı derler dalga geçerle çocuğumla mayıs haziran gibi doğsun ki bebeğim üşümesin hem Plan yapıyoz da bakalım Rabbim ne zaman nasip etcek
nohutlari iyi hasla, benimkiler pek haslanmamisti daGünaydınnnn herkeseee
kız dilek süsle azcık yazılarını gözden kaçmış olabilir
ben bazen hızlı geçiyorum :26:
renklendirirsen gözden kaçmaz
gecmis olsun canim olur boyle kazalar uzme kendini lutfen
ben salatalik koymadan yaptim. koymak istedim de bulamadim. bugun -1600 gr gösteriyor tarti demek oylede ise yariyomus
gunaydin çıtır hanimlar
hepinizi kocaman opt.
haziran bebegide zor canim. butun yaz eve kapanıyorsun cocuga bisey olacak diye
nohutlari iyi hasla, benimkiler pek haslanmamisti da
Günaydın tatlım
Suan düdüklude haslaniyor canim bi yarım saat yeterli sanirsam nohutta çok zor pisiyor ama haaa
ben dudukluden korkuyorun normal hasladim 2 saat surdu, yine de pismedi
Hahahahahah geçen hafta kötüydü yazmadı bu hafta iyi idare eder onun için buraya yazıyorum tatlım
Bugün ayran detoksuna başlıcam ben hani sende yapacaktın benle
gecmis olsun canim olur boyle kazalar uzme kendini lutfen
ben salatalik koymadan yaptim. koymak istedim de bulamadim. bugun -1600 gr gösteriyor tarti demek oylede ise yariyomus
gunaydin çıtır hanimlar
hepinizi kocaman opt.
haziran bebegide zor canim. butun yaz eve kapanıyorsun cocuga bisey olacak diye
nohutlari iyi hasla, benimkiler pek haslanmamisti da
Nedne korkuyorsunki tatlım artık çok kolay düdüklüler var bence korkma birşey olmaz sana mutfakta çok yardımcı olur ınan.
Salatalik ben katsammiki nasıl olur bilemedim sen nane falan koydunmu tatlım corbana
uyanık seniicanım benim korkum kabızlık yoksa yapardım bi güzelde eksi olurdum cumaya
hadi ya bilmediğim için tabi kafamdan söylüyorumbakalım ne zaman nasip olcak Allah'ın izniyle hemen düşünüyoruz yaş geçiyor yazı kışı ayıramam herhalde [/]
yoo koymadim tadi fena degil nohutlari cig olmasaydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?