70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım abladın 10 kilodan fazlası varsa ondan demiştir. yani çoksa kilosu belki ondan demiş olabilir

Tam 10 kg vermesi lazım :) Benim boyum 173 ideal kg hesaplamasına göre 63 olmam lazımmış yani 10kg fazlalığım yok ozaman yürüyüsün bana bir zararı dokunmaz heralde?

Tam 10 kg vermesi lazım :) Benim boyum 173 ideal kg hesaplamasına göre 63 olmam lazımmış yani 10kg fazlalığım yok ozaman yürüyüsün bana bir zararı dokunmaz heralde?

ilginç geldi. tüm diyetisyenler 10 kilo fazlası olanlara yürüyüş verir. ayrıyetten pekçok diyetisyene görede kilo boy oranı vardır. örneğin 1.65 olan kişi için 65 kilo ideal ve sağlıklı diyolar. bazılarıda boy 1.65 ise kilo 55 ideal diyo. görüşler farklı.

tşk arkadaşım kolay yollar insanlara hep cazip geliyor ama zaten yürüyorum hergün ama diğer olaylar zor ama inş zoru hep beraber başaracağız

slm kızlar.bu ev sporunu merak ettim.benimde evden çıkmam zor.bebek var küçük.etkilimi acaba deneyen varmı?bilmiyorumkismile.

canım hareketler önce yerinde tempolu yüüryormuş gibi yerinde hızlı hızlı sayıyorsun
sonra yanlara zıplıyorsun, ileri gerizıplıyorsun
bir nevi kardiyo egzersizleri gibi
3 millil olanu 48 dakika önce hızlı tempolu yerinde sayma , bacaklarını teker teker yukarı kaldırma , yana zıplama ileri geri zıplama gibi
anlatabilmişimdir inaşllahhh

arkadaşlar demin ağırlıkla göğüs çalıştım yarım saat yapabildim işim vardı. markete gittim. çubuk kraker gördüm çok canım çekti aldım. 160 kalori diyo. yarısını ara öğünümde meyve yememe rağmen yedim. 80 kalori aldım ya. bari akşam 45 dakika daha koşayım. ya napayım çok canım çekti hemde fazla kalorili değildi aldım yedim yarısını. diğer yarısını ara öğünde yarın yerim. akşam eşim mantı yiyecek yemekte ama inanın canım hiç çekmiyo. sonra maçı varmış. gece yine acıkır. çay tost ister benden. ama onuda canım çekmiyo. valla düzeliyo yeme bozukluğum

slm kızlar.bu ev sporunu merak ettim.benimde evden çıkmam zor.bebek var küçük.etkilimi acaba deneyen varmı?bilmiyorumkismile.

ben daha yeni başladım, o yüzden net bişey diyemem ama, bence etkili olur hiç hareketsiz kalmaktansa sıkılmadan oram buram tutulmadan yaparım , hemde kendimi motive etmiş olurum diye düşünüyorum kendi adımaa

ben severim hoplamalı zıplamalı şeyleri bana uydu

canım ben 5. sevieyde ısınıyorum. 5.5 te devam edip 5.7 de hızlanıyorum. 45. dakikadan sonra 5.7 gidiyorum. seninkide gayet iyi. 1 saat yapıyosun değilmi

hayır canım 35 dakika yürüyüş 35 dakikada dans yapıyorum yürüyüşü 1 saate çıkarmak beni yorar çünkü emziriyorum

bende geçen yıl kısa bisüre kullandım 5i biryerdeyi ama benim reflüm o sıralarda azdı bu sebeple bıraktım ama sebep omuydu değil miydi bilmiyorum aslında en çok merak ettiğim konu bu mideye rahatsızlık veriyorsa hiç kullanamam(

arkadaşlar diyetisyenden duymuştum ben ama nasıl anlatsam yani evli olanlar şey yapsın bol bol. anladınızmı. oda etkiliymiş spor gibi geliyomuş

hugocuk, ya can çekiyo işte
mesela bugün annemlerdeyim misafir ağırlıyoruz
tatlıları light yaptım kimse anlamadı :)))))
light sütlü , yağsız, şekerleir azaltılmış halde
kendim yedimmi yemedim ama kaçamak yapsamda içim biraz olsun rahat
:))))

güzelmiş ya.kaydirigubbakcemile2.ben 2 mil olanı buldum 14 dakika sanırım dogrumu.bide 1 mil olan:dance:da bele takılan bi alet var onu biliyomusun canım.ilgimi çektide.

güzelmiş ya.kaydirigubbakcemile2.ben 2 mil olanı buldum 14 dakika sanırım dogrumu.bide 1 mil olan:dance:da bele takılan bi alet var onu biliyomusun canım.ilgimi çektide.

evet canım doğrudur
ama 2 millik olanı eminim yormaz senide
o alette geniş bi lastik bildiğim kadarıyla
ama ben hiç denemedim
3 milliği 1-2 hafta yapıcam sonra 5 mile geçicem onda koşmada var
inşallah faydasını görücemm

arkadaşlar diyetisyenden duymuştum ben ama nasıl anlatsam yani evli olanlar şey yapsın bol bol. anladınızmı. oda etkiliymiş spor gibi geliyomuş

çok hoşsun ya.:roflol:.ben de duydum düzenlisi kilo verdiriyo diyede.cesaret meselesi söyleyemedim.Şeniz.neyse zayıflamaya giden her yol mübah sayılır.gizli kalmadı.

inş işe yarar canım bende başlıyim bu kafama yattı benim.olumunekankayizsmile.

havta sonu ben de denicem güzel bişeye benziyor çok teşekkürler tatlım
a.s.

bayanlar aranızda 5i biryerde kullanan var mı? veya elma krom vb ürünler faydası oluyor mu çok merak ediyorum paylaşırsanız sevinirim
elma krom kullanan arkadaş faydasını görmedi beşi 1 yerdeyi de duyudum ama kullanmadım hugocuk un dediği gibi iştah kapatır vücuttan su attırır bitkisel çaylar.bilimsel olarak kanıtlanan yağ yakımını hızlandıran tek şey l-carnitine o da egzersiz yapmak kaydıyla. onun dışında hiçbirşey yağ yaktırmıyor.

yeterli canım daha ne olsun zaten dediğin gibi emzirmek de çok kalori harcatıyor. :lepi:

ben de anlamıyorum şu ideal kilo işini ama ben 58 kilodaki halimi biliyorum bence 56-58 kilo iyi benim bedenime. o kiloya kavuşurum umarım :Saruboceq: :Saruboceq:

senin canın yine çubuk kraker çekmi
ş benimki hep pasta çikolata çekiyo valla kaydirigubbakcemile3

hehehehe ben de duymuştum birisi öyle kilo vermiş ünlülerden de kim hatırlamıyorum şimdi kaydirigubbakcemile3 aklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…