Canım,diyetisyen ablama fazla kilosunu atmadan yürüyüş vermemiş ama.Taban çökmesi yapar demiş fazla kiloyla yürüyüş
canım abladın 10 kilodan fazlası varsa ondan demiştir. yani çoksa kilosu belki ondan demiş olabilir
Tam 10 kg vermesi lazım :) Benim boyum 173 ideal kg hesaplamasına göre 63 olmam lazımmış yani 10kg fazlalığım yok ozaman yürüyüsün bana bir zararı dokunmaz heralde?
tşk arkadaşım kolay yollar insanlara hep cazip geliyor ama zaten yürüyorum hergün ama diğer olaylar zor ama inş zoru hep beraber başaracağızbu çaylar vücuttaki ödemi attırır. bağırsakları çalıştırır. şişliği azaltır. eğer iştah kesiyosa zayıflamana yardımcı olur. ama asla tek başına zayıflatmaz. yağ yaktırmaz. diyetinde yardımcı olarak kullanabilirsin ama asla çaya bel bağlama sonra üzülürsün. zayıflık sağlıklı beslenmeden ve spordan olur.
canım senden son bir isteğim olacak. eşim benim internetten bişey indirmemi yasakladı. dolayısıyla indiremiyorum. ama eğlenceli dedin çok merak ettim. sen nasıl ve neler yaptığını anlatabilirsen eğer çok sevinirim canım
slm kızlar.bu ev sporunu merak ettim.benimde evden çıkmam zor.bebek var küçük.etkilimi acaba deneyen varmı?bilmiyorumkismile.
canım ben 5. sevieyde ısınıyorum. 5.5 te devam edip 5.7 de hızlanıyorum. 45. dakikadan sonra 5.7 gidiyorum. seninkide gayet iyi. 1 saat yapıyosun değilmi
bende geçen yıl kısa bisüre kullandım 5i biryerdeyi ama benim reflüm o sıralarda azdı bu sebeple bıraktım ama sebep omuydu değil miydi bilmiyorum aslında en çok merak ettiğim konu bu mideye rahatsızlık veriyorsa hiç kullanamamben beşibiryerde çayını bugün daha aldım şimdi içtim tadı fena değil öyle içilebilecek tatda.
Daha önce annem kullanmıştı bu çayı güzel kilo vermişti bende deneyim bakalım sonucu yazarım size.
ilaç olayına hiç girme derim boşuna paran gider.
ben daha yeni başladım, o yüzden net bişey diyemem ama, bence etkili olur hiç hareketsiz kalmaktansa sıkılmadan oram buram tutulmadan yaparım , hemde kendimi motive etmiş olurum diye düşünüyorum kendi adımaa
ben severim hoplamalı zıplamalı şeyleri bana uydu
güzelmiş ya.kaydirigubbakcemile2.ben 2 mil olanı buldum 14 dakika sanırım dogrumu.bide 1 mil olan:dance:da bele takılan bi alet var onu biliyomusun canım.ilgimi çektide.
evet onu bende duydum aktif olursan işe yarıyorarkadaşlar diyetisyenden duymuştum ben ama nasıl anlatsam yani evli olanlar şey yapsın bol bol. anladınızmı. oda etkiliymiş spor gibi geliyomuş
arkadaşlar diyetisyenden duymuştum ben ama nasıl anlatsam yani evli olanlar şey yapsın bol bol. anladınızmı. oda etkiliymiş spor gibi geliyomuş
evet canım doğrudur
ama 2 millik olanı eminim yormaz senide
o alette geniş bi lastik bildiğim kadarıyla
ama ben hiç denemedim
3 milliği 1-2 hafta yapıcam sonra 5 mile geçicem onda koşmada var
inşallah faydasını görücemm
havta sonu ben de denicem güzel bişeye benziyor çok teşekkürler tatlımselamlarr incecükkkk hatunlarrr
kilo bildirimi yapayım
bu sabah annemlerde tartıldım 74 ama alla alla dedim çünkü 2 gündür maalesef pek fazla dikkat ettiğim söylenemz tartımı acaba falan diye düşündüm o yüzden bu hafta beni 75 kabul edin inşallah haftaya net bi şekilde 74 ü söylerim size yani 1 kilo daha veririm
he bişey daha arkadaşlar dışarı çıkıp yürüyeyemenler ve koşu bandı olmayanlar içn
hatta kkda topiğide var walk at home olayını mutlaka yapın
günde 3 mil bu programla yürüdüm hem çok zvkli çok ğelenceli tavsiye ederim kızlar
çok yorulmadan 3 mişl yürüyorsunuz buda yaklaşık 280 cal demek
ben ilk gün 6 mil yaptım 2 set halinde
dün yapamdım inşallah bugün yapıcam gene
süper yaaeminim faydası olucak öyle hissediyorum
elma krom kullanan arkadaş faydasını görmedi beşi 1 yerdeyi de duyudum ama kullanmadım hugocuk un dediği gibi iştah kapatır vücuttan su attırır bitkisel çaylar.bilimsel olarak kanıtlanan yağ yakımını hızlandıran tek şey l-carnitine o da egzersiz yapmak kaydıyla. onun dışında hiçbirşey yağ yaktırmıyor.bayanlar aranızda 5i biryerde kullanan var mı? veya elma krom vb ürünler faydası oluyor mu çok merak ediyorum paylaşırsanız sevinirim
yeterli canım daha ne olsun zaten dediğin gibi emzirmek de çok kalori harcatıyor. :lepi:evet canım ben hergün 30 dakika disko,oryantal karışık dans ediyorum
ardından koşu bandında 35 dakika yürüyüş yapıyorum
ama yeterli oluyormu bilemiyorum
ayrıyetten bol bol emziriyorum
kızım daha çok küçük iki aylık
sadece anne sütü alıyor
emzirmekte kalori harcatıyor sanırım
ben de anlamıyorum şu ideal kilo işini ama ben 58 kilodaki halimi biliyorum bence 56-58 kilo iyi benim bedenime. o kiloya kavuşurum umarım :Saruboceq: :Saruboceq:ilginç geldi. tüm diyetisyenler 10 kilo fazlası olanlara yürüyüş verir. ayrıyetten pekçok diyetisyene görede kilo boy oranı vardır. örneğin 1.65 olan kişi için 65 kilo ideal ve sağlıklı diyolar. bazılarıda boy 1.65 ise kilo 55 ideal diyo. görüşler farklı.
senin canın yine çubuk kraker çekmiarkadaşlar demin ağırlıkla göğüs çalıştım yarım saat yapabildim işim vardı. markete gittim. çubuk kraker gördüm çok canım çekti aldım. 160 kalori diyo. yarısını ara öğünümde meyve yememe rağmen yedim. 80 kalori aldım ya. bari akşam 45 dakika daha koşayım. ya napayım çok canım çekti hemde fazla kalorili değildi aldım yedim yarısını. diğer yarısını ara öğünde yarın yerim. akşam eşim mantı yiyecek yemekte ama inanın canım hiç çekmiyo. sonra maçı varmış. gece yine acıkır. çay tost ister benden. ama onuda canım çekmiyo. valla düzeliyo yeme bozukluğum
hehehehe ben de duymuştum birisi öyle kilo vermiş ünlülerden de kim hatırlamıyorum şimdi kaydirigubbakcemile3 aklinialirimsmilearkadaşlar diyetisyenden duymuştum ben ama nasıl anlatsam yani evli olanlar şey yapsın bol bol. anladınızmı. oda etkiliymiş spor gibi geliyomuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?