70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben 50li kilolarda olsam tatlının dibine vururum anasını satim

kızlar ben menülere yorum yapmıyorum çünkü hem diyet konusunda çok yeniyim
hemde yiyecekleri diyete uygun bir araya getirmeyi pek beceremiyorum
ben biraz düz gidiyorum yani
evde olsam sporda yaparım
daha sağlıklı ve hafif beslenirim ama çalışınca öyle olmuyor ne yazık ki ne varsa onu yemek durumunda kalıyorum
mesela her sabah etimek peynir zeytin bu yani
yeşillik falan yiyemiyorum

su içmeye başlamadım daha:18::18:

Inşallah ben kabiz olmam yaaa korkuttun beni bak bir defa deneyelim bakalim sonuçlarıcumaya 3kilo vermiş olacağım hahahaha

Anladım cnm sağol:)

ben yaptım canım 1 keresinde 1.5 kilo verdim ama wcye çıkamadım ama 2 gün ve şu aralarda öyleyim yaa

Hahahahahah geçen hafta kötüydü yazmadı bu hafta iyi idare eder onun için buraya yazıyorum tatlım

Bugün ayran detoksuna başlıcam ben hani sende yapacaktın benle

Günaydın tatlım

Suan düdüklude haslaniyor canim bi yarım saat yeterli sanirsam nohutta çok zor pisiyor ama haaa
kızlar salatalık doğrayın içine iki tane.pulbiber ve nane de koyun ki ikiside metabolizmaya etki eden baharatlar.
kabızlık için de içinde sinemaki olan form çaylarından kısa süre kullanabilirsiniz.

yeşilliklerini akşamdan yıka,sabaha hazır olsun,sık limonu ye.
su için de yanında şişe bulundur,ne kadar içtiğini takip edebilirsin böylece.hem gözünün önünde olursa alışırsın içmeye.
eğer vardiyalı çalışmıyorsan akşamları en azından 15-20 dk egzersizler var youtube da onları yapabilirsin.sadece biraz azim gerek.

ben yaptım canım 1 keresinde 1.5 kilo verdim ama wcye çıkamadım ama 2 gün ve şu aralarda öyleyim yaa

form çay gerçekten işe yarıyor bu konuda.
ben de yemeği azalttığım için herhalde aynı sorunu yaşıyordum,arada içiyorum,etkisi olduğuna inanıyorum.
bağırsakları alıştırmamak gerek aynı zamanda.haftada 2-3 kez içmek zararlı olmaz herhalde.

BAŞLANGIÇ İÇİN HİÇTE FENA DEĞİLL CANIM
geçmişolsun canım..öyle kazaları hepimiz yaşadık

hepinize günaydın bu arada güzeller.
günaydın canım..
detoks olayı maalesef sonu hüsran
ama benim yüzümden oldu...
cuma cmt pazar yeme olayını abarttım..hep dışardaydık
dün yine günde yedimde yedim
aslında detoksun suçu yok
günaydın hanımlar dünkü menüm pek iyi değildi tatlı yemem işi bozmuştu.
motivasyonum azaldı moralim bozuk
günaydın moral bozmak yok..

düştüğümüz yerde kalkıp yeniden devam edicez
bu yol sabır yolu unutmayın.mucize beklemeyin arkadaşlar
Günaydınnnn herkeseee
Bugün ayran detoksu yapacağım bakalim bende nasıl bi etki edecek
günaydın dilek...
yediğim cıssları sen sormuştun sanırım
bütün topiğe yedecek kdr yedim anla ...
Canimm ben sürekli telefon dan girdiğim için süsleme şansim yok maalesef yoksa varmıki:26::26:
cepten girmek zor canım yaaa
ben dudukluden korkuyorun normal hasladim 2 saat surdu, yine de pismedi
nohutta vardır bişey..
ben sabahtan ıslattım
akşam düdüklüde fissler benimki
40 dk da pamuk gibi oldu

Afiyet olsun canim inşallah yağ olarak dönmez sanaaa
Yediklerini sayma zaten bak zaten detoks yapacağım

günaydınlar herkese...

cumaya 2 kala menülere dikkat kızlar..
ha bu arada menü yorumu yapmadım hızlı geçmek zorunda kaldım
benimki berbat olunca sizin menüleriniz çok başarılı

ben abartmadım da ama pazartesi sabahı tartıya inanamadım.68.9 u görünce rüya mı görüyorum oldum bir an sabah sabah.
ağlayacaktım sinirden.
şimdi sporla fazlalıkları eritme derdindeyim.
yarın aç mı yatsam ne.

evet yemeği azalttığımda bende de olmuştu başta sonra düzene girdi ayrıca sabahları aç karnına 3-4 kuru kayısı yiyorum iyi geliyordu bana şimdi 3 gündür kötü hissediyorum kendimi ya bi şişkinlik varki hamile sanırsın en iyisi bi yeşil çay içim şimdi oda iyi geliyordu hadi sende kap gel karşılıklı içelim

günaydın hanımlarrr huuuuuu

1 saattir dünden yazılanları okumaya çalışıyorum maşallah döktürmüşünüz anam yetişemedim artık akşam 8 den sonrasını okuyamadım bile.herneyse dün detoksum bitti bugün baskülde ne göreyim?
4 defa tartıldım
1. tartılmamda ekranda hiçbir rakam yoktu
2. tarılmamda 70,7
3. tartılmamda 69,5
4. tartılmamda 69,3 şimdi ben hangisini baz alacağım?lojmanda oturuyoruz 50 li yıllarda yapılmış zemin düzgün değil aynı yerde tartılacağım diye baskülü yerinden bile kıpırdatmıyordum ay ne yapayım şimdi ben?

dünkü menümü de yazayım
sabah 1 kk kadar peynir
1 bardak yarım yağlı süt
2 dilim ekmek
marul (3-4 yaprak)
ayran detoksu
1 karecik bitter çikolata ve
akşamda 10 kaşık bulgur pilavı çok güzel yapmışım detoksun saatini çocuktan dolayı uzatınca çok acıktım yedimmm

bu arada kadercim detoks bende de sendeki etkiden yapıyorr

Son düzenleme:
sen kaç doğumluydun canım öyle saçın beyazladı
ben daha boyamadım hiç
Canimm ben sürekli telefon dan girdiğim için süsleme şansim yok maalesef yoksa varmıki:26::26:
hmm bilmiyorum valla canım yaa
sen nerede çalışıyordun canım
antepte yaşayan sendin dimi
karıştırdım nickleri
sen 66mı oldun
annah geçmiş beni
BAŞLANGIÇ İÇİN HİÇTE FENA DEĞİLL CANIM

nohutta vardır bişey..
ben sabahtan ıslattım
akşam düdüklüde fissler benimki
40 dk da pamuk gibi oldu
ocağa koyduktan sonramı 40 dk
ben kaynamaya başlayınca 15-20 dk da kapatıyorumda 40 dk çok geldi
2. ve 4. tartılmanın arasında 1 kilodan fazla var
bence sen damacana falan tart kilosundan emin olduğun bişeyi

seninki niye öyle olduki bilemedim
hadi ben çok yedim biliyorum
bide kabızlık vardı
şimdi rahatladım biraz neyseki
ortalamasını al canım

salça biraz pişme süresini uzatıyor minecim...
kaynıyor.kısık ateşe alıyorum
ama sade haşlama olunca süre kısalıyor

tartının doğru olduğundan emin olman lazım canım ya bizim su şişeyleriyle deneme yöntemimiz var ayy öle diyince aklıma ballı kaymak geldi çok oldu uğramayalı topiğe :26:
tatlım bana da yan etki yapmasaydı zaten her ay yapcaktım

sen kaç doğumluydun canım öyle saçın beyazladı
ben daha boyamadım hiç

sen 66mı oldun
annah geçmiş beni

86lıyım minecim ya ama 18 yaşından beri vardır beyazlarım ama boyamaya 21-22 yaşlarımda başladım çok göze batıyor diye 66yı gördüm evet ama yanında 900grmı da varkii bu sabah mesela 67.4düm çok yolum var daha yaa

yaa söylemiycektim ama dayanamaım napiyim,dün akşam tartıldığımda yatmadan önce,sabah bu rakamı görücemi %100 tahmin ettim,ilk defa sektirmeden bi tahminim oldu tutturdum,dün gece 59.4 çıkmıştım bugünseeeee

geçmiş 5 sayfa birikmiş bi gidip geleyim görüşürüz

bu haftaya kadar iyiydi bakalım bu hafta sabitle kurtarsak iyidir.
sağolsun anathk yapıyor listemizi.onu everince kim yapacak acaba.

insallah bakalim bu hafta guzel olur, himm kaderimiz birakmamis bizi demek

canim gecmis olsun valla Allah yardim etsin boyle stresli ortamlar zor ben biliyorumm

geldim buradayim bakkkk kaderim, cekme acittin yaa napiyosrsun nasil gidiyor dugun hazirliklari, kilo verme isine hiz ver bakalim, hadi az kaldi artik 63 olsan yeter
günaydınlar herkese...

cumaya 2 kala menülere dikkat kızlar..
ha bu arada menü yorumu yapmadım hızlı geçmek zorunda kaldım
benimki berbat olunca sizin menüleriniz çok başarılı

sana da gunaydin seker,, menuler basarili da olsa benden tartida is cikmiyor, kusecem artik tartiya

kizzzzzzzzzzzzz tubiiii kesicem seni inan napiyon ya bize de soyleeeeeeeeeeeeeeeee

cok sagol canim evet oluyor malesef
sagol canim en cok konusamamasina korktum dustugunden daha cok allaha sukur aynen yaramazliga devam ediyor suan
sagol canim
supersin

kizlar kayinpederim rahatsizlandi aniden anjio olacak bugunluk yokum. dualarinizi esirgemeyin.

ay bu sefer tebrik etcem seni yakaladın ya sonunda hedef kilonu cumaya kadar verirsin sen yine

insallah bakalim bu hafta guzel olur, himm kaderimiz birakmamis bizi demek

geldim buradayim bakkkk kaderim, cekme acittin yaa napiyosrsun nasil gidiyor dugun hazirliklari, kilo verme isine hiz ver bakalim, hadi az kaldi artik 63 olsan yeter

bırakırmıyım hiiç burdayım daha durrr 50li rakamları görmeden olur mu hiiç

çekerim tabi beni yalnız bıraktınız hepiniz birden gittiniz Allah'tan yeniler geldi de topik boş kalmadı
valla verebildiğim kadar vercemm dün 1 aydır görmediğim kuzenelrimi gördüm sen zayıflamışsın dediler bana çok sevindim demekki kilo gitmese de belli oluyor sıkılaştığım ip atlıyorum bu aralar daha doğrusu zıplıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…