kizlar kayinpederim rahatsizlandi aniden anjio olacak bugunluk yokum. dualarinizi esirgemeyin.
süper canım...ama bu haksızlık..sen yiyon veriyon ben yiyom alıyom...yaa söylemiycektim ama dayanamaım napiyim,dün akşam tartıldığımda yatmadan önce,sabah bu rakamı görücemi %100 tahmin ettim,ilk defa sektirmeden bi tahminim oldu tutturdum,dün gece 59.4 çıkmıştım bugünseeeee
Eki Görüntüle 974125
geçmiş 5 sayfa birikmiş bi gidip geleyim görüşürüz
küsme canım..sabrın karşılığını muhakkak alacaksıninsallah bakalim bu hafta guzel olur, himm kaderimiz birakmamis bizi demek
canim gecmis olsun valla Allah yardim etsin boyle stresli ortamlar zor ben biliyorumm
geldim buradayim bakkkk kaderim, cekme acittin yaanapiyosrsun nasil gidiyor dugun hazirliklari, kilo verme isine hiz ver bakalim, hadi az kaldi artik 63 olsan yeter
sana da gunaydin seker,, menuler basarili da olsa benden tartida is cikmiyor, kusecem artik tartiya
kizzzzzzzzzzzzz tubiiii kesicem seni inan napiyon ya bize de soyleeeeeeeeeeeeeeeee
geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin amcayakizlar kayinpederim rahatsizlandi aniden anjio olacak bugunluk yokum. dualarinizi esirgemeyin.
zaten 10 günde fazlasıyla gitmiş daha ne olsun...benim ayran detoksu hic Kilo verdirmedi baslamadan once 64.7dim bu Sabah 64.4
niye verdirmediki tamamende uymustum ya hic kacamak yapmadimda
bugun 10gun oldu diyete baslayali ve giden toplamda 3.3 tabi on gune gore super
dun kalori sepeti diye biryere uye oldum mayisin 6sini hedef koydum ve 53 kiloyu eger gunde 787 kalori alirsam o tarihde hedefledigim kiloda olurmusum ama 787 kalori cok az okadarla insan nasil ayakta Dursun ya
canim cok hizli Kilo veriyorsun 10 gunde 3.3 bence beslenmeni iyi yap az gitsin ama tamamen gitsin hem ayran detoksu yapiyosun hem agir diyet hem oglunu emziriyorsun dikkat et buna biyim en az 1500 kalori almamiz gerek saglina dikkat et tatlimbenim ayran detoksu hic Kilo verdirmedi baslamadan once 64.7dim bu Sabah 64.4
niye verdirmediki tamamende uymustum ya hic kacamak yapmadimda
bugun 10gun oldu diyete baslayali ve giden toplamda 3.3 tabi on gune gore super
dun kalori sepeti diye biryere uye oldum mayisin 6sini hedef koydum ve 53 kiloyu eger gunde 787 kalori alirsam o tarihde hedefledigim kiloda olurmusum ama 787 kalori cok az okadarla insan nasil ayakta Dursun ya
hosgeldin tatlim aramizaMerhaba ben de aranıza katılmak istiyorum,ikinci doğumumu yapalı 4 ay oldu.70 kiloyum şuanda 83 kilo ile doğum yaptım.Boyum 1.55
Neler yapmam gerekiyor.Birlikte neler yapıyorsunuz bilgi verir misiniz bana da....
ay bu sefer tebrik etcem seni yakaladın ya sonunda hedef kilonu cumaya kadar verirsin sen yine
bırakırmıyım hiiç burdayım daha durrr 50li rakamları görmeden olur mu hiiç
çekerim tabi beni yalnız bıraktınız hepiniz birden gittinizAllah'tan yeniler geldi de topik boş kalmadı
valla verebildiğim kadar vercemm dün 1 aydır görmediğim kuzenelrimi gördüm sen zayıflamışsın dediler bana çok sevindim demekki kilo gitmese de belli oluyor sıkılaştığımip atlıyorum bu aralar daha doğrusu zıplıyorum
kizlar kayinpederim rahatsizlandi aniden anjio olacak bugunluk yokum. dualarinizi esirgemeyin.
canim cok hizli Kilo veriyorsun 10 gunde 3.3 bence beslenmeni iyi yap az gitsin ama tamamen gitsin hem ayran detoksu yapiyosun hem agir diyet hem oglunu emziriyorsun dikkat et buna biyim en az 1500 kalori almamiz gerek saglina dikkat et tatlim
hosgeldin tatlim aramiza
biz variz ya sen bizi sevmiyonmu kaadeeeeeeeeeeeeeer
gecmis olsun cnm duamiz sizinle
canim cok hizli Kilo veriyorsun 10 gunde 3.3 bence beslenmeni iyi yap az gitsin ama tamamen gitsin hem ayran detoksu yapiyosun hem agir diyet hem oglunu emziriyorsun dikkat et buna biyim en az 1500 kalori almamiz gerek saglina dikkat et tatlim
hosgeldin tatlim aramiza
ama onlar Sudan gitmistir cok fazla odem vardi simdi daha azaldisüper canım...ama bu haksızlık..sen yiyon veriyon ben yiyom alıyom...
küsme canım..sabrın karşılığını muhakkak alacaksın
geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin amcaya
zaten 10 günde fazlasıyla gitmiş daha ne olsun...
hosgeldin tatlim aramiza
Merhaba ben de aranıza katılmak istiyorum,ikinci doğumumu yapalı 4 ay oldu.70 kiloyum şuanda 83 kilo ile doğum yaptım.Boyum 1.55
Neler yapmam gerekiyor.Birlikte neler yapıyorsunuz bilgi verir misiniz bana da....
nerdesiniz millett huuuuuuuuuu
benim tartı annemlerdeydi hala alamadım
kaç kiloyum bilmiyorum
75 yazdım ama şöyle bi 70 falan çıksa ne güzel olur.
senin eşinde baya kiloluymuşsuper olur bende 3tane birden var bi tanesi 100gr eksik gosteriyor digerleri ayni oyuzden bende cok gostereni baz aliyorum
not :NEden 3tane derseniz biri esimin eski kullandigiymis biri kvdenin sanki kullaniyor biride gecen markette indirime girmis yagi felanda olcuyor hemen onuda aliyor sanki ustune ciktigi varda:1tartiya cikmak Kilo verdirseydi super olurdu bizimki evlendigimizde 80kiloydu simdi 110a merdiven dayadi ama hala bana diyor Kilo ver diye tabi ben diyorum sen koca gobegini gormuyormusun diye ona gore kadin zayif olmaliymis
kıyamam,geçmiş olsun kuzuna.ev kazaları illaki oluyor,allah kalıcı dert vermesin ne diyelim.
alay etme ablayla taş olursun taş.
başkalarını bilemem ama benim tamamı geri geldi güzelim.bence vücuttan tüm ödemi atıyor bu detoks.2günde yağdan 1-2 kilo vermek mümkün mü.geçen hafta kuru kuruya sevindim,bu hafta gelenleri vereceğim diye nasıl uğraşıyorum.300-500 gr olsun,benim olsun derim bundan böyle.
gecmis olsun canim olur boyle kazalar uzme kendini lutfen
ben salatalik koymadan yaptim. koymak istedim de bulamadim. bugun -1600 gr gösteriyor tarti demek oylede ise yariyomus
gunaydin çıtır hanimlar
hepinizi kocaman opt.
haziran bebegide zor canim. butun yaz eve kapanıyorsun cocuga bisey olacak diye
nohutlari iyi hasla, benimkiler pek haslanmamisti da
super olur bende 3tane birden var bi tanesi 100gr eksik gosteriyor digerleri ayni oyuzden bende cok gostereni baz aliyorum
not :NEden 3tane derseniz biri esimin eski kullandigiymis biri kvdenin sanki kullaniyor biride gecen markette indirime girmis yagi felanda olcuyor hemen onuda aliyor sanki ustune ciktigi varda:1tartiya cikmak Kilo verdirseydi super olurdu bizimki evlendigimizde 80kiloydu simdi 110a merdiven dayadi ama hala bana diyor Kilo ver diye tabi ben diyorum sen koca gobegini gormuyormusun diye ona gore kadin zayif olmaliymis
kızlar çok ama çok şanslısınız,haberiniz yok.şişman koca iyidir yanında zayıf görünürsünüz.senin eşinde baya kiloluymuş
benim eşimde çok kilo aldı 90 kilo olmuş
bazen bana kilolusun dediğinde kendi göbeğine bak diyorum bende
hadi ya :/ ödem atmak güzel ama geri geliyorlar işte
dünden ıslatmıştım baklagilleri ama bugün geç kalktığım için başlayamadım. yarın başlarım diyordum, başlamasam mı acaba :/
hoşbulduk,
bana da yöntem önerin lütfen,nerden nasıl başlayayım?
artık psikoljim düzelsin istiyorum....
Merhaba ben de aranıza katılmak istiyorum,ikinci doğumumu yapalı 4 ay oldu.70 kiloyum şuanda 83 kilo ile doğum yaptım.Boyum 1.55
kızlar çok ama çok şanslısınız,haberiniz yok.şişman koca iyidir yanında zayıf görünürsünüz.
benim eşim 185 boya 75 kilo,yanına asla tombulken bile yakışmıyorum.acil zayıflamam lazım.şu ara kilomu bile söylemiyorum adama.şu kadar verdim diyorum sadece.
yap sen güzelim,her bünyede etkisi farklı olur.bir zararı yok en azından.
60 dk ter attım bantımda,duşumu aldım,dinleniyorum.
akşama ne pişiriyorsunuz kızlar.hafif bir şeyler yapmalı ama ne.
çorba ve z.yağlı pırasa yapsam diyorum.
kizzzzzzzzzzzzz tubiiii kesicem seni inan napiyon ya bize de soyleeeeeeeeeeeeeeeee
evet şimdiki hedefimdi 58 ,onu gördüm ama tam 58.oı görmeden hedef kilomu değiştirmicem,sonrası 55 inşallah inerim teşekkür ederimay bu sefer tebrik etcem seni yakaladın ya sonunda hedef kilonu cumaya kadar verirsin sen yine
tamam işte geldim sende geldin,kaldığımız yerden tam gaz devam hadicanim ya Allah sifa versin bir an once, yarisalim kuzum ya sen gittin benim motivasyonda gitti
aynı gün içinde hem pilav hem makarna olmamış,heleki o kadayıfofff çok sinirliyim kızlar bütün gün güzel diyet yaptım
az önce misafir geldi gitti güzelim diyet ben yemeyince kadın da yemiyordu bende eşlik etmek için yedim
menüm şöyle ;
sabah: şekersiz çay
2 dilim etimek
peynir
zeytin
ara öğün: 1 tane etimek
öğlen :
1 tabak sulu patates bikaç kaşık pilav biber turşusu biraz
akşam : 1 tabak yoğurtlu yağsız makarna
biraz önce 1 dilim kadayıf tatlısı
var canımda sürmek ne derece doğru bilmiyorum,dr krem vermediğine göre kremin bi yan etkisi olmasın,korkuyorum işte,,dr'ada gitmek istemiorum,bakalım başka bi dr'a görüncem bu beni yapanın bişeyden anladığı yok sinir oldum iyicehaziran doğumlu.
hoşgeldin theo.biz buralardayız ne yapalım,çalışmalara devam.
neden oldu ki acaba.doktorun da bir enteresan gerçi,o bile şaşırdığına göre.
kas gevşeticin yok mu,cabral,arveles falan evde.beni bir onlar rahatlatıyor,bir de zorlamamak.
bende öyle düşünüyodum doğru demekki,ama iki yer birden ağrıyınca çekilmez oluyo canımyaa,şurda size iki laf etmek için oturuyorum ama gelin bide bana sorun ne zor duruyorum oturduğum yerde kaynaşıp duruyorum anca tahammül ediyorumCanım o da anestezinin yanetkisi olabilir benim de omzum öyle ağrımıştı nefes bile aldırtmıyordu aynı şey kızkardeşime de olmuştu
geçmiş lsun canım ,evde çocuk varsa kazalar kaçınılmaz olur yani bu kadar üzülme lütfen,benimde kıızla abisi geçen çarpışmışlar dudağını ısırmış mıyıldayarak konuşuyodu,acıyo diyip duruyodu,dudağı şişmişti aynı sendeki gibi,ama geçti neyseki,olur yani normaldir bunlar ne istiyo millet senden,niye öyle bi durumdada üstüne geliyo anlamıyorum çok kızdım yaacok sagolun arkadaslar alinti yapamadim kusura bakmayin ama gecmisi okudum toplu cevap vereyim dedim kvdeyle burdayken hep birligiz Burda baska kimsesi yok sadece esim var trye gidiyor ama yilda 3 -4 ay mumkun olsa ordada bizle kalcakta daha evimiz yok trde cok kucuk bir yerimiz var kendi binamizi yapinca ordada bizimle olucak
minecim siteden faceye baya Tarif gonderiyolar ama daha seninkilerden gelmedi bende siteden bakarim seninkilere
bugun nasil bigundu feci gecti ya aksamda benim yuzumden kizim salincaktan dustu ev salincagimiz var on korumasini cikarttim denebakayim dedim sallandi biraz sonra bi dustu agzi kan icinde kaldi duser dusmez tabi tepkiler bana dondu ben cikardim diye bi bagirdim biseyi yok diye kizimda kucagimda temizedim disi kaniyor gozukuyordu sonra kann durunca anladim dudagini 2disiyle isirmis simdi ust dudagi sisti bide patir patir konusan kizim konusmuyor her sordugumuza haa yada hii cevabi veriyor ne oldu dedim kafayi yiyordum sonra allaha sukur sadece gecici bir durummus sadece dudagi is diye oyle konusuyormus
Allahim beterinden korusun cocuklarimizi
aahh nerdeecanım benim zaten hastasın ona lafım yok allah şifa versin benim anlamadığım yiyon yatıon eksilion yağmı aldırdın yoksa bizi kandırıyonn
bende saçımı sarınca çok seviyorum ama kendim yapınca anca kaförler toplayamıyorki saçı o kadar para alıyorlar mutsuz çıkıorum öyle huysuz biri de dğilim sök yeniden yap diyenlerden olamadım hiçremk konusuna gelince benimde hiç tutmadı çok kafam bozulunca yapıyorum koyu kestane
benimde saçımda çok beyaz vardır,hemde 6 yaşından beri
sen kaç doğumluydun canım öyle saçın beyazladı
ben daha boyamadım hiç
ben bi yöntem bulmuştum canım burdada arkadaşlara söylemiştim cidden 5 kiloluk su damacanaları işi görüyo,bi dene ben denedim denemeden asla tartılmam,her yer değiştirdiğimde tartının önce suyla doğruluğunu tartarımgünaydın hanımlarrr huuuuuu
1 saattir dünden yazılanları okumaya çalışıyorum maşallah döktürmüşünüz anam yetişemedim artık akşam 8 den sonrasını okuyamadım bile.herneyse dün detoksum bitti bugün baskülde ne göreyim?
4 defa tartıldım
1. tartılmamda ekranda hiçbir rakam yoktu
2. tarılmamda 70,7
3. tartılmamda 69,5
4. tartılmamda 69,3 şimdi ben hangisini baz alacağım?lojmanda oturuyoruz 50 li yıllarda yapılmış zemin düzgün değil aynı yerde tartılacağım diye baskülü yerinden bile kıpırdatmıyordum ay ne yapayım şimdi ben?
dünkü menümü de yazayım
sabah 1 kk kadar peynir
1 bardak yarım yağlı süt
2 dilim ekmek
marul (3-4 yaprak)
ayran detoksu
1 karecik bitter çikolata ve
akşamda 10 kaşık bulgur pilavıçok güzel yapmışım detoksun saatini çocuktan dolayı uzatınca çok acıktım yedimmm
bu arada kadercim detoks bende de sendeki etkiden yapıyorr
allah şifasını versin inşallah geçmiş olsun canım..kizlar kayinpederim rahatsizlandi aniden anjio olacak bugunluk yokum. dualarinizi esirgemeyin.
yok canımya bende yiyip alanlardanım biliyosun,neyseki şanslı günlerimdeyim sanırım,zaten acısı var bide kilo alıpta üzülmesin diyo rabbim heraldesüper canım...ama bu haksızlık..sen yiyon veriyon ben yiyom alıyom...
benim eşimde 6 yıl önce evlendiğimizde 62 kiloydu bende aynıydım 62 kiloydum,hadi ben hamilelik ve emzirme dönemi geçirdim diye kilo aldım 10larca,ona nolduda kilo aldı anlamıyorum,şuanda 80 kilo,boyu 175 gerçi göbek hariç fazlası yok,62yken çok cılızdıya şimdi iyi ama,en azından 70e in gitsin göbek diyorum,super olur bende 3tane birden var bi tanesi 100gr eksik gosteriyor digerleri ayni oyuzden bende cok gostereni baz aliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?