70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

benim ayran detoksu hic Kilo verdirmedi baslamadan once 64.7dim bu Sabah 64.4
niye verdirmediki tamamende uymustum ya hic kacamak yapmadimda
bugun 10gun oldu diyete baslayali ve giden toplamda 3.3 tabi on gune gore super
dun kalori sepeti diye biryere uye oldum mayisin 6sini hedef koydum ve 53 kiloyu eger gunde 787 kalori alirsam o tarihde hedefledigim kiloda olurmusum ama 787 kalori cok az okadarla insan nasil ayakta Dursun ya

Merhaba ben de aranıza katılmak istiyorum,ikinci doğumumu yapalı 4 ay oldu.70 kiloyum şuanda 83 kilo ile doğum yaptım.Boyum 1.55
Neler yapmam gerekiyor.Birlikte neler yapıyorsunuz bilgi verir misiniz bana da....

süper canım...ama bu haksızlık..sen yiyon veriyon ben yiyom alıyom...
küsme canım..sabrın karşılığını muhakkak alacaksın
kizlar kayinpederim rahatsizlandi aniden anjio olacak bugunluk yokum. dualarinizi esirgemeyin.
geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin amcaya
zaten 10 günde fazlasıyla gitmiş daha ne olsun...

canim cok hizli Kilo veriyorsun 10 gunde 3.3 bence beslenmeni iyi yap az gitsin ama tamamen gitsin hem ayran detoksu yapiyosun hem agir diyet hem oglunu emziriyorsun dikkat et buna biyim en az 1500 kalori almamiz gerek saglina dikkat et tatlim
Merhaba ben de aranıza katılmak istiyorum,ikinci doğumumu yapalı 4 ay oldu.70 kiloyum şuanda 83 kilo ile doğum yaptım.Boyum 1.55
Neler yapmam gerekiyor.Birlikte neler yapıyorsunuz bilgi verir misiniz bana da....
hosgeldin tatlim aramiza

biz variz ya sen bizi sevmiyonmu kaadeeeeeeeeeeeeeer

kizlar kayinpederim rahatsizlandi aniden anjio olacak bugunluk yokum. dualarinizi esirgemeyin.

gecmis olsun cnm duamiz sizinle

aşk olsun dilekcim ya ben öyle mi dedim sevmez olur muyum çook seviyorum hemide seni

hoşbulduk,
bana da yöntem önerin lütfen,nerden nasıl başlayayım?
artık psikoljim düzelsin istiyorum....

ama onlar Sudan gitmistir cok fazla odem vardi simdi daha azaldi

dilekcim Dogru diyorsun ama ben gece bir defa emziriyorum gunduz hic almiyor gece ayilirsada almiyor yari uykuluyken aliyor sadece
bide dilek ben migren hastasiyim ve son 10 gundur hic agrimadi ALLAHA SUKUR diyete bagliyorum ben yanlis beslenme bas agrisinida tetikliyor saniyorum Boyle cok mutluyum yani agri yok super bisey bu
okadar kotu oluyorki agri dayanamiyorum bazen

hosgeldin emziriyorsan sadece tatlilardan uzakdurabilirsin canim ilk 6ay diyet yapmayin diyor doktorlar

nerdesiniz millett huuuuuuuuuu
benim tartı annemlerdeydi hala alamadım
kaç kiloyum bilmiyorum
75 yazdım ama şöyle bi 70 falan çıksa ne güzel olur.

nerdesiniz millett huuuuuuuuuu
benim tartı annemlerdeydi hala alamadım
kaç kiloyum bilmiyorum
75 yazdım ama şöyle bi 70 falan çıksa ne güzel olur.

super olur bende 3tane birden var bi tanesi 100gr eksik gosteriyor digerleri ayni oyuzden bende cok gostereni baz aliyorum

not :NEden 3tane derseniz biri esimin eski kullandigiymis biri kvdenin sanki kullaniyor biride gecen markette indirime girmis yagi felanda olcuyor hemen onuda aliyor sanki ustune ciktigi varda:1tartiya cikmak Kilo verdirseydi super olurdu bizimki evlendigimizde 80kiloydu simdi 110a merdiven dayadi ama hala bana diyor Kilo ver diye tabi ben diyorum sen koca gobegini gormuyormusun diye ona gore kadin zayif olmaliymis

senin eşinde baya kiloluymuş
benim eşimde çok kilo aldı 90 kilo olmuş
bazen bana kilolusun dediğinde kendi göbeğine bak diyorum bende

hadi ya :/ ödem atmak güzel ama geri geliyorlar işte
dünden ıslatmıştım baklagilleri ama bugün geç kalktığım için başlayamadım. yarın başlarım diyordum, başlamasam mı acaba :/

bu hafta mı yapmıştın bu detoksu?

senin eşinde baya kiloluymuş
benim eşimde çok kilo aldı 90 kilo olmuş
bazen bana kilolusun dediğinde kendi göbeğine bak diyorum bende
kızlar çok ama çok şanslısınız,haberiniz yok.şişman koca iyidir yanında zayıf görünürsünüz.
benim eşim 185 boya 75 kilo,yanına asla tombulken bile yakışmıyorum.acil zayıflamam lazım.şu ara kilomu bile söylemiyorum adama.şu kadar verdim diyorum sadece.
hadi ya :/ ödem atmak güzel ama geri geliyorlar işte
dünden ıslatmıştım baklagilleri ama bugün geç kalktığım için başlayamadım. yarın başlarım diyordum, başlamasam mı acaba :/

yap sen güzelim,her bünyede etkisi farklı olur.bir zararı yok en azından.

hoşbulduk,
bana da yöntem önerin lütfen,nerden nasıl başlayayım?
artık psikoljim düzelsin istiyorum....

burdan başla canım..
burada paylaşımda bulun ve motive ol..

60 dk ter attım bantımda,duşumu aldım,dinleniyorum.
akşama ne pişiriyorsunuz kızlar.hafif bir şeyler yapmalı ama ne.
çorba ve z.yağlı pırasa yapsam diyorum.

benim eşimde 178 boy kilo 97-101 arasında gidip gelir
sayemde zayıf görünüyorsun kıymetimi bil der

60 dk ter attım bantımda,duşumu aldım,dinleniyorum.
akşama ne pişiriyorsunuz kızlar.hafif bir şeyler yapmalı ama ne.
çorba ve z.yağlı pırasa yapsam diyorum.

bende karar veremedim..
senin seçimin güzel
çocuklar yiyormu bari
sebze olduğunda benimkiler anne kaç kaşık yemek zorundayız diye sorarlar

ıspanağım var temizlenip pişecek
tavuk çıkarmıştım
sote yapabilirim salata yoğurt
anca akşam 7 de evde olurum ne yapıcam tam bilemedim:44:

kizzzzzzzzzzzzz tubiiii kesicem seni inan napiyon ya bize de soyleeeeeeeeeeeeeeeee

kız söylüyorum ya zaten bişey yaptığım yoook
yiyom yiyom yatıyom,tek ekstram 5i biyerde çayım günde aksatmadan 2 tane hüpletiom

ay bu sefer tebrik etcem seni yakaladın ya sonunda hedef kilonu cumaya kadar verirsin sen yine
evet şimdiki hedefimdi 58 ,onu gördüm ama tam 58.oı görmeden hedef kilomu değiştirmicem,sonrası 55 inşallah inerim teşekkür ederim
canim ya Allah sifa versin bir an once, yarisalim kuzum ya sen gittin benim motivasyonda gitti
tamam işte geldim sende geldin,kaldığımız yerden tam gaz devam hadigerçi bu cuma birincilik bende gibi gözüküyo ikimiz arasında
aynı gün içinde hem pilav hem makarna olmamış,heleki o kadayıf
bide patates yemişsin malesef hepside ekmeklere eşit besinler çok yanlış çoookk

valla biz misafirler için yaşamıyoruz canım,o yemezse yemesin sen kendine bak,,ben bunu öğrendiğimde geçti ama başardım,misafiriğe gitsemde ye ye diye ısrar ederler hala ama herkezde kilo vermeye çalıştığımı bilir inat eder gibi zorluyolar ama ben napıyorum az bi sert çıkış yapıyorum herkez susuyo,boşver milleti kendini düşün ,bak nasılda pişman olup üzülmüşsün
var canımda sürmek ne derece doğru bilmiyorum,dr krem vermediğine göre kremin bi yan etkisi olmasın,korkuyorum işte,,dr'ada gitmek istemiorum,bakalım başka bi dr'a görüncem bu beni yapanın bişeyden anladığı yok sinir oldum iyice
Canım o da anestezinin yanetkisi olabilir benim de omzum öyle ağrımıştı nefes bile aldırtmıyordu aynı şey kızkardeşime de olmuştu
bende öyle düşünüyodum doğru demekki,ama iki yer birden ağrıyınca çekilmez oluyo canımyaa,şurda size iki laf etmek için oturuyorum ama gelin bide bana sorun ne zor duruyorum oturduğum yerde kaynaşıp duruyorum anca tahammül ediyorum
evet dediğin gibi nefes bile aldırtmıyo canım çok fenaa,e bide eşim işe başladı bulaşıkları ben yıkıyorum ayakta onları bitirene kadar kudurdukça kuduruyo kaburgam

geçmiş lsun canım ,evde çocuk varsa kazalar kaçınılmaz olur yani bu kadar üzülme lütfen,benimde kıızla abisi geçen çarpışmışlar dudağını ısırmış mıyıldayarak konuşuyodu,acıyo diyip duruyodu,dudağı şişmişti aynı sendeki gibi,ama geçti neyseki,olur yani normaldir bunlar ne istiyo millet senden,niye öyle bi durumdada üstüne geliyo anlamıyorum çok kızdım yaa
aahh nerdee
yağlarımda duruyom valla
herkezi kandırırım ama burda sizleri asla kandırmam neysem oyum yağda aldırsam ilk size gelip söylerim o derece bişeyim gizli kalmıyo size karşı
aahh aahh bende sök yeniden yap diyemedim hayatım boyunca,bazen tvde görüyorum beğenmedim bune tekrar yapın saçımı diyolar,sıka sıka söküp yapıyolar,,

keşke azcık bizdede o konuda cesaret olsa,çok dediğim dedik biriyimdir ama iş kuoföre gelince dut yemiş bülbül,saç rengimi bile beğenmeyince aa çok yakıştı güzelmiş diyorum salak gibi,,gerçi son yaptırdığımdan öncekinde beğenmedim diye yine gidip söylemiştim ne bu saçım hiç akmadı sarı cırtlak cırtlak duruyorum dedim,ama üst üste oriel atılınca yanarmış saç yapmadı bidahagidip başka kuoförde istediğim sarıyı elde ettik

sen kaç doğumluydun canım öyle saçın beyazladı
ben daha boyamadım hiç

benimde saçımda çok beyaz vardır,hemde 6 yaşından beri
bitane var diye koparttım sonra 2 tane çıktı,onlarıda akrabamız vardı o gördü koardı ,sonra çoğaldıkça çoğaldı,yaşla alakası yok işte bunun,ırsi sanırım,erkek kardeşimde 23 yaşında ama epeydir ondada vardır beyaz hemde baya çok

ben bi yöntem bulmuştum canım burdada arkadaşlara söylemiştim cidden 5 kiloluk su damacanaları işi görüyo,bi dene ben denedim denemeden asla tartılmam,her yer değiştirdiğimde tartının önce suyla doğruluğunu tartarım
allah şifasını versin inşallah geçmiş olsun canım..
süper canım...ama bu haksızlık..sen yiyon veriyon ben yiyom alıyom...
yok canımya bende yiyip alanlardanım biliyosun,neyseki şanslı günlerimdeyim sanırım,zaten acısı var bide kilo alıpta üzülmesin diyo rabbim heralde
benim eşimde 6 yıl önce evlendiğimizde 62 kiloydu bende aynıydım 62 kiloydum,hadi ben hamilelik ve emzirme dönemi geçirdim diye kilo aldım 10larca,ona nolduda kilo aldı anlamıyorum,şuanda 80 kilo,boyu 175 gerçi göbek hariç fazlası yok,62yken çok cılızdıya şimdi iyi ama,en azından 70e in gitsin göbek diyorum,

ama mutluymuş o göbeğiyle karışmıcakmışım,alttan alttan zoruna gidiyo dediklerim kesinki,yediklerime işyerinde çok dikkat ediyorum artık diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…